Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bana 3 tane delikli nane polo şeker için 100 kere ip atla dediler sana herhalde köprüden atla derler :)))) pamuk şeker pişiii oooohhhh oohh ohhh..... bittin kızım sen.....

Canim kardesim bakiyorum da kendini salivermissin?
Pisi -> 100 jj
Pamuk seker -> 30 mekik

bana 3 tane delikli nane polo şeker için 100 kere ip atla dediler sana herhalde köprüden atla derler :)))) pamuk şeker pişiii oooohhhh oohh ohhh..... bittin kızım sen.....
Acima yapistir cezayi

Kızlar bugün jillianın 2. günü. Hamlayan bacaklarima inat yapmayı göze aldım ki doğru düzgün adım atamıyodum bile. ahlaya sızlaya bitirdim ve bu bana acayip bi azim verdi. baslayan ve baslayacak olan arkadaslar sakın pes etmeyin o ağrılar yerini dümdüz karına fit bacaklara bırakacak insallah

tatlım bende öyleyim heryerim ağrıyor ama kalkıp yapacağım birazdan jillian. üzerine gidince geçiyor zaten.

bugün ki tıkınmalarımçok stresliyim ders yüzünden gittim geldim yedimdün yazmadım bugünde yazmasam olmazdı,saatleri hatırlayamıyorum
sabah8:00= 2 kaşık vişne reçeli
3 dilim tb ekmeği
1kk peynir
3 zeytin
domates

öğlen :3 hurma ,1 bardak süt

öğleden sonra : 3 kaşık ıspanak
3 kaşık yoğurt
domates
omlet
1 dilim ekmek

akşam:3 hurma
8 kaşık patates kızartması
1 kk peynir
1 kaşık reçel
3 dilim ekmek

Kız noldu sana iki gündür nazar mı değdiiii

Bugünkü menüm
Sabah 10 30
Ac karnina limonlu bitki çayı
Yarım simit
1kk süzme peynir
3 zeytin

Öğlen 14 30
3 eti form pirinç ve mısır patlağı
1 tanecik hoşbeş

Aksam 18 30
Izgara tavuk
Söğüş salata
1 kase yoğurt

1 saat yürüyüs
30 dk jillian
100 ip atlama
15 dk pilates bandıyla gögüs egzersizleri
2.5 litre su

sormaya organiği anlayamadım stres yaptım bitirdi beni bu ders ya öff
Canım organik böyledir hem nankördür hemde zor. Yardım edebileceğim bi nokta olursa seve seve ederim numaramı da atabilirim sana. Sana tavsiyem az calis ama hergün calis anlamidigini gec bi sonraki noktada anlarsin zaten organik hep iç içe

çok sağ ol canım sorarım biraz daha çalışıyımda aklıma takılan bişey olursa sana danışırım

senin sporunu kardeşime okudum da bu zayıflamıycakta sen mi zayıflıycaksın diyo

canım menü güzel öglenki hoşbeş falanda cok gelmedi gözüme sen bide benim kahaltıyı görsen felaket
bu arada senın sporlar cok güzel ya

akşam çok fena olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…