ağzımı dikmeyi düşünüyorum.ayyy çok kötüymüşya nasıl dayancaksın ,Allah kolaylık versin
çok yerlerse hiç acıma at hepsini evden kocan itiraz ederse onu da at evdenağzımı dikmeyi düşünüyorum.
hoş geldiiinnnSelammmm kizlaarr.. ebrusss düğün oldu mu nasildii. Geldiniz mi turkiyeye
canım benim çok üzüldüm ya . anti depresanını mı değiştirdin yoksa, değiştirince 2 hafta sersem yapıyor gerçi sende biliyosundur.ondan değilse git bi kansızlığına şekerine felan baktır böyle olmazkızlar hala kötüyüm ya ne oldu bana böyle bilmiyorum belki kullandığım antidepresanlarında etkisi sersem gibiyim hiçbirşey yapasım yok yemeği zor yiyorum ve kendimi korkunç şiş hissediyorum diyet yapmış olmama rağmen yarına vermemiş çıkarsam şaşırmayacağım ve listeye girdiğim hafta verememek beni motive olarak daha da düşürecek.. kısaca epey kötüyüm.
kızlar hala kötüyüm ya ne oldu bana böyle bilmiyorum belki kullandığım antidepresanlarında etkisi sersem gibiyim hiçbirşey yapasım yok yemeği zor yiyorum ve kendimi korkunç şiş hissediyorum diyet yapmış olmama rağmen yarına vermemiş çıkarsam şaşırmayacağım ve listeye girdiğim hafta verememek beni motive olarak daha da düşürecek.. kısaca epey kötüyüm.
canım bozma moralini. antidepresanlardandır kesin. öyle bi etkisi oluyor onların. sen böyle devam ettikçe vereceksin kesin. verdikçe de moralin düzelecek inşallahkızlar hala kötüyüm ya ne oldu bana böyle bilmiyorum belki kullandığım antidepresanlarında etkisi sersem gibiyim hiçbirşey yapasım yok yemeği zor yiyorum ve kendimi korkunç şiş hissediyorum diyet yapmış olmama rağmen yarına vermemiş çıkarsam şaşırmayacağım ve listeye girdiğim hafta verememek beni motive olarak daha da düşürecek.. kısaca epey kötüyüm.
Selammmm kizlaarr.. ebrusss düğün oldu mu nasildii. Geldiniz mi turkiyeye
kızlar hala kötüyüm ya ne oldu bana böyle bilmiyorum belki kullandığım antidepresanlarında etkisi sersem gibiyim hiçbirşey yapasım yok yemeği zor yiyorum ve kendimi korkunç şiş hissediyorum diyet yapmış olmama rağmen yarına vermemiş çıkarsam şaşırmayacağım ve listeye girdiğim hafta verememek beni motive olarak daha da düşürecek.. kısaca epey kötüyüm.
İşkenceeeee
ciks kuzum ben sana whats apptanda destek veririm merak etme sen yeterki istikrarli ol
Inan senin yerinde olmayı çok isterdim, çips ve çikolata ne ki. Hepsini elinin tersiyle it. Sanada ALLAH kolaylık versin canım.ya biz de akşamları yurt dışından gelen misafirlerimizle buluşuyoruz. habire yiyorlar. cipsler, çikolatalar, çekirdekler, kolalar havada uçuşuyor. ben de kül kedisi gibi kenara büzülüp çayımı yutkunuyorum.hafta sonu da bize gelecekler. bir hafta bizdeler.
Mantıyla içli köfte - ağlamak istiyorumne yaptılar acaba , bende istiyoruuuuuuuuummm
Regle rağmen birde kilo vermen harika. Tutmayın melanyfoniği :)Yaaa gercekten cok mutluyum suann
Gerci tam sabitte degilimm yine vermisim biraazcıkınn
Kız şaka yaptım :/daha da eleştirmem
Hay allah, olsun cana geleceğine mala gelsin :)seviyorum sizi. zaten dün temizlik yaparken yeni aldığım tartıyı kırdım. iflah olmaz bir sakarım ben ya eski tartıya kaldım. bakalım bana ne güzellikler sunacak yarın
Tutmayın feyzayıııı :)spora da başladım 2 gündür dönüyorum merak etme sen
Çok güzel açıklamışsın :)))E-brulim bu kız şimdi sınava hazırlanıyor ya. senin üstünden ders çalışıyor bence aferin feyza. kullanılmayan bilgi unutulmaya mahkumdur
Hoşgeldin chocomeliiim nasılsın? Düğün kasımda inşallah. Geçen hafta döndük canım, 2 hafta mis gibi Türkiye kokusu çektim içime :) senin tatilin nasıl geçti? Minik kuzun nasıl?Selammmm kizlaarr.. ebrusss düğün oldu mu nasildii. Geldiniz mi turkiyeye
Üzüldüm yakızlar hala kötüyüm ya ne oldu bana böyle bilmiyorum belki kullandığım antidepresanlarında etkisi sersem gibiyim hiçbirşey yapasım yok yemeği zor yiyorum ve kendimi korkunç şiş hissediyorum diyet yapmış olmama rağmen yarına vermemiş çıkarsam şaşırmayacağım ve listeye girdiğim hafta verememek beni motive olarak daha da düşürecek.. kısaca epey kötüyüm.
1 içli köftenin yarısıyla , mantıdan 1 kaşık hakkın var dahada yersen gözüme görünmeİşkenceeeee
Inan senin yerinde olmayı çok isterdim, çips ve çikolata ne ki. Hepsini elinin tersiyle it. Sanada ALLAH kolaylık versin canım.
Mantıyla içli köfte - ağlamak istiyorum
Regle rağmen birde kilo vermen harika. Tutmayın melanyfoniği :)
Kız şaka yaptım :/
Hay allah, olsun cana geleceğine mala gelsin :)
Tutmayın feyzayıııı :)
Çok güzel açıklamışsın :)))
Hoşgeldin chocomeliiim nasılsın? Düğün kasımda inşallah. Geçen hafta döndük canım, 2 hafta mis gibi Türkiye kokusu çektim içime :) senin tatilin nasıl geçti? Minik kuzun nasıl?
Üzüldüm yainşallah biran önce kendine gelirsin canım. Moral bozmak yok, herkesin kötü bir haftası olabilir önemli olan toparlandığında durumu düzeltmeye çalışmak. En önemlisi sağlığın.
Kızlara katılıyorum muhtemelen ilactandır canım. Bol su iç bi iki gün kötüsün diye hep mi olacaksin gecer canim sabrett. Olmadikızlar hala kötüyüm ya ne oldu bana böyle bilmiyorum belki kullandığım antidepresanlarında etkisi sersem gibiyim hiçbirşey yapasım yok yemeği zor yiyorum ve kendimi korkunç şiş hissediyorum diyet yapmış olmama rağmen yarına vermemiş çıkarsam şaşırmayacağım ve listeye girdiğim hafta verememek beni motive olarak daha da düşürecek.. kısaca epey kötüyüm.
1 içli köftenin yarısıyla , mantıdan 1 kaşık hakkın var dahada yersen gözüme görünme
1 içli köftenin yarısıyla , mantıdan 1 kaşık hakkın var dahada yersen gözüme görünme
Direk aç kalayım ben1 içli köftenin yarısıyla , mantıdan 1 kaşık hakkın var dahada yersen gözüme görünme
Direk aç kalayım ben
bi icli koftenin yarisi nedir kizz ahahah sesli güldüm
sen izin veriyosan olsun bariKiz bari manti 2 kaşık olsuun
ayy canım benim tamam tamam 2 kaşık olsun kıyamamDirek aç kalayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?