Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anladim canim, abartiya kacmadan ve ipin ucunu birakmadan cikolatani yiyeceksin :)
iradeni insallah hic bir zaman kaybetmezsin :)

inşallah canım ya.. haklısın ama işte insan bazen çok umutsuz olabiliyor özellikle verilecek kilo çok olunca (şuan benim olduğum gibi) ama excel iyiymiş bende yapayım onu. :)

Kizlar kilonuzu gün be gün not edip, yediklerinizinde kalori hesabini yapmak isterseniz size lifesum yada MyFitnessPal uygulamasini tavsiye ederim :)

hanımlar nasılsınız :)

hoşgeldin efsuncum ama sadece selam verip çıkmışssın

Nasıl gidiyor evlilik kilo durumun nasıl dönmeyi düşünmüyormusun bakım sen ?

Kizlar bacaklarim bugün daha da kötü, yürürken nasil aciyor anlatamam
Halbuki ben bugün düzelir diye düsünüyordum

Canım eger kendini ii hissetmiyorsan 1 gün ara ver yoksa kaslarına zarar verirsin sakatlanmana bile yol açar dikkatttt

sen o listeye az gözüyle mi baktın kuzucum tartıda artılarda çıktım... bi de yesem demek ki wuuu....... korkunç....

bazen aç kalmakta kilo aldırır betülcüm

ben 68 kg ye düşme tarihimi kısmetse 14 eylül dedim... ablamın doğum günü de kaçamağı o güne denk getireyim diyorum :)) olur mu ki inşallah.....

ilk haftaki gibi kilo kaybın olmaz ama yinede güzel kilo verirsin bence sen bu azimle 68e düsersin

ebru için söylediklerim senin içinde geçerli cnmcım
ağrın verse ara ver. keşke yavaş başlasaydınız

ya aslında tarih belirlemek olsun diye evlilik yıldönümümüzün tarihi 13 sene olacakta

maşallah canım Allahım daim etsin

Bizlerede uzun ömürler nasip etsin

O degilde ben bugün doymuyorum ona ne yapacagiz?

ahahahah su iç kuzum su iç

hem düşünki cumaya 2 gün kalmış
aminn.. herkese sağlıkla inşallah canım

belkide sana bu sekilde beslenmek yaramıyordur tatlım olamazmı
herkesin bünyesi farklı ve besinlere verdiği karşılık farklı olabilir.
Mesela bana ara öğün yaramıyor
herkese kayısı yarıyor bana muz =))

Günaydın kizlar
Ben tartiliyorum bigün az çıkıyorum bi gün 500 grf fazla çıkıyorum neden böyle ya
Tıpkısının aynısını yaşamaktayım.... Dün kü menümle bu gün 100 gr da olsa eksi beklerken +500 le gözlerim yerinden pörtledi....

Kızlar bende hergün tartılanlardanım ama sizler gibi moralimi bozmuyorum

Hergün tartılmak fazla haftada bir gün az geliyorsa Cuma Ptesi Çarşamba tartılın ...

Yada Cuma Salı bunu siz ayarlayın

Ayrıca insanın vücuda herseye tepki gösteriyor bunu çok cabuk kiloya yansıtıyor.

Bir wc gitmemeniz bile 100-500 gram arasında farkediyor

Ne bilim sabah hemen kalktığınızda değil bi yarım saat sonra tartılın belki kalktığınızda şiş oluyorsunuzdur falan.

Sizlerde deneye deneye hangisinin size ii geldiğini dogru oldugunu bulun kızlarr

Ve bir gün kaçamaksız geçti diye kilo vermek zorunda değilsiniz kendinizi koyvermeyin lütfenn

motivenizi düşürmeyinn o kilolar gidecekkk

teşekkür ederim canım..

canım benim en doğrusunu yapıyorsun ve düşüncelerinde haklısın.

Bence diyet seklinde devam ettirmek değil sağlıklı beslenmek ve yeme alışkanlığını deiştirmek daha doğru cümleler.

Kimse sevdiğimiz seylerden tamamen uzak dur demiyor ama ölçülü zamanında ve her zaman olmamak sartıyla düzene koyabiliriz değil mi ?

Güzel bişeye benziyo denemek lazım
hanımlar nasılsınız :)

Benim izin bitmek bilmiyor değil mi ...
Hoşgeldin hemşom selam verip kacmissin nasıl gidiyor hayat.

Canım eger kendini ii hissetmiyorsan 1 gün ara ver yoksa kaslarına zarar verirsin sakatlanmana bile yol açar dikkatttt
Bacaklarim haric iyiyim aslinda ama bacaklarim fena olmus gercekten. Biraz sünnet cocuklari gibi yürüyorum aksam duruma bakarim artik.

ahahahah su iç kuzum su iç
hem düşünki cumaya 2 gün kalmış
Tarti benim yüzümü güldürmeyecek zeynebim, spora basladigimdan beri uctu gidiyor artilar...
Listeye giremem bu kiloyla o yüzden cuma protesto edip tartilmayacagim.

ayyy inşallah görürüm çok sabırsızlanıyoruuum....... aynaya gidip gidip göbeğime bakıyorum diyete girme kararı almadan önce tişört almıştım küçüktü ama aldım yinede... hatta ablam sen buna girebilcek misin peki demişti haklı olarak... bu gün işe o tişörtü giyip geldim :))) İnsan nasıl mutlu oluyormuş yahu :))

Goncam senin kilon ne durumda?
Onu sormayaydin iyiydi ebrum pek iyi değil. En son iki gün önce 66.5 tu bugün yarın regl olcam.
Mezun olayım diye hurmaya yuklenmistim ya sonrası malum tatil dönüşü 67.2 yi gördüm taşınma ev yerleştirme arasında 65.8 falan oldum şimdi durum budur. 66.5

Benim de var kıyafetler, iki hafta sonra okul açılacak inşallah bende girebilirim içlerine yaaaa

Bi aşağısi bi yukarısı normal o kadar sürede ya

66.5 senin boyuna göre normal ki canım, hem sen istesen onu da verirsin. Mezun olmadan nasıl başardın şimdi yine başarırsın. Sen bir yeni işine başla ondan sonra belki kendiliğinden gider o kilolar :) ve üstüne basa basa tekrar söylüyorum, bana göre fazlan yok :)
Edit: hem reglden dolayı da şişlik vardır.

ahah kıyamam sporda şişlik yapar bunu sana söylememe gerek yok heralde =)
Canım sende yeme tekniğini değiştir ne bilim ara öğün yapma yada yeme saatlerini değiştir gibi.
Bi ara benim kilom 61.5 da kitlenmişti 1 ay boyunca kilo veremedim
bana çok değişik gelen isveç diyetini yaptım ve kendime getirdi beni hatta bazen çok kaçırısam isveçten 1 gün yapıyorum kendime geliyorum misss

ahaha ablacıgına resim gönder kız

bence bunu bir pantolon içinde yap

ablam o teknolojiye erişemedi henüz :)) hafta sonu gidip naklen yayın yapıcam :))

Sen iyi ol da en önemlisi o hatişim :)

Iyi eğlenceler canım :)
tesekkür ederım canım
vaaay afiyt olsun çok yeme kızzz
az yedım canım
canım çok az yiyip çok spor yapıyorsun halsiz düşme sonra
mısırları yürüyüşle eritmişsindir canım güzel
siz gerçekmisiniz bayaan
iyi akşamlar kızlarr
bugünkü menüm
sabah
1yumurta
zreytin
peynir
domates,2çay

öğle
yarım kumpir
1 parça gözleme
1yk.kadar dondurma

akşam
1yk.mantı
salata

spor
20mekik

su
2lt.
güzel olmuş canım
menün güzel olmuş canım
Bu gün akşam 4 gibi çok acıktım. O yüzden armut yedim... O da olmıyacaktı da işte akşam iyice gözüm dönmesin diye.... Doymak yok çocuğum, doyar gibi olmak var :))
iyiki onu bari yemişsin
Menüm
10.00 2 dilim ekmek 2 dilim peynir7zeytin domates
13.00 1 dilim ekmek 1 kase çorba
15.00 1 nescafe
18 00 1 kase mısır gevreği süt
1 saat yürüyüş
3.5 litre su
yemek göremedim ben ortada
4. takım yakında açlıktan ölecek :)))
al benden de o kadar bende olmasam kimse bi şey yemeyecek

sevgili rakibim süpersin

Kizlar bacaklarim bugün daha da kötü, yürürken nasil aciyor anlatamam
Halbuki ben bugün düzelir diye düsünüyordum
az daha sabır geçer nasıl olsa alıştıkça kızlarr
süpersinn
az daha sabır geçer nasıl olsa alıştıkça kızlarr
ya aslında tarih belirlemek olsun diye evlilik yıldönümümüzün tarihi 13 sene olacakta
maşallah Allah daha nice 13 senenler nasip etsin

benim dünkü menüm (mangal sefası uzun sürdü şimdide nöbetteyim ancak yazıyorum )
sabah 10:30
ıkı dilim tam buğday ekmeği
bı dılım peynr az bıraz örgü peyniri
7 zeytin
2 bardak çay
bol domates salatalık
15:00
3 kuru incir 2 ceviz
19:00 bi sade soda içine limon koydum
21:00
ızgara köfte 3 tane küçük
iki parça ızgara tavuk
salata
ayran 1 bardak
iki dilim kavun
3 litre su
4 km yürüyüş
bi saat serbest fitness

güzel menüüü..... fitness hee hımmm....

menüm

sabah
2 yumurtayla omlet
5 zeytin
1 dilim beyazpeynir

ara
2 hurma
yeşil çay

öğle
tavuk ızgara
yoğurt

akşam

1 közlenmiş patlıcan
2 biber
havuç salata

3litre su
2soda
2 kup yeşil çay

spor
50 squat
10 bin adım
30 dakika jillian
30 dakika trambolin
leslieyle 3 mil ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…