Iyi hadi senin hatırın için yazayım ama önceden söyliyeyim öyle senin beğeneceğin tarzda bir menü olmadı
Ha 10 ha 8 arada çoook da fark yok öyle
Iyi hadi salmaları eritmişsindir
Bugünkü menüm
Sabah (saati hatırlamıyorum, menümü paylaşacağımı düşünmemiştim)
Yarım dilim nutellalı ekmek
Akşam 19:00
1 dilim lazanya
Salata
Suya dikkat edemedim, spora da ev işlerinden fırsat olmadı
Bugünkü menüm
Sabah: 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, salatalık, domates
Aksam: bir dilim patlıcan kavurma, iki çatal humus, bir dilim börek mantı arası bişi, iki çatal ıspanak kavurma, bir dilim biftek.
dügündeyiz, baya seçmece yemeğe çalıştım ama birazcık kaçmış olabilirşimdi de tatlı gelecek
Ah canım ya daha napıcannBugünkü menüm
Aksam: bir dilim patlıcan kavurma, iki çatal humus, bir dilim börek mantı arası bişi, iki çatal ıspanak kavurma, bir dilim biftek.
dügündeyiz, baya seçmece yemeğe çalıştım ama birazcık kaçmış olabilirşimdi de tatlı gelecek
Evet o benimde dikkatimi çekti öğleyi atlamıs gibibörek mantı yicenee öğle yemeği yiyeydin eyiydi....
sadece börek olmasa iyiymiş ama oda telafi edilebilir ,Bugünkü menüm
hahahahaSimlal bu gün iptal... bi de tatlı yicekmiş babababaaa.......
tatlım nete dünden beri ilk giriyorum bugün bütün gün dışarıdaydım işlerim vardı çantama hurmaları attım hurma+su etkilese bozacaktım ama etkilemedi hiç rahat geçirdim akşam bir kase yoğurt yedim o kadar bol su yeşilçay içemedim senin nasıldı?mom hati tatlım bu saatte market açık değil diye ben hurma yerine 3 kuru incir 1 bardak yoğurt yedim . şimdide yeşil çay içiyorum . öğlen kesin hurma yiycem ama .sucuklu yumurta yapmış annem , sucuklu yumurta bana bakış attı ama yüz vermedimsende durum ne, sakın hiç birşeye yüz verme hurmacıklarını ye yoğurdunu ye bitki çayını da iç ohh misss bugünü alnımızın akıyla atlatcaz inşallah
kalorili yemekler fakat öğleni yemediğin iyi olmuş bir bakıma. ayrıca az az yemiş olman iyi..Bugünkü menüm
çok güzel.Bugünkü menüm
Sabah8:30
2 domates
1 salatalık
Peynirli omlet
Kibrit kutusu peynir
Öğle 1330
4 köfte
Akşam 19 00
5 kaşık Yeşil fasulye yemeği
Salata
2 litre su 30 dk yürüyüş
geçmiş olsun tatlım ya üzüldüm dikkat et kendine. devam etmeAKovser benim hurma diyeti gittielim ayağım titredi , önce kendimi yatağa attım baktım geçmiyo yemek yemek zorunda kaldım
sende hoşgeldin canım hep birlikte bitireceğiz bu işiSelam kızlaaaaray nasıl özlemişim sizi anlatamam tatili bitirdim, 1600 küsür mesajlık geçmişi okudum geldim evde bir sürü işim var anca pazartesiden itibaren bomba gibi aranızda olurum
Çok çok güzel kilolar vermişsiniz, hepinizi tebrik ediyorumben izine 62.5 kilo ile ayrılmışım listeye göre (gittiğim gün 61.7 idim). Izinden 62.7 ile döndüm bugünkü kilom 62.2, biraz kilo aldım ama zerre pişmanlık duymuyorum. Her istediğimi yedim - moralman buna ihtiyacım vardı ve şimdi çok iyiyim şükür
@kaleydoskop & @semraanne @suzito @upsydaisyymom hati @Rumeysa2izmir melanyfonik @Elifnisas @milaka btlbetul
aramıza hoşgeldiniz kızlar, başarılar dilerim. Eminim çok güzel sonuçlar alacaksınız
@haldenlos jillian yoldaşım ben geldim, nasıl geçti tatilin?
@Gorgeoust tatlı hamiş nasılsın? Görebildin mi ufaklığı?
@Parfym nerelere gitti benim gülüm
sadece börek olmasa iyiymiş ama oda telafi edilebilir ,
hahahahakıskandın mı kız
ben şu form biskuvileri bir türlü sevemedim :) menün ve sporun güzellIyi aksamlar kizlarrr
Bugünkü menümm
Kahvalti 11 00
1 haslanmis yumurta
Salata
3 zeytin
Kibrit kutusundan azicik fazla peynir
Az tereyagi
2 dilim ekmek
Öglen
14 00
1 incir bi avuc findik
15 00 2 form biskuvi
Azicik form kraker (bi kac tane)
Aksam
17 30 2 biber dolmasi
Bi kase kadar yogurt
20 00 sekersiz sütlü kahve
2 form biskuvi
1 saat tempolu yuruyus
15 dakika göğus egzersizi
15 dakika karin egzersizi
2.5 litre su
Yarindan itibaren jillian a baslamayi düsünüyorumm
yine güzeliz :)Selam beybiler,
Günü menüsü;
sabah
1 yumurta
1-2 kaşık lor
maydanoz
ara
1 ayran
1 paket hindi füme şu açbitirlerden
öğlen
1 kase yoğurtlu karabuğday
ara
3 keçi boynuzu
duble kahve
ara
2 erik
akşam
1 kase yoğurtlu karabuğday
ara
2 keçi boynuzu
biraz sonra bir kahve içerim
2 saat yürüyüş
ev süpürüldü silindi toz alındı
falakaya yatırılmış gibiyim tabanlarım ağrıyoooo öleyrum ben....
ayyy daha küçük oda toplanacak....
Simlal bu gün iptal... bi de tatlı yicekmiş babababaaa.......
canım ya sokaklarda sürttüm bugün söylemesi ayıptırbörek mantı yicenee öğle yemeği yiyeydin eyiydi....
evet ya o börek olmasa iyiydisadece börek olmasa iyiymiş ama oda telafi edilebilir ,
hahahahakıskandın mı kız
canım hoş geldin safalar getirdinMenünü de sporunu da beğendim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?