ben görmedim öyle bişey
doğaüstü olmasın ogöremezsin cünkü olaganüstü güclerimle yok ettim
Geçen iki haftalardaki kötü gidişat için ceza verdim kimse yapmadı sanırım. Ben daha bişey demiycem kimseye zayıflamak isteyen zayifliyo istemeyene ne desek boş.
şu ter kısmını okurken tam su içiyodum gülme tuttu yaKizlarrrrrr
Ben bu aralar cokkkkk yogunum yaaaa
Haftaya direksiyon sinavim var hergun direksiyon dersine gidiyorum sabahtan cikiyorum 3 te evde oluyorum.Tanidik diye taaaa uzaga kayit oldum halt ettim bu sicaklarda Allahimdan belami istemisim.
Yeminle kicimdan ter aka aka geliyotum eve bide pantolon giydirysemm obereyyyy
ctesi gunu kardesim canim cigerim dedigim can dostuma sevdicegi evlenme teklifi edecek ve tahmin edersinizki buyuk rol bende e onun ivinde kostur kostur.
Annemler b3ndeydi bu sabah gittiler falan filann
Amaaaaan ben yazarken bile yoruldumm
Simdi evimdeyim onumde 1 lt soguk su ve turk kahvem camlar acik evim püfür püfür uzaniyorumm
Sizler ne alemdesiniz bakimmm
Bu arada rakip kenki uygulamasini yarin listeliyorumm canlarr rekabet ve dostluk baslatalim birazcikk
allah kolaylık versin canım. ya ben bu rakip uygulamasını pek istemiyorum açıkçası. rakibi geçsem ayrı üzülürüm geçemesem ayrı gerilirim. yani bana pek iyi gelmezKizlarrrrrr
Ben bu aralar cokkkkk yogunum yaaaa
Haftaya direksiyon sinavim var hergun direksiyon dersine gidiyorum sabahtan cikiyorum 3 te evde oluyorum.Tanidik diye taaaa uzaga kayit oldum halt ettim bu sicaklarda Allahimdan belami istemisim.
Yeminle kicimdan ter aka aka geliyotum eve bide pantolon giydirysemm obereyyyy
ctesi gunu kardesim canim cigerim dedigim can dostuma sevdicegi evlenme teklifi edecek ve tahmin edersinizki buyuk rol bende e onun ivinde kostur kostur.
Annemler b3ndeydi bu sabah gittiler falan filann
Amaaaaan ben yazarken bile yoruldumm
Simdi evimdeyim onumde 1 lt soguk su ve turk kahvem camlar acik evim püfür püfür uzaniyorumm
Sizler ne alemdesiniz bakimmm
Bu arada rakip kenki uygulamasini yarin listeliyorumm canlarr rekabet ve dostluk baslatalim birazcikk
bende katılmıyorumallah kolaylık versin canım. ya ben bu rakip uygulamasını pek istemiyorum açıkçası. rakibi geçsem ayrı üzülürüm geçemesem ayrı gerilirim. yani bana pek iyi gelmezbeni katmasan olur mu?
yaaaa çokkk mutsuzum. bugün tartıldım hiç kilo vermemişim. sinir oldum. adet dönemimdeyim. ondan mıdır ki
ben listeyi yaptım bide cezaları istedim ertesi gün sadece akovser 1 kere mi ne yaptı bide ben yaptım. listedekiler zaten cumadan cumaya uğruyor yaptırtmak için burda olmaları gerekli , önce ona bi el atın bence
Kızlar kimse benim hatirim için burda değil. Verdiğim cezada o kadar ağır değildi eğer herkes yapmış olsaydı bu hafta kimse aglamazdi vay ben kilo veremedim vay kilo aldım ah sabit çıktım diye. Yarın gorcez bakalım kim ne yapmış.Ben yoktum o zaman goncam o yüzden bana gönül rahatligiyla ceza verebilirsin
Yapmayanlarinda kendine kalmis, sonucta babanin hayrina ceza vermiyorsun...
Canim o menü paylasim tablosuydu, deneme yapacaktim sayfalari karistirmisimyarin paylasacagim icin sildim.
Hadi ya o kadar kötü mü?Ben dinlemedim
kimse bitterimi suçlayamaz
Kızlar kimse benim hatirim için burda değil. Verdiğim cezada o kadar ağır değildi eğer herkes yapmış olsaydı bu hafta kimse aglamazdi vay ben kilo veremedim vay kilo aldım ah sabit çıktım diye. Yarın gorcez bakalım kim ne yapmış.
kabul ediyorum hodri meydansen yerinde saymaya devam edersen ben sana yetişirim... ama benden önce mom hati yetişir ona göre.... rakibim sensin seni yeneceeem :))
kabul ediyorum hodri meydan
ipli mi ip atlıyosun senkızlar ben ip atlıcam ama ipim ha bire birbirine dolanıyor deli olucam.... ip çözmekten atlamaya fırsat kalmıyor... siz nasıl ip aldınız....gitçem adidastan alcam sonunda kıycam paraya...
yakalayamaz kiiiiiiiiigörcen kızım gününü.... tozumu yuttucam sana.... ensendeyim.... gümbür gümbür geliyorum....
ipli mi ip atlıyosun senbiz ipsiz atlıyoruz ip varmış gibi
yakalayamaz kiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?