Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydin kizlar guatr haplarinin bir etkisini daha yasiyorum, uyutmuyor namussuz beni... eee haliyle sonrada uyanamiyorum

Ne güzel motive etmissin beni öyle, cok tesekkür ederim canim benim

anladım canım , okadar meveyi aynı anda nasıl aldı miden hayatta aynı anda yiyemem .güzel olmuş bence menün , ekmek olmadığı için simit sorun değil , meyvelerde küçükse sorun yok
Ayni anda yemedim, 12:30 gibi basladim ve bitirmem 1 saat sürmüstür
Bugün yogurt günü yapmaya niyetlendim, zamaninda cok faydasini gördüm

guatr kilo verdirmiyor mu ya senin tığ gibi olman lazımdı
Benim ki kilo aldiran cinsten... Haplarin sadece bir yan etkisi isime yaradi, o da bagirsaklarimi düzene sokmasi

Bu ne kiz

hani spor hani spor... bitter var spor yok olmaa.... (13)

tam diyet menüsü harika bence (14)

ben dün yazamadım menüsümü(15)

bu gün yaziim

Sabah:
1 hş yumurta
1 tk zeytin ezmesi
1 parça peynir

Ara :
4 hurma

Öğle :
2 zeytinyağlı enginar
1 ayran

Ara :
3 erik

Akşam :
1 parça et
2 kutu yovita probiyotik yoğurt

Yeşil Ç.: 2 bardak
Su : 2 lt

Spor : 1 saat yürüyüş....

Günaydın kizlar dün hep misafirlikteyim çok kaçırdım menümü yazmak istemiyorum ama yazacam
Sabah
1 dilin tam b ekmeği
Biraz peynir
Çay
Öğle
1 meyve suyu
6petibor bisküvi
Ara
2 dilim börek
1 kurabiye
1 avuc çekirdek
Tekrar ara
Biraz meyve
Akşam
3 gofret
Çay meyve
Yarım saat yürüyüş
1 buçuk litre su

wuuuu feci diyorum ve susuyorum.... (16)

o resim şu oluyor ki günaydın yazan bi foto paylaşmıştım çıkmamış,rezil foto silinmiyor dane zaman başladın hapa yeni mi , yeniyse belki zayıflatırda

beğendim hanım efendi sen bu işi biliyosun

menünü yazdığın için seni tebrik etmekle birlikte seni esefle kınıyorum

yoğurt günü mü zaten aç duruyo gibisin düşüp kalmada

doğru söyle kız milleti solladın geçtin demigerçi momhatiyi geçemezsin 1 hafta da 4 kilo verdi o bünye

yok kız o geçilirmi... uçtu gitti o maşallah :)

çok ahım şahım bir kilo vermedim malesef...gram gram..... benim çook yavaş gider kilolarım... o yüzden hiç bozmamam lazım bozarsam anında başladığım yere dönüveriyorum... çoook indim çıktım bu yıl... geçen yıl ondan önceki yıl.... nasıl sabitlicem bende bilmiyorum ... altmışları bir görsem hayırlısıyla....2 yıldır karşılaşmamışık

(18)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…