canım yoksa börtü böcekten çok mu korkuyorsun sendeHislerimin tercümanı
Daha çok evler boyuydu
Çok böcekli alanlara girmemeye çalışıyorum
Haklısın canım doğru. Bi doktora görüncem olmadı. Zaten canim pek bisey istemiyo diyeti bozmus olmam heralde :))ooo tahminimden daha ciddiymiş ben diyetten olabileceğini düşünmüyorum canım yaaa muhtemelen mikrop falan kapmış da olabilirsin yazın herkes daha fazla rahatsızlanıyor valla çevremden de gözlemlediğim kadarıyla mikroplar kol geziyor valla tekrardan çok geçmiş olsun canım inşallah çok çabuk toparlarsın sonra diyetine devam edersin acil şifalar dilerim
herıldd yaneHaklısın canım doğru. Bi doktora görüncem olmadı. Zaten canim pek bisey istemiyo diyeti bozmus olmam heralde :))
üstüne kene çıkar diye demiHislerimin tercümanı
Daha çok evler boyuydu
Çok böcekli alanlara girmemeye çalışıyorum
ne demek hasta oldumm niye kendine dikkat etmiyosun sennnSağol canımm. Ağır grip atesimde ďüsmedi bi türlü ben kolay kolay hasta olmam bende anlam veremedim bi türlüü
Haklısın canım doğru. Bi doktora görüncem olmadı. Zaten canim pek bisey istemiyo diyeti bozmus olmam heralde :))
geç geçebiliyosanben senin manevi rakibinim sana rahat vermicem artık :))
ah geçmiş olsun tatlımm başıma geldi biliyorum daha yeni toparlanıyorum. dikkat et meyve ye bitki çayları içKızlar dün geceden beri çok fena hastayim metabolizmam çökmüs durumda. Diyetten falan mı oldu acaba anlamadım çokta abartmadım halbuki diyeti
68 ne lan adam gibi hedef koy 50 yapalım şunukız lar bir karar verdim 68 kg yi gorene kadar kaçamak yok bana..... babbaaabaa hesaba bak.... kaçamağı yaptığımda maksimum 69 olayım kiii gene 70 lere dönmiyeyim nasıl ince hesaptayım görüyonuz mu?
Kesinlikle başlıyoruz kuzum. Kendime yeni elbise aldım onun içinde muhteşem gözükmek istiyorum, şuan hafif göbüşüm çıkıyor (anca korseyle kapatılır), bakalım jillianın sonunda durum ne olacakçok iyi olur ebrucum ya @hsevda sende bizimle birlikte yarın başla istersen harika olurr canımm
Çok geçmiş olsun canım, ALLAH acil şifalar versin. Çok kötüysen muhakkak doktora git ve hemen toparlanmaya bak, daha seninle çok işimiz var kuzumKızlar dün geceden beri çok fena hastayim metabolizmam çökmüs durumda. Diyetten falan mı oldu acaba anlamadım çokta abartmadım halbuki diyeti
Maalesefcanım yoksa börtü böcekten çok mu korkuyorsun sende
Sadece kene olsa neyse, her tür böcek beni tedirgin ediyor, birde huylanınca kaşınıyorumüstüne kene çıkar diye demiarkadaşlarla ağaçlık bir yerdeysek onlar çimlere oturuyor ben ayakta dikiliyorum
geç geçebiliyosan
68 ne lan adam gibi hedef koy 50 yapalım şunu
Ben olsam dayanamazdım herhalde. Istikrarlısın maşallahkız lar bir karar verdim 68 kg yi gorene kadar kaçamak yok bana..... babbaaabaa hesaba bak.... kaçamağı yaptığımda maksimum 69 olayım kiii gene 70 lere dönmiyeyim nasıl ince hesaptayım görüyonuz mu?
dondurma yok muuuuuu , bak gözlerime baakkkyetmişlerden geliyoz yavrucum o kadar kolaymı elliler... bir daha ömrümce dondurma yiyemeyebilirim :))
inandın mı sen buna şimdiBen olsam dayanamazdım herhalde. Istikrarlısın maşallah
Geçmiş olsun canım, suya ağırlık ver iyi olursun inşallahKızlar dün geceden beri çok fena hastayim metabolizmam çökmüs durumda. Diyetten falan mı oldu acaba anlamadım çokta abartmadım halbuki diyeti
Ben olsam dayanamazdım herhalde. Istikrarlısın maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?