menüm
sabah
2 yumurtayla omlet
5 zeytin
1 dilim beyazpeynir
ara
2 hurma
yeşil çay
öğle
tavuk ızgara
yoğurt
akşam
1 közlenmiş patlıcan
2 biber
havuç salata
3litre su
2soda
2 kup yeşil çay
spor
50 squat
10 bin adım
30 dakika jillian
30 dakika trambolin
leslieyle 3 mil ...
...........
siz gerçekmisiniz bayaan
................
iyiki onu bari yemişsin
..........
Yine süpersin canımmmenüm
sabah
2 yumurtayla omlet
5 zeytin
1 dilim beyazpeynir
ara
2 hurma
yeşil çay
öğle
tavuk ızgara
yoğurt
akşam
1 közlenmiş patlıcan
2 biber
havuç salata
3litre su
2soda
2 kup yeşil çay
spor
50 squat
10 bin adım
30 dakika jillian
30 dakika trambolin
leslieyle 3 mil ...
Tabi biliyorum, birde benim regl yaklaştı ondanda şişlik yaşıyorum sanırım. Benim biraz diyet moduna adapte olana kadar vakite ihtiyacım var galiba :))) İsveç bana göre değil zeynebim, ben öyle listeye bağlı duramam.ahah kıyamam sporda şişlik yapar bunu sana söylememe gerek yok heralde =)
Canım sende yeme tekniğini değiştir ne bilim ara öğün yapma yada yeme saatlerini değiştir gibi.
Bi ara benim kilom 61.5 da kitlenmişti 1 ay boyunca kilo veremedim
bana çok değişik gelen isveç diyetini yaptım ve kendime getirdi beni hatta bazen çok kaçırısam isveçten 1 gün yapıyorum kendime geliyorum misss
Menün güzek rakibecim, sporunu da beğendim. Cumaya buraları kasıp kavuracağım der gibi bir halin var :)))benim dünkü menüm (mangal sefası uzun sürdü şimdide nöbetteyim ancak yazıyorum )
sabah 10:30
ıkı dilim tam buğday ekmeği
bı dılım peynr az bıraz örgü peyniri
7 zeytin
2 bardak çay
bol domates salatalık
15:00
3 kuru incir 2 ceviz
19:00 bi sade soda içine limon koydum
21:00
ızgara köfte 3 tane küçük
iki parça ızgara tavuk
salata
ayran 1 bardak
iki dilim kavun
3 litre su
4 km yürüyüş
bi saat serbest fitness
Hafiff ve guzel olmuss afiyet olsunn jilliani biraktin mii ? Bu arada ne zamandir sorcam lor yemenin bi sebebi var mi canimm?Menüm;
sabah
4-5 köz biber
2 kaşık lor
ara 2 hurma
öğle yoğurtlu karabuğday
ara 2 hurma
akşam köz biber + yoğurt
Su :2,5 litre
yeşil çay : 2 bardak
spor : 40 kol hareketi
10 eğil kalk
menüm
sabah
2 yumurtayla omlet
5 zeytin
1 dilim beyazpeynir
ara
2 hurma
yeşil çay
öğle
tavuk ızgara
yoğurt
akşam
1 közlenmiş patlıcan
2 biber
havuç salata
3litre su
2soda
2 kup yeşil çay
spor
50 squat
10 bin adım
30 dakika jillian
30 dakika trambolin
leslieyle 3 mil ...
Menüm;
sabah
4-5 köz biber
2 kaşık lor
ara 2 hurma
öğle yoğurtlu karabuğday
ara 2 hurma
akşam köz biber + yoğurt
10 eğil kalk
o çikolatayı istiyorummspora gel.... dağılalım arkadaşlar mom hati bu hafta mezun olur :)
sağol canım. berbat durumda daha kötüleşti neler yaptım rahatlamak için banamısın demiyor bu hafta bu kadar asılmaya şişlik yüzünden fazla çıkarsam oturur ağlarımYine süpersin canımmbu arada senin siskinlik ne durumda?
çok güzel çok her zamanki gibiMenüm;
sabah
4-5 köz biber
2 kaşık lor
ara 2 hurma
öğle yoğurtlu karabuğday
ara 2 hurma
akşam köz biber + yoğurt
10 eğil kalk
menüm
sabah
2 yumurtayla omlet
5 zeytin
1 dilim beyazpeynir
ara
2 hurma
yeşil çay
öğle
tavuk ızgara
yoğurt
akşam
1 közlenmiş patlıcan
2 biber
havuç salata
3litre su
2soda
2 kup yeşil çay
spor
50 squat
10 bin adım
30 dakika jillian
30 dakika trambolin
leslieyle 3 mil ...
Menüm;
sabah
4-5 köz biber
2 kaşık lor
ara 2 hurma
öğle yoğurtlu karabuğday
ara 2 hurma
akşam köz biber + yoğurt
10 eğil kalk
şımarmak hakkın seninayy şımarıciğim :)))
inşallah canımmmMenün güzek rakibecim, sporunu da beğendim. Cumaya buraları kasıp kavuracağım der gibi bir halin var :)))
menün çok hoşiyi akşamlar kızlar
menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
domates
y.dilim tahin pekmezli ekmek
2 çay
ara
1 incir
2çay+1 yeşil çay
akşam
1kepçe kuru fas.
3 y.k. soğan salatası
1 kase yoğurt
spor
25mekik
jillian
su
2.5 lt.
Mangal sefası biraz geç olmuş ama menü genel olarak iyi canımbenim dünkü menüm (mangal sefası uzun sürdü şimdide nöbetteyim ancak yazıyorum )
sabah 10:30
ıkı dilim tam buğday ekmeği
bı dılım peynr az bıraz örgü peyniri
7 zeytin
2 bardak çay
bol domates salatalık
15:00
3 kuru incir 2 ceviz
19:00 bi sade soda içine limon koydum
21:00
ızgara köfte 3 tane küçük
iki parça ızgara tavuk
salata
ayran 1 bardak
iki dilim kavun
3 litre su
4 km yürüyüş
bi saat serbest fitness
Arkadaşım bu diyeti uyguladı 1 hafta boyunca ve 5 kilo verdi bende 2 hafta uygulamayı düşünüyorum ama bu gün çok zorlandım açım halâ sabah ılık limonlu su ile başladım öğle elma sıkıp içtim. Sabahtan beri su içiyorum artık karnımdan su sesleri geliyorAramiza hosgeldin canimbize katilmak icin ilk sayfadaki kurallari okuyup onaylaman yeterli.
Seni tanimamiz icinde katilim formunu doldurmani rica edecegim.
Sivi diyeti faydali bence ama her seyin fazlasi zarar oldugu gibi bunun da uzun süre yapilmasini dogru bulmuyorum. Sen kac gün yapmayi düsünüyorsun?
Dimi ama, maşallahspora gel.... dağılalım arkadaşlar mom hati bu hafta mezun olur :)
Tahin pekmezli ekmek afiyet olsun :) salatayı da bol bol ye ya, kasiklari sayma :)iyi akşamlar kızlar
menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
domates
y.dilim tahin pekmezli ekmek
2 çay
ara
1 incir
2çay+1 yeşil çay
akşam
1kepçe kuru fas.
3 y.k. soğan salatası
1 kase yoğurt
spor
25mekik
jillian
su
2.5 lt.
Haklısın aslında ama bu kilolar canıma tak etti artık ideal kilom 62 ve ben 76 kiloyum boyum 1.73 giderek çektiğini düşünüyorum artık çevrem de o kadar çok alay konusu oldum ki bi ara neredeyse intihar edecektjm üzerime hiç bir şey olmuyor. Evden çıkmak istemiyorum ki çıkmıyorum da zaten. 2 sene önce sporla 1 sene de 21 kilo verdim o zaman daha beterdim kilo olarakta çevre olarakta bir tane bile arkadaşım yoktu artık annem bile az ye diye başıma kakıyordu. Azcık bi düzeldim iyi oldjm kilo verdiktwn sonra şu an eskiye dönüyorum tekrar ve çok korkuyorum durduramıyorum kendimi bazen diyorum ki "amaan beni sevecek olan böyle sevsin kabullensin" diyip elime ne geçtiyse yiyorum bazen de daha 23 yaşındayım böyle devam edemem nereye kadar gidicek diyip depresyona giriyorum. Eminim böyle devam ederse seneye hayal ettiğim gelinliği giyemeyeceğimDurma evrelerinde kilo vermeyi harekete gecirmek icin yapilabilir bence?
Canim daha 23 yaşındasin ve böyle mi düşünüyorsun. Maşallah sende bizim ne yaparsak yapalım elde edemiyecegimiz bir boy var. Kilon da öyle çok çok değil. Eminim etrafındakiler sen çok takıntı haline getirdigin için hep yorum yapma hakkını kendilerinde goruyorlardir. Başkası ne diyor değil sen ne hissediyorsun o önemli. Genceciksin ve sadece senin gerçekten istediğin yine senin gizli gücünde saklı. İnsanlar sen batarken görmez ama yükseldiğinde gerçek seni herkes görür. Ne olursa olsun ben varım ve yapabilirim de. Sen neye inanirsan herkes onu kabul eder. Nokta.Haklısın aslında ama bu kilolar canıma tak etti artık ideal kilom 62 ve ben 76 kiloyum boyum 1.73 giderek çektiğini düşünüyorum artık çevrem de o kadar çok alay konusu oldum ki bi ara neredeyse intihar edecektjm üzerime hiç bir şey olmuyor. Evden çıkmak istemiyorum ki çıkmıyorum da zaten. 2 sene önce sporla 1 sene de 21 kilo verdim o zaman daha beterdim kilo olarakta çevre olarakta bir tane bile arkadaşım yoktu artık annem bile az ye diye başıma kakıyordu. Azcık bi düzeldim iyi oldjm kilo verdiktwn sonra şu an eskiye dönüyorum tekrar ve çok korkuyorum durduramıyorum kendimi bazen diyorum ki "amaan beni sevecek olan böyle sevsin kabullensin" diyip elime ne geçtiyse yiyorum bazen de daha 23 yaşındayım böyle devam edemem nereye kadar gidicek diyip depresyona giriyorum. Eminim böyle devam ederse seneye hayal ettiğim gelinliği giyemeyeceğimAkıl verin bana lútfen
Canım hersey beyinde bitiyo biz burda su diyeti bu diyeti yapalim illa demiyoruz az yemege calisiyoruz bize zarar veren besinleri arastirip onlardan kaciniyoruz spor yapiyoruz. Herseyde oldugu gibi buda emek isteyen bi is. Bence bugun biyerden basla kendini en iyi sen bilirsin ve eminim o geliligin icine sigabilmek icin bi cok yemekten fedakarlik edersinn :)) ama inan 15 gunde 1 ayda hemen olacak degil sabirli ol ve bian once basla derim sana :)) istersen gecmise bi göz at burda herseyden 1 2 catal yiyip hedefine adim adim yaklasan arkadaslar goreceksin yada full hafif ve saglikli beslenen ama ortak nokta herkesin hedefi ayni herkes kendini biliyo. Neyse cok konustumm umarim yazdiklarimin bi faydadi olurr :))Haklısın aslında ama bu kilolar canıma tak etti artık ideal kilom 62 ve ben 76 kiloyum boyum 1.73 giderek çektiğini düşünüyorum artık çevrem de o kadar çok alay konusu oldum ki bi ara neredeyse intihar edecektjm üzerime hiç bir şey olmuyor. Evden çıkmak istemiyorum ki çıkmıyorum da zaten. 2 sene önce sporla 1 sene de 21 kilo verdim o zaman daha beterdim kilo olarakta çevre olarakta bir tane bile arkadaşım yoktu artık annem bile az ye diye başıma kakıyordu. Azcık bi düzeldim iyi oldjm kilo verdiktwn sonra şu an eskiye dönüyorum tekrar ve çok korkuyorum durduramıyorum kendimi bazen diyorum ki "amaan beni sevecek olan böyle sevsin kabullensin" diyip elime ne geçtiyse yiyorum bazen de daha 23 yaşındayım böyle devam edemem nereye kadar gidicek diyip depresyona giriyorum. Eminim böyle devam ederse seneye hayal ettiğim gelinliği giyemeyeceğimAkıl verin bana lútfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?