Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

her şey geçer.......... ama moralman çöküğüm deyip serme benim gibi katana olursun bak.... her şey geçer kilolar baki kalır....

Sınav iyiydi canım teşekkür ederim misafirim vardi diye dün kaçtı biraz ya misafir olmasa bi yere çıkmasam 1 ayda 10 kilo verebilirim ben

O çikolatalı ekmek olmasaymış keşke. Sporunu çok beğendim :)

hayal gücüne bak aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş.... hamur işi benim için börektir nımmm yağlı yağğlıı.... öfff ne yeniirr....
Kıııızzz bizim canımızı çektirme bari :)))

Canim ben yaptım ama protein diyeti değildi karbonhidrat diyeti diye geçiyo ama aynı şey karbonhidratlari puanlı düşün mesela 1 dilim ekmek 8 ve günlük 50 yi geçmemen lazım sınırsız et peynir yumurta sucuk araştır istersen bi ben denedim memnun kaldım ama hamile kaldığımı öğrendim uzun sürmedi diyetim
Kizlar bi protein diyeti buldum benim gibi eti peyniri yumurtayı cok sevenler için. 1 haftada 3 kilo verdiriyomus yapip sonuc alanlar cok. Ilk defa duydum protein diyeti takımda bilgisi olan var mi?

Upuslu bir günden daha merhabalar,

Şefin menüsü geldi efem;

Kahvaltı 10:00 - pazar keyfi
100 gr kıyma 1 yumurtadan kıymalı yumurta

ara 11:30
duble kahve +3 keçi boynuzu

ara 12:30 2 erik

öğlen 13:30
3 parça dana yürek - yağsız tuzsuz pişirildi

ara 2 salatalık

ara 3 keçi boynuzu

akşam 19:30
1 kase yoğurt bahratlı
1 salatalık
2 köz patlıcan

biber de yicektim de yetişmedi biraz geç saatte koymuşum yarına artık :) gözüm kaldı haaa.... sabah olmaz şimdi nasıl kokuyor var yaaa........

Su : 2 lt
Yeşil Çay : 2 bardak
Spor : Yok- koca gün ev temizledim sayılmaz mı hiç oturmadım sayılır.....

Kaçamak : Yok

az sonra bir kahve daha patlatıciğim.. pazar jübilesi babında....

öğünlerimizin hiç bir çeşidinde yağ tuz şeker yoktur efenim...

Esen kalın....

Sınav iyiydi canım teşekkür ederim misafirim vardi diye dün kaçtı biraz ya misafir olmasa bi yere çıkmasam 1 ayda 10 kilo verebilirim ben
Iyi geçmesine sevindim, inşallah beklediğin sonucu alırsın canım. Zaten ne oluyorsa bu misafirler/misafirlikler yüzünden oluyor. Ne kadar kendimizi kontrol etmeye çalışsakta bir yerden patlak veriyor ama biz bütün bunlara inat yinede o yapışkan yağlardan kurtulacağız :)

Keçi boynuzunu yemenin özel bir sebebi var mı canım? Menünü beğendim, kaçamak olmaması da süper :)

Sagol canim :) evet baska bi sayfadada dedigin gibi karbonhidratlari puanlamislardi farkli bi adla geciyordu.

Canim menün güzel cokokremli ekmeği fazla görmüyorum ben spor şu super

Ayy inşallah canjm ya hedef koydum kendime bayrama kadar 65 olmak istiyorum sonrada 62 olursa 60 yeter bana bu halimden sıkıldım

Keçi boynuzunu yemenin özel bir sebebi var mı canım? Menünü beğendim, kaçamak olmaması da süper :)

çok faydası var... internette biraz araştırdım kilo da aldırmıyor...tokluk hissiyatı veriyor falan filan... ben çok severim tazecik denk geldi aldım... bundan sonra hafta sonları muhakkak alıcam...

Ayy inşallah canjm ya hedef koydum kendime bayrama kadar 65 olmak istiyorum sonrada 62 olursa 60 yeter bana bu halimden sıkıldım
Bu kadar azimliysen başarırsın canım, kendine güven. Boyun ve şuan ki kilon kaç?

çok faydası var... internette biraz araştırdım kilo da aldırmıyor...tokluk hissiyatı veriyor falan filan... ben çok severim tazecik denk geldi aldım... bundan sonra hafta sonları muhakkak alıcam...
O zaman afiyet bal şeker olsun :)

Bu kadar azimliysen başarırsın canım, kendine güven. Boyun ve şuan ki kilon kaç?

O zaman afiyet bal şeker olsun :)

şeker ihtiyacını kesiyormuş... bunu önemle belirtir tavsiye ederim... hakkaten ben diyodum ki haftanın bir günü çukulata yerim gerek kalmadı.... o derece yani....

hayal gücüne bak aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş.... hamur işi benim için börektir nımmm yağlı yağğlıı.... öfff ne yeniirr....
Hahh aynen o aç tavuk benim :)) bugün arkadaşım iskender yemeye gidelim dedi ona bile gitmedim kaldım ton balıklı salataya :)

bugünkü menüm:
9.30: 2 servis kaşığı melemen , 3 küp peynir, 4 küçük dilim sucuk, salatalık, domates, az havuç
14.30: 1 büyük bardak cacık
19.00: bir tabak yeşil fasulye, yarım kase yoğurtlu köz kırmızı biber
su: 2,5 lt
spor: yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…