aynı kardeşim gibiymişsinKesinlikle başlıyoruz kuzum. Kendime yeni elbise aldım onun içinde muhteşem gözükmek istiyorum, şuan hafif göbüşüm çıkıyor (anca korseyle kapatılır), bakalım jillianın sonunda durum ne olacak
Çok geçmiş olsun canım, ALLAH acil şifalar versin. Çok kötüysen muhakkak doktora git ve hemen toparlanmaya bak, daha seninle çok işimiz var kuzum
MaalesefUğur böceği saldırısına uğradığımda onlardan bile korktum düşün
Sadece kene olsa neyse, her tür böcek beni tedirgin ediyor, birde huylanınca kaşınıyorum
inandın mı sen buna şimdikesin yer bişeyler
Supersınkız lar bir karar verdim 68 kg yi gorene kadar kaçamak yok bana..... babbaaabaa hesaba bak.... kaçamağı yaptığımda maksimum 69 olayım kiii gene 70 lere dönmiyeyim nasıl ince hesaptayım görüyonuz mu?
Kesinlikle başlıyoruz kuzum. Kendime yeni elbise aldım onun içinde muhteşem gözükmek istiyorum, şuan hafif göbüşüm çıkıyor (anca korseyle kapatılır), bakalım jillianın sonunda durum ne olacak
Çok geçmiş olsun canım, ALLAH acil şifalar versin. Çok kötüysen muhakkak doktora git ve hemen toparlanmaya bak, daha seninle çok işimiz var kuzum
Sadece kene olsa neyse, her tür böcek beni tedirgin ediyor, birde huylanınca kaşınıyorum
o göbiş o elbise sığacak arkadaşş o kadarrrKesinlikle başlıyoruz kuzum. Kendime yeni elbise aldım onun içinde muhteşem gözükmek istiyorum, şuan hafif göbüşüm çıkıyor (anca korseyle kapatılır), bakalım jillianın sonunda durum ne olacak
Ooo çok iddialı68 ne lan adam gibi hedef koy 50 yapalım şunu
o kadar da değill kız karıncadan da mı korkuyodunnayy bende kaşınırım... ama en son evi karınca basınca onlarla yaşamayı öğrendim :)))
aynı benim gibisin kızzzdondurma yok muuuuuu , bak gözlerime baakkk
hem yerim hem veririm ne yemiycek mişim
karınca huy yapıyo kaşındırıyo beni korkutsa yine iyio kadar da değill kız karıncadan da mı korkuyodunn
Allahımmm hislerime tercüman oldun bende anlamıyorum millet yiyor yior ipp gibiler yok ya bizim metabolizmamız çökmüş sanırım :)burası iyi geliyor bana amacımı hatırlıyorum herkez benim gibi uğraşıyorsa buna değer diyorum. yoksa çevremdekiler homili gırtlak tumba yatak... hayır yedikleri nereye gidiyor onu da anlamıyorum ki kürdan gibiler....
o kadar da değill kız karıncadan da mı korkuyodunn
öyle valla şekerim az yirim ama herşeyden yerim abartmadıkça zaten veririz ki kilolarıen güzeli demi şekerim
Benim de aynısı hamamböceğinde oluyor. Ay bak kaşınma geldikarınca huy yapıyo kaşındırıyo beni korkutsa yine iyi
bi tane olsa korkmam belki... ama bunlar koloniyedi bir de destek kuvvet olarak kanatlılarını çağarmışlardı yaaaa yaaa... düşünsene kabuslar evi gibiydi... detan karınca kıran la Allah beni affetsin çok günaha girdim ama onlarla da yani yaşanmıyordu.......... ıyyyy.....
ben kelebektende korkarım ki... geçen girmiş eve kelebekten kaçarken halı bi kaydı laap diye yere yapıştım... hayır bu bünyeyle nereye kaçıyon desene :))) kolum hala geçmedi :)))
Kıızzz öldürdün beni gülmekten Alllahh napmasınn seniibi tane olsa korkmam belki... ama bunlar koloniyedi bir de destek kuvvet olarak kanatlılarını çağarmışlardı yaaaa yaaa... düşünsene kabuslar evi gibiydi... detan karınca kıran la Allah beni affetsin çok günaha girdim ama onlarla da yani yaşanmıyordu.......... ıyyyy.....
ben kelebektende korkarım ki... geçen girmiş eve kelebekten kaçarken halı bi kaydı laap diye yere yapıştım... hayır bu bünyeyle nereye kaçıyon desene :))) kolum hala geçmedi :)))
Kulağa ne guzel geliyoröyle valla şekerim az yirim ama herşeyden yerim abartmadıkça zaten veririz ki kiloları
dimmii diiimiiKulağa ne guzel geliyor
başladığımdan beri birkez bile kaçamak yapmadım üçhafta oldu çikolata yemedim düşünkız lar bir karar verdim 68 kg yi gorene kadar kaçamak yok bana..... babbaaabaa hesaba bak.... kaçamağı yaptığımda maksimum 69 olayım kiii gene 70 lere dönmiyeyim nasıl ince hesaptayım görüyonuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?