Anladim canim, abartiya kacmadan ve ipin ucunu birakmadan cikolatani yiyeceksin :)teşekkür ederim canım..
aslında yeme alışkanlığım çok berbattı diyete başlamadan önce kola çikolata yağlı yiyecekler geç vakit yenen abur cubur vs vs sonra tak etti yani biyerden sonra dedim ki nereye kadar böyle sağlığım açısındanda hiç iyi değil bir şeyler yapmalı düzeltmeliyim.
karar verdim kolayı kestim ilk sonra çikolatayı sonra 7 den sonra bir şey yememeğe başladım ardından yağlı yemekleri ve diyete başladım. yani aslında diyetin öncesinde uzun bir aşama vardı. bundan sonra eski yeme alışkanlığıma dönmeyi asla düşünmüyorum mesela bir süre yemediğimiz bağımlılık yapıcı şeylerin üzerinden zaman geçince eskisi gibi lezzet vermediğini gördüm bu sürede. geçen koladan bir yudum aldım öyle şekerli geldi ki bunu nasıl içmişim dedim senelerce.. bir zaafım çikolata var onuda ölçülü tüketmeyi düşünüyorum. ayrıca yediklerimin lezzetine çok dikkat ediyorum yani aslında diyet gibi değilde bir bakıma yeme alışkanlığımı değiştirmeye çalışmak benimki. umuyorum azmimi ve irademi kaybetmem çünkü böyle daha sağlıklıyım..
onu göze alıcaksın.... vücut su tutar wcye az çıkarsın her şey olur... o moralini bozmucak....hiii gene nolmuş yaa diyorum tabi... hatta gidip hoplayıp zıplayıp bir daha tartılıyorum bakıyorum bir şey değişmiyor :)))
ben bir de excel yaptım her gün kaydediyorum... diyelim 73 ü görmüşüm ertesi gün 74 , 72 yi görmüşüm ertesi gün 73 tam 72,1 ken 72,9 a çıkmış.... rutin bu... zurnanın zırt dediği yer burası... devam doğru yoldaysan problem yok eninde sonunda gider.....
inşallah canım ya.. haklısın ama işte insan bazen çok umutsuz olabiliyor özellikle verilecek kilo çok olunca (şuan benim olduğum gibi) ama excel iyiymiş bende yapayım onu. :)
hanımlar nasılsınız :)
Kizlar bacaklarim bugün daha da kötü, yürürken nasil aciyor anlatamam
Halbuki ben bugün düzelir diye düsünüyordum
sen o listeye az gözüyle mi baktın kuzucum tartıda artılarda çıktım... bi de yesem demek ki wuuu....... korkunç....
ben 68 kg ye düşme tarihimi kısmetse 14 eylül dedim... ablamın doğum günü de kaçamağı o güne denk getireyim diyorum :)) olur mu ki inşallah.....
ebrucum Allah bize kolaylık versin diyelim benimde 3.gün bugün aynı ağrılar dizlerimi kırıp eğilemiyorum bugün jillian yapıcam ama muhtemelen squartı yapamayabilirim yinede deniycem aslında bizde kabahat hiç spor yapmayan insan sen git yarım saat spor yap vücudu yavaş yavaş alıştırmak lazımdı ilk bi kaç gün belkide 10 dk. falan sonra giderek arttırsak bu kadar olmazdı sanırım neyse olan oldu artık daha fazla sızlanmayacağım devam edeceğim eninde sonunda geçecek napalım dimiii
ya aslında tarih belirlemek olsun diye evlilik yıldönümümüzün tarihi 13 sene olacakta
O degilde ben bugün doymuyorumona ne yapacagiz?
aminn.. herkese sağlıkla inşallah canım
ama bu benim içingeçerli değilmiş anladım tatlım ya çünkü ben kaçırmıyorum çok dikkatli yiyorum sporum suyum yeşil çayım hepsini yaptığım halde ertesigün fazla çıkınca bütün enerjim tükeniyor
bende her gün tartılıyorum aslında bencede en doğrusu haftada bir tartılmak tartıda bazen artı bazende aynı kiloda olduğumuzu görünce hakikaten moral bozuyor o moral bozukluğu ile kendimden biliyorum amaan diyip o gün kaçamaklar yapıyordum nede olsa almışım bu ne ya falan diyip ama işte haftada bir beklemekde çok zor geliyor bana dayanamıyorumm.Normalde hergün 200-600gr arası tartıda eksiyi görürdüm ama dün öğlende kumpirdi gözlemeydi falan filana azar azar yedim dedim ama bugün +100 gr fazla çıktım demekki böyle şeylere hiç bulaşmamak gerekiyor.
Günaydın kizlar
Ben tartiliyorum bigün az çıkıyorum bi gün 500 grf fazla çıkıyorum neden böyle ya
Tıpkısının aynısını yaşamaktayım.... Dün kü menümle bu gün 100 gr da olsa eksi beklerken +500 le gözlerim yerinden pörtledi....
teşekkür ederim canım..
aslında yeme alışkanlığım çok berbattı diyete başlamadan önce kola çikolata yağlı yiyecekler geç vakit yenen abur cubur vs vs sonra tak etti yani biyerden sonra dedim ki nereye kadar böyle sağlığım açısındanda hiç iyi değil bir şeyler yapmalı düzeltmeliyim.
karar verdim kolayı kestim ilk sonra çikolatayı sonra 7 den sonra bir şey yememeğe başladım ardından yağlı yemekleri ve diyete başladım. yani aslında diyetin öncesinde uzun bir aşama vardı. bundan sonra eski yeme alışkanlığıma dönmeyi asla düşünmüyorum mesela bir süre yemediğimiz bağımlılık yapıcı şeylerin üzerinden zaman geçince eskisi gibi lezzet vermediğini gördüm bu sürede. geçen koladan bir yudum aldım öyle şekerli geldi ki bunu nasıl içmişim dedim senelerce.. bir zaafım çikolata var onuda ölçülü tüketmeyi düşünüyorum. ayrıca yediklerimin lezzetine çok dikkat ediyorum yani aslında diyet gibi değilde bir bakıma yeme alışkanlığımı değiştirmeye çalışmak benimki. umuyorum azmimi ve irademi kaybetmem çünkü böyle daha sağlıklıyım..
Güzel bişeye benziyo denemek lazımZAYIFLATAN YEŞİL İÇECEK
Malzemeler:
Bir dilim ananas
2 adet salatalık
Yarım demet nane
Baş parmak büyüklüğünde zencefil
Hazırlanışı:
Bütün malzemeleri katı meyve suyu sıkacağından geçirin ve afiyetle için. Yaz ayları için de ideal olan bu içeceğin aynı zamanda serinletici etkisi de vardır. Ananasın yağ yakma ve salatalığın ödem attırma özelliği birleşince lezzetli bir şekilde kilo verilir.
hanımlar nasılsınız :)
Hoşgeldin hemşom selam verip kacmissin nasıl gidiyor hayat.Benim izin bitmek bilmiyor değil mi ...
Bacaklarim haric iyiyim aslinda ama bacaklarim fena olmus gercekten. Biraz sünnet cocuklari gibi yürüyorumCanım eger kendini ii hissetmiyorsan 1 gün ara ver yoksa kaslarına zarar verirsin sakatlanmana bile yol açar dikkatttt
Tarti benim yüzümü güldürmeyecek zeynebim, spora basladigimdan beri uctu gidiyor artilar...ahahahah su iç kuzum su iç
hem düşünki cumaya 2 gün kalmış
Goncam senin kilon ne durumda?Güzel bişeye benziyo denemek lazım
.......................
bazen aç kalmakta kilo aldırır betülcüm
ilk haftaki gibi kilo kaybın olmaz ama yinede güzel kilo verirsin bence sen bu azimle 68e düsersin
..................
Kızlar bende hergün tartılanlardanım ama sizler gibi moralimi bozmuyorum
Hergün tartılmak fazla haftada bir gün az geliyorsa Cuma Ptesi Çarşamba tartılın ...
Yada Cuma Salı bunu siz ayarlayın
Ayrıca insanın vücuda herseye tepki gösteriyor bunu çok cabuk kiloya yansıtıyor.
Bir wc gitmemeniz bile 100-500 gram arasında farkediyor
Ne bilim sabah hemen kalktığınızda değil bi yarım saat sonra tartılın belki kalktığınızda şiş oluyorsunuzdur falan.
Sizlerde deneye deneye hangisinin size ii geldiğini dogru oldugunu bulun kızlarr
Ve bir gün kaçamaksız geçti diye kilo vermek zorunda değilsiniz kendinizi koyvermeyin lütfenn
motivenizi düşürmeyinn o kilolar gidecekkk
....................
Onu sormayaydin iyiydi ebrum pek iyi değil. En son iki gün önce 66.5 tu bugün yarın regl olcam.Goncam senin kilon ne durumda?
Benim de var kıyafetler, iki hafta sonra okul açılacak inşallah bende girebilirim içlerine yaaaaayyy inşallah görürüm çok sabırsızlanıyoruuum....... aynaya gidip gidip göbeğime bakıyorum diyete girme kararı almadan önce tişört almıştım küçüktü ama aldım yinede... hatta ablam sen buna girebilcek misin peki demişti haklı olarak... bu gün işe o tişörtü giyip geldim :))) İnsan nasıl mutlu oluyormuş yahu :))
Bi aşağısi bi yukarısı normal o kadar sürede yaOnu sormayaydin iyiydi ebrum pek iyi değil. En son iki gün önce 66.5 tu bugün yarın regl olcam.
Mezun olayım diye hurmaya yuklenmistim ya sonrası malum tatil dönüşü 67.2 yi gördüm taşınma ev yerleştirme arasında 65.8 falan oldum şimdi durum budur. 66.5
Benim de var kıyafetler, iki hafta sonra okul açılacak inşallah bende girebilirim içlerine yaaaa
66.5 senin boyuna göre normal ki canım, hem sen istesen onu da verirsin. Mezun olmadan nasıl başardın şimdi yine başarırsın. Sen bir yeni işine başla ondan sonra belki kendiliğinden gider o kilolar :) ve üstüne basa basa tekrar söylüyorum, bana göre fazlan yok :)Onu sormayaydin iyiydi ebrum pek iyi değil. En son iki gün önce 66.5 tu bugün yarın regl olcam.
Mezun olayım diye hurmaya yuklenmistim ya sonrası malum tatil dönüşü 67.2 yi gördüm taşınma ev yerleştirme arasında 65.8 falan oldum şimdi durum budur. 66.5
Bacaklarim haric iyiyim aslinda ama bacaklarim fena olmus gercekten. Biraz sünnet cocuklari gibi yürüyorumaksam duruma bakarim artik.
Tarti benim yüzümü güldürmeyecek zeynebim, spora basladigimdan beri uctu gidiyor artilar...
Listeye giremem bu kiloyla o yüzden cuma protesto edip tartilmayacagim.
ayyy inşallah görürüm çok sabırsızlanıyoruuum....... aynaya gidip gidip göbeğime bakıyorum diyete girme kararı almadan önce tişört almıştım küçüktü ama aldım yinede... hatta ablam sen buna girebilcek misin peki demişti haklı olarak... bu gün işe o tişörtü giyip geldim :))) İnsan nasıl mutlu oluyormuş yahu :))
ahah kıyamam sporda şişlik yapar bunu sana söylememe gerek yok heralde =)
Canım sende yeme tekniğini değiştir ne bilim ara öğün yapma yada yeme saatlerini değiştir gibi.
Bi ara benim kilom 61.5 da kitlenmişti 1 ay boyunca kilo veremedim
bana çok değişik gelen isveç diyetini yaptım ve kendime getirdi beni hatta bazen çok kaçırısam isveçten 1 gün yapıyorum kendime geliyorum misss
ahaha ablacıgına resim gönder kız
bence bunu bir pantolon içinde yap
Sen iyi ol da en önemlisi o hatişim :)
tesekkür ederım canımIyi eğlenceler canım :)
az yedım canımvaaay afiyt olsun çok yeme kızzz
canım çok az yiyip çok spor yapıyorsun halsiz düşme sonramenüm
sabah
yulaf+süt
ara
bir avuç fındık
yeşil çay
öğle
bir kase yoğurtlu haşlanmış kepekli makarna içine bir salatalık doğradım (haftalardır hiç ekmek yemediğimi farkettim neredeyse 3hafta olmuş canım hala istemiyor bende açığı böyle kapatayım dedim)
brokoli salatası
ara
bir elma
yeşil çay
akşam yok
şişkinliğim var diye maydanoz suyu içeyim dedim tadını bilmiyordum tabi bilince mide haşat olduakşam yiyemedim
3litre su
2soda
spor
10bin adım (artık adımsayarım var)
50 squat
30 dakika jillian
30 dakika trambolin
1mil leslie
mısırları yürüyüşle eritmişsindir canım güzelBenim menu
Saatleri pek bilmiyorum
Sabah
1 salatalık
13:00
2 şekersiz çay
1 dilim kepekli ekmek
Az peynir
2 yumurtadan peynirli omlet
Domates
Ara
1 salatalık
Ara
Biraz karpuz
20.00
Küçük tabak tavuk yemeği
3 kaşık yogurtdomates salatalık
21:00
2 küçük mısır
3 litre su
45 dakika yuruyus
menüm;
sabah
salata içine peynir
ara ananas
öğlen karabuğday bir kase
ara 3 hurma + duble kahve
ara 1 armut
akşam 3 kaşık lor
Su : 2,5 lt
Yeşil Çay : 2 bardak + 2 soda
Spor :
20 öne arkaya bacak hareketi
30 mekik
40 yanlara bacak hareketi
75 jj
çoooğğğk sıcak ergime dereceme ulaşçam az sonra :)
güzel olmuş canımiyi akşamlar kızlarr
bugünkü menüm
sabah
1yumurta
zreytin
peynir
domates,2çay
öğle
yarım kumpir
1 parça gözleme
1yk.kadar dondurma
akşam
1yk.mantı
salata
spor
20mekik
su
2lt.
menün güzel olmuş canımBugünkü menüm
12.00: 1 dilim beyaz peynir, salatalık, domates
16.00: sütlü kahve
19.00: bir kase çorba, bir tabak yeşil fasulye, bir kaç çatal biber buğulama
Su: 2, 5 lt
Arkadaşlar spor yapamıyorum. Çılgınlar gibi misafir ağırlıyorum. misafirlerim pazartesi gidiyor. haftaya inşallah başlayacağım.
iyiki onu bari yemişsinBu gün akşam 4 gibi çok acıktım. O yüzden armut yedim... O da olmıyacaktı da işte akşam iyice gözüm dönmesin diye.... Doymak yok çocuğum, doyar gibi olmak var :))
yemek göremedim ben ortadaMenüm
10.00 2 dilim ekmek 2 dilim peynir7zeytin domates
13.00 1 dilim ekmek 1 kase çorba
15.00 1 nescafe
18 00 1 kase mısır gevreği süt
1 saat yürüyüş
3.5 litre su
al benden de o kadar bende olmasam kimse bi şey yemeyecek4. takım yakında açlıktan ölecek :)))
sevgili rakibim süpersinBugünkü menüm
Sabah 09:00
Yaklaşık 250 gr yoğurt
1 tk bal
1-2 yk keten tohumu
Öğlen 12:00
1 elma
1 şeftali
Ara
1 minik muffin
Akşam 19:00
1 parça tavuk göğüsü
1 orta boy patates - fırında (elma dilim)
Su: 2 lt
Spor: jillian L1/2
20 wide toe touch
10'ar popo hareketi
20 mekik
4.1 km yürüyüş -> 8230 adım
ablam o teknolojiye erişemedi henüz :)) hafta sonu gidip naklen yayın yapıcam :))
az daha sabır geçer nasıl olsa alıştıkça kızlarrKizlar bacaklarim bugün daha da kötü, yürürken nasil aciyor anlatamam
Halbuki ben bugün düzelir diye düsünüyordum
süpersinnSürdüremeyeceğin şeyi yapma... Sıvı diyetini Ayşe Arman da yaptı o bile sürdüremedi yani.... Hatta kadın kampa gitti bunun için dönüşte misliyle aldı verdiği kiloları... Sonra bildiğin yürüyüş vs. işine geri döndü :) Kısa yoldan köşeyi döneyim diyon da yok bunun kısa yolu şekerim :)
az daha sabır geçer nasıl olsa alıştıkça kızlarrebrucum Allah bize kolaylık versin diyelim benimde 3.gün bugün aynı ağrılar dizlerimi kırıp eğilemiyorum bugün jillian yapıcam ama muhtemelen squartı yapamayabilirim yinede deniycem aslında bizde kabahat hiç spor yapmayan insan sen git yarım saat spor yap vücudu yavaş yavaş alıştırmak lazımdı ilk bi kaç gün belkide 10 dk. falan sonra giderek arttırsak bu kadar olmazdı sanırım neyse olan oldu artık daha fazla sızlanmayacağım devam edeceğim eninde sonunda geçecek napalım dimiii
maşallah Allah daha nice 13 senenler nasip etsinya aslında tarih belirlemek olsun diye evlilik yıldönümümüzün tarihi 13 sene olacakta
benim dünkü menüm (mangal sefası uzun sürdü şimdide nöbetteyim ancak yazıyorum )
sabah 10:30
ıkı dilim tam buğday ekmeği
bı dılım peynr az bıraz örgü peyniri
7 zeytin
2 bardak çay
bol domates salatalık
15:00
3 kuru incir 2 ceviz
19:00 bi sade soda içine limon koydum
21:00
ızgara köfte 3 tane küçük
iki parça ızgara tavuk
salata
ayran 1 bardak
iki dilim kavun
3 litre su
4 km yürüyüş
bi saat serbest fitness
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?