Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlarrrrrr

Ben bu aralar cokkkkk yogunum yaaaa

Haftaya direksiyon sinavim var hergun direksiyon dersine gidiyorum sabahtan cikiyorum 3 te evde oluyorum.Tanidik diye taaaa uzaga kayit oldum halt ettim bu sicaklarda Allahimdan belami istemisim.
Yeminle kicimdan ter aka aka geliyotum eve bide pantolon giydirysemm obereyyyy

ctesi gunu kardesim canim cigerim dedigim can dostuma sevdicegi evlenme teklifi edecek ve tahmin edersinizki buyuk rol bende e onun ivinde kostur kostur.

Annemler b3ndeydi bu sabah gittiler falan filann

Amaaaaan ben yazarken bile yoruldumm

Simdi evimdeyim onumde 1 lt soguk su ve turk kahvem camlar acik evim püfür püfür uzaniyorumm

Sizler ne alemdesiniz bakimmm

Bu arada rakip kenki uygulamasini yarin listeliyorumm canlarr rekabet ve dostluk baslatalim birazcikk

Geçen iki haftalardaki kötü gidişat için ceza verdim kimse yapmadı sanırım. Ben daha bişey demiycem kimseye zayıflamak isteyen zayifliyo istemeyene ne desek boş.

Goncamm senin verdigin cezalari kim yapmaz yaa

bi kere takimin kurallarini herkes kabul edip geliyor ve bu kurallar icerisinde ceza uygulamamizda var acima yapıştır uyarıyı

şu ter kısmını okurken tam su içiyodum gülme tuttu ya

allah kolaylık versin canım. ya ben bu rakip uygulamasını pek istemiyorum açıkçası. rakibi geçsem ayrı üzülürüm geçemesem ayrı gerilirim. yani bana pek iyi gelmez beni katmasan olur mu?

bence herkez kendisiyle yarışsın daha iyi... 100 gr da olsa eksik çıkmaya çalışsın en azından... bir haftada 100 gr en az verilebilir diye düşünüyorum... yoksa ayşeyi fatmayı geçmenin kimseye faydası yok... herkez kendi rekorunu kırsın.... zaten katılım yok bu da pek tutmaz gibi geldi bana....

ben listeyi yaptım bide cezaları istedim ertesi gün sadece akovser 1 kere mi ne yaptı bide ben yaptım. listedekiler zaten cumadan cumaya uğruyor yaptırtmak için burda olmaları gerekli , önce ona bi el atın bence

Kızlar kimse benim hatirim için burda değil. Verdiğim cezada o kadar ağır değildi eğer herkes yapmış olsaydı bu hafta kimse aglamazdi vay ben kilo veremedim vay kilo aldım ah sabit çıktım diye. Yarın gorcez bakalım kim ne yapmış.

ayyşş heyecan yaptım bu akşam ekistra spor yapiciğim.........

kızlar ben ip atlıcam ama ipim ha bire birbirine dolanıyor deli olucam.... ip çözmekten atlamaya fırsat kalmıyor... siz nasıl ip aldınız....gitçem adidastan alcam sonunda kıycam paraya...

ipli mi ip atlıyosun sen biz ipsiz atlıyoruz ip varmış gibi

aaaaa iple daha güzel ama çocukluğumdaki gibi :) ayy sarı ipim vardı benim... hiç dolanmazdı... ondan bulsam keşke... kauçuk gibi bir plastik bişiydi...
yakalayamaz kiiiiiiiii

zoru hemen başarırız imkansız biraz vakit alır beybi.......... izle ve gör...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…