Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hahahah dedim acaba fyzanur farkedecek mii annem ben seviyorum diye bol yapmis dolmayi bende az az yiyince kaldi tencere ufak porsiyonkiii
içinde ki pirinçlere gel sen , bir dolmada kaç kaşık pirinç var onu söyle ben ordan anlarım büyüklüğü,1 tanesi 2 kaşık olsa 4 kaşık eder . oda 2 dilim ekmek eder bahçeli gibi hissettim bi an . yemiyceksin bida okadar

düzgün yemek ye uleynnnnnn beğenmiyom senin menüleri ben hıhhiç benim yiyebilceğim bişey olmaz mı içinde arkadaş yok yok maydanoz hariç

karabuğday yeseneee ben çok beğeniyoruum... ilk yediğimde böğğk bu ne be demiştim ama şimdi seviyorum..... şeyda coşkunun askerleriyiz....

Hahahha haklisin canim yemiiiciim artikk. Bu listeyle diyet yapiyorum desem bana gülerler heralde

1 paket aç bitir mi? Içinde ne kadar var bilmiyorum ama çok değil mi?

tak tak yakışmış
Teşekkür ederim o senin güzel görüşün.

ben gözümü karartırsam bir tekerlek keki o çatala geçiririm :)))
Maşallah

E-brulim bugün ki menün yazılacak o menü buraya gelecek
Ben daha izinliyim ne menüsü

75 te jj yaptım benim limit 75 demek ki... :)) zamanla açılır inşallah diye umuyorum....

olsun sen yaz listede yine izinli olursun , ne yediğini merak ettim, aç bitirde en fazla 10 tane oluyodu heralde
Iyi hadi senin hatırın için yazayım ama önceden söyliyeyim öyle senin beğeneceğin tarzda bir menü olmadı

değil yahu abartmayın o kadar :) 8 tane incecik dilim var...
Ha 10 ha 8 arada çoook da fark yok öyle

75 te jj yaptım benim limit 75 demek ki... :)) zamanla açılır inşallah diye umuyorum....
Iyi hadi salmaları eritmişsindir

Bugünkü menüm

Sabah (saati hatırlamıyorum, menümü paylaşacağımı düşünmemiştim )
Yarım dilim nutellalı ekmek

Akşam 19:00
1 dilim lazanya
Salata

Suya dikkat edemedim, spora da ev işlerinden fırsat olmadı

anladımm

varis çorabı alcam ben bu ne yaa ayak ağrısından ölüyom ben.... hep şişkoluktan bunlar... şimdi 45 kg olsaydım ayaklarım ağrır mıydı hiç!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…