Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçen iki haftalardaki kötü gidişat için ceza verdim kimse yapmadı sanırım. Ben daha bişey demiycem kimseye zayıflamak isteyen zayifliyo istemeyene ne desek boş.

ben listeyi yaptım bide cezaları istedim ertesi gün sadece akovser 1 kere mi ne yaptı bide ben yaptım. listedekiler zaten cumadan cumaya uğruyor yaptırtmak için burda olmaları gerekli , önce ona bi el atın bence

Geçen iki haftalardaki kötü gidişat için ceza verdim kimse yapmadı sanırım. Ben daha bişey demiycem kimseye zayıflamak isteyen zayifliyo istemeyene ne desek boş.
Ben yoktum o zaman goncam o yüzden bana gönül rahatligiyla ceza verebilirsin
Yapmayanlarinda kendine kalmis, sonucta babanin hayrina ceza vermiyorsun...

Bi yarım saat oluyo yanlıs mı gördümki acaba önceki konuşmalardada bulamadım
Canim o menü paylasim tablosuydu, deneme yapacaktim sayfalari karistirmisim yarin paylasacagim icin sildim.

1dk 21sn den sonra dayanamadın
Hadi ya o kadar kötü mü? Ben dinlemedim

laaaaaaaaaannn kendi dinlemediğin şeyi bana niye dinletiyosuuunnn sana ayıpp olmasın diye o uyuz adamı dinlemeye kalktım bide

tühh koca da bulamazsın sen şimdi , iyice göçmüşsün sen

bulurum kız o kadar giderim var :)) bi emekli maaşına tav olcaz artık napçaz... sorarım evin var mı araban var mı :)) bulunur herhalde beee... olmadı son durak esra ceyhan yani... koca Türkiye bana da bir el atın gari derim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…