Merhaba 4. Takımın Cici Kızlarııı ,
Rakip ve Kanki eşleşmelerini tamamladım
Listeye bazı arkadaşları dahil etmedim
Dahil edilmeyen arkadaşlar
AKovser
gunes-86
Hafize_isvicre
haldenlos
Akovser, gunes ve hafize paylaşım yetersizliğinden dolayı listeye dahil edilmedi.
Haldenlos ise düzensiz katılımı nedeniyle eklenmedi. ( 2 yada 3günde bir takıma gelmesi sebebiyle )
Bu eşleşmelerde kankinize destek rakibinize gücünüzü varlığınızı hissettirmeniz amacıyla yapılmaktadır. Dolayısıyla katılımı yetersiz ve düzensiz olan kişilerin eşleri bu uygulamadan yararlanamayacagından listeye eklenmedi.
2 hafta sonra liste güncellenecektir ve listeye eklenmeyen arkadaşlarda durumlarına göre listeye dahil edilecek, listede olan arkadaşlarda yine durumlarına göre listeden çıkarılacaktır.
Eşleşmelere ait açıklamayı aşağıdaki mesajımda tekrar açıklıyor olacagım lütfen okuyalımm
E hadi hayırlı ve ugurlu olsun diyelimmm
Eki Görüntüle 1606644
grubun en iradelisini bana mı verdinbana mı yazık ona mı yazık bilemedim
öyle olacak artık
tatlim kilolari yakin olan kisileri rakip yaptim sanada oyle denk geldi e sende daha iradeli ol da korkut rakibi
günaydıııınnnGünaydınnnnnn
Tamam inşallahgünaydıııınnnkız sen hep böyle bi coşuyosun 1 hafta sonra kayboluyosun bida kaybolma tamam mı
Evet canım eşimle yürüdük, yalnız da yürümüşlüğüm var ama sıkıcı oluyorMenünden sağlık akıyo canım yürüyüsü eşinle yaptın sanirim 6 km tek kolay kolay tek basina olmaz çunkuu :)) bu arada tesekkur ederim sende cokk tatlisin
Çok sevindim canım benimçok teşekkür ederim canım nasıl iyi geldi anlatamamm. teşekkürler kaptanım @gogo2405
ebrulim menün çok güzel 6 km yürüyüşe hayran kaldım
Hadi bakalım inşallah öyle olur tatlımHaklı tabi ama kaybeden biz kazanan o olacak. Ama kazanmaya geldim, döndüm
ÖNÜMÜZDE KI HAFTA ISMIMIZI ILK ÜÇTE GÖRMEK ISTIYORUM KIZLARhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-110
Buyrun kızlar sonuç listeleri
Ellerine emeğine sağlık kuzum. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsunMerhaba 4. Takımın Cici Kızlarııı ,
Rakip ve Kanki eşleşmelerini tamamladım
Listeye bazı arkadaşları dahil etmedim
Dahil edilmeyen arkadaşlar
AKovser
gunes-86
Hafize_isvicre
haldenlos
Akovser, gunes ve hafize paylaşım yetersizliğinden dolayı listeye dahil edilmedi.
Haldenlos ise düzensiz katılımı nedeniyle eklenmedi. ( 2 yada 3günde bir takıma gelmesi sebebiyle )
Bu eşleşmelerde kankinize destek rakibinize gücünüzü varlığınızı hissettirmeniz amacıyla yapılmaktadır. Dolayısıyla katılımı yetersiz ve düzensiz olan kişilerin eşleri bu uygulamadan yararlanamayacagından listeye eklenmedi.
2 hafta sonra liste güncellenecektir ve listeye eklenmeyen arkadaşlarda durumlarına göre listeye dahil edilecek, listede olan arkadaşlarda yine durumlarına göre listeden çıkarılacaktır.
Eşleşmelere ait açıklamayı aşağıdaki mesajımda tekrar açıklıyor olacagım lütfen okuyalımm
E hadi hayırlı ve ugurlu olsun diyelimmm
Eki Görüntüle 1606644
Canım bensu jillian isine baslayalim bari bu kadar etkiliyse
Benimde en büyük korkum bugünaydıııınnnkız sen hep böyle bi coşuyosun 1 hafta sonra kayboluyosun bida kaybolma tamam mı
anlatırım nolcakGünaydın kızlar
Evet canım eşimle yürüdük, yalnız da yürümüşlüğüm var ama sıkıcı oluyorbende teşekkür ederim
Çok sevindim canım benim
Hadi bakalım inşallah öyle olur tatlım
ÖNÜMÜZDE KI HAFTA ISMIMIZI ILK ÜÇTE GÖRMEK ISTIYORUM KIZLAR
Ellerine emeğine sağlık kuzum. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsuninşallah bu sayede motivasyonumuz tavan yapar ve kilolarımızdan en kısa sürede kurtuluruz. @hsevda rakibecim sana başarılar dilerim, cumaya iyi olan kazansın bir daha eksik menü görmek istemiyorum hatişim
edersoy kankicim şuan varlığından eser yok, inşallah en kısa zamanda takıma dönersin.
Edit: zeynebim edersoy ile haldenlosun yerini değiştirebilirmiyiz? Edersoy hiç gelmiyor...
Canım benhaldenlos ile pazartesi başlıyorum, istiyorsan sende katılabilirsin bize
Benimde en büyük korkum busen benim içimi okuyorsun Feyza, bundan sonra derdimi sana anlattıracağım
ağaçlar boyu romantik yürüyüş mü yaptınızGünaydın kızlar
Evet canım eşimle yürüdük, yalnız da yürümüşlüğüm var ama sıkıcı oluyorbende teşekkür ederim
Çok sevindim canım benim
Ellerine emeğine sağlık kuzum. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsuninşallah bu sayede motivasyonumuz tavan yapar ve kilolarımızdan en kısa sürede kurtuluruz. @hsevda rakibecim sana başarılar dilerim, cumaya iyi olan kazansın bir daha eksik menü görmek istemiyorum hatişim
edersoy kankicim şuan varlığından eser yok, inşallah en kısa zamanda takıma dönersin.
Edit: zeynebim edersoy ile haldenlosun yerini değiştirebilirmiyiz? Edersoy hiç gelmiyor...
Canım benhaldenlos ile pazartesi başlıyorum, istiyorsan sende katılabilirsin bize
Benimde en büyük korkum busen benim içimi okuyorsun Feyza, bundan sonra derdimi sana anlattıracağım
Hislerimin tercümanıanlatırım nolcak
Daha çok evler boyuyduağaçlar boyu romantik yürüyüş mü yaptınız
çok iyi olur ebrucum ya @hsevda sende bizimle birlikte yarın başla istersen harika olurr canımmGünaydın kızlar
Çok sevindim canım benim
bu günkü menüm
sabah 09:00
bi catal peynir bin parca simit
bi bardak cay
14:00
kenndi yaptigim ekmekten bi parca
bi kasik tulum peyniri bi parca örgü peynir
yedi zeytin
16:00 kücük yesil elma
19:00
esim icin hazirladigim sucuklu yumurtadan bi parca
bi bardak cay
domates ve salatalik
iki bucuk litre su
bi saat yürüyüs
canım çok geçmiş olsun şimdi birşeyde diyemiyorum ki diyettendir diye ama sen kendini daha iyi bilirsin yüklenmedim de kendime diyorsun yani böyle halsizlik falan gibimi rahatsızlığınKızlar dün geceden beri çok fena hastayim metabolizmam çökmüs durumda. Diyetten falan mı oldu acaba anlamadım çokta abartmadım halbuki diyeti
Kızlar dün geceden beri çok fena hastayim metabolizmam çökmüs durumda. Diyetten falan mı oldu acaba anlamadım çokta abartmadım halbuki diyeti
Sağol canımm. Ağır grip atesimde ďüsmedi bi türlü ben kolay kolay hasta olmam bende anlam veremedim bi türlüücanım çok geçmiş olsun şimdi birşeyde diyemiyorum ki diyettendir diye ama sen kendini daha iyi bilirsin yüklenmedim de kendime diyorsun yani böyle halsizlik falan gibimi rahatsızlığın
Sagolasin canim rakibimm :))geçmiş olsuuun........
ooo tahminimden daha ciddiymiş ben diyetten olabileceğini düşünmüyorum canım yaaa muhtemelen mikrop falan kapmış da olabilirsin yazın herkes daha fazla rahatsızlanıyor valla çevremden de gözlemlediğim kadarıyla mikroplar kol geziyor valla tekrardan çok geçmiş olsun canım inşallah çok çabuk toparlarsın sonra diyetine devam edersin acil şifalar dilerimSağol canımm. Ağır grip atesimde ďüsmedi bi türlü ben kolay kolay hasta olmam bende anlam veremedim bi türlüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?