ahh canımya çok geçmiş olsun , sen yine iyi dayandın beni ilk günden vurdu , şimdi iyisindir inşallahkızlar dün gece rahatsızlandım demekki her bünye kaldıramıyor tek yönlü beslenme işini bugün bütün gün yattım kendimde değildim hala da pek iyi olduğum söylenemez o sebepten vazgeçiyorum haliyle normal yemeye devam.. bugünkü menümü yazıp yatacağım
sabah
2yumurtayla omlet
5 zeytin
salatalık
domates
ara
bir avuç ceviz
öğle
2 kabak dolması
yoğurt
ara
bir elma
akşam
tavuk ızgara
salata
2litre su
not: sağlığınıza dikkat edin hiçbirşeye benzemiyor acısı
iyi geceler güzeller..
Amin canım... Hakkında hayırlısıtesekkür ederim kizlar bizimde imtihanimiz böyle iste ne yapalim Allah sifa versin insallah tez zamanda
Iyiydi canım, az geldi ama hiç yoktan iyidir.E-brulim nasil gecti tatil
Sen nasıl oldun canım?ahh canımya çok geçmiş olsun , sen yine iyi dayandın beni ilk günden vurdu , şimdi iyisindir inşallah
yeme durumu ne alemde kız , geçti mi saldırmaların ?Kizlar bu regl den dolayı acayip yemek yiyorum dayanamıyorum. kahvaltıya saldırdım resmenhiç böyle değildim 2 haftadır ne olduysa 2 gündür olduu
ben iyiyim canım sen nasılsın asıl , şimdi geçmişten senin mesajına bakacaktım çarşamba mı perşembe mi demiştin doktor randevuna diye , beni de haberdar et aklım sende tamam mıAmin canım... Hakkında hayırlısı
Iyiydi canım, az geldi ama hiç yoktan iyidir.
Sen nasıl oldun canım?
geçmiş olsun , niye böyle oluyo bu hastalık ya ilaca da başlatmıştı doktor seni ,ona rağmen mi böyle olmuşkizlar haftasonu köydeydim tarlada calistim iki gün sonrada nöbete gittim nasilsiniz görüsmeyeli . dün nöbet sonrasi gene doktora gittim pco tavan yapmis ilac basliyoruz.
Iyi olmana sevindim kuzum, bende iyiyim şükür. Dün gittim doktora, düşükten geriye parça kalmamış. Herşey temizmiş şükür.ben iyiyim canım sen nasılsın asıl , şimdi geçmişten senin mesajına bakacaktım çarşamba mı perşembe mi demiştin doktor randevuna diye , beni de haberdar et aklım sende tamam mı
Aman canım dikkat et çamaşir suyu baska biseye benzemezzazıcık kafadan:)) dün su perileri çarptı sanırım beni. kendimi temizliğe verdim. çamaşır suyunu içmiş kadar oldumhaliyle yiyemedim bir şey
Hosgeldin canim cok gecmis olsun insallah tedavilerin sonucuna hayirlisiyla ulaşırsınnkizlar haftasonu köydeydim tarlada calistim iki gün sonrada nöbete gittim nasilsiniz görüsmeyeli . dün nöbet sonrasi gene doktora gittim pco tavan yapmis ilac basliyoruz.
çok geçmiş olsun canım , sebebini söylemedi miIyi olmana sevindim kuzum, bende iyiyim şükür. Dün gittim doktora, düşükten geriye parça kalmamış. Herşey temizmiş şükür.
pek değilimtatlım ya tansiyon falan kendini şaştı yatıyorumahh canımya çok geçmiş olsun , sen yine iyi dayandın beni ilk günden vurdu , şimdi iyisindir inşallah
yemek yemediğin için oldu demek ki , tansiyon hapın felan vardır inşallahpek değilimtatlım ya tansiyon falan kendini şaştı yatıyorum
tansiyon hastası değilim ilacımda yok ki daha önce hiç başıma gelmedi anlamadım bende canım..yemek yemediğin için oldu demek ki , tansiyon hapın felan vardır inşallah
çok güzel olmuş canım:)ben bugünde pek iyi değilim yarına daha iyi olmayı ümit ederek günü kapattım
sabah
yulaf+süt
ara
fındık ceviz kuş üzümü karışık bir avuçkadar
öğle
tavuk salata
ara
yoğurt
akşam
zeytinyağlı enginar
2.5litre su
2soda
spor
lesliyle 1 mil
çok geçmiş olsun canım. allah şifa versinkizlar haftasonu köydeydim tarlada calistim iki gün sonrada nöbete gittim nasilsiniz görüsmeyeli . dün nöbet sonrasi gene doktora gittim pco tavan yapmis ilac basliyoruz.
güzel görünüyor menün. hadi bitteri görmedik sayıyorum. o kadarcıktan bişi olmaz da kuru fasulye omlet nası bir şey?bugün menüm
7.30= 1 yumurta
1kk penir
1 dilim tb ekmeği
1 zeytin
11:00=2 kuru erik
1 bardak light süt
12:15=4 kaşık kuru fasulye
omlet
15:00= 1 kare bitter
18:00= 1 tabak güveçte patlıcan
1 kase çorba
7 kaşık yoğurt
1dilim tb ekmeği
19:00= 2 kuru erik
2 litre su , 1 fincan türk kahvesi,1 bardak yeşil çay , 2 bardak siyah çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?