Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bol güzel bi menu olmuş aksami erken yemek çok iyi

süpersin canım. iyi yapmışsın bırakmamakla. insan teslim oldukça daha da kötü oluyor.

amin canım. bol bol süt olsun. hiç yağ olmasın

Günaydınlaaar,

14.08.2015

Başlangıç 75,70
Toplam Giden 3,30

Eski kilo 73,60
Yeni kilo 72,40
Fark 1,20
Ortalama 1,63
Mesaj Sayısı 35 - fazlası vardır eksiği yoktur , inanmayan sayar :) -

Haftanın özeleştirisi beni yavaşlatan keçiboynuzu oldu. Olmayaydı eyiydi. Kilo aldırmadı ama vücuttan atılması sindirilmesi zor bir yicek. Metabolizmayı durdurdu resmen. Bu kilo kaybına engel oldu...

Bu hafta sporumu gayet güzel yaptım kendime bir aferin diyorum
kaçamak gözle görülmeyecek seviyede o kadarına zaten izin veriyorum çünkü sonra daha büyük bir açılış yapabilirim :) bu konuda da bana aferin...
Menülerimde bence oldukça makuldü....

ayyy ben altmışları ne zaman görücem yaaa.... kilo almak ne kadar kolay ve zevkliyse vermekte bir o kadar eziyetli yorucu stresli......ve heyecanlı....

şşş rakibem ensende hissediyor musun ayak seslerimi.... her hafta biraz daha yaklaşıcam sana nihahhahaaa.... fyzanur A şehrinden B şehrine giden araç ile c şehrinden B şehrine giden araç kaç saat sonra karşılaşır soruları gibi olduk biz. bakalım kaç zaman sonra yetişçem sana :))

vay vay vay helal olsun benim 3katım vermişsin acilen hızlanmam gerek

Günaydın bu mesaj eşim tarafından yazılıyor
Kilo bildirimi geçen hafta ile aynı

tatlim tebrik ederim cok guzel kilo vermissin. bu sekilde 6lilari gormen uzak degil
Mesaj sayini her deneme surecinde olanlar gibi sayarak yazarsan sevinirim betulcum.
Ayrica uygulama icin henuz liste hazirlamadim fyzanuru rakip bellemen icin erken olmus malum kilolariniz rakip olmak icin uygun deil malesef

geçen hafta :67.1
bu hafta : 66.7

fark: 400

tebrik ederim sekerim ama e hani yuzdee

Geçen hafta:69
Bu hafta:68.4
Fark:600 gr
Yüzde:0.86

Günaydın kızlar :)

Tebriklerrr

Beni düzelttigin icin tesekkür ederim yurtdisinda dogup büyümüs biri olarak ana dilimi elimden geldigince düzgün konusmaya gayret ediyorum... Türkiyede dogup büyüyen vatandaslar sürcülisan ederken benim hata yapmam da kacinilmaz oluyor

***4.TAKIM 426.ETAP ***

AKovser (/53.8 / / /%)
gunes-86 (/68.2/ / /%)
fyzanur (/67.1/ / /% )
Hsevda (/65.2/ / /% )
Hafize_isvicre (/68.6/ / /% )
simlal (/ 81.9/ / /% )
edersoy (/78.2/ / /% )
btlbetul (/ 73.6/ / /% )

4.takım ortalaması %
Goncam ben bu hafta listeye girmek istemiyorum, kilom sabit. Haftaya verirsem öyle girerim.

Harikasin demek keciboynuzunu yemesen ucmustun tebrik ederim canim

gogo2405
geçen hafta :67.1
bu hafta : 66.7
fark: 400
Herkesin zayif noktasi farklidir kuzum, sende bir türlü su ortalamayi hesaplamayi ögrenemedim mesela
0,60% tebrik ederim

Geçen hafta:69
Bu hafta:68.4
Fark:600 gr
Yüzde:0.86

Günaydın kızlar :)
Süper

Günaydın bu mesaj eşim tarafından yazılıyor
Kilo bildirimi geçen hafta ile aynı
Esinize katilimini arttirmazsa diskalifiye olacagini iletirseniz sevinirim, ayrica burasi kadinlar kulübü, es de olsa burda erkeklerin isi yok!

Kizlar gunaydinnnn

Bugun benim icin yogun bir gunn.

az sonra cikicam ve once direksiyon dersine sonrada is gorusmesine gececegim.

3 yada 4 gibi evde olurum elimden geldigince ugramaya takip etmeye calisacagim.

Bana hayirlisi icin dua edinn

Öpüldünüzz

Hakkinda hayirlisi canim, bize sonra mutlaka haber ver. Hersey gönlünce olsun

Hakkinda hayirlisi canim, bize sonra mutlaka haber ver. Hersey gönlünce olsun

amin kuzum insallahh

bu arada ebrumm ben regl oldumm o kdar siskinlik o gordugum kilo fazlaliklari bundanmis ahahha cok sevindim yaa.
normalde 26sinda oldum diye hatirliyordum meger 16siymis ondan hic beklemiyordumm

olsun fevzanur benim manevi rakibim olur napalım artık....

teşekkür ederiiim....

Allah kolaylıklar versin.....

amin kuzum insallahh

bu arada ebrumm ben regl oldumm o kdar siskinlik o gordugum kilo fazlaliklari bundanmis ahahha cok sevindim yaa.
normalde 26sinda oldum diye hatirliyordum meger 16siymis ondan hic beklemiyordumm
Aaa bak bu hic aklimiza gelmemisti. Desene fazlaliklar yok oldu kac kilosun peki simdi?

Günaydın kızlar hayırlı sabahlarr :)
Kilo bildirimi yapiyorum
Eski kilo: 74.0
Yeni kilo: 73.6
Fark: 400g
Yüzde: %0.54

Gecen haftaya göre biraz az verdim. Ama canımı sıkmıyorumm haftaya bunu telafi edicem inşallah :)) Ayrıca jillian gercekten vücudumu gözle görülür derecede sıkılaştırdı kızlar 6.gününde olmama rağmenn hala inanamıyorum kaslarım açıldı yokuşları tek nefeste cıkıyorum artikk

Tebrik ederim canim, az da olsa hic vermemekten iyidir. Jillanin bu kadar kisa sürede üstünde olumlu etki yaratmasina cok sevindim. Tekrar ölcülerini aldin mi peki? Bir fark var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…