Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bizim sadece ev çok şiddetli sallanmıştı.... millet paramparça çıktı o günlerden... uzun süre deprem tramvasıyla yaşadık.... günlerce hep ölümler konuşuldu kurtarılanlar falan filan.... Allah bir daha yaşatmasın öyle günler inşallah...

Sairin yazdigi siirler bir kac yazim hatasi disinda basarili olmus

Telasen en kisa sürede gecer insallah canim seninle kapismayi dört gözle bekliyorum, iyi olan kazansin

E-brulim spor konusunda bu gün sana meydan okuyorum merak etme senin rakibin dişli kapışalım canımm
Neler yapacaksin bakalim? Ona göre bende ayak uydurayim sana

Az olmus biraz canim... Insallah seninde telasen biran önce gecer

Eki Görüntüle 1607986
acılarımızı kayıplarımızı unutmadık!..

Rabbim geride kalanlara sabir versin... Ölmüslerimizin ruhuna el fatiha...

Amiiin

Canım baya bi kalabalık geçiyor günlerim. Öyle herseyi de yiyemeyince durum böyle oluyor. Aslında farkındayım çok sağlıklı bir durum değil

canım kahvaltına yine hasta oldum. ama dün canın biraz karbonhidrat çekti sanırım
vavvss çok güzel. bu mevsimde hamsiyi neren buldun
vallahi saray eşrafı gibisin feyzacım. kaç kahvaltı ediyorsun sen bakiimm şaka bir yana güzel bir menü olmuş.

senin menülerin tan diyetisyenlik canım. tebrik ediyorum

tam yazlık bir menü olmuş. süpersin

Menüm
2 dilim ekmek kepek, 3 dilim peynir 3 zeytin 1 yumurta domates salatalık
15.00 tavuk, yayla çorbası
19.00 1 bardak limonata
3 litre su
1 saat yürüyüş
kız senin menü benimkinden de beter. hiç bişi yememişsin. limonata şekersiz miydi diyim bari

canım aklımdan tam sen geçiyordun menünü gördüm:) sevdiceğin nasıl bakiimm. nasıl gidiyor askerlik olayları

amin canım. ben de gölcükte yaşadım depremi. çok kayıplarımız oldu. üzerinden 16 yıl geçti ama hala izleri var bende. bu arada 17 ağustos aynı zamanda eşimin doğum günü. biraz olsun kötü anıları güzelleriyle değiştiriyorum bu sayede

migros.. hamsi değilmiydi acaba hiç anlamam balıktan baktım paketli heh dedim fosfor yiyek acık attım sepete...

Esine nice saglikli seneler dilerim canim, birlikte bütün olumsuzluklari geride birakip ask dolu yillar gecirmeniz dilegiyle Bu aksam kutlama serefiyle biraz pasta yemen serbest

Esine nice saglikli seneler dilerim canim, birlikte bütün olumsuzluklari geride birakip ask dolu yillar gecirmeniz dilegiyle Bu aksam kutlama serefiyle biraz pasta yemen serbest
teşekkür ederim canım benim. hepimiz için inşallah yıllar aşk dolu olsun bi bakayım akşam dayanamazsam iznini değerlendiririm artık

amin insallah canim milletcek su zor günleri de bi atlatsak Allah"in izniyle cok üzülüyorum bu durumlara
sair baya sabirliydi canim misafirlere neler yaptim da kendim yemedim
ben bu gün platesime tekrar basliyorum canim ögleden sonra insallah bide gidis gelislerde toplam dört kilometre yürüyorum
eskiden kilo çizelgesi koyabiliyorduk şimdi niye koyamıyoruz?
bu kilo cizelgesi neymis

Allah esinle birlikte daha nice güzel günler gecirmeni nasip etsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…