Tam protein diyeti değil ama protein ağırlıklı besleniyorum çünkü vücut proteinleri yakarken daha çok enerji harcıyor :))bi de ben arada bir b vitamini içiyorum b vitamini karbonhidratlarda çok olduğundan eksiklik oluşmasın diye :)
Boy 164 kilom da 70 69 arası seninBu kadar azimliysen başarırsın canım, kendine güven. Boyun ve şuan ki kilon kaç?
O zaman afiyet bal şeker olsun :)
Hahh aynen o aç tavuk benim :)) bugün arkadaşım iskender yemeye gidelim dedi ona bile gitmedim kaldım ton balıklı salataya :)
güzel olmuş menünde sporunda
bulamazsın iyileri kapmışlar hep
bırakmam olmasın
çok güzel olmuş,canımı kahve çektirdin ama yapmaya üşeniyorum.
ton balıklı salata daha güzel iskenderde neymiş hıhh
senin menünde de hep fasulye mi oluyor bana mı öyle geliyor , güzel olmuş
İyi akşamlar kızlar
Sabah 830
1 domates
1 kibrit kutusu peynir
2 yumurtadan omlet
Beşi bir yerde çayı
Öğle 1330
200 gr tavuk sote
Akşam 19 00
Light tonbalıklı salata
2 litre su 1 saat yürüyüş
şahane :)Upuslu bir günden daha merhabalar,
Şefin menüsü geldi efem;
Kahvaltı 10:00 - pazar keyfi
100 gr kıyma 1 yumurtadan kıymalı yumurta
ara 11:30
duble kahve +3 keçi boynuzu
ara 12:30 2 erik
öğlen 13:30
3 parça dana yürek - yağsız tuzsuz pişirildi
ara 2 salatalık
ara 3 keçi boynuzu
akşam 19:30
1 kase yoğurt bahratlı
1 salatalık
2 köz patlıcan
biber de yicektim de yetişmedi biraz geç saatte koymuşum yarına artık :) gözüm kaldı haaa.... sabah olmaz şimdi nasıl kokuyor var yaaa........
Su : 2 lt
Yeşil Çay : 2 bardak
Spor : Yok- koca gün ev temizledim sayılmaz mı hiç oturmadım sayılır.....
Kaçamak : Yok
az sonra bir kahve daha patlatıciğim.. pazar jübilesi babında....
öğünlerimizin hiç bir çeşidinde yağ tuz şeker yoktur efenim...
Esen kalın....
aslında güzelmiş sen bir dene işe yararsa biz arkandan her türlü geliriz tatlımCanim protein agirlikli. Kahvaltida peynir yumurta salata yeniliyor 1 dilim kepek ekmegi. Karbonhidrat kesinlikle yok gunde 20 g i gecmemeli. Protein aldikca vucut yag yakiyormus. Oglen haslanmis yada izgara tavuk veya et salata corba
Aksamda ayni sekilde benzer ama et 200 g i gecmeyecek. Yanliz aralari uzun 5 saat ara var mesela kahvaltiyi 8 de yaptin ögleyi 1 aksami 18 00 da yiyosun. Aralarda cay kahve seker olmamak sartiyla serbestmis. Linki var bnde diyetin ama atamadim bi türlü.
Vuuu baya etkili bir şey yani :)şeker ihtiyacını kesiyormuş... bunu önemle belirtir tavsiye ederim... hakkaten ben diyodum ki haftanın bir günü çukulata yerim gerek kalmadı.... o derece yani....
Çok güzel olmuş canımbugünkü menüm:
9.30: 2 servis kaşığı melemen , 3 küp peynir, 4 küçük dilim sucuk, salatalık, domates, az havuç
14.30: 1 büyük bardak cacık
19.00: bir tabak yeşil fasulye, yarım kase yoğurtlu köz kırmızı biber
su: 2,5 lt
spor: yok
Bir güzel menü daha, çok hafif olmuş süper.İyi akşamlar kızlar
Sabah 830
1 domates
1 kibrit kutusu peynir
2 yumurtadan omlet
Beşi bir yerde çayı
Öğle 1330
200 gr tavuk sote
Akşam 19 00
Light tonbalıklı salata
2 litre su 1 saat yürüyüş
Aaa ama paylaşmadan olmaz, kötü olsada paylaşacağız demiştik hani? :)ben bugün menümü yazmıycam okadar çok yedimki defterime yazmadım bile
Zengin düğünü olduğu belli :)valla canım baya ZENGİN menülü bi düğündühatta şöyle söyliyim: başlangıçlar, ara sıcaklar, ana yemek ve tatlı seklinde sürekli bir izzeti ikram vardı
Bende 1.65 - 62 kilo, hedefim 58'di ama 60 olsam yetecek. Sende inşallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın canım. Nickinden anladığım kadarıyla annesin galiba?Boy 164 kilom da 70 69 arası senin
Tüh ya, bulursun inşallah.evin anahtarını kaybettim Allah ım kafa gitti rejşm mejim derken... naptım makineye mi attım gidiiim bakiim şuna iyisi mi.... bak işte çukulata yemeyince beyin hücrelerim ölüyooo........
Vuuu baya etkili bir şey yani :)
...................
Tüh ya, bulursun inşallah.
Tamamdir canimaslında güzelmiş sen bir dene işe yararsa biz arkandan her türlü geliriz tatlım
kapıyı kilitle kız hırsız felan girer,kalk bul anahtarı tembel senietkili kan man da yapıyomuş... araştır bak neler neler anlatmışlar.........
bulunur elbet sıcaktan arıyamıyom :))
kim dedi ne zaman dedi hayal mi görüyosun senVuuu baya etkili bir şey yani :)
Çok güzel olmuş canım
Bir güzel menü daha, çok hafif olmuş süper.
Aaa ama paylaşmadan olmaz, kötü olsada paylaşacağız demiştik hani? :)
Zengin düğünü olduğu belli :)
Zenginliğin gözü kör olsun :)))
Bende 1.65 - 62 kilo, hedefim 58'di ama 60 olsam yetecek. Sende inşallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın canım. Nickinden anladığım kadarıyla annesin galiba?
Tüh ya, bulursun inşallah.
kapıyı kilitle kız hırsız felan girer,kalk bul anahtarı tembel seni
Eminim faydalıdır da sadece bakmakla faydası görülmüyor ki :) anlayacağın yemem ben keçi boynuzunu.etkili kan man da yapıyomuş... araştır bak neler neler anlatmışlar.........
bulunur elbet sıcaktan arıyamıyom :))
Bir ara sen birilerine diyordun :)))kim dedi ne zaman dedi hayal mi görüyosun sen
Hoşbuldum goncam, iyiyim şükür sen nasılsın? Kısa ve öz bir tatil geçirdim, az geldi ama yinede çok güzeldi. Türkiyem gibisi yok :) taşındın mı kuzum sen?Ebrum gelmiş hosgelmis nasılsın canım nasıl geçti tatilin
eee berbat birazcıkk
Hamurişi ne yaa çatladım meraktann
Puhaha saldirin valla yeridir attim kalkanimi bekliyorummneğğyyy naptın bacııımm. saldırın arkadaşlar mübahtır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?