Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar hala kötüyüm ya ne oldu bana böyle bilmiyorum belki kullandığım antidepresanlarında etkisi sersem gibiyim hiçbirşey yapasım yok yemeği zor yiyorum ve kendimi korkunç şiş hissediyorum diyet yapmış olmama rağmen yarına vermemiş çıkarsam şaşırmayacağım ve listeye girdiğim hafta verememek beni motive olarak daha da düşürecek.. kısaca epey kötüyüm.

canım benim çok üzüldüm ya . anti depresanını mı değiştirdin yoksa, değiştirince 2 hafta sersem yapıyor gerçi sende biliyosundur.ondan değilse git bi kansızlığına şekerine felan baktır böyle olmaz

sağlık en mühimi... sen iyileşmeye bak...sonra kaldığın yerden devam edersin...

canım bozma moralini. antidepresanlardandır kesin. öyle bi etkisi oluyor onların. sen böyle devam ettikçe vereceksin kesin. verdikçe de moralin düzelecek inşallah

Selammmm kizlaarr.. ebrusss düğün oldu mu nasildii. Geldiniz mi turkiyeye

hosgeldin sekerimm

ilaclardan olabilir bi bak etkilerine.
bol su yesilcay falan ic rahatlamaya calis tatlim ama moralini yuksek tutmaya bak sen ii ol ki hersey ii olsun

ciks kuzum ben sana whats apptanda destek veririm merak etme sen yeterki istikrarli ol
İşkenceeeee

Inan senin yerinde olmayı çok isterdim, çips ve çikolata ne ki. Hepsini elinin tersiyle it. Sanada ALLAH kolaylık versin canım.

ne yaptılar acaba , bende istiyoruuuuuuuuummm
Mantıyla içli köfte - ağlamak istiyorum

Yaaa gercekten cok mutluyum suann
Gerci tam sabitte degilimm yine vermisim biraazcıkınn
Regle rağmen birde kilo vermen harika. Tutmayın melanyfoniği :)

daha da eleştirmem
Kız şaka yaptım :/

seviyorum sizi. zaten dün temizlik yaparken yeni aldığım tartıyı kırdım. iflah olmaz bir sakarım ben ya eski tartıya kaldım. bakalım bana ne güzellikler sunacak yarın
Hay allah, olsun cana geleceğine mala gelsin :)

spora da başladım 2 gündür dönüyorum merak etme sen
Tutmayın feyzayıııı :)

E-brulim bu kız şimdi sınava hazırlanıyor ya. senin üstünden ders çalışıyor bence aferin feyza. kullanılmayan bilgi unutulmaya mahkumdur
Çok güzel açıklamışsın :)))

Selammmm kizlaarr.. ebrusss düğün oldu mu nasildii. Geldiniz mi turkiyeye
Hoşgeldin chocomeliiim nasılsın? Düğün kasımda inşallah. Geçen hafta döndük canım, 2 hafta mis gibi Türkiye kokusu çektim içime :) senin tatilin nasıl geçti? Minik kuzun nasıl?

Üzüldüm ya inşallah biran önce kendine gelirsin canım. Moral bozmak yok, herkesin kötü bir haftası olabilir önemli olan toparlandığında durumu düzeltmeye çalışmak. En önemlisi sağlığın.

1 içli köftenin yarısıyla , mantıdan 1 kaşık hakkın var dahada yersen gözüme görünme

Kızlara katılıyorum muhtemelen ilactandır canım. Bol su iç bi iki gün kötüsün diye hep mi olacaksin gecer canim sabrett. Olmadi E-brulim sana bi iki egzersiz yazar hemen dirilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…