Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allaaaaaaaaahhh

o resim şu oluyor ki günaydın yazan bi foto paylaşmıştım çıkmamış,rezil foto silinmiyor dane zaman başladın hapa yeni mi , yeniyse belki zayıflatırda
1 ay kadar oldu canim ama zayiflatacagi konusunda pek ümidim yok

yoğurt günü mü zaten aç duruyo gibisin düşüp kalmada
Merak etme kötülere bir sey olmaz
Simdiye kadar düzenledigim yogurt günlerinde yogurdun yani sira meyve yada izgara tüketmistim ve gercekten faydasi oluyor. Bu sabah tartildim kilom sabit, bakalim yarina sonuc ne olacak

Valla nasıl anlatsamki tadını ya değişik işte düşünüyorum benzetemedim bişeye
Afiyet olsun

Ellerine emegine saglik Baharcim

ben yine sabit çıkacam ya iki gündür azıcık sporda yapıyorum ama gram oynamadı sanırsam
Havalar baya sicak belki siskinlik vardir?

bende ediyorum bitter bile yemiyorum bugün ,daha napıyım canımımı alacaksınız sabitsemde oda hep ebruşun yüzünden hiç ceza vermedi
Ben kendimi toparlayamadim ki daha gülüm

bende 50lerle karşılaşmak istiyorum çok özledim kendilerinisen bu sayıları niye koyuyosun mesaj sayını mı sayıyosun

sen kim kötülük kim diyorum ben senin yüzünden sabit kaldık diye işte artık gonca napacak yarın bilemem

sayayım dedim ama her yazdıüıma da rakam koyunca rakamlar karıştı amaaan her gün en az 5 mesaj yazıyorum zaten ortalama bir rakma söyleyi vericem :)

ben daha göremedim o cadılığı yarın kaptanımız olarak uygulamanı rica ediciiimm bi görelim
Eki Görüntüle 1605182
Hay hay Sabit cikanlari kirbaclayacagim
Kilo alanlari kazanda kaynatacagim Lafimi dinlemeyenleri ateslere atacagim

Duyda inanma, ben anca karsima alir pisti oynarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…