- 27 Ocak 2013
- 228
- 230
- 103
Teşekkür ederim canım kuru meyve olabilir dediğin gibi :))Haklisin canim hani tavsiye cantanda kurumeyve kuruyemis bulundurabilirsin kan şekerinin düşme tehlikesine karşın
Ne güzel motive etmissin beni öyle, cok tesekkür ederim canim benimcanım miktar olarak güzel aslında kararında bırakmışsın ama içerik olarak senin de dediğin gibi pek olmamış. yine de fena değil bence ama sen toparlarsın kendini. hadi bakalım hatırlat bize eski menüleri
Ayni anda yemedim, 12:30 gibi basladim ve bitirmem 1 saat sürmüstüranladım canım, okadar meveyi aynı anda nasıl aldı miden hayatta aynı anda yiyemem .güzel olmuş bence menün , ekmek olmadığı için simit sorun değil , meyvelerde küçükse sorun yok
Benim ki kilo aldiran cinsten... Haplarin sadece bir yan etkisi isime yaradi, o da bagirsaklarimi düzene sokmasiguatr kilo verdirmiyor mu ya senin tığ gibi olman lazımdı
Bu ne kiz
bugün menüm
7.30= 1 yumurta
1kk penir
1 dilim tb ekmeği
1 zeytin
11:00=2 kuru erik
1 bardak light süt
12:15=4 kaşık kuru fasulye
omlet
15:00= 1 kare bitter
18:00= 1 tabak güveçte patlıcan
1 kase çorba
7 kaşık yoğurt
1dilim tb ekmeği
19:00= 2 kuru erik
2 litre su , 1 fincan türk kahvesi,1 bardak yeşil çay , 2 bardak siyah çay
ben bugünde pek iyi değilim yarına daha iyi olmayı ümit ederek günü kapattım
sabah
yulaf+süt
ara
fındık ceviz kuş üzümü karışık bir avuçkadar
öğle
tavuk salata
ara
yoğurt
akşam
zeytinyağlı enginar
2.5litre su
2soda
spor
lesliyle 1 mil
Günaydın kizlar dün hep misafirlikteyim çok kaçırdım menümü yazmak istemiyorum ama yazacam
Sabah
1 dilin tam b ekmeği
Biraz peynir
Çay
Öğle
1 meyve suyu
6petibor bisküvi
Ara
2 dilim börek
1 kurabiye
1 avuc çekirdek
Tekrar ara
Biraz meyve
Akşam
3 gofret
Çay meyve
Yarım saat yürüyüş
1 buçuk litre su
spor vaaaaaaaaaaaarrrrrrrr unutmuşum yazmayı 20 dk stepper yaptımhani spor hani spor... bitter var spor yok olmaa.... (13)
o resim şu oluyor ki günaydın yazan bi foto paylaşmıştım çıkmamış,rezil foto silinmiyor daGünaydin kizlarguatr haplarinin bir etkisini daha yasiyorum, uyutmuyor namussuz beni... eee haliyle sonrada uyanamiyorum
Ne güzel motive etmissin beni öyle, cok tesekkür ederim canim benim
Ayni anda yemedim, 12:30 gibi basladim ve bitirmem 1 saat sürmüstür
Bugün yogurt günü yapmaya niyetlendim, zamaninda cok faydasini gördüm
Benim ki kilo aldiran cinsten... Haplarin sadece bir yan etkisi isime yaradi, o da bagirsaklarimi düzene sokmasi
Bu ne kiz
beğendim hanım efendi sen bu işi biliyosunben dün yazamadım menüsümü(15)
bu gün yaziim
Sabah:
1 hş yumurta
1 tk zeytin ezmesi
1 parça peynir
Ara :
4 hurma
Öğle :
2 zeytinyağlı enginar
1 ayran
Ara :
3 erik
Akşam :
1 parça et
2 kutu yovita probiyotik yoğurt
Yeşil Ç.: 2 bardak
Su : 2 lt
Spor : 1 saat yürüyüş....
menünü yazdığın için seni tebrik etmekle birlikte seni esefle kınıyorumGünaydın kizlar dün hep misafirlikteyim çok kaçırdım menümü yazmak istemiyorum ama yazacam
Sabah
1 dilin tam b ekmeği
Biraz peynir
Çay
Öğle
1 meyve suyu
6petibor bisküvi
Ara
2 dilim börek
1 kurabiye
1 avuc çekirdek
Tekrar ara
Biraz meyve
Akşam
3 gofret
Çay meyve
Yarım saat yürüyüş
1 buçuk litre su
yoğurt günü mü zaten aç duruyo gibisin düşüp kalmadaGünaydin kizlarguatr haplarinin bir etkisini daha yasiyorum, uyutmuyor namussuz beni... eee haliyle sonrada uyanamiyorum
Ne güzel motive etmissin beni öyle, cok tesekkür ederim canim benim
Ayni anda yemedim, 12:30 gibi basladim ve bitirmem 1 saat sürmüstür
Bugün yogurt günü yapmaya niyetlendim, zamaninda cok faydasini gördüm
Benim ki kilo aldiran cinsten... Haplarin sadece bir yan etkisi isime yaradi, o da bagirsaklarimi düzene sokmasi
Bu ne kiz
beğendim hanım efendi sen bu işi biliyosun
Valla nasıl anlatsamki tadını ya değişik işte düşünüyorum benzetemedim bişeyeHic denemedim canim, neye benziyor? Yumurtali olan seyleri genelde begenirim :)
Valla haklısın canım ama bugün dikkat ediyorum yarın tartı günü aynı çıkmak istemiyorummenünü yazdığın için seni tebrik etmekle birlikte seni esefle kınıyorum
bende ediyorum bitter bile yemiyorum bugün ,daha napıyım canımımı alacaksınızValla haklısın canım ama bugün dikkat ediyorum yarın tartı günü aynı çıkmak istemiyorum
doğru söyle kız milleti solladın geçtin demiteşekkürler efendim :) bakalım ne biliyoz tartı karar verecek....
doğru söyle kız milleti solladın geçtin demigerçi momhatiyi geçemezsin 1 hafta da 4 kilo verdi o bünye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?