Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

spora gel.... dağılalım arkadaşlar mom hati bu hafta mezun olur :)

Son düzenleme:
Menüm;

sabah
4-5 köz biber
2 kaşık lor

ara 2 hurma

öğle yoğurtlu karabuğday

ara 2 hurma

akşam köz biber + yoğurt

Su :2,5 litre
yeşil çay : 2 bardak
spor : 40 kol hareketi
10 eğil kalk

Yine süpersin canımm bu arada senin siskinlik ne durumda?

Tabi biliyorum, birde benim regl yaklaştı ondanda şişlik yaşıyorum sanırım. Benim biraz diyet moduna adapte olana kadar vakite ihtiyacım var galiba :))) İsveç bana göre değil zeynebim, ben öyle listeye bağlı duramam.

Menün güzek rakibecim, sporunu da beğendim. Cumaya buraları kasıp kavuracağım der gibi bir halin var :)))

Menüm;

sabah
4-5 köz biber
2 kaşık lor

ara 2 hurma

öğle yoğurtlu karabuğday

ara 2 hurma

akşam köz biber + yoğurt

10 eğil kalk
Hafiff ve guzel olmuss afiyet olsunn jilliani biraktin mii ? Bu arada ne zamandir sorcam lor yemenin bi sebebi var mi canimm?

Menüm;

sabah
4-5 köz biber
2 kaşık lor

ara 2 hurma

öğle yoğurtlu karabuğday

ara 2 hurma

akşam köz biber + yoğurt

10 eğil kalk

Iki süper adayla karşı karşıyayız, menüler harika, sporlar bomba... :)

Menüm;

sabah
4-5 köz biber
2 kaşık lor

ara 2 hurma

öğle yoğurtlu karabuğday

ara 2 hurma

akşam köz biber + yoğurt

10 eğil kalk
çok güzel çok her zamanki gibi bende karabuğday almak istiyorum gaz yada şişkinlik yapıyor mu canım çünkü biraz daha şişersem patlarım

iyi akşamlar kızlar

menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
domates
y.dilim tahin pekmezli ekmek
2 çay

ara
1 incir
2çay+1 yeşil çay

akşam
1kepçe kuru fas.
3 y.k. soğan salatası
1 kase yoğurt

spor
25mekik
jillian

su
2.5 lt.

Menüm;

sabah
4-5 köz biber
2 kaşık lor

ara 2 hurma

öğle yoğurtlu karabuğday

ara 2 hurma

akşam köz biber + yoğurt

10 eğil kalk
mom hati btlbetul bıravo kızlar
ayy şımarıciğim :)))
şımarmak hakkın senin
Menün güzek rakibecim, sporunu da beğendim. Cumaya buraları kasıp kavuracağım der gibi bir halin var :)))
inşallah canımmm
menün çok hoş

Mangal sefası biraz geç olmuş ama menü genel olarak iyi canım

Arkadaşım bu diyeti uyguladı 1 hafta boyunca ve 5 kilo verdi bende 2 hafta uygulamayı düşünüyorum ama bu gün çok zorlandım açım halâ sabah ılık limonlu su ile başladım öğle elma sıkıp içtim. Sabahtan beri su içiyorum artık karnımdan su sesleri geliyor

Tahin pekmezli ekmek afiyet olsun :) salatayı da bol bol ye ya, kasiklari sayma :)

Durma evrelerinde kilo vermeyi harekete gecirmek icin yapilabilir bence?
Haklısın aslında ama bu kilolar canıma tak etti artık ideal kilom 62 ve ben 76 kiloyum boyum 1.73 giderek çektiğini düşünüyorum artık çevrem de o kadar çok alay konusu oldum ki bi ara neredeyse intihar edecektjm üzerime hiç bir şey olmuyor. Evden çıkmak istemiyorum ki çıkmıyorum da zaten. 2 sene önce sporla 1 sene de 21 kilo verdim o zaman daha beterdim kilo olarakta çevre olarakta bir tane bile arkadaşım yoktu artık annem bile az ye diye başıma kakıyordu. Azcık bi düzeldim iyi oldjm kilo verdiktwn sonra şu an eskiye dönüyorum tekrar ve çok korkuyorum durduramıyorum kendimi bazen diyorum ki "amaan beni sevecek olan böyle sevsin kabullensin" diyip elime ne geçtiyse yiyorum bazen de daha 23 yaşındayım böyle devam edemem nereye kadar gidicek diyip depresyona giriyorum. Eminim böyle devam ederse seneye hayal ettiğim gelinliği giyemeyeceğim Akıl verin bana lútfen

Canim daha 23 yaşındasin ve böyle mi düşünüyorsun. Maşallah sende bizim ne yaparsak yapalım elde edemiyecegimiz bir boy var. Kilon da öyle çok çok değil. Eminim etrafındakiler sen çok takıntı haline getirdigin için hep yorum yapma hakkını kendilerinde goruyorlardir. Başkası ne diyor değil sen ne hissediyorsun o önemli. Genceciksin ve sadece senin gerçekten istediğin yine senin gizli gücünde saklı. İnsanlar sen batarken görmez ama yükseldiğinde gerçek seni herkes görür. Ne olursa olsun ben varım ve yapabilirim de. Sen neye inanirsan herkes onu kabul eder. Nokta.

Canım hersey beyinde bitiyo biz burda su diyeti bu diyeti yapalim illa demiyoruz az yemege calisiyoruz bize zarar veren besinleri arastirip onlardan kaciniyoruz spor yapiyoruz. Herseyde oldugu gibi buda emek isteyen bi is. Bence bugun biyerden basla kendini en iyi sen bilirsin ve eminim o geliligin icine sigabilmek icin bi cok yemekten fedakarlik edersinn :)) ama inan 15 gunde 1 ayda hemen olacak degil sabirli ol ve bian once basla derim sana :)) istersen gecmise bi göz at burda herseyden 1 2 catal yiyip hedefine adim adim yaklasan arkadaslar goreceksin yada full hafif ve saglikli beslenen ama ortak nokta herkesin hedefi ayni herkes kendini biliyo. Neyse cok konustumm umarim yazdiklarimin bi faydadi olurr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…