kııııııııııızzzz , senin kafanı duvarlara vurmam mı , ezip kesip dövmem mi , artık ne işkenceler geliyosa aklına
3 bardak kola neyyyy 1 çay bardağı neyine yetmedi , öğlen 3 tane hamur işi yemişsin akşam sayamayacağın devasa miktarı nasıl götürdün , bundan sonra bu grubun obur sıfatını benden sana devretmem mi ben haaaa
görün ey kızlar görün benden beterini görün
saldırcam tabi yüzsüze bak ne varsa tıkınmış nispet yapar gibi
Cekmesin bacim bu yediklerim ictiklerim bana piiis yaglar olarak geri donecwk sakin ornek almayin gunun pisi ilan ediyorum kendimiiValla canım çekti bu nasıl menüü(
Evet canım anneyim 2 oğlum var biri 4 yaşında diğeri 3 buçuk aylik anlayacağın hamilelik kilolarını veriyorum 86 ile dogum yaptım malesef şimdi verme çabasındayim kendimde 24 yasindayimVuuu baya etkili bir şey yani :)
Çok güzel olmuş canım
Bir güzel menü daha, çok hafif olmuş süper.
Aaa ama paylaşmadan olmaz, kötü olsada paylaşacağız demiştik hani? :)
Zengin düğünü olduğu belli :)
Zenginliğin gözü kör olsun :)))
Bende 1.65 - 62 kilo, hedefim 58'di ama 60 olsam yetecek. Sende inşallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın canım. Nickinden anladığım kadarıyla annesin galiba?
Tüh ya, bulursun inşallah.
Ebrusum oncelikle cok gecmis olsun neyin var umarim ciddi bisi cikmaz jillian icin beklerim hayatim hic sikinti degil benimde adetim var zaten simdi dunku menuyu sorma rezill otesiydim misafirlik olunca biyle bi gevsiyom bosluyom cok salagimm yaa pufffffYüzmeye çok fazla fırsatım olmadı alışverişten dolayı :/
Ben türkiyede hiç böyle bol seçenekli düğün görmedim, hatta son gittiğimde yemek bile yoktu :)))
İnşallah hurmanın faydasını görürsün canım :)
Teşekkürler hoşbuldum, birlik olup kiloları kovacağız :)
Hoşbuldum gülüm :-*
Hoşbuldum sende hoşgeldin kuzum :)
O kadar yemeye sadece 1 kilo almak insanı mutlu ediyor :) benim tatilim de iyi geçti canım, kısaydı ama hiç yoktan iyidir diye teselli ediyorum kendimi. Jilliana bende başlamayı biran evvel istiyorum yalnız burası Türkiye'den daha sıcak, tansiyon düşüyor sürekli o yüzden senin içinde uygunsa biraz havalara alışayım diyorum :) birde başımdan biraz tatsız bir hadise geçti, salı günü doktorda randevum var herşeyin yolunda olduğunu öğrenirsem direk başlayabiliriz tatlım.
Naptın yavrum sen? Öğlenle akşam yüklenmişsin hamur işine :/
Süper :)
Nasıl geçti canım sınavın?
Şekerpare de nerden çıktı öyle :/
Harikasın canım, dediğin gibi pes etmek yok, 30 gün sonra harika sonuçlar alacaksın. Ölçülerini almışsındır umarım :)
Iyi aksamlarr :)
Bugunku menüm
Sabah 11 00
Ac karnina limonlu bitki cayi
1 kk suzme peynir
2 catal omlet
Az salata
2 dilim ekmek
Öglen
15 30
1 dilim cokokremli ekmek. Dayanamadim kizlar ceza olarakta baska bisey yemedim
Aksam
19 30 haslanmis tavuk göğsü
Salata
Yoğurt
2 dilim karpuz
1 catal makarna
1 saat yüzme
30 dk jillian
1 saat tempolu yürüyüs
2.5 litre su
1 fincanda sekersz sutlu kahve icerimm :)
Canim ya jilliani kac gundur yapiyorsun olculerini aldin dimi sonuctan bizide habrdar edersin artik bizde basliycaz ebrusla cok merak ediyorummIyi aksamlarr :)
Bugunku menüm
Sabah 11 00
Ac karnina limonlu bitki cayi
1 kk suzme peynir
2 catal omlet
Az salata
2 dilim ekmek
Öglen
15 30
1 dilim cokokremli ekmek. Dayanamadim kizlar ceza olarakta baska bisey yemedim
Aksam
19 30 haslanmis tavuk göğsü
Salata
Yoğurt
2 dilim karpuz
1 catal makarna
1 saat yüzme
30 dk jillian
1 saat tempolu yürüyüs
2.5 litre su
1 fincanda sekersz sutlu kahve icerimm :)
Yaa betul cok sekersinn sen iyi ki bizimlesin cok katilamiyorum bu aralar araniza ama yazdiklarindan sicak biri oldugun cok belliievin anahtarını kaybettim Allah ım kafa gitti rejşm mejim derken... naptım makineye mi attım gidiiim bakiim şuna iyisi mi.... bak işte çukulata yemeyince beyin hücrelerim ölüyooo........
Iyiyim canım yorgunluk var sadece. Taşındık çok şükür yerlesmeyi bitiremedik daha. Tayinimde oldu nerde çalışıcam belli değil daha.Eminim faydalıdır da sadece bakmakla faydası görülmüyor ki :) anlayacağın yemem ben keçi boynuzunu.
Bulunur inşallah canım yalnız sıcağın geçmesini beklersen ohooo. Kalk ara biran evvel.
Bir ara sen birilerine diyordun :)))
Hoşbuldum goncam, iyiyim şükür sen nasılsın? Kısa ve öz bir tatil geçirdim, az geldi ama yinede çok güzeldi. Türkiyem gibisi yok :) taşındın mı kuzum sen?
Yaa betul cok sekersinn sen iyi ki bizimlesin cok katilamiyorum bu aralar araniza ama yazdiklarindan sicak biri oldugun cok bellii
Kiz feyza kiskandin dimi nasil yemisim ama hihahayok be saka bi yana kendimi savunabilwcegm bi yuzum yok misafirlik olunca falan ben bi bosluyorum ya nasil cozcem bu isi bilmiyorum
24 yaşında iki çocuğu ne ara yaptın kızEvet canım anneyim 2 oğlum var biri 4 yaşında diğeri 3 buçuk aylik anlayacağın hamilelik kilolarını veriyorum 86 ile dogum yaptım malesef şimdi verme çabasındayim kendimde 24 yasindayim
bunun gibi bi koca istiyorum ver Allahım verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kuzu bazi kellogslarda cok seker oluyor, baktin mi hic ona?menüm
sabah
kellogs+süt
ara
2hurma
öğle
7hurma
bir kase yoğurt
Yeşil çay
ara
4-5 ceviz
akşam
7 hurma
bir kase yoğurt
2litre su
2soda
1kahve
Spor
jullian 30 dakika
trambolin 30 dakika
20 squat
2*20 twister
2*20 revoflex
Kendini bilen insana bayiliyorum ben yaCekmesin bacim bu yediklerim ictiklerim bana piiis yaglar olarak geri donecwk sakin ornek almayin gunun pisi ilan ediyorum kendimii
Evet canım anneyim 2 oğlum var biri 4 yaşında diğeri 3 buçuk aylik anlayacağın hamilelik kilolarını veriyorum 86 ile dogum yaptım malesef şimdi verme çabasındayim kendimde 24 yasindayim
Emziriyorsan yediklerin az gibi geldi bana ama yoksa menünü cok begendimBugünkü menüm
08:00
1 dilim tam b ekmeği
5 catal peynir
Şekersiz çay
12:30
1 tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
Ara.2 nektarin biraz karpuz
Akşam 1 salatalık karpuz üzüm üst üste yemedim
1 buçuk litre su
Spor yok
Tesekkür ederim gülümEbrusum oncelikle cok gecmis olsun neyin var umarim ciddi bisi cikmaz jillian icin beklerim hayatim hic sikinti degil benimde adetim var zaten simdi dunku menuyu sorma rezill otesiydim misafirlik olunca biyle bi gevsiyom bosluyom cok salagimm yaa pufffff
Bak iste dengeyi ne güzel saglamissinBugunku menum
1has.yumurt
Zey,peynir,dom.
1dilim ekmek
Ara
Turk kahve tek sekerli
Aksam
Tavuk sote 3y.k
1dilim ekmek
Yarm kase yogurt
Spor
Mekik+evisleri
Su
2.5-3lt.
Katiliyorum sana,Yaa betul cok sekersinn sen iyi ki bizimlesin cok katilamiyorum bu aralar araniza ama yazdiklarindan sicak biri oldugun cok bellii
Hayirli olsun canim, yeni evinizde güle güle, agiz tadiyla oturun insallah. Kendine birden yüklenme, yavas yavas halledersin islerini. Insallah is konusunda da gönlüne göre bir yer cikarIyiyim canım yorgunluk var sadece. Taşındık çok şükür yerlesmeyi bitiremedik daha. Tayinimde oldu nerde çalışıcam belli değil daha.
Kolay gelsin kuzumGümaydınn Kızcelerim
Cuma da dahil gelemedim annem acil izmire gitmek zorunda kaldı cocuklarda (kardeşlerim) bende kaldı.
Cuma tüm gün dısarıdaydım
Cumarteside pazar gnü için yapacagımız mevlüdün hazırlıkları vs derken inanılmaz yogun geçti malum birde çocuklar bizde olunca dahada yogundu.
Bugün erkenden kalktım hemen 1 bardak su 1 cay kasıgı çörek otu çiğnedim
1 bardak kadar süre biraz gevrek yaptım ve az sonra yürüyüşe çıkıcam
İp atlama ve squat programlarımada yine bugün başlıyorum
Yeter gayrii
Hepimize iyi haftalar ve saglıklı kilolar vermeler diliyorum
Not: Bugün size takımda daha önce yaptıgımız kanki rakip eşleşmelerinden bahsedeceğim eğer isterseniz güzel bir uygulamaya başlayacagız.
Evet öyle oldu biraz küçük anne oldum ama güzelne kıskancam bende reçelleri götürüyorum yüz karalarıyız bu grubun
24 yaşında iki çocuğu ne ara yaptın kızminik anne seni
Günaydin canlarimnasilsiniz bakalim?
Güzel bir gününüz olsun
Kuzu bazi kellogslarda cok seker oluyor, baktin mi hic ona?
Sporun harika
Hurma diyetine tartin ne diyecek cok merak ediyorum
Kendini bilen insana bayiliyorum ben ya
Allah bagislasin canim, gencecikte anne olmussun ne güzel... Varsin kilo alma sebebin böyle güzel bir seyden dolayi olsun, hic canini síkma derim hem sen istikrarli bir insansin, o kilolarindan en kisa zamanda kurtulacagina eminim
Emziriyorsan yediklerin az gibi geldi bana ama yoksa menünü cok begendim
Tesekkür ederim gülümizin öncesi düsük yasadim o yüzden doktora gidip her seyin yolunda oldugunu ögrenirsem rahat rahat jillana baslarim. Estagfurullah bitanem neden öyle diyorsun kendine kizacagin yerde düzeltmeye calis. Misafir olunca insan kendini tutamiyor, bunu bende cok yasiyorum maalesef. Önemli olan bu noktada kendine kizmak degil, bir seyleri düzeltmeye calismak. Mesela bugün yediysen yarin az yiyip dengeyi saglamak yada yediklerine göre sporunu arttirmak. Yiyip yiyip pisman olanlardan olmayalim tatlim, yediysek bunun arkadasinda duralim ve bunu telafi etmek icin elimizden gelen cabayi sarfedelim bir daha yüzünü asik görmek istemiyorum
Bak iste dengeyi ne güzel saglamissin
Katiliyorum sana,btlbetul cok tatli
Hayirli olsun canim, yeni evinizde güle güle, agiz tadiyla oturun insallah. Kendine birden yüklenme, yavas yavas halledersin islerini. Insallah is konusunda da gönlüne göre bir yer cikar
Kolay gelsin kuzumkimin mevlüdü bilmiyorum ama hayirlisi olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?