- 27 Ocak 2013
- 228
- 230
- 103
Hamur işi yazınca aklıma pişi geldi benim bi de kazandibi nedense :))ne tatlının cinsi yazılmış ne hamur işinin neyini canın çekti
haaa sen onu kendince çektin oralaraHamur işi yazınca aklıma pişi geldi benim bi de kazandibi nedense :))
bu zengin düğünüydü canım. her şeyden bol bol verdilerbenim çevremdeki herkez evlendi.... artık kimse evlenmiyo......... anca çocukları oluyor mevlüde gidiyoz hacı teyzelere döndük artık biz :)))) mevlüt mevlüt geziyom ben :))) bizim zamaaanımızda pasta verirlerdi düğünlerde bi de limonata veya meyve suyu veya kola :))) düğünleri o pasta yüzünden sevmişimdir hep :)))
iki top dondurmayla şeftali vermişler , duyanda havyar verdiler sanacakbu zengin düğünüydü canım. her şeyden bol bol verdiler
iki top dondurmayla şeftali vermişler , duyanda havyar verdiler sanacakbu ara ne sivri dilli oldum ya , ben susuyorum bu noktada
kardeşinden dolayımı üzgünsün canım , ne sıkıntın varsa çabuk geçer inşallah. kendine gelince başlarsın paylaşımlara ,zaten listede de olmadığın için bi sorun olacağını sanmıyorumherkese merhaba bu aralar moral açısından biraz düşüğüm az bi bunalım var diyebilirim ama atlatıcam inşallah o yüzden paylaşım yapmıyorum içimden geliyor hiç iyi değilim yarından itibaren tekrar menü paylaşımına başlayacağım umarım bir sıkıntı yoktur
adı protein diyeti ama içinde salata meyve ekmekte var bence sağlıklı . tek kötü yanı ara yapmak yasak benim bildiğim diyetten bahsediyosan .ben arasız duramazdımKizlar bi protein diyeti buldum benim gibi eti peyniri yumurtayı cok sevenler için. 1 haftada 3 kilo verdiriyomus yapip sonuc alanlar cok. Ilk defa duydum protein diyeti takımda bilgisi olan var mi?
Evet canim o. Denemek istiyorum bi kendimiiiadı protein diyeti ama içinde salata meyve ekmekte var bence sağlıklı . tek kötü yanı ara yapmak yasak benim bildiğim diyetten bahsediyosan .ben arasız duramazdımsen dayanabilir misin arasız ?
dene deneEvet canim o. Denemek istiyorum bi kendimiii
nasıl bir diyet tatlım yani menüsünü yazabilir misin.Kizlar bi protein diyeti buldum benim gibi eti peyniri yumurtayı cok sevenler için. 1 haftada 3 kilo verdiriyomus yapip sonuc alanlar cok. Ilk defa duydum protein diyeti takımda bilgisi olan var mi?
nasıl bir diyet tatlım yani menüsünü yazabilir misin.
bu arada bende jullian'e başladım bugün ilk 30 dakikamı yaptım. artık bırakmak istemiyorum. çok zorladı ama heryerini çalıştırıyor vücudun..
Yüzmeye çok fazla fırsatım olmadı alışverişten dolayı :/tatilde naptın yüzdün mü bol bol
Ben türkiyede hiç böyle bol seçenekli düğün görmedim, hatta son gittiğimde yemek bile yoktu :)))Bugünkü menüm
Sabah: 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, salatalık, domates
Aksam: bir dilim patlıcan kavurma, iki çatal humus, bir dilim börek mantı arası bişi, iki çatal ıspanak kavurma, bir dilim biftek.
dügündeyiz, baya seçmece yemeğe çalıştım ama birazcık kaçmış olabilirşimdi de tatlı gelecek
İnşallah hurmanın faydasını görürsün canım :)bugün tüm gün dışarıdaydım henüz girdim içeri hemen yediklerimi yazayım
sabah
5 hurma
bir bardak süt
öğle
7 hurma
filtre kahve
akşam
5 hurma
bir kase yoğurt
2.5litre su
1soda
spor
1saat yürüyüş (tempolu)
(aslında tüm gün yürüdüm şuan bacaklarım ağrıyor ama tempolu 1saat.)
hurma diyetini detoks gibi 3gün yapacağım sonra yine rutinime döneceğim umarım işe yarar.
Teşekkürler hoşbuldum, birlik olup kiloları kovacağız :)sende hoşgeldin canım hep birlikte bitireceğiz bu işi
Hoşbuldum gülüm :-*canım hoş geldin safalar getirdin
Hoşbuldum sende hoşgeldin kuzum :)ayy canım ebruşum hoşgeldin sefalar getirdinnbenim tatilim iyiydi şükür anlattıklarında kendimi buldum bende doyasıya yedim içtim sonuç olarak bende tamı tamına 1 kilo almış olarak döndüm aynı durumdayız yani senin tatilin nasıl geçti iyi dinlenebildinmi barimm julliana ne zaman istersen başlayalım çok hevesliyim bu konuda vallahii
Naptın yavrum sen? Öğlenle akşam yüklenmişsin hamur işine :/bugünkü(berbat) menümm
sabah
1h.yumurta,zeytin.peynir,domates,1dilim ekmek
öğle
3tane hamurişi
2 kare dilim tatlı
akşam
hamurişi(sayısını hatırlamıyorum)
3bardak kola
tatlı
1 saat yürüyüş
su 1.5
Süper :)Menüm
3 öğün hurma (3+7+7)
1 bardak yoğur
3.5 fincan çay
2 fincan yeşilçay
1.800 ml su
Cezam tamamm 150 ip atlama :)
Nasıl geçti canım sınavın?Selam kızlar dün menu bildirimi yapamadım 2 gündür sınavım vardı bile internetim yoktu Dünün bildirim ini şimdi yapsam olurmu
Şekerpare de nerden çıktı öyle :/Dünkü menu
Kahvaltı
1 dilim tam b ekmeği
5 6 catal peynir
1 domates
Şekersiz çay
Öğle
5 kaşık bulgur pilavı
1 tabak güveç
Salata
Ara
1 şeker para
Akşam
1 tabak taze fasulye
1 kase cacık
Ara
3 top dondurma
1 buçuk litre su
Misafir vardı spor yapamadim
Harikasın canım, dediğin gibi pes etmek yok, 30 gün sonra harika sonuçlar alacaksın. Ölçülerini almışsındır umarım :)Kızlar jilliana basladım mahvoldum nasil zorladi anlatamam ama simdi iyi hissediyorum kendimii. Pes etmek yok 30 gün boyunca araliksizz devamm
Sıkıntın neyse en kısa zamanda geçer inşallah canım. Derdi veren dermanını da verir, içini ferah tut.herkese merhaba bu aralar moral açısından biraz düşüğüm az bi bunalım var diyebilirim ama atlatıcam inşallah o yüzden paylaşım yapmıyorum içimden geliyor hiç iyi değilim yarından itibaren tekrar menü paylaşımına başlayacağım umarım bir sıkıntı yoktur
bu zengin düğünüydü canım. her şeyden bol bol verdiler
Hamur işi yazınca aklıma pişi geldi benim bi de kazandibi nedense :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?