Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben 68 kg ye düşme tarihimi kısmetse 14 eylül dedim... ablamın doğum günü de kaçamağı o güne denk getireyim diyorum :)) olur mu ki inşallah.....
çok istersek olur bence (böyle bir reklam vardı ya )
şaka bi yana enaz benim kadar hırslı görüyorum seni bence başaracaksın inanıyorum yürektenn

aslında en güzeli cumadan cumaya tartılmak kızlar..
mesela ben dayanamayıp hergün tartıldım bu hafta
önce 67.7 ye kadar düştüm sonra 68'e geri döndüm bu korkunç bişey insanın bütün motivesini alıyor düşünsenize 67 yi görüyor ertesi gün tekrar 68 oluyorsunuz. vücut değişken bazen şiş oluyor bazen hafifliyor ama siz keyfinizin kaçmasıyla kalıyorsunuz
çok uzattım neyse işte bu hafta bana ders oldu bir daha cumadan cumaya tartılacağım sizede tavsiyem öyle yapın motivasyon açısından en güzeli

çok istersek olur bence (böyle bir reklam vardı ya )
şaka bi yana enaz benim kadar hırslı görüyorum seni bence başaracaksın inanıyorum yürektenn

biliyorum o reklamı :))

ben dayanamam...nerdeyse işe de getircem tartıyı :)

ya aslında tarih belirlemek olsun diye evlilik yıldönümümüzün tarihi 13 sene olacakta
Masallah Allah nice seneler nasip etsin

Aslinda dedigin gibi dogru olan haftada 1, hatta daha da az tartilmak ama hergün tartilmakta kötü degil, bugün fazla kacirip yarin tartida fazla cikarsan onu kontrol edip düzeltme sansina sahip oluyorsun.

aminn.. herkese sağlıkla inşallah canım

ama bu benim içingeçerli değilmiş anladım tatlım ya çünkü ben kaçırmıyorum çok dikkatli yiyorum sporum suyum yeşil çayım hepsini yaptığım halde ertesigün fazla çıkınca bütün enerjim tükeniyor

bende her gün tartılıyorum aslında bencede en doğrusu haftada bir tartılmak tartıda bazen artı bazende aynı kiloda olduğumuzu görünce hakikaten moral bozuyor o moral bozukluğu ile kendimden biliyorum amaan diyip o gün kaçamaklar yapıyordum nede olsa almışım bu ne ya falan diyip ama işte haftada bir beklemekde çok zor geliyor bana dayanamıyorumm.Normalde hergün 200-600gr arası tartıda eksiyi görürdüm ama dün öğlende kumpirdi gözlemeydi falan filana azar azar yedim dedim ama bugün +100 gr fazla çıktım demekki böyle şeylere hiç bulaşmamak gerekiyor.

Amin insallah

Haklisin canim, bu durum senin icin gecerli degil. Sen hic kacamak yapmiyorsun o yüzden bencede haftada 1 en fazla belki 2 kere tartilsan yeterli olacaktir... bu kadar iradeli olusun ve kacamak yapmayisin hayran birakiyor beni sana

Bir seyi merak ediyorum, sen kendini suan tutuyorsun, hic kacamak yapmiyorsun vs. peki hedef kilona ulastiginda nasil olacak? Sen ömür boyu böyle mi yasayacaksin?

teşekkür ederim canım..
aslında yeme alışkanlığım çok berbattı diyete başlamadan önce kola çikolata yağlı yiyecekler geç vakit yenen abur cubur vs vs sonra tak etti yani biyerden sonra dedim ki nereye kadar böyle sağlığım açısındanda hiç iyi değil bir şeyler yapmalı düzeltmeliyim.
karar verdim kolayı kestim ilk sonra çikolatayı sonra 7 den sonra bir şey yememeğe başladım ardından yağlı yemekleri ve diyete başladım. yani aslında diyetin öncesinde uzun bir aşama vardı. bundan sonra eski yeme alışkanlığıma dönmeyi asla düşünmüyorum mesela bir süre yemediğimiz bağımlılık yapıcı şeylerin üzerinden zaman geçince eskisi gibi lezzet vermediğini gördüm bu sürede. geçen koladan bir yudum aldım öyle şekerli geldi ki bunu nasıl içmişim dedim senelerce.. bir zaafım çikolata var onuda ölçülü tüketmeyi düşünüyorum. ayrıca yediklerimin lezzetine çok dikkat ediyorum yani aslında diyet gibi değilde bir bakıma yeme alışkanlığımı değiştirmeye çalışmak benimki. umuyorum azmimi ve irademi kaybetmem çünkü böyle daha sağlıklıyım..

bende dayanamam gibi geliyor ama bu hafta çok bozuldum.. birde tartıda oynama olmayınca yada çok çıkınca moralin bozulmuyor mu canım ya? ben hala toparlanamadım

onu göze alıcaksın.... vücut su tutar wcye az çıkarsın her şey olur... o moralini bozmucak....hiii gene nolmuş yaa diyorum tabi... hatta gidip hoplayıp zıplayıp bir daha tartılıyorum bakıyorum bir şey değişmiyor :)))

ben bir de excel yaptım her gün kaydediyorum... diyelim 73 ü görmüşüm ertesi gün 74 , 72 yi görmüşüm ertesi gün 73 tam 72,1 ken 72,9 a çıkmış.... rutin bu... zurnanın zırt dediği yer burası... devam doğru yoldaysan problem yok eninde sonunda gider.....

inşallah canım ya.. haklısın ama işte insan bazen çok umutsuz olabiliyor özellikle verilecek kilo çok olunca (şuan benim olduğum gibi) ama excel iyiymiş bende yapayım onu. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…