ip atlarken çok yükseğe zıplamamaya çalış hafif hafif yap yoksa çabuk yoruluyosun , evet ya çocukken ne güzeldi ahh çocukluğumaaaaa iple daha güzel ama çocukluğumdaki gibi :) ayy sarı ipim vardı benim... hiç dolanmazdı... ondan bulsam keşke... kauçuk gibi bir plastik bişiydi...
zoru hemen başarırız imkansız biraz vakit alır beybi.......... izle ve gör...
Sarkinin ismi söylemek istedigim mesaji veriyorsa demek kilaaaaaaaaaannn kendi dinlemediğin şeyi bana niye dinletiyosuuunnn sana ayıpp olmasın diye o uyuz adamı dinlemeye kalktım bide
Kiz sana laf yetistirecegim derken patrona yakalandimdoğaüstü olmasın oöldürecek senin bu yazıların beni
Nasilda tatli, hic kiyamazmisallah kolaylık versin canım. ya ben bu rakip uygulamasını pek istemiyorum açıkçası. rakibi geçsem ayrı üzülürüm geçemesem ayrı gerilirim. yani bana pek iyi gelmezbeni katmasan olur mu?
Adet döneminde kilonun sabit kalmasi bile cok basarili, adetten sonra kilonun düstügünü göreceksin canim. Hic o tatli canini síkmayaaaa çokkk mutsuzum. bugün tartıldım hiç kilo vermemişim. sinir oldum. adet dönemimdeyim. ondan mıdır ki
Sen niye katilmiyorsun ki?bende katılmıyorum
Aslinda amac ayseyi fatmayi gecmek degil, amac motivasyonu yükseltip daha cok azimlendirmekbence herkez kendisiyle yarışsın daha iyi... 100 gr da olsa eksik çıkmaya çalışsın en azından... bir haftada 100 gr en az verilebilir diye düşünüyorum... yoksa ayşeyi fatmayı geçmenin kimseye faydası yok... herkez kendi rekorunu kırsın.... zaten katılım yok bu da pek tutmaz gibi geldi bana....
Cok haklisin canim, herkes kendinden mesul. Kilo veremeyenler (sporsuzluktan) aglamasin...Kızlar kimse benim hatirim için burda değil. Verdiğim cezada o kadar ağır değildi eğer herkes yapmış olsaydı bu hafta kimse aglamazdi vay ben kilo veremedim vay kilo aldım ah sabit çıktım diye. Yarın gorcez bakalım kim ne yapmış.
ne dedi patronSarkinin ismi söylemek istedigim mesaji veriyorsa demek ki
Kiz sana laf yetistirecegim derken patrona yakalandim
Benimkiler olaganüstü, ister kabul et ister etme
Nasilda tatli, hic kiyamazmis
Adet döneminde kilonun sabit kalmasi bile cok basarili, adetten sonra kilonun düstügünü göreceksin canim. Hic o tatli canini síkma
Sen niye katilmiyorsun ki?
Aslinda amac ayseyi fatmayi gecmek degil, amac motivasyonu yükseltip daha cok azimlendirmek
Cok haklisin canim, herkes kendinden mesul. Kilo veremeyenler (sporsuzluktan) aglamasin...
ip atlarken çok yükseğe zıplamamaya çalış hafif hafif yap yoksa çabuk yoruluyosun , evet ya çocukken ne güzeldi ahh çocukluğum
Sarkinin ismi söylemek istedigim mesaji veriyorsa demek ki
Adet döneminde kilonun sabit kalmasi bile cok basarili, adetten sonra kilonun düstügünü göreceksin canim. Hic o tatli canini síkma
Aslinda amac ayseyi fatmayi gecmek degil, amac motivasyonu yükseltip daha cok azimlendirmek
Cok haklisin canim, herkes kendinden mesul. Kilo veremeyenler (sporsuzluktan) aglamasin...
Kolay gelsin kuzumKizlarrrrrr
Ben bu aralar cokkkkk yogunum yaaaa
Haftaya direksiyon sinavim var hergun direksiyon dersine gidiyorum sabahtan cikiyorum 3 te evde oluyorum.Tanidik diye taaaa uzaga kayit oldum halt ettim bu sicaklarda Allahimdan belami istemisim.
Yeminle kicimdan ter aka aka geliyotum eve bide pantolon giydirysemm obereyyyy
ctesi gunu kardesim canim cigerim dedigim can dostuma sevdicegi evlenme teklifi edecek ve tahmin edersinizki buyuk rol bende e onun ivinde kostur kostur.
Annemler b3ndeydi bu sabah gittiler falan filann
Amaaaaan ben yazarken bile yoruldumm
Simdi evimdeyim onumde 1 lt soguk su ve turk kahvem camlar acik evim püfür püfür uzaniyorumm
Sizler ne alemdesiniz bakimmm
Bu arada rakip kenki uygulamasini yarin listeliyorumm canlarr rekabet ve dostluk baslatalim birazcikk
sakatlama diye diyorum zaten hafif hafif zıplarsan bişey olmuyor yoksa birden yükseğe zıplamaya kalkarsan insan kalp krizi bile geçirir Allah korusun . eşlşmeyi gogo değil zeyzey yapıyor kız hadi neyse
Ne desin öyle bakti yüzüme, bende birsey olmamis gibi davrandimne dedi patronbende kıyamadığım için dermişim beni rakip olarak isteyecek birisi olduğunu sanmıyorum zorla dayatılmayım dedim ayrıca supernaturel
Hadi hayirlisi, sizi seyretmek cok eglenceli olacak
şu ter kısmını okurken tam su içiyodum gülme tuttu ya
allah kolaylık versin canım. ya ben bu rakip uygulamasını pek istemiyorum açıkçası. rakibi geçsem ayrı üzülürüm geçemesem ayrı gerilirim. yani bana pek iyi gelmezbeni katmasan olur mu?
bende katılmıyorum
bence herkez kendisiyle yarışsın daha iyi... 100 gr da olsa eksik çıkmaya çalışsın en azından... bir haftada 100 gr en az verilebilir diye düşünüyorum... yoksa ayşeyi fatmayı geçmenin kimseye faydası yok... herkez kendi rekorunu kırsın.... zaten katılım yok bu da pek tutmaz gibi geldi bana....
Kolay gelsin kuzum
Hadi hayirlisi, alirsin insallah ehliyetini
kurallarda varsa benim boynum kıldan ince al beni de
ahahah aglancak halimize gülüyoruz sekerim
kizlar normalde bu uygulamayı yaparken takima sormuyoruz yapalimmi yaomayalimmi diye ancak ilk defa bu ekibe sormak istedim.
daha once bunu defalarca uyguladik ve inanilmaz guzel hem eglendik hemde memnun kaldik diger arkadaslarda bu durumu dile getirebilirler.
Ancak illede istemiyorsaniz sizleri eklemeyiz.
Ben yarin liste cikaricam.
insallahh kuzummm
kurallarda varsa benim boynum kıldan ince al beni de
Kizlar aksam ki menü bir felaket, resmen yogurt günüme suikast düzenlemis canim ailem
Sen benim basima TDK kesildin, senin kadar kimse elestirmemisti benitırstımmm o nasıl ifade ,olağan üstü olsun barim
Ya bendeSarkinin ismi söylemek istedigim mesaji veriyorsa demek ki
Canimi fena cektirdiler zeynebiiiimmmm
yok yok sen suikasta engel olursunn
Kesinlikle regl yüzünden, hic moralini bozma, hic canini síkma gülüm. Baskalari regl zamaninda 1-2 kilo fazla cikiyor, bak sen ne güzel sabit cikmissin. Reglden sonra tarti yüzünü güldürecekYa bendeSimlal le aynı durumdayım istedigim kiloyu veremedim motivasyonum yerle bir oldu eger regl yüzündense valla mutlu olcam
e kural öyleyse grup ahengini bozmam tabii ki. sorulunca söyliyim dedim
ahahah aglancak halimize gülüyoruz sekerim
kizlar normalde bu uygulamayı yaparken takima sormuyoruz yapalimmi yaomayalimmi diye ancak ilk defa bu ekibe sormak istedim.
daha once bunu defalarca uyguladik ve inanilmaz guzel hem eglendik hemde memnun kaldik diger arkadaslarda bu durumu dile getirebilirler.
Ancak illede istemiyorsaniz sizleri eklemeyiz.
Ben yarin liste cikaricam.
insallahh kuzummm
Kizlar aksam ki menü bir felaket, resmen yogurt günüme suikast düzenlemis canim ailem
Banamisin demiyor icimde ki seyyarın cumaaa. sürekli bunu tekrarla içinden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?