Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba sayfaya yeni üye oldum neyi nereye yazacağımı bilmiyorum kusura bakmayın zatıflamayla ilgili bir yazı görünce dayanamadım ☺ ben de bu gün sıvı diyetine başladım sizce zararı olur mu ? Ha bide bi yardımsever bana şu sayfayı öğretebeilirmi lütfej

Merhaba sayfaya yeni üye oldum neyi nereye yazacağımı bilmiyorum kusura bakmayın zayıflamayla ilgili bir yazı görünce dayanamadım ☺ ben de bu gün sıvı diyetine başladım sizce zararı olur mu ? Ha bide bi yardımsever bana şu sayfayı öğretebeilirmi lütfej

Aramiza hosgeldin canim bize katilmak icin ilk sayfadaki kurallari okuyup onaylaman yeterli.
Seni tanimamiz icinde katilim formunu doldurmani rica edecegim.
Sivi diyeti faydali bence ama her seyin fazlasi zarar oldugu gibi bunun da uzun süre yapilmasini dogru bulmuyorum. Sen kac gün yapmayi düsünüyorsun?

elma şeftali muffin neyse sporla öğütmüşsün :)

Sürdüremeyeceğin şeyi yapma... Sıvı diyetini Ayşe Arman da yaptı o bile sürdüremedi yani.... Hatta kadın kampa gitti bunun için dönüşte misliyle aldı verdiği kiloları... Sonra bildiğin yürüyüş vs. işine geri döndü :) Kısa yoldan köşeyi döneyim diyon da yok bunun kısa yolu şekerim :)

Durma evrelerinde kilo vermeyi harekete gecirmek icin yapilabilir bence?

Kizlar bacaklarim bugün daha da kötü, yürürken nasil aciyor anlatamam
Halbuki ben bugün düzelir diye düsünüyordum

ebrucum Allah bize kolaylık versin diyelim benimde 3.gün bugün aynı ağrılar dizlerimi kırıp eğilemiyorum bugün jillian yapıcam ama muhtemelen squartı yapamayabilirim yinede deniycem aslında bizde kabahat hiç spor yapmayan insan sen git yarım saat spor yap vücudu yavaş yavaş alıştırmak lazımdı ilk bi kaç gün belkide 10 dk. falan sonra giderek arttırsak bu kadar olmazdı sanırım neyse olan oldu artık daha fazla sızlanmayacağım devam edeceğim eninde sonunda geçecek napalım dimiii

Amin insallah canim... akil yok yavas yavas baslamayi düsünemedik saglik olsun, senin de dedigin gibi olan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…