Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kapa kapa adam bırakmadılar ayol :)) kalanlar hep çürük çarık... akşam pazarı gibi :))

evin anahtarını kaybettim Allah ım kafa gitti rejşm mejim derken... naptım makineye mi attım gidiiim bakiim şuna iyisi mi.... bak işte çukulata yemeyince beyin hücrelerim ölüyooo........

şahane :)

aslında güzelmiş sen bir dene işe yararsa biz arkandan her türlü geliriz tatlım

şeker ihtiyacını kesiyormuş... bunu önemle belirtir tavsiye ederim... hakkaten ben diyodum ki haftanın bir günü çukulata yerim gerek kalmadı.... o derece yani....
Vuuu baya etkili bir şey yani :)

Çok güzel olmuş canım

İyi akşamlar kızlar
Sabah 830
1 domates
1 kibrit kutusu peynir
2 yumurtadan omlet
Beşi bir yerde çayı

Öğle 1330
200 gr tavuk sote

Akşam 19 00
Light tonbalıklı salata

2 litre su 1 saat yürüyüş
Bir güzel menü daha, çok hafif olmuş süper.

ben bugün menümü yazmıycam okadar çok yedimki defterime yazmadım bile
Aaa ama paylaşmadan olmaz, kötü olsada paylaşacağız demiştik hani? :)

valla canım baya ZENGİN menülü bi düğündü hatta şöyle söyliyim: başlangıçlar, ara sıcaklar, ana yemek ve tatlı seklinde sürekli bir izzeti ikram vardı
Zengin düğünü olduğu belli :)
Zenginliğin gözü kör olsun :)))

Boy 164 kilom da 70 69 arası senin
Bende 1.65 - 62 kilo, hedefim 58'di ama 60 olsam yetecek. Sende inşallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın canım. Nickinden anladığım kadarıyla annesin galiba?

evin anahtarını kaybettim Allah ım kafa gitti rejşm mejim derken... naptım makineye mi attım gidiiim bakiim şuna iyisi mi.... bak işte çukulata yemeyince beyin hücrelerim ölüyooo........
Tüh ya, bulursun inşallah.

kim dedi ne zaman dedi hayal mi görüyosun sen

etkili kan man da yapıyomuş... araştır bak neler neler anlatmışlar.........

bulunur elbet sıcaktan arıyamıyom :))
Eminim faydalıdır da sadece bakmakla faydası görülmüyor ki :) anlayacağın yemem ben keçi boynuzunu.

Bulunur inşallah canım yalnız sıcağın geçmesini beklersen ohooo. Kalk ara biran evvel.

kim dedi ne zaman dedi hayal mi görüyosun sen
Bir ara sen birilerine diyordun :)))

Ebrum gelmiş hosgelmis nasılsın canım nasıl geçti tatilin
Hoşbuldum goncam, iyiyim şükür sen nasılsın? Kısa ve öz bir tatil geçirdim, az geldi ama yinede çok güzeldi. Türkiyem gibisi yok :) taşındın mı kuzum sen?

menüm
sabah
kellogs+süt

ara
2hurma

öğle
7hurma
bir kase yoğurt
Yeşil çay

ara
4-5 ceviz

akşam
7 hurma
bir kase yoğurt

2litre su
2soda
1kahve

Spor
jullian 30 dakika
trambolin 30 dakika
20 squat
2*20 twister
2*20 revoflex

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…