Rüsvet falan teklif etseydin düsünürdümşu sabitlerin içinden beni çıkarırsan kalanını için zevkle eşlik ederim sana
Betül bunu cevapsiz birakmabetüle bişey yazıyoruz 50 saat sonra gelip cevap yazıyo hatun yavaşşş
Maalesef
cadı süpürgesi alırım bitane neyine yetmiycekRüsvet falan teklif etseydin düsünürdüm
Betül bunu cevapsiz birakma
Maaleseftam arkama oturacagi tuttu bugün
Sihirli degnek isterimcadı süpürgesi alırım bitane neyine yetmiycek
napcan sihirli değneği fazla o sanaSihirli degnek isterim
Tüh keske bu kadar acele karar vermeseydin, bende sihirli degnekle seni zayiflatmayi düsünüyordumnapcan sihirli değneği fazla o sanaalmam
Ne zaman gördün canim?
Tüh keske bu kadar acele karar vermeseydin, bende sihirli degnekle seni zayiflatmayi düsünüyordum
Geçen iki haftalardaki kötü gidişat için ceza verdim kimse yapmadı sanırım. Ben daha bişey demiycem kimseye zayıflamak isteyen zayifliyo istemeyene ne desek boş.Istedigimde fena cadi olabiliyorum
Goncacim bizi esefle kinar
Bi yarım saat oluyo yanlıs mı gördümki acaba önceki konuşmalardada bulamadımNe zaman gördün canim?
1dk 21sn den sonra dayanamadın
Geçen iki haftalardaki kötü gidişat için ceza verdim kimse yapmadı sanırım. Ben daha bişey demiycem kimseye zayıflamak isteyen zayifliyo istemeyene ne desek boş.
betüle bişey yazıyoruz 50 saat sonra gelip cevap yazıyo hatun yavaşşş
Ben yoktum o zaman goncam o yüzden bana gönül rahatligiyla ceza verebilirsinGeçen iki haftalardaki kötü gidişat için ceza verdim kimse yapmadı sanırım. Ben daha bişey demiycem kimseye zayıflamak isteyen zayifliyo istemeyene ne desek boş.
Canim o menü paylasim tablosuydu, deneme yapacaktim sayfalari karistirmisimBi yarım saat oluyo yanlıs mı gördümki acaba önceki konuşmalardada bulamadım
Hadi ya o kadar kötü mü?1dk 21sn den sonra dayanamadın
ben görmedim öyle bişeyBi yarım saat oluyo yanlıs mı gördümki acaba önceki konuşmalardada bulamadım
laaaaaaaaaannn kendi dinlemediğin şeyi bana niye dinletiyosuuunnn sana ayıpp olmasın diye o uyuz adamı dinlemeye kalktım bideBen yoktum o zaman goncam o yüzden bana gönül rahatligiyla ceza verebilirsin
Yapmayanlarinda kendine kalmis, sonucta babanin hayrina ceza vermiyorsun...
Canim o menü paylasim tablosuydu, deneme yapacaktim sayfalari karistirmisimyarin paylasacagim icin sildim.
Hadi ya o kadar kötü mü?Ben dinlemedim
tühh koca da bulamazsın sen şimdi , iyice göçmüşsün senyaşlıyım ben ondan oluyo bunlar hep...
tühh koca da bulamazsın sen şimdi , iyice göçmüşsün sen
bulurum kız o kadar giderim var :)) bi emekli maaşına tav olcaz artık napçaz... sorarım evin var mı araban var mı :)) bulunur herhalde beee... olmadı son durak esra ceyhan yani... koca Türkiye bana da bir el atın gari derim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?