bu bendede oldu çok keyfim kaçtı ya dün şiştim zaten keşke tartılmasaydım ama tutamadım kendimi 300 fazla çıktımTıpkısının aynısını yaşamaktayım.... Dün kü menümle bu gün 100 gr da olsa eksi beklerken +500 le gözlerim yerinden pörtledi....
darısı sana betülcüm mutlu mutlu yuvan tatlı tatlı çocukların olsunmaşallah :))
darısı sana betülcüm mutlu mutlu yuvan tatlı tatlı çocukların olsuninşallah
çok istersek olur benceben 68 kg ye düşme tarihimi kısmetse 14 eylül dedim... ablamın doğum günü de kaçamağı o güne denk getireyim diyorum :)) olur mu ki inşallah.....
çok istersek olur bence(böyle bir reklam vardı ya )
şaka bi yana enaz benim kadar hırslı görüyorum seni bence başaracaksın inanıyorum yürektenn
aslında en güzeli cumadan cumaya tartılmak kızlar..
mesela ben dayanamayıp hergün tartıldım bu hafta
önce 67.7 ye kadar düştüm sonra 68'e geri döndüm bu korkunç bişey insanın bütün motivesini alıyor düşünsenize 67 yi görüyor ertesi gün tekrar 68 oluyorsunuz.vücut değişken bazen şiş oluyor bazen hafifliyor ama siz keyfinizin kaçmasıyla kalıyorsunuz
çok uzattım neyse işte bu hafta bana ders oldu bir daha cumadan cumaya tartılacağım sizede tavsiyem öyle yapın motivasyon açısından en güzeli
bende dayanamam gibi geliyor ama bu hafta çok bozuldum.. birde tartıda oynama olmayınca yada çok çıkınca moralin bozulmuyor mu canım ya? ben hala toparlanamadımbiliyorum o reklamı :))
ben dayanamam...nerdeyse işe de getircem tartıyı :)
Masallahya aslında tarih belirlemek olsun diye evlilik yıldönümümüzün tarihi 13 sene olacakta
Aslinda dedigin gibi dogru olan haftada 1, hatta daha da az tartilmak ama hergün tartilmakta kötü degil, bugün fazla kacirip yarin tartida fazla cikarsan onu kontrol edip düzeltme sansina sahip oluyorsun.aslında en güzeli cumadan cumaya tartılmak kızlar..
mesela ben dayanamayıp hergün tartıldım bu hafta
önce 67.7 ye kadar düştüm sonra 68'e geri döndüm bu korkunç bişey insanın bütün motivesini alıyor düşünsenize 67 yi görüyor ertesi gün tekrar 68 oluyorsunuz.vücut değişken bazen şiş oluyor bazen hafifliyor ama siz keyfinizin kaçmasıyla kalıyorsunuz
çok uzattım neyse işte bu hafta bana ders oldu bir daha cumadan cumaya tartılacağım sizede tavsiyem öyle yapın motivasyon açısından en güzeli
Yemeklere, vücudunda birikecek bi türlü erimeyecek sana günlerce jillian ve diyet yaptirmak zorunda kalacak göbekten gitmek bilmeyen yağlar gözüyle bakkO degilde ben bugün doymuyorumona ne yapacagiz?
Cok etkileyici oldu bu tesekkürler canimYemeklere, vücudunda birikecek bi türlü erimeyecek sana günlerce jillian ve diyet yaptirmak zorunda kalacak göbekten gitmek bilmeyen yağlar gözüyle bakk
maşallahh 13 sene demeeek Allah bir yastıkta kocatsın inşallahh tarih belirlemekte gerçekten çok iyi hedefya aslında tarih belirlemek olsun diye evlilik yıldönümümüzün tarihi 13 sene olacakta
aminn.. herkese sağlıkla inşallah canımMasallahAllah nice seneler nasip etsin
Aslinda dedigin gibi dogru olan haftada 1, hatta daha da az tartilmak ama hergün tartilmakta kötü degil, bugün fazla kacirip yarin tartida fazla cikarsan onu kontrol edip düzeltme sansina sahip oluyorsun.
Amin insallahaminn.. herkese sağlıkla inşallah canım
ama bu benim içingeçerli değilmiş anladım tatlım ya çünkü ben kaçırmıyorum çok dikkatli yiyorum sporum suyum yeşil çayım hepsini yaptığım halde ertesigün fazla çıkınca bütün enerjim tükeniyor
Yemeklere, vücudunda birikecek bi türlü erimeyecek sana günlerce jillian ve diyet yaptirmak zorunda kalacak göbekten gitmek bilmeyen yağlar gözüyle bakk
teşekkür ederim canım..Amin insallah
Haklisin canim, bu durum senin icin gecerli degil. Sen hic kacamak yapmiyorsun o yüzden bencede haftada 1 en fazla belki 2 kere tartilsan yeterli olacaktir... bu kadar iradeli olusun ve kacamak yapmayisin hayran birakiyor beni sana
Bir seyi merak ediyorum, sen kendini suan tutuyorsun, hic kacamak yapmiyorsun vs. peki hedef kilona ulastiginda nasil olacak? Sen ömür boyu böyle mi yasayacaksin?
bende dayanamam gibi geliyor ama bu hafta çok bozuldum.. birde tartıda oynama olmayınca yada çok çıkınca moralin bozulmuyor mu canım ya? ben hala toparlanamadım
inşallah canım ya.. haklısın ama işte insan bazen çok umutsuz olabiliyor özellikle verilecek kilo çok olunca (şuan benim olduğum gibi) ama excel iyiymiş bende yapayım onu. :)onu göze alıcaksın.... vücut su tutar wcye az çıkarsın her şey olur... o moralini bozmucak....hiii gene nolmuş yaa diyorum tabi... hatta gidip hoplayıp zıplayıp bir daha tartılıyorum bakıyorum bir şey değişmiyor :)))
ben bir de excel yaptım her gün kaydediyorum... diyelim 73 ü görmüşüm ertesi gün 74 , 72 yi görmüşüm ertesi gün 73 tam 72,1 ken 72,9 a çıkmış.... rutin bu... zurnanın zırt dediği yer burası... devam doğru yoldaysan problem yok eninde sonunda gider.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?