ben dün yazamadım menüsümü(15)
bu gün yaziim
Sabah:
1 hş yumurta
1 tk zeytin ezmesi
1 parça peynir
Ara :
4 hurma
Öğle :
2 zeytinyağlı enginar
1 ayran
Ara :
3 erik
Akşam :
1 parça et
2 kutu yovita probiyotik yoğurt
Yeşil Ç.: 2 bardak
Su : 2 lt
Spor : 1 saat yürüyüş....
AllaaaaaaaaahhhGünaydın kizlar dün hep misafirlikteyim çok kaçırdım menümü yazmak istemiyorum ama yazacam
Sabah
1 dilin tam b ekmeği
Biraz peynir
Çay
Öğle
1 meyve suyu
6petibor bisküvi
Ara
2 dilim börek
1 kurabiye
1 avuc çekirdek
Tekrar ara
Biraz meyve
Akşam
3 gofret
Çay meyve
Yarım saat yürüyüş
1 buçuk litre su
1 ay kadar oldu canim ama zayiflatacagi konusunda pek ümidim yoko resim şu oluyor ki günaydın yazan bi foto paylaşmıştım çıkmamış,rezil foto silinmiyor dane zaman başladın hapa yeni mi , yeniyse belki zayıflatırda
Merak etme kötülere bir sey olmazyoğurt günü mü zaten aç duruyo gibisin düşüp kalmada
Afiyet olsunValla nasıl anlatsamki tadını ya değişik işte düşünüyorum benzetemedim bişeye
Ellerine emegine saglik BaharcimMerhaba 4. takımcım,
408-425 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-32#post-42146134
Ne yazık ki geçer not alamadınız. Bir sonraki analiz döneminde başarılar dilerim.
Havalar baya sicak belki siskinlik vardir?ben yine sabit çıkacam ya iki gündür azıcık sporda yapıyorum ama gram oynamadı sanırsam
Ben kendimi toparlayamadim ki daha gülümbende ediyorum bitter bile yemiyorum bugün ,daha napıyım canımımı alacaksınızsabitsemde oda hep ebruşun yüzünden hiç ceza vermedi
bende 50lerle karşılaşmak istiyorum çok özledim kendileriniyok kız o geçilirmi... uçtu gitti o maşallah :)
çok ahım şahım bir kilo vermedim malesef...gram gram..... benim çook yavaş gider kilolarım... o yüzden hiç bozmamam lazım bozarsam anında başladığım yere dönüveriyorum... çoook indim çıktım bu yıl... geçen yıl ondan önceki yıl.... nasıl sabitlicem bende bilmiyorum ... altmışları bir görsem hayırlısıyla....2 yıldır karşılaşmamışık
(18)
sen kim kötülük kim
Allaaaaaaaaahhh
1 ay kadar oldu canim ama zayiflatacagi konusunda pek ümidim yok
Merak etme kötülere bir sey olmaz
Simdiye kadar düzenledigim yogurt günlerinde yogurdun yani sira meyve yada izgara tüketmistim ve gercekten faydasi oluyor. Bu sabah tartildim kilom sabit, bakalim yarina sonuc ne olacak
Afiyet olsun
Ellerine emegine saglik Baharcim
Havalar baya sicak belki siskinlik vardir?
Ben kendimi toparlayamadim ki daha gülüm
bende 50lerle karşılaşmak istiyorum çok özledim kendilerinisen bu sayıları niye koyuyosun mesaj sayını mı sayıyosun
sen kim kötülük kimdiyorum ben senin yüzünden sabit kaldık diye işte artık gonca napacak yarın bilemem
anaaaaaaaammm yalan söyliycekmişşşşşşş duy bunu kaptan yakaladııımmmmsayayım dedim ama her yazdıüıma da rakam koyunca rakamlar karıştı amaaan her gün en az 5 mesaj yazıyorum zaten ortalama bir rakma söyleyi vericem :)
anaaaaaaaammm yalan söyliycekmişşşşşşş duy bunu kaptan yakaladııımmmm
ben varım ya lan35 dicem fazlası vardır eksiği yoktur bi kere... kızım benim kadar aktif adam mı var şurda hayret bişisin :))
aralıklı iç sendesu içmekten midem cungul cungul oldu....
Istedigimde fena cadi olabiliyorumsen kim kötülük kimdiyorum ben senin yüzünden sabit kaldık diye işte artık gonca napacak yarın bilemem
ben daha göremedim o cadılığı yarın kaptanımız olarak uygulamanı rica ediciiimm bi görelimIstedigimde fena cadi olabiliyorum
Goncacim bizi esefle kinar
kötü bişey mi dedin kız algılayamadımseni kimse geçemez canım haşaa :))
Hay hayben daha göremedim o cadılığı yarın kaptanımız olarak uygulamanı rica ediciiimm bi görelim
Eki Görüntüle 1605182
Betülle ben varim ya kiz, neyine yetmiyoruzE-brulim ebruşum sıkıldık mı kimsecikler yok
şu sabitlerin içinden beni çıkarırsan kalanını için zevkle eşlik ederim sanaHay haySabit cikanlari kirbaclayacagim Kilo alanlari kazanda kaynatacagimLafimi dinlemeyenleri ateslere atacagim
Duyda inanma, ben anca karsima alir pisti oynarim
betüle bişey yazıyoruz 50 saat sonra gelip cevap yazıyo hatun yavaşşşBetülle ben varim ya kiz, neyine yetmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?