haaa sen onu kendince çektin oralarayok sana pişi mişi ,salata yiyceksin sen
herkese merhaba bu aralar moral açısından biraz düşüğüm az bi bunalım var diyebilirim ama atlatıcam inşallah o yüzden paylaşım yapmıyorum içimden geliyor hiç iyi değilim yarından itibaren tekrar menü paylaşımına başlayacağım umarım bir sıkıntı yoktur
Sınav iyiydi canım teşekkür ederim misafirim vardi diye dün kaçtı biraz ya misafir olmasa bi yere çıkmasam 1 ayda 10 kilo verebilirim benYüzmeye çok fazla fırsatım olmadı alışverişten dolayı :/
Ben türkiyede hiç böyle bol seçenekli düğün görmedim, hatta son gittiğimde yemek bile yoktu :)))
İnşallah hurmanın faydasını görürsün canım :)
Teşekkürler hoşbuldum, birlik olup kiloları kovacağız :)
Hoşbuldum gülüm :-*
Hoşbuldum sende hoşgeldin kuzum :)
O kadar yemeye sadece 1 kilo almak insanı mutlu ediyor :) benim tatilim de iyi geçti canım, kısaydı ama hiç yoktan iyidir diye teselli ediyorum kendimi. Jilliana bende başlamayı biran evvel istiyorum yalnız burası Türkiye'den daha sıcak, tansiyon düşüyor sürekli o yüzden senin içinde uygunsa biraz havalara alışayım diyorum :) birde başımdan biraz tatsız bir hadise geçti, salı günü doktorda randevum var herşeyin yolunda olduğunu öğrenirsem direk başlayabiliriz tatlım.
Naptın yavrum sen? Öğlenle akşam yüklenmişsin hamur işine :/
Süper :)
Nasıl geçti canım sınavın?
Şekerpare de nerden çıktı öyle :/
Harikasın canım, dediğin gibi pes etmek yok, 30 gün sonra harika sonuçlar alacaksın. Ölçülerini almışsındır umarım :)
O çikolatalı ekmek olmasaymış keşke. Sporunu çok beğendim :)Iyi aksamlarr :)
Bugunku menüm
Sabah 11 00
Ac karnina limonlu bitki cayi
1 kk suzme peynir
2 catal omlet
Az salata
2 dilim ekmek
Öglen
15 30
1 dilim cokokremli ekmek. Dayanamadim kizlar ceza olarakta baska bisey yemedim
Aksam
19 30 haslanmis tavuk göğsü
Salata
Yoğurt
2 dilim karpuz
1 catal makarna
1 saat yüzme
30 dk jillian
1 saat tempolu yürüyüs
2.5 litre su
1 fincanda sekersz sutlu kahve icerimm :)
Kıııızzz bizim canımızı çektirme bari :)))hayal gücüne bak aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş.... hamur işi benim için börektir nımmm yağlı yağğlıı.... öfff ne yeniirr....
Kizlar bi protein diyeti buldum benim gibi eti peyniri yumurtayı cok sevenler için. 1 haftada 3 kilo verdiriyomus yapip sonuc alanlar cok. Ilk defa duydum protein diyeti takımda bilgisi olan var mi?
Iyi geçmesine sevindim, inşallah beklediğin sonucu alırsın canım. Zaten ne oluyorsa bu misafirler/misafirlikler yüzünden oluyor. Ne kadar kendimizi kontrol etmeye çalışsakta bir yerden patlak veriyor ama biz bütün bunlara inat yinede o yapışkan yağlardan kurtulacağız :)Sınav iyiydi canım teşekkür ederim misafirim vardi diye dün kaçtı biraz ya misafir olmasa bi yere çıkmasam 1 ayda 10 kilo verebilirim ben
O çikolatalı ekmek olmasaymış keşke. Sporunu çok beğendim :)
Kıııızzz bizim canımızı çektirme bari :)))
Ahh listemin kara lekesiO çikolatalı ekmek olmasaymış keşke. Sporunu çok beğendim :)
Keçi boynuzunu yemenin özel bir sebebi var mı canım? Menünü beğendim, kaçamak olmaması da süper :)Upuslu bir günden daha merhabalar,
Şefin menüsü geldi efem;
Kahvaltı 10:00 - pazar keyfi
100 gr kıyma 1 yumurtadan kıymalı yumurta
ara 11:30
duble kahve +3 keçi boynuzu
ara 12:30 2 erik
öğlen 13:30
3 parça dana yürek - yağsız tuzsuz pişirildi
ara 2 salatalık
ara 3 keçi boynuzu
akşam 19:30
1 kase yoğurt bahratlı
1 salatalık
2 köz patlıcan
biber de yicektim de yetişmedi biraz geç saatte koymuşum yarına artık :) gözüm kaldı haaa.... sabah olmaz şimdi nasıl kokuyor var yaaa........
Su : 2 lt
Yeşil Çay : 2 bardak
Spor : Yok- koca gün ev temizledim sayılmaz mı hiç oturmadım sayılır.....
Kaçamak : Yok
az sonra bir kahve daha patlatıciğim.. pazar jübilesi babında....
öğünlerimizin hiç bir çeşidinde yağ tuz şeker yoktur efenim...
Esen kalın....
Sagol canim :) evet baska bi sayfadada dedigin gibi karbonhidratlari puanlamislardi farkli bi adla geciyordu.Canim ben yaptım ama protein diyeti değildi karbonhidrat diyeti diye geçiyo ama aynı şey karbonhidratlari puanlı düşün mesela 1 dilim ekmek 8 ve günlük 50 yi geçmemen lazım sınırsız et peynir yumurta sucuk araştır istersen bi ben denedim memnun kaldım ama hamile kaldığımı öğrendim uzun sürmedi diyetim
Canim menün güzel cokokremli ekmeği fazla görmüyorum ben spor şu superIyi aksamlarr :)
Bugunku menüm
Sabah 11 00
Ac karnina limonlu bitki cayi
1 kk suzme peynir
2 catal omlet
Az salata
2 dilim ekmek
Öglen
15 30
1 dilim cokokremli ekmek. Dayanamadim kizlar ceza olarakta baska bisey yemedim
Aksam
19 30 haslanmis tavuk göğsü
Salata
Yoğurt
2 dilim karpuz
1 catal makarna
1 saat yüzme
30 dk jillian
1 saat tempolu yürüyüs
2.5 litre su
1 fincanda sekersz sutlu kahve icerimm :)
Öyle hayaller kurma kuzucum sonra yenik düşersin mazallah :)millet yiyiyo bacım benim ki sadece hayal :))))))
Olsun, en azından hatanın farkındasın. Nadiren kendine müsade etmende sakınca yok bence.Ahh listemin kara lekesi
Iyi geçmesine sevindim, inşallah beklediğin sonucu alırsın canım. Zaten ne oluyorsa bu misafirler/misafirlikler yüzünden oluyor. Ne kadar kendimizi kontrol etmeye çalışsakta bir yerden patlak veriyor ama biz bütün bunlara inat yinede o yapışkan yağlardan kurtulacağız :)
Keçi boynuzunu yemenin özel bir sebebi var mı canım? Menünü beğendim, kaçamak olmaması da süper :)
Bu kadar azimliysen başarırsın canım, kendine güven. Boyun ve şuan ki kilon kaç?Ayy inşallah canjm ya hedef koydum kendime bayrama kadar 65 olmak istiyorum sonrada 62 olursa 60 yeter bana bu halimden sıkıldım
O zaman afiyet bal şeker olsun :)çok faydası var... internette biraz araştırdım kilo da aldırmıyor...tokluk hissiyatı veriyor falan filan... ben çok severim tazecik denk geldi aldım... bundan sonra hafta sonları muhakkak alıcam...
Bu kadar azimliysen başarırsın canım, kendine güven. Boyun ve şuan ki kilon kaç?
O zaman afiyet bal şeker olsun :)
Hahh aynen o aç tavuk benim :)) bugün arkadaşım iskender yemeye gidelim dedi ona bile gitmedim kaldım ton balıklı salataya :)hayal gücüne bak aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş.... hamur işi benim için börektir nımmm yağlı yağğlıı.... öfff ne yeniirr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?