Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kiz feyza kiskandin dimi nasil yemisim ama hihaha yok be saka bi yana kendimi savunabilwcegm bi yuzum yok misafirlik olunca falan ben bi bosluyorum ya nasil cozcem bu isi bilmiyorum

Evet canım anneyim 2 oğlum var biri 4 yaşında diğeri 3 buçuk aylik anlayacağın hamilelik kilolarını veriyorum 86 ile dogum yaptım malesef şimdi verme çabasındayim kendimde 24 yasindayim

Bugünkü menüm
08:00
1 dilim tam b ekmeği
5 catal peynir
Şekersiz çay
12:30
1 tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
Ara.2 nektarin biraz karpuz
Akşam 1 salatalık karpuz üzüm üst üste yemedim
1 buçuk litre su
Spor yok

Ebrusum oncelikle cok gecmis olsun neyin var umarim ciddi bisi cikmaz jillian icin beklerim hayatim hic sikinti degil benimde adetim var zaten simdi dunku menuyu sorma rezill otesiydim misafirlik olunca biyle bi gevsiyom bosluyom cok salagimm yaa pufffff

Bugunku menum
1has.yumurt
Zey,peynir,dom.
1dilim ekmek

Ara
Turk kahve tek sekerli

Aksam
Tavuk sote 3y.k
1dilim ekmek
Yarm kase yogurt

Spor
Mekik+evisleri
Su
2.5-3lt.

Iyiymis yaa begendm spor hele coookk iyi boyle devam et bacimm

Canim ya jilliani kac gundur yapiyorsun olculerini aldin dimi sonuctan bizide habrdar edersin artik bizde basliycaz ebrusla cok merak ediyorumm

evin anahtarını kaybettim Allah ım kafa gitti rejşm mejim derken... naptım makineye mi attım gidiiim bakiim şuna iyisi mi.... bak işte çukulata yemeyince beyin hücrelerim ölüyooo........
Yaa betul cok sekersinn sen iyi ki bizimlesin cok katilamiyorum bu aralar araniza ama yazdiklarindan sicak biri oldugun cok bellii

Yaa kizlar bizim laptop bozuldu tamirde teldende kizimdan firsat buldukca alabilym hep elinde cizgifilm pesinde elime aliyom iki dk diye hemen ustume atliyor ayol birde inatci illa alacak nryse gece mece yazarim artik

Iyiyim canım yorgunluk var sadece. Taşındık çok şükür yerlesmeyi bitiremedik daha. Tayinimde oldu nerde çalışıcam belli değil daha.

Kiz feyza kiskandin dimi nasil yemisim ama hihaha yok be saka bi yana kendimi savunabilwcegm bi yuzum yok misafirlik olunca falan ben bi bosluyorum ya nasil cozcem bu isi bilmiyorum
ne kıskancam bende reçelleri götürüyorum yüz karalarıyız bu grubun

Evet canım anneyim 2 oğlum var biri 4 yaşında diğeri 3 buçuk aylik anlayacağın hamilelik kilolarını veriyorum 86 ile dogum yaptım malesef şimdi verme çabasındayim kendimde 24 yasindayim
24 yaşında iki çocuğu ne ara yaptın kızminik anne seni

Gümaydınn Kızcelerim

Cuma da dahil gelemedim annem acil izmire gitmek zorunda kaldı cocuklarda (kardeşlerim) bende kaldı.

Cuma tüm gün dısarıdaydım

Cumarteside pazar gnü için yapacagımız mevlüdün hazırlıkları vs derken inanılmaz yogun geçti malum birde çocuklar bizde olunca dahada yogundu.

Bugün erkenden kalktım hemen 1 bardak su 1 cay kasıgı çörek otu çiğnedim

1 bardak kadar süre biraz gevrek yaptım ve az sonra yürüyüşe çıkıcam

İp atlama ve squat programlarımada yine bugün başlıyorum

Yeter gayrii

Hepimize iyi haftalar ve saglıklı kilolar vermeler diliyorum

Not: Bugün size takımda daha önce yaptıgımız kanki rakip eşleşmelerinden bahsedeceğim eğer isterseniz güzel bir uygulamaya başlayacagız.

Günaydin canlarim nasilsiniz bakalim?
Güzel bir gününüz olsun

Kuzu bazi kellogslarda cok seker oluyor, baktin mi hic ona?
Sporun harika
Hurma diyetine tartin ne diyecek cok merak ediyorum

Cekmesin bacim bu yediklerim ictiklerim bana piiis yaglar olarak geri donecwk sakin ornek almayin gunun pisi ilan ediyorum kendimii
Kendini bilen insana bayiliyorum ben ya

Allah bagislasin canim, gencecikte anne olmussun ne güzel... Varsin kilo alma sebebin böyle güzel bir seyden dolayi olsun, hic canini síkma derim hem sen istikrarli bir insansin, o kilolarindan en kisa zamanda kurtulacagina eminim

Bugünkü menüm
08:00
1 dilim tam b ekmeği
5 catal peynir
Şekersiz çay
12:30
1 tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
Ara.2 nektarin biraz karpuz
Akşam 1 salatalık karpuz üzüm üst üste yemedim
1 buçuk litre su
Spor yok
Emziriyorsan yediklerin az gibi geldi bana ama yoksa menünü cok begendim

Tesekkür ederim gülüm izin öncesi düsük yasadim o yüzden doktora gidip her seyin yolunda oldugunu ögrenirsem rahat rahat jillana baslarim. Estagfurullah bitanem neden öyle diyorsun kendine kizacagin yerde düzeltmeye calis. Misafir olunca insan kendini tutamiyor, bunu bende cok yasiyorum maalesef. Önemli olan bu noktada kendine kizmak degil, bir seyleri düzeltmeye calismak. Mesela bugün yediysen yarin az yiyip dengeyi saglamak yada yediklerine göre sporunu arttirmak. Yiyip yiyip pisman olanlardan olmayalim tatlim, yediysek bunun arkadasinda duralim ve bunu telafi etmek icin elimizden gelen cabayi sarfedelim bir daha yüzünü asik görmek istemiyorum

Bugunku menum
1has.yumurt
Zey,peynir,dom.
1dilim ekmek

Ara
Turk kahve tek sekerli

Aksam
Tavuk sote 3y.k
1dilim ekmek
Yarm kase yogurt

Spor
Mekik+evisleri
Su
2.5-3lt.
Bak iste dengeyi ne güzel saglamissin

Yaa betul cok sekersinn sen iyi ki bizimlesin cok katilamiyorum bu aralar araniza ama yazdiklarindan sicak biri oldugun cok bellii
Katiliyorum sana, btlbetul cok tatli

Iyiyim canım yorgunluk var sadece. Taşındık çok şükür yerlesmeyi bitiremedik daha. Tayinimde oldu nerde çalışıcam belli değil daha.
Hayirli olsun canim, yeni evinizde güle güle, agiz tadiyla oturun insallah. Kendine birden yüklenme, yavas yavas halledersin islerini. Insallah is konusunda da gönlüne göre bir yer cikar

Kolay gelsin kuzum
kimin mevlüdü bilmiyorum ama hayirlisi olsun insallah

ebrum hosgeldin bebeim.
cok şükür iilik saglik sen nasilsin ?
gecen sene kuzenim vefat etmisti ya onun 1. yili icin mevlut yaptik ve fazla kacirdim.
Bugun hemennn ani kararlar aldimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…