İyi akşamlar kızlar
Sabah 830
2 yumurtadan omlet
2 domates
Öğle 14:00
5 tane ızgara kanat
1 domates 1 salatalık
Akşam 19 00
2 top dondurma
1 tane mısır
2 litre su yarım saat yürüyüş
Bol güzel bi menu olmuş aksami erken yemek çok iyibugün menüm
sabah: 3sucukla sucuklu yumurta
1kk peynir
2dilim tb ekmeği(ip inceydi)
1 çay kaşığı reçel
1kuru erik
2zeytin
domates
ara: 3kuru erik
1 bardak süt
12:00=2 kepçe çorba
7kaşık patlıcan yemeği
1dilim tb ekmeği
5 kaşık yoğurt
ara: 5 kuru erik (minikti)
1 bardak süt
15:58=peynirli omlet
1 çatal patates kızartması
sütlü kahve
2 litre su ,20 dk stepper
süpersin canım. iyi yapmışsın bırakmamakla. insan teslim oldukça daha da kötü oluyor.kızlar çok teşekkürlersağolun ne güzelsiniz. dua edin inşallah yarın daha iyi olurum..
menümü yazıp izin isteyeceğim ilaç alıp erken uyursam belki sabaha zinde kalkarım
sabah
yulaf+süt
ara
2hurma 5 ceviz
öğle
bir kase yoğurt
haşlanmış brokoli
ara
meyveli yoğurt
1şeftali
akşam
sebzeli havuç salata
zorlansamda sporumu bırakmak istemedim..
lesli 1 mil
2.5litre su
1soda
bitki çayı
iyi akşamlar güzeller.
amin canım. bol bol süt olsun. hiç yağ olmasınHayırlı aksamlar kızlar
Bugünkü menüm
09:00
4 lokma tam b ekmeği
Biraz peynir domates
Şekersiz çay
14:00
1 nektarin
1 salkım üzüm
17:30
1 tabak ekşili dogmeli bi yemek
18:30
1 dilim kek
1 bisküvi
Şekersiz çaya
Akşam olmamış ama misafir olunca öyle oldu bide bebişe süt olsun dimi ama:::))))))
vay vay vay helal olsun benim 3katım vermişsin acilen hızlanmam gerekGünaydınlaaar,
14.08.2015
Başlangıç 75,70
Toplam Giden 3,30
Eski kilo 73,60
Yeni kilo 72,40
Fark 1,20
Ortalama 1,63
Mesaj Sayısı 35 - fazlası vardır eksiği yoktur , inanmayan sayar :) -
Haftanın özeleştirisi beni yavaşlatan keçiboynuzu oldu. Olmayaydı eyiydi. Kilo aldırmadı ama vücuttan atılması sindirilmesi zor bir yicek. Metabolizmayı durdurdu resmen. Bu kilo kaybına engel oldu...
Bu hafta sporumu gayet güzel yaptım kendime bir aferin diyorum
kaçamak gözle görülmeyecek seviyede o kadarına zaten izin veriyorum çünkü sonra daha büyük bir açılış yapabilirim :) bu konuda da bana aferin...
Menülerimde bence oldukça makuldü....
ayyy ben altmışları ne zaman görücem yaaa.... kilo almak ne kadar kolay ve zevkliyse vermekte bir o kadar eziyetli yorucu stresli......ve heyecanlı....
şşş rakibem ensende hissediyor musun ayak seslerimi.... her hafta biraz daha yaklaşıcam sana nihahhahaaa....fyzanur A şehrinden B şehrine giden araç ile c şehrinden B şehrine giden araç kaç saat sonra karşılaşır soruları gibi olduk biz. bakalım kaç zaman sonra yetişçem sana :))
Günaydınlaaar,
14.08.2015
Başlangıç 75,70
Toplam Giden 3,30
Eski kilo 73,60
Yeni kilo 72,40
Fark 1,20
Ortalama 1,63
Haftanın özeleştirisi beni yavaşlatan keçiboynuzu oldu. Olmayaydı eyiydi. Kilo aldırmadı ama vücuttan atılması sindirilmesi zor bir yicek. Metabolizmayı durdurdu resmen. Bu kilo kaybına engel oldu...
kaçamak gözle görülmeyecek seviyede o kadarına zaten izin veriyorum çünkü sonra daha büyük bir açılış yapabilirim :) bu konuda da bana aferin...
ayyy ben altmışları ne zaman görücem yaaa.... kilo almak ne kadar kolay ve zevkliyse vermekte bir o kadar eziyetli yorucu stresli......ve heyecanlı....
şşş rakibem ensende hissediyor musun ayak seslerimi.... her hafta biraz daha yaklaşıcam sana nihahhahaaa....fyzanur A şehrinden B şehrine giden araç ile c şehrinden B şehrine giden araç kaç saat sonra karşılaşır soruları gibi olduk biz. bakalım kaç zaman sonra yetişçem sana :))
geçen hafta :67.1
bu hafta : 66.7
fark: 400
Geçen hafta:69
Bu hafta:68.4
Fark:600 gr
Yüzde:0.86
Günaydın kızlar :)
Beni düzelttigin icin tesekkür ederimya benim jeton yeni düştü ben sadece bunları ye demedim ki diyet yemeğinin yanında canın çekiyosa bunlardan şu kadar ye dedimmmmmmm beni iyice vicdansızzzzzzz yaptınız ayollllllllbide bişey daha diycem ama ''direk ''değil ''direkt ''diye öldürcen beni bu kez demiyorum tamam beeeeeeeee
Goncam ben bu hafta listeye girmek istemiyorum, kilom sabit. Haftaya verirsem öyle girerim.***4.TAKIM 426.ETAP ***
AKovser (/53.8 / / /%)
gunes-86 (/68.2/ / /%)
fyzanur (/67.1/ / /% )
Hsevda (/65.2/ / /% )
Hafize_isvicre (/68.6/ / /% )
simlal (/ 81.9/ / /% )
edersoy (/78.2/ / /% )
btlbetul (/ 73.6/ / /% )
4.takım ortalaması %
HarikasinGünaydınlaaar,
14.08.2015
Başlangıç 75,70
Toplam Giden 3,30
Eski kilo 73,60
Yeni kilo 72,40
Fark 1,20
Ortalama 1,63
Herkesin zayif noktasi farklidir kuzum, sende bir türlü su ortalamayi hesaplamayi ögrenemedim meselagogo2405
geçen hafta :67.1
bu hafta : 66.7
fark: 400
SüperGeçen hafta:69
Bu hafta:68.4
Fark:600 gr
Yüzde:0.86
Günaydın kızlar :)
Esinize katilimini arttirmazsa diskalifiye olacagini iletirseniz sevinirim, ayrica burasi kadinlar kulübü, es de olsa burda erkeklerin isi yok!Günaydın bu mesaj eşim tarafından yazılıyor
Kilo bildirimi geçen hafta ile aynı
Hakkinda hayirlisi canim, bize sonra mutlaka haber ver. Hersey gönlünce olsunKizlar gunaydinnnn
Bugun benim icin yogun bir gunn.
az sonra cikicam ve once direksiyon dersine sonrada is gorusmesine gececegim.
3 yada 4 gibi evde olurum elimden geldigince ugramaya takip etmeye calisacagim.
Bana hayirlisi icin dua edinn
Öpüldünüzz
Hakkinda hayirlisi canim, bize sonra mutlaka haber ver. Hersey gönlünce olsun
tatlim tebrik ederim cok guzel kilo vermissin. bu sekilde 6lilari gormen uzak degil
Mesaj sayini her deneme surecinde olanlar gibi sayarak yazarsan sevinirim betulcum.
Ayrica uygulama icin henuz liste hazirlamadim fyzanuru rakip bellemen icin erken olmus malum kilolariniz rakip olmak icin uygun deil malesef
tebrik ederim sekerim ama e hani yuzdee
Tebriklerrr
Beni düzelttigin icin tesekkür ederimyurtdisinda dogup büyümüs biri olarak ana dilimi elimden geldigince düzgün konusmaya gayret ediyorum... Türkiyede dogup büyüyen vatandaslar sürcülisan ederken benim hata yapmam da kacinilmaz oluyor
Goncam ben bu hafta listeye girmek istemiyorum, kilom sabit. Haftaya verirsem öyle girerim.
Harikasindemek keciboynuzunu yemesen ucmustun tebrik ederim canim
..............
Kizlar gunaydinnnn
Bugun benim icin yogun bir gunn.
az sonra cikicam ve once direksiyon dersine sonrada is gorusmesine gececegim.
3 yada 4 gibi evde olurum elimden geldigince ugramaya takip etmeye calisacagim.
Bana hayirlisi icin dua edinn
Öpüldünüzz
Aaa bak bu hic aklimiza gelmemisti. Desene fazlaliklar yok olduamin kuzum insallahh
bu arada ebrumm ben regl oldumm o kdar siskinlik o gordugum kilo fazlaliklari bundanmis ahahha cok sevindim yaa.
normalde 26sinda oldum diye hatirliyordum meger 16siymis ondan hic beklemiyordumm
Tebrik ederim canim, az da olsa hic vermemekten iyidir. Jillanin bu kadar kisa sürede üstünde olumlu etki yaratmasina cok sevindim. Tekrar ölcülerini aldin mi peki? Bir fark var mi?Günaydın kızlar hayırlı sabahlarr :)
Kilo bildirimi yapiyorum
Eski kilo: 74.0
Yeni kilo: 73.6
Fark: 400g
Yüzde: %0.54
Gecen haftaya göre biraz az verdim. Ama canımı sıkmıyorumm haftaya bunu telafi edicem inşallah :)) Ayrıca jillian gercekten vücudumu gözle görülür derecede sıkılaştırdı kızlar 6.gününde olmama rağmenn hala inanamıyorum kaslarım açıldı yokuşları tek nefeste cıkıyorum artikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?