Sairin yazdigi siirler bir kac yazim hatasi disinda basarili olmusgünaydın kızlar cumartesı kayınvalıde hala teyze tam 13 kısı agırladım pazarda nöbete gittim simdi nöbet cıkışı hem cumartesi hem pazar menümü yazıyorum
cumartesi
sabah 11:00 (misafirlerin ıspartadan gelmesinş bekledim geç oldu kahvaltı)
ıkı dılım beyaz peynir bi kaşık tulum peyniri
domates salatalık
bi tatlı kasığı bel
iki dilim tam buğday ekmeği ( burada şair misafirlere yaptığı hamur kızartmasından nasıl yemediğini belirtmek istiyor)
14:00 bir miktar siyah üzüm
akşam 18:30
etliekmek bi adet bi ardak ayran salat (misafirleri yemeğe götürdük o sebepten bende yedim )
üç litre su
nerden baksanız dört saat yürüdüm
pazar
sabah 10:00
bi dilim peynir bi kaşık tulum peyniri
sıcak ekmeğin ucundan azıcık
domates salatalık
fırında patates bi orta boy kadar
zeytin dört tane
bi kaşık bal
öğlen yok çalışıyorduk fırsat olmadı
akşam 18:00
bi porsiyon bulguru az sebzesı bol kısır
iki bardak çay
bi tane küçük kek
21:30 iki dilim karpuz
su üç litre
spor nöbet tuttum
Telasen en kisa sürede gecer insallah canimcanım inşallah gerçekten bu ay benim durumlar çok karışık nöbetlerim sıkışık sürekli misafir ve birde doktor hastane işleri üstüne düzelecek inşallah
eveeet istiyorum bu gün sporuma gideceğim sonrada size katılacağım çifte spor
günaydın ebrucum sevgili rakibim bekle beni sana yetişeceğim
Neler yapacaksin bakalim? Ona göre bende ayak uydurayim sana
Az olmus biraz canim... Insallah seninde telasen biran önce gecerGünaydınnnnnn :)
Yorgunluktan gece menü yazmayı unutmuşumm
Sabah
1 dilim ekmek (işim vardı elimde onu yiyebildim)
Öğlen
1 kase çorba spaghettili
Akşam
2 parça et, 2 dilim patates ( kızartma değildi de az yağlı bir yemekti)
Ara
2 dilim karpuz
1 dilim kavun
1 fincan çay
1 lt su
Eki Görüntüle 1607986
acılarımızı kayıplarımızı unutmadık!..
Rabbim geride kalanlara sabir versin... Ölmüslerimizin ruhuna el fatiha...
Amiiinbizim sadece ev çok şiddetli sallanmıştı.... millet paramparça çıktı o günlerden... uzun süre deprem tramvasıyla yaşadık.... günlerce hep ölümler konuşuldu kurtarılanlar falan filan.... Allah bir daha yaşatmasın öyle günler inşallah...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.32323/eskiden kilo çizelgesi koyabiliyorduk şimdi niye koyamıyoruz?
Canım baya bi kalabalık geçiyor günlerim. Öyle herseyi de yiyemeyince durum böyle oluyor. Aslında farkındayım çok sağlıklı bir durum değilArka arkayaydı onlar :))
Iyi yapmışsın da kendini aç bırakma, süt iç yada bir kaç kaşık yoğurt ye böyle durumlarda.
Hayırlı geceler canım, tatlı rüyalar :-*
Az yemişsin gülüm, herşey yolunda mı?
Edit: imza bölümü site tarafindan düzenleniyormus, o sebeple olmuyor...
Dikkat et kendine canim.Canım baya bi kalabalık geçiyor günlerim. Öyle herseyi de yiyemeyince durum böyle oluyor. Aslında farkındayım çok sağlıklı bir durum değil
canım kahvaltına yine hasta oldum. ama dün canın biraz karbonhidrat çekti sanırımBugünkü menim
Kahvalti 10 30
1 has. Yumurta
2 catal közlenmiş patlican ve biber
1 kk peynir
2 dilim ekmek
1 fincan cay
3 zeytin
Öğlen 15 00
Yarım lahmacun
1 bardak icetea (ev yapimi)
Aksam: 17 30
1 haslanmis patates
1 catal patates kizartmasj
1 tane ince ufak biber kizartmasi
2 çatal kısır
2 kaşık yoğurt
19 30 2 bardak cay az ceviz
2.5 litre su
2 saat yüzme
Yarim saat jillian
1 saat yürüyüş
vavvss çok güzel. bu mevsimde hamsiyi neren buldunMenüm
sabah
3 kaşık lor
1 kapya biber
2 minik domates
ara : küçücük ananas
öğlen : fırında hamsi buğlama
ara : duble kahve
akşam fırında hamsi buğlama
Su 2 litre ama daha da içerim
Yeşil çay : 2 bardak
Spor
sabah 30 mekik
25 jj
öğlen
13 dk jullian
10 ip atlama
bir takım plates hareketleri
20 dakka yürüyüş....
sporunla ezdin şu an beni :))
vallahi saray eşrafı gibisin feyzacım. kaç kahvaltı ediyorsun sen bakiimmbugün menüm (1400 kalori )
7:50=3 hurma
1 bardak tarçınlı süt
10:30=2 dilim kepek ekmeği
domates
1kk peynir
2 zeytin
12:30= 5 kaşık patlıcan oturtması
1 bardak yoğurt
1 kepçe şehriye çorbası
1dilim kepek ekmeği
1 tane patates kızartması
maydanoz
16:00=2 kare bitter (67 kalori)
kahve
17:30=1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak patlıcan oturtması
4 kaşık yoğurt
1dilim kepek ekmeği
salata
su :3 litre
spor : 37 dk stepper
1 bardak yeşil çay , 3 bardak siyah çay ( çaylar şekersiz)
senin menülerin tan diyetisyenlik canım. tebrik ediyorummenüm
sabah
haşlanmış yumurta
lor peyniri
domates
ara
bir avuç kadar ceviz fındık badem
yeşil çay
öğle
yoğurtlu semizotu
havuç salata
ara
2hurma
yeşil çay
akşam
balık ızgara
salata
2.5litre su
2soda
spor
30 dakika jillian
30 dakika trambolin
30 dakika leslie
tam yazlık bir menü olmuş. süpersinYok kız nerdeeebenim böyle olmam için daha bir kaç fırın ekmekten uzak durmam lazım
Güzel olmuş menün
Bugünkü menüm
Sabah 11:00
kıymalı yumurta (2 yumurtadan)
Domates, salatalık
Ara 13:00
1 top dondurma
1 bardak süt
Akşam 18:00
3 parça tavuk ızgara
4 yk lahana ve havuç salatası
Ara 21:00
1 dilim kavun
2 lt su
kız senin menü benimkinden de beter. hiç bişi yememişsin. limonata şekersiz miydi diyim bariMenüm
2 dilim ekmek kepek, 3 dilim peynir 3 zeytin 1 yumurta domates salatalık
15.00 tavuk, yayla çorbası
19.00 1 bardak limonata
3 litre su
1 saat yürüyüş
canım aklımdan tam sen geçiyordun menünü gördüm:) sevdiceğin nasıl bakiimm. nasıl gidiyor askerlik olaylarıGünaydınnnnnn :)
Yorgunluktan gece menü yazmayı unutmuşumm
Sabah
1 dilim ekmek (işim vardı elimde onu yiyebildim)
Öğlen
1 kase çorba spaghettili
Akşam
2 parça et, 2 dilim patates ( kızartma değildi de az yağlı bir yemekti)
Ara
2 dilim karpuz
1 dilim kavun
1 fincan çay
1 lt su
amin canım. ben de gölcükte yaşadım depremi. çok kayıplarımız oldu. üzerinden 16 yıl geçti ama hala izleri var bende. bu arada 17 ağustos aynı zamanda eşimin doğum günü. biraz olsun kötü anıları güzelleriyle değiştiriyorum bu sayedebizim sadece ev çok şiddetli sallanmıştı.... millet paramparça çıktı o günlerden... uzun süre deprem tramvasıyla yaşadık.... günlerce hep ölümler konuşuldu kurtarılanlar falan filan.... Allah bir daha yaşatmasın öyle günler inşallah...
canım kahvaltına yine hasta oldum. ama dün canın biraz karbonhidrat çekti sanırım
vavvss çok güzel. bu mevsimde hamsiyi neren buldun
vallahi saray eşrafı gibisin feyzacım. kaç kahvaltı ediyorsun sen bakiimmşaka bir yana güzel bir menü olmuş.
Esine nice saglikli seneler dilerim canim, birlikte bütün olumsuzluklari geride birakip ask dolu yillar gecirmeniz dilegiyleamin canım. ben de gölcükte yaşadım depremi. çok kayıplarımız oldu. üzerinden 16 yıl geçti ama hala izleri var bende. bu arada 17 ağustos aynı zamanda eşimin doğum günü. biraz olsun kötü anıları güzelleriyle değiştiriyorum bu sayede
teşekkür ederim canım benim. hepimiz için inşallah yıllar aşk dolu olsunEsine nice saglikli seneler dilerim canim, birlikte bütün olumsuzluklari geride birakip ask dolu yillar gecirmeniz dilegiyleBu aksam kutlama serefiyle biraz pasta yemen serbest
amin insallah canim milletcek su zor günleri de bi atlatsak Allah"in izniyle cok üzülüyorum bu durumlarabizim sadece ev çok şiddetli sallanmıştı.... millet paramparça çıktı o günlerden... uzun süre deprem tramvasıyla yaşadık.... günlerce hep ölümler konuşuldu kurtarılanlar falan filan.... Allah bir daha yaşatmasın öyle günler inşallah...
sair baya sabirliydi canim misafirlere neler yaptim da kendim yemedimSairin yazdigi siirler bir kac yazim hatasi disinda basarili olmus
Telasen en kisa sürede gecer insallah canimseninle kapismayi dört gözle bekliyorum, iyi olan kazansin
Neler yapacaksin bakalim? Ona göre bende ayak uydurayim sana
Az olmus biraz canim... Insallah seninde telasen biran önce gecer
Rabbim geride kalanlara sabir versin... Ölmüslerimizin ruhuna el fatiha...
Amiiin
bu kilo cizelgesi neymiseskiden kilo çizelgesi koyabiliyorduk şimdi niye koyamıyoruz?
Allah esinle birlikte daha nice güzel günler gecirmeni nasip etsin canimamin canım. ben de gölcükte yaşadım depremi. çok kayıplarımız oldu. üzerinden 16 yıl geçti ama hala izleri var bende. bu arada 17 ağustos aynı zamanda eşimin doğum günü. biraz olsun kötü anıları güzelleriyle değiştiriyorum bu sayede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?