Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aynı kardeşim gibiymişsin

ayy bende kaşınırım... ama en son evi karınca basınca onlarla yaşamayı öğrendim :)))

o göbiş o elbise sığacak arkadaşş o kadarrr benimde zayıfken içine girebildiğim bir pantolonum var hedefim onun içine sığabilmek bende zaten her beden kıyafet var desem yalan olmaz bi sabit kalamadım kii

ayyyy böcekten falan bende çok korkarımm havada uçan yerde kaçann çığlığı basarım yanii en çokta hamam böceklerinden korkarım geçen gece bina girişinde gördümmm bastımm çığlığı eşimdee kızıyor ne korkuyon diyyeee hayret bişi korkuyorum arkadaş napiimmm

Allahımmm hislerime tercüman oldun bende anlamıyorum millet yiyor yior ipp gibiler yok ya bizim metabolizmamız çökmüş sanırım :)

o kadar da değill kız karıncadan da mı korkuyodunn

bi tane olsa korkmam belki... ama bunlar koloniyedi bir de destek kuvvet olarak kanatlılarını çağarmışlardı yaaaa yaaa... düşünsene kabuslar evi gibiydi... detan karınca kıran la Allah beni affetsin çok günaha girdim ama onlarla da yani yaşanmıyordu.......... ıyyyy.....

ben kelebektende korkarım ki... geçen girmiş eve kelebekten kaçarken halı bi kaydı laap diye yere yapıştım... hayır bu bünyeyle nereye kaçıyon desene :))) kolum hala geçmedi :)))

Kıızzz öldürdün beni gülmekten Alllahh napmasınn senii (kelebekten bende korkarım)

kız lar bir karar verdim 68 kg yi gorene kadar kaçamak yok bana..... babbaaabaa hesaba bak.... kaçamağı yaptığımda maksimum 69 olayım kiii gene 70 lere dönmiyeyim nasıl ince hesaptayım görüyonuz mu?
başladığımdan beri birkez bile kaçamak yapmadım üçhafta oldu çikolata yemedim düşün kendime hedef koydum senin gibi. bende 65i gördüğümde bir minik paket sütlü çikolata yiyeceğim hadi bakalım kim önce kapacak kaçamağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…