Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu zengin düğünüydü canım. her şeyden bol bol verdiler

herkese merhaba bu aralar moral açısından biraz düşüğüm az bi bunalım var diyebilirim ama atlatıcam inşallah o yüzden paylaşım yapmıyorum içimden geliyor hiç iyi değilim yarından itibaren tekrar menü paylaşımına başlayacağım umarım bir sıkıntı yoktur

kardeşinden dolayımı üzgünsün canım , ne sıkıntın varsa çabuk geçer inşallah. kendine gelince başlarsın paylaşımlara ,zaten listede de olmadığın için bi sorun olacağını sanmıyorum

Kizlar bi protein diyeti buldum benim gibi eti peyniri yumurtayı cok sevenler için. 1 haftada 3 kilo verdiriyomus yapip sonuc alanlar cok. Ilk defa duydum protein diyeti takımda bilgisi olan var mi?

Kizlar bi protein diyeti buldum benim gibi eti peyniri yumurtayı cok sevenler için. 1 haftada 3 kilo verdiriyomus yapip sonuc alanlar cok. Ilk defa duydum protein diyeti takımda bilgisi olan var mi?
adı protein diyeti ama içinde salata meyve ekmekte var bence sağlıklı . tek kötü yanı ara yapmak yasak benim bildiğim diyetten bahsediyosan .ben arasız duramazdımsen dayanabilir misin arasız ?

nasıl bir diyet tatlım yani menüsünü yazabilir misin.
bu arada bende jullian'e başladım bugün ilk 30 dakikamı yaptım. artık bırakmak istemiyorum. çok zorladı ama heryerini çalıştırıyor vücudun..

Canim protein agirlikli. Kahvaltida peynir yumurta salata yeniliyor 1 dilim kepek ekmegi. Karbonhidrat kesinlikle yok gunde 20 g i gecmemeli. Protein aldikca vucut yag yakiyormus. Oglen haslanmis yada izgara tavuk veya et salata corba
Aksamda ayni sekilde benzer ama et 200 g i gecmeyecek. Yanliz aralari uzun 5 saat ara var mesela kahvaltiyi 8 de yaptin ögleyi 1 aksami 18 00 da yiyosun. Aralarda cay kahve seker olmamak sartiyla serbestmis. Linki var bnde diyetin ama atamadim bi türlü.

tatilde naptın yüzdün mü bol bol
Yüzmeye çok fazla fırsatım olmadı alışverişten dolayı :/

Ben türkiyede hiç böyle bol seçenekli düğün görmedim, hatta son gittiğimde yemek bile yoktu :)))

İnşallah hurmanın faydasını görürsün canım :)

sende hoşgeldin canım hep birlikte bitireceğiz bu işi
Teşekkürler hoşbuldum, birlik olup kiloları kovacağız :)

canım hoş geldin safalar getirdin
Hoşbuldum gülüm :-*

Hoşbuldum sende hoşgeldin kuzum :)
O kadar yemeye sadece 1 kilo almak insanı mutlu ediyor :) benim tatilim de iyi geçti canım, kısaydı ama hiç yoktan iyidir diye teselli ediyorum kendimi. Jilliana bende başlamayı biran evvel istiyorum yalnız burası Türkiye'den daha sıcak, tansiyon düşüyor sürekli o yüzden senin içinde uygunsa biraz havalara alışayım diyorum :) birde başımdan biraz tatsız bir hadise geçti, salı günü doktorda randevum var herşeyin yolunda olduğunu öğrenirsem direk başlayabiliriz tatlım.

Naptın yavrum sen? Öğlenle akşam yüklenmişsin hamur işine :/

Menüm

3 öğün hurma (3+7+7)

1 bardak yoğur

3.5 fincan çay

2 fincan yeşilçay

1.800 ml su

Cezam tamamm 150 ip atlama :)
Süper :)

Selam kızlar dün menu bildirimi yapamadım 2 gündür sınavım vardı bile internetim yoktu Dünün bildirim ini şimdi yapsam olurmu
Nasıl geçti canım sınavın?

Şekerpare de nerden çıktı öyle :/

Kızlar jilliana basladım mahvoldum nasil zorladi anlatamam ama simdi iyi hissediyorum kendimii. Pes etmek yok 30 gün boyunca araliksizz devamm
Harikasın canım, dediğin gibi pes etmek yok, 30 gün sonra harika sonuçlar alacaksın. Ölçülerini almışsındır umarım :)

Sıkıntın neyse en kısa zamanda geçer inşallah canım. Derdi veren dermanını da verir, içini ferah tut.

Iyi aksamlarr :)
Bugunku menüm
Sabah 11 00
Ac karnina limonlu bitki cayi
1 kk suzme peynir
2 catal omlet
Az salata
2 dilim ekmek

Öglen
15 30
1 dilim cokokremli ekmek. Dayanamadim kizlar ceza olarakta baska bisey yemedim

Aksam
19 30 haslanmis tavuk göğsü
Salata
Yoğurt
2 dilim karpuz
1 catal makarna

1 saat yüzme
30 dk jillian
1 saat tempolu yürüyüs
2.5 litre su

1 fincanda sekersz sutlu kahve icerimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…