sağol canım benim ya:)) aslında diyetisyene gittiğim zamandan da biliyorum neredeyse 1,5 kilo fark ederdi. ama insanın yine de morali bozuluyor. artık önümüzdeki maçlara bakicizz efendimSarkinin ismi söylemek istedigim mesaji veriyorsa demek ki
Kiz sana laf yetistirecegim derken patrona yakalandim
Benimkiler olaganüstü, ister kabul et ister etme
Nasilda tatli, hic kiyamazmis
Adet döneminde kilonun sabit kalmasi bile cok basarili, adetten sonra kilonun düstügünü göreceksin canim. Hic o tatli canini síkma
Sen niye katilmiyorsun ki?
Aslinda amac ayseyi fatmayi gecmek degil, amac motivasyonu yükseltip daha cok azimlendirmek
Cok haklisin canim, herkes kendinden mesul. Kilo veremeyenler (sporsuzluktan) aglamasin...
valla ya. çocukken beni jimnastikçi yapmak isterlerdi öyle esnektim. sonra odun oldumip atlarken çok yükseğe zıplamamaya çalış hafif hafif yap yoksa çabuk yoruluyosun , evet ya çocukken ne güzeldi ahh çocukluğum
Aynen canim benimde 1 kilo fark oluyordu. Cidden moralinizi bozmayin ya, haftaya süper sonuc alacaksinizsağol canım benim ya:)) aslında diyetisyene gittiğim zamandan da biliyorum neredeyse 1,5 kilo fark ederdi. ama insanın yine de morali bozuluyor. artık önümüzdeki maçlara bakicizz efendimdeğil mi melanyfonik ciğim
Canimi fena cektirdiler zeynebiiiimmmm
e kural öyleyse grup ahengini bozmam tabii ki. sorulunca söyliyim dedime yarış başlasın o zaman
kesin regldendir tatlım , bende dahil bir sürü kişiden duydum bunu ,canını sıkma senYa bendeSimlal le aynı durumdayım istedigim kiloyu veremedim motivasyonum yerle bir oldu eger regl yüzündense valla mutlu olcam
ya biz de akşamları yurt dışından gelen misafirlerimizle buluşuyoruz. habire yiyorlar. cipsler, çikolatalar, çekirdekler, kolalar havada uçuşuyor. ben de kül kedisi gibi kenara büzülüp çayımı yutkunuyorum.Kizlar aksam ki menü bir felaket, resmen yogurt günüme suikast düzenlemis canim ailem
ne yaptılar acaba , bende istiyoruuuuuuuuummmBanamisin demiyor icimde ki sey
ekle canım. oyun bozanlık yapmıyım şimdi. hem bi deneyelim bakalım
ciks kuzum ben sana whats apptanda destek veririm merak etme sen yeterki istikrarli ol
tatlim kural degil sadece uygulmayi yaparken sormuyorduk demistim.
istemezsen listeye eklemeyiz
ayyy çok kötüymüşya nasıl dayancaksın ,Allah kolaylık versinya biz de akşamları yurt dışından gelen misafirlerimizle buluşuyoruz. habire yiyorlar. cipsler, çikolatalar, çekirdekler, kolalar havada uçuşuyor. ben de kül kedisi gibi kenara büzülüp çayımı yutkunuyorum.hafta sonu da bize gelecekler. bir hafta bizdeler.
Yaaa gercekten cok mutluyum suannKesinlikle regl yüzünden, hic moralini bozma, hic canini síkma gülüm. Baskalari regl zamaninda 1-2 kilo fazla cikiyor, bak sen ne güzel sabit cikmissin. Reglden sonra tarti yüzünü güldürecek
daha da eleştirmemSen benim basima TDK kesildin, senin kadar kimse elestirmemisti beni
valla ya. çocukken beni jimnastikçi yapmak isterlerdi öyle esnektim. sonra odun oldum
kesin regldendir tatlım , bende dahil bir sürü kişiden duydum bunu ,canını sıkma sen
ne yaptılar acaba , bende istiyoruuuuuuuuummm
sen isteme bi zahmet yaaaa. ben ramazandaki feyzayı geri istiyorumne yaptılar acaba , bende istiyoruuuuuuuuummm
bende seni seviyoruuuuuuummmseviyorum sizi. zaten dün temizlik yaparken yeni aldığım tartıyı kırdım. iflah olmaz bir sakarım ben ya eski tartıya kaldım. bakalım bana ne güzellikler sunacak yarın
hem yer hem veririmsen ye sen yee :)))
spora da başladım 2 gündür dönüyorum merak etme sensen isteme bi zahmet yaaaa. ben ramazandaki feyzayı geri istiyorum
Aynen canımm morali bozmak yokk hedefe ileriiisağol canım benim ya:)) aslında diyetisyene gittiğim zamandan da biliyorum neredeyse 1,5 kilo fark ederdi. ama insanın yine de morali bozuluyor. artık önümüzdeki maçlara bakicizz efendimdeğil mi melanyfonik ciğim
daha da eleştirmem
beni bi sen anladın gülüm yaE-brulim bu kız şimdi sınava hazırlanıyor ya. senin üstünden ders çalışıyor bence aferin feyza. kullanılmayan bilgi unutulmaya mahkumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?