- 7 Eylül 2013
- 471
- 667
- 53
Günaydin canim daha dün basladim. Yazlikta olduğum için çok ilkel yöntemlerlede olsa ölçülerimi aldımCanim ya jilliani kac gundur yapiyorsun olculerini aldin dimi sonuctan bizide habrdar edersin artik bizde basliycaz ebrusla cok merak ediyorumm
canım çok geçmiş olsun. biliyorsun ben de yakın zamanda yaşadım aynı şeyi. yıpratıcı bi süreç ama allah beterinden saklasın canımGünaydin canlarimnasilsiniz bakalim?
Güzel bir gününüz olsun
Kuzu bazi kellogslarda cok seker oluyor, baktin mi hic ona?
Sporun harika
Hurma diyetine tartin ne diyecek cok merak ediyorum
Kendini bilen insana bayiliyorum ben ya
Allah bagislasin canim, gencecikte anne olmussun ne güzel... Varsin kilo alma sebebin böyle güzel bir seyden dolayi olsun, hic canini síkma derim hem sen istikrarli bir insansin, o kilolarindan en kisa zamanda kurtulacagina eminim
Emziriyorsan yediklerin az gibi geldi bana ama yoksa menünü cok begendim
Tesekkür ederim gülümizin öncesi düsük yasadim o yüzden doktora gidip her seyin yolunda oldugunu ögrenirsem rahat rahat jillana baslarim. Estagfurullah bitanem neden öyle diyorsun kendine kizacagin yerde düzeltmeye calis. Misafir olunca insan kendini tutamiyor, bunu bende cok yasiyorum maalesef. Önemli olan bu noktada kendine kizmak degil, bir seyleri düzeltmeye calismak. Mesela bugün yediysen yarin az yiyip dengeyi saglamak yada yediklerine göre sporunu arttirmak. Yiyip yiyip pisman olanlardan olmayalim tatlim, yediysek bunun arkadasinda duralim ve bunu telafi etmek icin elimizden gelen cabayi sarfedelim bir daha yüzünü asik görmek istemiyorum
Bak iste dengeyi ne güzel saglamissin
Katiliyorum sana,btlbetul cok tatli
Hayirli olsun canim, yeni evinizde güle güle, agiz tadiyla oturun insallah. Kendine birden yüklenme, yavas yavas halledersin islerini. Insallah is konusunda da gönlüne göre bir yer cikar
Kolay gelsin kuzumkimin mevlüdü bilmiyorum ama hayirlisi olsun insallah
Günaydin canlarimnasilsiniz bakalim?
Güzel bir gününüz olsun
Sporun harika
Allah bagislasin canim, gencecikte anne olmussun ne güzel... Varsin kilo alma sebebin böyle güzel bir seyden dolayi olsun, hic canini síkma derim hem sen istikrarli bir insansin, o kilolarindan en kisa zamanda kurtulacagina eminim
Tesekkür ederim gülümizin öncesi düsük yasadim o yüzden doktora gidip her seyin yolunda oldugunu ögrenirsem rahat rahat jillana baslarim. Estagfurullah bitanem neden öyle diyorsun kendine kizacagin yerde düzeltmeye calis. Misafir olunca insan kendini tutamiyor, bunu bende cok yasiyorum maalesef. Önemli olan bu noktada kendine kizmak degil, bir seyleri düzeltmeye calismak. Mesela bugün yediysen yarin az yiyip dengeyi saglamak yada yediklerine göre sporunu arttirmak. Yiyip yiyip pisman olanlardan olmayalim tatlim, yediysek bunun arkadasinda duralim ve bunu telafi etmek icin elimizden gelen cabayi sarfedelim bir daha yüzünü asik görmek istemiyorum
...........
canım çok geçmiş olsun. biliyorsun ben de yakın zamanda yaşadım aynı şeyi. yıpratıcı bi süreç ama allah beterinden saklasın canım((
Günaydin canlarimnasilsiniz bakalim?
Güzel bir gününüz olsun
Sporun harika
Hayirli olsun canim, yeni evinizde güle güle, agiz tadiyla oturun insallah. Kendine birden yüklenme, yavas yavas halledersin islerini. Insallah is konusunda da gönlüne göre bir yer cikar
Hosbuldum gülüm sag ol, sükür bende iyiyim... Allah okudugunuz dualarinizi kabul etsin.
ebrum hosgeldin bebeim.
cok şükür iilik saglik sen nasilsin ?
gecen sene kuzenim vefat etmisti ya onun 1. yili icin mevlut yaptik ve fazla kacirdim.
Bugun hemennn ani kararlar aldimm
30 gün sonra ciddi fark göreceksinGünaydin canim daha dün basladim. Yazlikta olduğum için çok ilkel yöntemlerlede olsa ölçülerimi aldımE-brulim de sormustu fırsat olmadı yazamadim. Resmimi falanda cektim
Sag ol canim Allah razi olsun. Amin, Rabbim beterini yasatmasin insallah. Vardir elbet bunda da bir hayir. Rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip eder insallah. Sen üzme ne olur o tatli canini, kiyamamcanım çok geçmiş olsun. biliyorsun ben de yakın zamanda yaşadım aynı şeyi. yıpratıcı bi süreç ama allah beterinden saklasın canım((
Amin, Allah razi olsun canim, hayirlisiyla isteyen herkese nasip etsin Rabbim...geçmiş olsun düşük yaşamışsın Allah tez zamanda hayırl bir bebiş nasip etsin inşallah...........
tişekkür ederiim bu arada demeyin bööyle yüzüm kızarıyo burda :)
Güne sekerle baslayan nasil bitirir hic düsünmek bile istemiyorumHayırlı haftalaaar,
bu gün biraz uslu değilim 3 tane polo naneli şeker yedim daha da yemicem...
anahtarımı gece 3 e kadar aradım bulamadım bulamadım... koca pazar günü topladığım evin altını üstüne getirdim.... yok yok yok... hatim indirdim bu arada... artık midem bulanmaya başladı gittim yattım ama uyuyamıyorum... deli olcam bir saat olmadı gene kalktım ara ara... sabahı ettim... tamm yaa dedim balkondan girerim akşama :)) en son evden çıkıcam bir eğildim ki ne göriim ayakkabılığın altında duvara yanaşmış iyice orda duruyo namussuz... halıların bile altına baktım yahu... çöplerin içine girdim yanlışlıkla attım mı diye... velhasıl uykusuzluktan ve yorgunluktan ölüyorum evde darmadağın :) olan güzellik uykuma oldu....
neyse uslu duruciğim efenim...
şimdi yeşil çayımı içiyorum....
Al iste bir tatli dahakellogs yazdığıma bakma tatlım yulaf ve gevreklerin hepsine kellogs diyorum sanırım :) şuan farkettim. aslında etinin lifalifini kullanıyorum. bu arada geçmiş olsun yeni olduğumdan yavaş yavaş tanıyorum hepinizi. sağlığına dikkat et allahım korusun seni
Çok geçmiş olsun ebrum üzüldüm canım. Ama hayırlısı tabiki her zaman.Günaydin canlarimnasilsiniz bakalim?
Güzel bir gününüz olsun
Sporun harika
Hosbuldum gülüm sag ol, sükür bende iyiyim... Allah okudugunuz dualarinizi kabul etsin.
30 gün sonra ciddi fark göreceksin
Sag ol canim Allah razi olsun. Amin, Rabbim beterini yasatmasin insallah. Vardir elbet bunda da bir hayir. Rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip eder insallah. Sen üzme ne olur o tatli canini, kiyamam
Amin, Allah razi olsun canim, hayirlisiyla isteyen herkese nasip etsin Rabbim...
Napalim cok tatli olma sende
Güne sekerle baslayan nasil bitirir hic düsünmek bile istemiyorumSözde kacamak yapmiyordun
Hadi gözün aydin bulmussun anahtarini.
Al iste bir tatli dahaSag ol canim benim, Allah razi olsun. Estagfurullah hic önemli degil, yavas yavas taniyacagiz birbirimizi
Hadi bakalim insallah günü güzel bitirirsin. Istersen 100 defa da ip atla ki o sekerler erisino zamandan beri usluyum..... canımda tatlı istemiyor... 7 otlu çayımı içiyorum ....
Hadi bakalim insallah günü güzel bitirirsin. Istersen 100 defa da ip atla ki o sekerler erisin
eskişehir'de bir yıl yaşamıştım canım 2004 te. çok güzel anarım oradaki günlerimi:)) inşallah senin için de hayırlı olur. fotolar gönder bize özledim valla oralarıÇok geçmiş olsun ebrum üzüldüm canım. Ama hayırlısı tabiki her zaman.
Hayırlısı tabik8 canım pazartesi gitcem sekreterlige bakalım. Artık Eskişehir de yasiyoz gezdikce resim çeker gonderirim sana
Hayırlı haftalaaar,
bu gün biraz uslu değilim 3 tane polo naneli şeker yedim daha da yemicem...
anahtarımı gece 3 e kadar aradım bulamadım bulamadım... koca pazar günü topladığım evin altını üstüne getirdim.... yok yok yok... hatim indirdim bu arada... artık midem bulanmaya başladı gittim yattım ama uyuyamıyorum... deli olcam bir saat olmadı gene kalktım ara ara... sabahı ettim... tamm yaa dedim balkondan girerim akşama :)) en son evden çıkıcam bir eğildim ki ne göriim ayakkabılığın altında duvara yanaşmış iyice orda duruyo namussuz... halıların bile altına baktım yahu... çöplerin içine girdim yanlışlıkla attım mı diye... velhasıl uykusuzluktan ve yorgunluktan ölüyorum evde darmadağın :) olan güzellik uykuma oldu....
neyse uslu duruciğim efenim...
şimdi yeşil çayımı içiyorum....
ben de ben deee. dün gece yarısı kendimi çikolatalı vişneli pastayla filtre kahve hayal ederken yakaladımKızlar cok fena bi regl geçiriyorum. Protein diyetine reglim bittikten sonra devam edeceğim sanırım
Gecmis olsun canimKızlar cok fena bi regl geçiriyorum. Protein diyetine reglim bittikten sonra devam edeceğim sanırım
Ayyy hayali bile güzeeeelllben de ben deee. dün gece yarısı kendimi çikolatalı vişneli pastayla filtre kahve hayal ederken yakaladımneyse ki hayaliyle yetindim
Sagol canimmGecmis olsun canim
ben bir şeyimi deli gibi ararken saklandığı yerden bana kıs kıs güldüğünü hayal ederim hep neyse ki bulmuşsun.
ben de ben deee. dün gece yarısı kendimi çikolatalı vişneli pastayla filtre kahve hayal ederken yakaladımneyse ki hayaliyle yetindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?