Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi toparlamışsın sen ben anca toparladım insülin direncime baktırıyım gidipte , annemle kardeşimde var bendede var herhalde . ama 2 gün sonra bida deniycem .

Yapamıyorsan zorlama canımm.. yine de doktora göründükten sonra belkii yapabilirsin :)

ben size didim dimi...

Ben alışkınım, bu diyetin dilini biliyorum artık Ben gayet iyiyim yanii :))
Öğün atlamak ve geçiktirmek asla ama asla olmaz, yoksa kötü oluyor insan..

ayy canım ebruşum hoşgeldin sefalar getirdinn benim tatilim iyiydi şükür anlattıklarında kendimi buldum bende doyasıya yedim içtim sonuç olarak bende tamı tamına 1 kilo almış olarak döndüm aynı durumdayız yani senin tatilin nasıl geçti iyi dinlenebildinmi barimm julliana ne zaman istersen başlayalım çok hevesliyim bu konuda vallahii

bugünkü(berbat) menümm

sabah
1h.yumurta,zeytin.peynir,domates,1dilim ekmek

öğle
3tane hamurişi
2 kare dilim tatlı

akşam
hamurişi(sayısını hatırlamıyorum)
3bardak kola
tatlı

1 saat yürüyüş
su 1.5

Menüm

3 öğün hurma (3+7+7)

1 bardak yoğur

3.5 fincan çay

2 fincan yeşilçay

1.800 ml su

Cezam tamamm 150 ip atlama :)

neğğyyy naptın bacııımm. saldırın arkadaşlar mübahtır :))

Selam kızlar dün menu bildirimi yapamadım 2 gündür sınavım vardı bile internetim yoktu Dünün bildirim ini şimdi yapsam olurmu

ayysss tişikkür ederim :)))

bende pasta yicen sanmıştım düğün deyince...
önce meyve verip sonra pasta veriyolar düğünlerde kız , sizin düğünlerde öyle olmuyomu

Dün internetim bitti de ondan cevap yazamadım :) bir miktar açlık var tabi ama daha çok nefis açlığı canım abur cubur çekiyor :) acısız Güzellik olmaz dayancaz artık :)
abur cubur değil mi bizi mahveden zaten

Selam kızlar dün menu bildirimi yapamadım 2 gündür sınavım vardı bile internetim yoktu Dünün bildirim ini şimdi yapsam olurmu
saat 12 yi geçtiği için listeye eksik menü olarak gircek ama sen menünü yaz , herkes listeye giremese de yazıyor çünkü

kııııııııııızzzz , senin kafanı duvarlara vurmam mı , ezip kesip dövmem mi , artık ne işkenceler geliyosa aklına
3 bardak kola neyyyy 1 çay bardağı neyine yetmedi , öğlen 3 tane hamur işi yemişsin akşam sayamayacağın devasa miktarı nasıl götürdün , bundan sonra bu grubun obur sıfatını benden sana devretmem mi ben haaaa
görün ey kızlar görün benden beterini görün

neğğyyy naptın bacııımm. saldırın arkadaşlar mübahtır :))
saldırcam tabi yüzsüze bak ne varsa tıkınmış nispet yapar gibi

Dünkü menu
Kahvaltı
1 dilim tam b ekmeği
5 6 catal peynir
1 domates
Şekersiz çay
Öğle
5 kaşık bulgur pilavı
1 tabak güveç
Salata
Ara
1 şeker para
Akşam
1 tabak taze fasulye
1 kase cacık
Ara
3 top dondurma
1 buçuk litre su
Misafir vardı spor yapamadim

benim çevremdeki herkez evlendi.... artık kimse evlenmiyo......... anca çocukları oluyor mevlüde gidiyoz hacı teyzelere döndük artık biz :)))) mevlüt mevlüt geziyom ben :))) bizim zamaaanımızda pasta verirlerdi düğünlerde bi de limonata veya meyve suyu veya kola :))) düğünleri o pasta yüzünden sevmişimdir hep :)))

dondurma yedin demek.... arada kaynar görmez bunlar diye düşündün zannımca...

1 sekerparee 3 top dondurmaa 1 er kasik alsaydin canım keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…