içinde ki pirinçlere gel sen , bir dolmada kaç kaşık pirinç var onu söyle ben ordan anlarım büyüklüğü,1 tanesi 2 kaşık olsa 4 kaşık eder . oda 2 dilim ekmek ederHahahah dedim acaba fyzanur farkedecek miiannem ben seviyorum diye bol yapmis dolmayi bende az az yiyince kaldi tencere ufak porsiyonkiii
düzgün yemek ye uleynnnnnnbeğenmiyom senin menüleri ben hıh hiç benim yiyebilceğim bişey olmaz mı içinde arkadaş yok yok maydanoz hariç
Hahahha haklisin canim yemiiiciim artikk.içinde ki pirinçlere gel sen , bir dolmada kaç kaşık pirinç var onu söyle ben ordan anlarım büyüklüğü,1 tanesi 2 kaşık olsa 4 kaşık eder . oda 2 dilim ekmek ederbahçeli gibi hissettim bi an . yemiyceksin bida okadar
anamm kıyamam sevdiğin şeyi yemememi dedik üst üste yeme dedik ,1,2 hafta ara ver kuzum benim sonra yine yeHahahha haklisin canim yemiiiciim artikk.Bu listeyle diyet yapiyorum desem bana gülerler heralde
kara buğday ye de başka öğünde de normal yemek yekarabuğday yeseneee ben çok beğeniyoruum... ilk yediğimde böğğk bu ne be demiştim ama şimdi seviyorum..... şeyda coşkunun askerleriyiz....
anamm kıyamam sevdiğin şeyi yemememi dedik üst üste yeme dedik ,1,2 hafta ara ver kuzum benim sonra yine ye
1 paket aç bitir mi?Selam beybiler,
Günü menüsü;
sabah
1 yumurta
1-2 kaşık lor
maydanoz
ara
1 ayran
1 paket hindi füme şu açbitirlerden
öğlen
1 kase yoğurtlu karabuğday
ara
3 keçi boynuzu
duble kahve
ara
2 erik
akşam
1 kase yoğurtlu karabuğday
ara
2 keçi boynuzu
biraz sonra bir kahve içerim
2 saat yürüyüş
ev süpürüldü silindi toz alındı
falakaya yatırılmış gibiyim tabanlarım ağrıyoooo öleyrum ben....
ayyy daha küçük oda toplanacak....
Teşekkür ederimtak tak yakışmış
Maşallahben gözümü karartırsam bir tekerlek keki o çatala geçiririm :)))
Ben daha izinliyim ne menüsüE-brulim bugün ki menün yazılacak o menü buraya gelecek
olsun sen yaz listede yine izinli olursun , ne yediğini merak ettim, aç bitirde en fazla 10 tane oluyodu heralde1 paket aç bitir mi?Içinde ne kadar var bilmiyorum ama çok değil mi?
Teşekkür ederimo senin güzel görüşün.
Maşallah
Ben daha izinliyim ne menüsü
1 paket aç bitir mi?Içinde ne kadar var bilmiyorum ama çok değil mi?
kara buğday ye de başka öğünde de normal yemek ye
Iyi hadi senin hatırın için yazayım ama önceden söyliyeyim öyle senin beğeneceğin tarzda bir menü olmadıolsun sen yaz listede yine izinli olursun , ne yediğini merak ettim, aç bitirde en fazla 10 tane oluyodu heralde
Ha 10 ha 8 arada çoook da fark yok öyledeğil yahu abartmayın o kadar :) 8 tane incecik dilim var...
Iyi hadi salmaları eritmişsindir75 te jj yaptım benim limit 75 demek ki... :)) zamanla açılır inşallah diye umuyorum....
anladımmIyi hadi senin hatırın için yazayım ama önceden söyliyeyim öyle senin beğeneceğin tarzda bir menü olmadı
Ha 10 ha 8 arada çoook da fark yok öyle
Iyi hadi salmaları eritmişsindir
Bugünkü menüm
Sabah (saati hatırlamıyorum, menümü paylaşacağımı düşünmemiştim)
Yarım dilim nutellalı ekmek
Akşam 19:00
1 dilim lazanya
Salata
Suya dikkat edemedim, spora da ev işlerinden fırsat olmadı
çok güzelllll75 te jj yaptım benim limit 75 demek ki... :)) zamanla açılır inşallah diye umuyorum....
Bende anladımanladımm
çok güzelllllceza alanlar cezaları yapmıyor senide o listeye alıyım en iyisi en azından biri yapıyor derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?