Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

grubun en iradelisini bana mı verdin bana mı yazık ona mı yazık bilemedim

Günaydın kızlar

Menünden sağlık akıyo canım yürüyüsü eşinle yaptın sanirim 6 km tek kolay kolay tek basina olmaz çunkuu :)) bu arada tesekkur ederim sende cokk tatlisin
Evet canım eşimle yürüdük, yalnız da yürümüşlüğüm var ama sıkıcı oluyor bende teşekkür ederim

çok teşekkür ederim canım nasıl iyi geldi anlatamamm. teşekkürler kaptanım @gogo2405

ebrulim menün çok güzel 6 km yürüyüşe hayran kaldım
Çok sevindim canım benim

Haklı tabi ama kaybeden biz kazanan o olacak. Ama kazanmaya geldim, döndüm
Hadi bakalım inşallah öyle olur tatlım

ÖNÜMÜZDE KI HAFTA ISMIMIZI ILK ÜÇTE GÖRMEK ISTIYORUM KIZLAR

Ellerine emeğine sağlık kuzum. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun inşallah bu sayede motivasyonumuz tavan yapar ve kilolarımızdan en kısa sürede kurtuluruz. @hsevda rakibecim sana başarılar dilerim, cumaya iyi olan kazansın bir daha eksik menü görmek istemiyorum hatişim
edersoy kankicim şuan varlığından eser yok, inşallah en kısa zamanda takıma dönersin.

Edit: zeynebim edersoy ile haldenlosun yerini değiştirebilirmiyiz? Edersoy hiç gelmiyor...

su jillian isine baslayalim bari bu kadar etkiliyse
Canım ben haldenlos ile pazartesi başlıyorum, istiyorsan sende katılabilirsin bize

günaydıııınnnkız sen hep böyle bi coşuyosun 1 hafta sonra kayboluyosun bida kaybolma tamam mı
Benimde en büyük korkum bu sen benim içimi okuyorsun Feyza, bundan sonra derdimi sana anlattıracağım

anlatırım nolcak

ağaçlar boyu romantik yürüyüş mü yaptınız

çok iyi olur ebrucum ya @hsevda sende bizimle birlikte yarın başla istersen harika olurr canımm

gayettt iyi canım menün az yemişsin öyle çok kalorili birşey de yok akşam da gayet hafif olmuşş beğndimm

Kızlar dün geceden beri çok fena hastayim metabolizmam çökmüs durumda. Diyetten falan mı oldu acaba anlamadım çokta abartmadım halbuki diyeti
canım çok geçmiş olsun şimdi birşeyde diyemiyorum ki diyettendir diye ama sen kendini daha iyi bilirsin yüklenmedim de kendime diyorsun yani böyle halsizlik falan gibimi rahatsızlığın

canım çok geçmiş olsun şimdi birşeyde diyemiyorum ki diyettendir diye ama sen kendini daha iyi bilirsin yüklenmedim de kendime diyorsun yani böyle halsizlik falan gibimi rahatsızlığın
Sağol canımm. Ağır grip atesimde ďüsmedi bi türlü ben kolay kolay hasta olmam bende anlam veremedim bi türlüü

Sağol canımm. Ağır grip atesimde ďüsmedi bi türlü ben kolay kolay hasta olmam bende anlam veremedim bi türlüü
ooo tahminimden daha ciddiymiş ben diyetten olabileceğini düşünmüyorum canım yaaa muhtemelen mikrop falan kapmış da olabilirsin yazın herkes daha fazla rahatsızlanıyor valla çevremden de gözlemlediğim kadarıyla mikroplar kol geziyor valla tekrardan çok geçmiş olsun canım inşallah çok çabuk toparlarsın sonra diyetine devam edersin acil şifalar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…