Aramiza hosgeldin canimMerhaba sayfaya yeni üye oldum neyi nereye yazacağımı bilmiyorum kusura bakmayın zatıflamayla ilgili bir yazı görünce dayanamadım ☺ ben de bu gün sıvı diyetine başladım sizce zararı olur mu ? Ha bide bi yardımsever bana şu sayfayı öğretebeilirmi lütfej
Bugünkü menüm
Sabah 09:00
Yaklaşık 250 gr yoğurt
1 tk bal
1-2 yk keten tohumu
Öğlen 12:00
1 elma
1 şeftali
Ara
1 minik muffin
Akşam 19:00
1 parça tavuk göğüsü
1 orta boy patates - fırında (elma dilim)
Su: 2 lt
Spor: jillian L1/2
20 wide toe touch
10'ar popo hareketi
20 mekik
4.1 km yürüyüş -> 8230 adım
Meyve neyse de muffin nerden cikti bende anlamadimelma şeftali muffin neyse sporla öğütmüşsün :)
Tamam da peki ne yedin
betül sen ne komik kızsın yaa iyi güldürüyosun beni Allah razı olsunnn
Merhaba sayfaya yeni üye oldum neyi nereye yazacağımı bilmiyorum kusura bakmayın zatıflamayla ilgili bir yazı görünce dayanamadım ☺ ben de bu gün sıvı diyetine başladım sizce zararı olur mu ? Ha bide bi yardımsever bana şu sayfayı öğretebeilirmi lütfej
Durma evrelerinde kilo vermeyi harekete gecirmek icin yapilabilir bence?Sürdüremeyeceğin şeyi yapma... Sıvı diyetini Ayşe Arman da yaptı o bile sürdüremedi yani.... Hatta kadın kampa gitti bunun için dönüşte misliyle aldı verdiği kiloları... Sonra bildiğin yürüyüş vs. işine geri döndü :) Kısa yoldan köşeyi döneyim diyon da yok bunun kısa yolu şekerim :)
Günaydın kizlar
Ben tartiliyorum bigün az çıkıyorum bi gün 500 grf fazla çıkıyorum neden böyle ya
22 aralıkta ne varmış bakimmhırs yaptım canım. gitsin diye ne gerekiyorsa yapacağım.22 aralığa kadar hedefime ulaşmak istiyorum
aslında bir tarih belirmek olsun diye.
hedef koymak iyi oluyor yoksa tarihin pek önemi yok
Kizlar bacaklarim bugün daha da kötü, yürürken nasil aciyor anlatamam
Halbuki ben bugün düzelir diye düsünüyordum
Amin insallah canim... akil yok yavas yavas baslamayi düsünemedikebrucum Allah bize kolaylık versin diyelim benimde 3.gün bugün aynı ağrılar dizlerimi kırıp eğilemiyorum bugün jillian yapıcam ama muhtemelen squartı yapamayabilirim yinede deniycem aslında bizde kabahat hiç spor yapmayan insan sen git yarım saat spor yap vücudu yavaş yavaş alıştırmak lazımdı ilk bi kaç gün belkide 10 dk. falan sonra giderek arttırsak bu kadar olmazdı sanırım neyse olan oldu artık daha fazla sızlanmayacağım devam edeceğim eninde sonunda geçecek napalım dimiii
Canim benim 4. Gün geçtiiKizlar bacaklarim bugün daha da kötü, yürürken nasil aciyor anlatamam
Halbuki ben bugün düzelir diye düsünüyordum
Demek ki iki gün daha disimi síkacagímCanim benim 4. Gün geçtii
ya aslında tarih belirlemek olsun diye evlilik yıldönümümüzün tarihi 13 sene olacakta22 aralıkta ne varmış bakimm
ya aslında tarih belirlemek olsun diye evlilik yıldönümümüzün tarihi 13 sene olacakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?