Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haklısın canım doğru. Bi doktora görüncem olmadı. Zaten canim pek bisey istemiyo diyeti bozmus olmam heralde :))

çok iyi olur ebrucum ya @hsevda sende bizimle birlikte yarın başla istersen harika olurr canımm
Kesinlikle başlıyoruz kuzum. Kendime yeni elbise aldım onun içinde muhteşem gözükmek istiyorum, şuan hafif göbüşüm çıkıyor (anca korseyle kapatılır), bakalım jillianın sonunda durum ne olacak

Kızlar dün geceden beri çok fena hastayim metabolizmam çökmüs durumda. Diyetten falan mı oldu acaba anlamadım çokta abartmadım halbuki diyeti
Çok geçmiş olsun canım, ALLAH acil şifalar versin. Çok kötüysen muhakkak doktora git ve hemen toparlanmaya bak, daha seninle çok işimiz var kuzum

canım yoksa börtü böcekten çok mu korkuyorsun sende
Maalesef Uğur böceği saldırısına uğradığımda onlardan bile korktum düşün

üstüne kene çıkar diye demi arkadaşlarla ağaçlık bir yerdeysek onlar çimlere oturuyor ben ayakta dikiliyorum
Sadece kene olsa neyse, her tür böcek beni tedirgin ediyor, birde huylanınca kaşınıyorum

kız lar bir karar verdim 68 kg yi gorene kadar kaçamak yok bana..... babbaaabaa hesaba bak.... kaçamağı yaptığımda maksimum 69 olayım kiii gene 70 lere dönmiyeyim nasıl ince hesaptayım görüyonuz mu?
Ben olsam dayanamazdım herhalde. Istikrarlısın maşallah

Ben olsam dayanamazdım herhalde. Istikrarlısın maşallah

burası iyi geliyor bana amacımı hatırlıyorum herkez benim gibi uğraşıyorsa buna değer diyorum. yoksa çevremdekiler homili gırtlak tumba yatak... hayır yedikleri nereye gidiyor onu da anlamıyorum ki kürdan gibiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…