iyi toparlamışsın sen ben anca toparladım insülin direncime baktırıyım gidipte , annemle kardeşimde var bendede var herhalde . ama 2 gün sonra bida deniycem .
ben size didim dimi...
Selam kızlaaaaray nasıl özlemişim sizi anlatamam tatili bitirdim, 1600 küsür mesajlık geçmişi okudum geldim evde bir sürü işim var anca pazartesiden itibaren bomba gibi aranızda olurum
Çok çok güzel kilolar vermişsiniz, hepinizi tebrik ediyorumben izine 62.5 kilo ile ayrılmışım listeye göre (gittiğim gün 61.7 idim). Izinden 62.7 ile döndüm bugünkü kilom 62.2, biraz kilo aldım ama zerre pişmanlık duymuyorum. Her istediğimi yedim - moralman buna ihtiyacım vardı ve şimdi çok iyiyim şükür
kaleydoskop & semraanne @suzito @upsydaisyy @mom hati @Rumeysa2izmir melanyfonik @Elifnisas @milaka btlbetul
aramıza hoşgeldiniz kızlar, başarılar dilerim. Eminim çok güzel sonuçlar alacaksınız
haldenlos jillian yoldaşım ben geldim, nasıl geçti tatilin?
@Gorgeoust tatlı hamiş nasılsın? Görebildin mi ufaklığı?
@Parfym nerelere gitti benim gülüm
bugünkü(berbat) menümm
sabah
1h.yumurta,zeytin.peynir,domates,1dilim ekmek
öğle
3tane hamurişi
2 kare dilim tatlı
akşam
hamurişi(sayısını hatırlamıyorum)
3bardak kola
tatlı
1 saat yürüyüş
su 1.5
bugünkü(berbat) menümm
sabah
öğle
3tane hamurişi
2 kare dilim tatlı
akşam
3bardak kola
tatlı
1 saat yürüyüş
su 1.5
canım ya sokaklarda sürttüm bugün söylemesi ayıptırbi de akşam kaçırma ihtimaline karşı gündüz yemeyeyim bişi dedim
yine güzeliz :)
ama yemedim sayılır. çeyrek şeftali ve yarım top dondurma yedim sadece
aç mı kalıyosun yoksa kız
önce meyve verip sonra pasta veriyolar düğünlerde kız , sizin düğünlerde öyle olmuyomuayysss tişikkür ederim :)))
bende pasta yicen sanmıştım düğün deyince...
abur cubur değil mi bizi mahveden zatenDün internetim bitti de ondan cevap yazamadım :) bir miktar açlık var tabi ama daha çok nefis açlığı canım abur cubur çekiyor :) acısız Güzellik olmaz dayancaz artık :)
saat 12 yi geçtiği için listeye eksik menü olarak gircek ama sen menünü yaz , herkes listeye giremese de yazıyor çünküSelam kızlar dün menu bildirimi yapamadım 2 gündür sınavım vardı bile internetim yoktu Dünün bildirim ini şimdi yapsam olurmu
kııııııııııızzzz , senin kafanı duvarlara vurmam mı , ezip kesip dövmem mi , artık ne işkenceler geliyosa aklınabugünkü(berbat) menümm
sabah
öğle
3tane hamurişi
2 kare dilim tatlı
akşam
3bardak kola
tatlı
1 saat yürüyüş
su 1.5
saldırcam tabi yüzsüze bak ne varsa tıkınmış nispet yapar gibineğğyyy naptın bacııımm. saldırın arkadaşlar mübahtır :))
önce meyve verip sonra pasta veriyolar düğünlerde kız , sizin düğünlerde öyle olmuyomu
abur cubur değil mi bizi mahveden zaten
saat 12 yi geçtiği için listeye eksik menü olarak gircek ama sen menünü yaz , herkes listeye giremese de yazıyor çünkü
Dünkü menu
Kahvaltı
1 dilim tam b ekmeği
5 6 catal peynir
1 domates
Şekersiz çay
Öğle
5 kaşık bulgur pilavı
1 tabak güveç
Salata
Ara
1 şeker para
Akşam
1 tabak taze fasulye
1 kase cacık
Ara
3 top dondurma
1 buçuk litre su
Misafir vardı spor yapamadim
1 sekerparee 3 top dondurmaaDünkü menu
Kahvaltı
1 dilim tam b ekmeği
5 6 catal peynir
1 domates
Şekersiz çay
Öğle
5 kaşık bulgur pilavı
1 tabak güveç
Salata
Ara
1 şeker para
Akşam
1 tabak taze fasulye
1 kase cacık
Ara
3 top dondurma
1 buçuk litre su
Misafir vardı spor yapamadim
Valla canım çekti bu nasıl menüübugünkü(berbat) menümm
sabah
öğle
3tane hamurişi
2 kare dilim tatlı
akşam
3bardak kola
tatlı
1 saat yürüyüş
su 1.5
ne tatlının cinsi yazılmış ne hamur işinin neyini canın çektiValla canım çekti bu nasıl menüü(
ne tatlının cinsi yazılmış ne hamur işinin neyini canın çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?