Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ip atlarken çok yükseğe zıplamamaya çalış hafif hafif yap yoksa çabuk yoruluyosun , evet ya çocukken ne güzeldi ahh çocukluğum

laaaaaaaaaannn kendi dinlemediğin şeyi bana niye dinletiyosuuunnn sana ayıpp olmasın diye o uyuz adamı dinlemeye kalktım bide
Sarkinin ismi söylemek istedigim mesaji veriyorsa demek ki
doğaüstü olmasın o öldürecek senin bu yazıların beni
Kiz sana laf yetistirecegim derken patrona yakalandim
Benimkiler olaganüstü, ister kabul et ister etme

allah kolaylık versin canım. ya ben bu rakip uygulamasını pek istemiyorum açıkçası. rakibi geçsem ayrı üzülürüm geçemesem ayrı gerilirim. yani bana pek iyi gelmez beni katmasan olur mu?
Nasilda tatli, hic kiyamazmis

yaaaa çokkk mutsuzum. bugün tartıldım hiç kilo vermemişim. sinir oldum. adet dönemimdeyim. ondan mıdır ki
Adet döneminde kilonun sabit kalmasi bile cok basarili, adetten sonra kilonun düstügünü göreceksin canim. Hic o tatli canini síkma

bende katılmıyorum
Sen niye katilmiyorsun ki?

Aslinda amac ayseyi fatmayi gecmek degil, amac motivasyonu yükseltip daha cok azimlendirmek

Cok haklisin canim, herkes kendinden mesul. Kilo veremeyenler (sporsuzluktan) aglamasin...

ne dedi patron bende kıyamadığım için dermişimbeni rakip olarak isteyecek birisi olduğunu sanmıyorum zorla dayatılmayım dedimayrıca supernaturel

ip atlarken çok yükseğe zıplamamaya çalış hafif hafif yap yoksa çabuk yoruluyosun , evet ya çocukken ne güzeldi ahh çocukluğum

biraz bünyem hareket etmeye alışsın diye daha başlamadım... o biraz hızlı işlem ya sakatlamıyayım kendimi diye... ama yavaş yavaş başlarım ip atlamaya da...

ayşe fatma mühim değil ben fyzanur u geçecem... biz rakip olduk bile gogo2405 duy sesimizi :)

Kolay gelsin kuzum
Hadi hayirlisi, alirsin insallah ehliyetini

sakatlama diye diyorum zaten hafif hafif zıplarsan bişey olmuyor yoksa birden yükseğe zıplamaya kalkarsan insan kalp krizi bile geçirir Allah korusun . eşlşmeyi gogo değil zeyzey yapıyor kız hadi neyse

ne dedi patron bende kıyamadığım için dermişimbeni rakip olarak isteyecek birisi olduğunu sanmıyorum zorla dayatılmayım dedimayrıca supernaturel
Ne desin öyle bakti yüzüme, bende birsey olmamis gibi davrandim
Kiz ben seni rakip isterdim, niye öyle diyorsun
Illa hakli cikacak bir kere de benim dedigim olsun - O LA GAN ÜS TÜ

ayşe fatma mühim değil ben fyzanur u geçecem... biz rakip olduk bile gogo2405 duy sesimizi :)
Hadi hayirlisi, sizi seyretmek cok eglenceli olacak

şu ter kısmını okurken tam su içiyodum gülme tuttu ya

ahahah aglancak halimize gülüyoruz sekerim

allah kolaylık versin canım. ya ben bu rakip uygulamasını pek istemiyorum açıkçası. rakibi geçsem ayrı üzülürüm geçemesem ayrı gerilirim. yani bana pek iyi gelmez beni katmasan olur mu?

bende katılmıyorum

kizlar normalde bu uygulamayı yaparken takima sormuyoruz yapalimmi yaomayalimmi diye ancak ilk defa bu ekibe sormak istedim.
daha once bunu defalarca uyguladik ve inanilmaz guzel hem eglendik hemde memnun kaldik diger arkadaslarda bu durumu dile getirebilirler.
Ancak illede istemiyorsaniz sizleri eklemeyiz.
Ben yarin liste cikaricam.

Kolay gelsin kuzum
Hadi hayirlisi, alirsin insallah ehliyetini

insallahh kuzummm

kurallarda varsa benim boynum kıldan ince al beni de

kurallarda varsa benim boynum kıldan ince al beni de

yok tatlim takim kuralinda yok istemezsen katilmayabilirsin sadece daha once hic sormamistim cunku kimseden ben katilmasam olurmu vs gibi cumleler duymamistik aksine deneme surecindekileri eklemiyorduk onlar illede katilmak istiyorlardi

dedigim.gibi katilmak zorunda degilsin kurallarda yok

Kizlar aksam ki menü bir felaket, resmen yogurt günüme suikast düzenlemis canim ailem

Ya bende Simlal le aynı durumdayım istedigim kiloyu veremedim motivasyonum yerle bir oldu eger regl yüzündense valla mutlu olcam

Ya bende Simlal le aynı durumdayım istedigim kiloyu veremedim motivasyonum yerle bir oldu eger regl yüzündense valla mutlu olcam
Kesinlikle regl yüzünden, hic moralini bozma, hic canini síkma gülüm. Baskalari regl zamaninda 1-2 kilo fazla cikiyor, bak sen ne güzel sabit cikmissin. Reglden sonra tarti yüzünü güldürecek

e kural öyleyse grup ahengini bozmam tabii ki. sorulunca söyliyim dedim e yarış başlasın o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…