Ama sen nasıl dayanıyosun yaaaaMenüm;
sabah
4-5 köz biber
2 kaşık lor
ara 2 hurma
öğle yoğurtlu karabuğday
ara 2 hurma
akşam köz biber + yoğurt
Su :2,5 litre
yeşil çay : 2 bardak
spor : 40 kol hareketi
10 eğil kalk
Veririm tabiki artık ev yerleşti isede basliycam izin bitiyo az yürüyüş az hoplayip zıplama derken gider kilocuklar.66.5 senin boyuna göre normal ki canım, hem sen istesen onu da verirsin. Mezun olmadan nasıl başardın şimdi yine başarırsın. Sen bir yeni işine başla ondan sonra belki kendiliğinden gider o kilolar :) ve üstüne basa basa tekrar söylüyorum, bana göre fazlan yok :)
Edit: hem reglden dolayı da şişlik vardır.
Kesinnliklee sana katiliyorum G gunes-86 cim. Ben 156 ve 74 kiloyum ben öliim ozamanCanim daha 23 yaşındasin ve böyle mi düşünüyorsun. Maşallah sende bizim ne yaparsak yapalım elde edemiyecegimiz bir boy var. Kilon da öyle çok çok değil. Eminim etrafındakiler sen çok takıntı haline getirdigin için hep yorum yapma hakkını kendilerinde goruyorlardir. Başkası ne diyor değil sen ne hissediyorsun o önemli. Genceciksin ve sadece senin gerçekten istediğin yine senin gizli gücünde saklı. İnsanlar sen batarken görmez ama yükseldiğinde gerçek seni herkes görür. Ne olursa olsun ben varım ve yapabilirim de. Sen neye inanirsan herkes onu kabul eder. Nokta.
Ay Allah korusun. Ama durum gerçekten öyle. Benimde 1.60 bile değil boyum. O kilolardan 3- 5 inince seviniyorum. Birde bende de olan bi durum daha büyük bir beden almamak için hiç giyemeyeceğim saçma sapan şeyler alabiliyorum, sonra olmayınca sıkınca psikolojim bozuluyor, gerçekten insan dışarı çıkmak istemiyor. Kendimize yakışanı bulmali ve kendimize guvenimizi kaybetmemeliyiz
sabah
2 yumurtayla omlet
5 zeytin
1 dilim beyazpeynir
ara
2 hurma
yeşil çay
öğle
tavuk ızgara
yoğurt
akşam
1 közlenmiş patlıcan
2 biber
havuç salata
3litre su
2soda
2 kup yeşil çay
spor
50 squat
10 bin adım
30 dakika jillian
30 dakika trambolin
leslieyle 3 mil ...
Menüm;
sabah
4-5 köz biber
2 kaşık lor
ara 2 hurma
öğle yoğurtlu karabuğday
ara 2 hurma
akşam köz biber + yoğurt
Su :2,5 litre
yeşil çay : 2 bardak
spor : 40 kol hareketi
10 eğil kalk
Tabi biliyorum, birde benim regl yaklaştı ondanda şişlik yaşıyorum sanırım. Benim biraz diyet moduna adapte olana kadar vakite ihtiyacım var galiba :))) İsveç bana göre değil zeynebim, ben öyle listeye bağlı duramam.
Menün güzek rakibecim, sporunu da beğendim. Cumaya buraları kasıp kavuracağım der gibi bir halin var :)))
iyi akşamlar kızlar
menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
domates
y.dilim tahin pekmezli ekmek
2 çay
ara
1 incir
2çay+1 yeşil çay
akşam
1kepçe kuru fas.
3 y.k. soğan salatası
1 kase yoğurt
spor
25mekik
jillian
su
2.5 lt.
Arkadaşım bu diyeti uyguladı 1 hafta boyunca ve 5 kilo verdi bende 2 hafta uygulamayı düşünüyorum ama bu gün çok zorlandım açım halâ sabah ılık limonlu su ile başladım öğle elma sıkıp içtim. Sabahtan beri su içiyorum artık karnımdan su sesleri geliyor
Haklısın aslında ama bu kilolar canıma tak etti artık ideal kilom 62 ve ben 76 kiloyum boyum 1.73 giderek çektiğini düşünüyorum artık çevrem de o kadar çok alay konusu oldum ki bi ara neredeyse intihar edecektjm üzerime hiç bir şey olmuyor. Evden çıkmak istemiyorum ki çıkmıyorum da zaten. 2 sene önce sporla 1 sene de 21 kilo verdim o zaman daha beterdim kilo olarakta çevre olarakta bir tane bile arkadaşım yoktu artık annem bile az ye diye başıma kakıyordu. Azcık bi düzeldim iyi oldjm kilo verdiktwn sonra şu an eskiye dönüyorum tekrar ve çok korkuyorum durduramıyorum kendimi bazen diyorum ki "amaan beni sevecek olan böyle sevsin kabullensin" diyip elime ne geçtiyse yiyorum bazen de daha 23 yaşındayım böyle devam edemem nereye kadar gidicek diyip depresyona giriyorum. Eminim böyle devam ederse seneye hayal ettiğim gelinliği giyemeyeceğimAkıl verin bana lútfen
Hayirli aksamlar kizlar
Bugünkü menüm
Sabah 10 00
1 haslanmis yumurta
2 catal peynir
3 zeytin
Az salata
1 cay kasigi ahududu receli
1 bardak cay
1dilim kepek ekmegi
Öglen 14 00
Yarim misir
1 armut
15 30
Kepekli bulgurdan 2 parca ciğ köfte
Az yoğurt
Aksam 20 00
3 catal firinda tavuk (göğus)
Az yogurt
Salata
3 litre su
1 saat yürüyüş
2 saat bisiklet
30 dk jillian level 2
Kuru fasülye çekti canım :) Afiyet olsun güzel olmuş canımiyi akşamlar kızlar
menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
domates
2 çay
ara
1 incir
2çay+1 yeşil çay
akşam
1kepçe kuru fas.
3 y.k. soğan salatası
1 kase yoğurt
spor
25mekik
jillian
su
2.5 lt.
Canım arkadaşınla senin bünyen bir değil. Örnek vereyim burada ki bazı arkadaşlar hurma diyeti yaptı ve çok güzel sonuçlar aldı, gel gör ki bende ters tepti kilo vermeyi geçtim birde kilo aldım. 2 hafta uzun bir süre, bu tür diyetler daha çok vücudu şoklamak için faydalı bana göre. Aç kalmakla sadece bir süre kilo verirsin, o gidenlerde yağ değil su olur. Beslenme düzenini değiştirsen daha kalıcı sonuçlar elde edersin. Hem büyük ihtimalle bu sıvı detoksunu bıraktığın an verdiğin kiloları geri alırsın (hatta daha fazlasını). Bende arkadaşlarıma katılıyorum geç olsun güç olmasın - önemli olan ilk başta sağlığımız sonrada gidenin geri gelmemesi :)Arkadaşım bu diyeti uyguladı 1 hafta boyunca ve 5 kilo verdi bende 2 hafta uygulamayı düşünüyorum ama bu gün çok zorlandım açım halâ sabah ılık limonlu su ile başladım öğle elma sıkıp içtim. Sabahtan beri su içiyorum artık karnımdan su sesleri geliyor
ALLAH daha beter dertler vermesin. Yaşın küçücük, kim bilir daha hayatta nelerle karşılaşacaksın. Inan bu dert ettiğin kiloların yanında solda sıfır kalacak. Boyun maşallah, öyle çok bir fazlanda yok. Biraz spor, birazda beslenmene dikkat etsen çıtır olur çıkarsın. Kuzucum seni seven böyle sevmiş zaten, yoksa seneye nasıl gelinlik giyecektin? Şimdi öncelikle şu negatif düşüncelerini bir kenara bırak, kendini bir toparla. El birliğiyle o kilolardan kurtulacağız, sen yeter ki inan ve azimli ol.Haklısın aslında ama bu kilolar canıma tak etti artık ideal kilom 62 ve ben 76 kiloyum boyum 1.73 giderek çektiğini düşünüyorum artık çevrem de o kadar çok alay konusu oldum ki bi ara neredeyse intihar edecektjm üzerime hiç bir şey olmuyor. Evden çıkmak istemiyorum ki çıkmıyorum da zaten. 2 sene önce sporla 1 sene de 21 kilo verdim o zaman daha beterdim kilo olarakta çevre olarakta bir tane bile arkadaşım yoktu artık annem bile az ye diye başıma kakıyordu. Azcık bi düzeldim iyi oldjm kilo verdiktwn sonra şu an eskiye dönüyorum tekrar ve çok korkuyorum durduramıyorum kendimi bazen diyorum ki "amaan beni sevecek olan böyle sevsin kabullensin" diyip elime ne geçtiyse yiyorum bazen de daha 23 yaşındayım böyle devam edemem nereye kadar gidicek diyip depresyona giriyorum. Eminim böyle devam ederse seneye hayal ettiğim gelinliği giyemeyeceğimAkıl verin bana lútfen
Inanmak başarmanın yarısıdır, süpersin goncam. Bende başaracağım, gaza geldim :)Veririm tabiki artık ev yerleşti isede basliycam izin bitiyo az yürüyüş az hoplayip zıplama derken gider kilocuklar.
Tövbe de kız, ALLAH korusun.
Bugünde ne okusam canım çekiyor, içimde kurtmu var ne :)))Hayirli aksamlar kizlar
Bugünkü menüm
Sabah 10 00
1 haslanmis yumurta
2 catal peynir
3 zeytin
Az salata
1 bardak cay
1dilim kepek ekmegi
Öglen 14 00
Yarim misir
1 armut
15 30
Az yoğurt
Aksam 20 00
Az yogurt
Salata
3 litre su
1 saat yürüyüş
2 saat bisiklet
30 dk jillian level 2
bunu yapsam mı ne
maşallahHayirli aksamlar kizlar
Bugünkü menüm
Sabah 10 00
1 haslanmis yumurta
2 catal peynir
3 zeytin
Az salata
1 bardak cay
1dilim kepek ekmegi
Öglen 14 00
Yarim misir
1 armut
15 30
Az yoğurt
Aksam 20 00
Az yogurt
Salata
3 litre su
1 saat yürüyüş
2 saat bisiklet
30 dk jillian level 2
Begendim canimm afiyet olsunn :))iyi akşamlar kızlar
menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
domates
2 çay
ara
1 incir
2çay+1 yeşil çay
akşam
1kepçe kuru fas.
3 y.k. soğan salatası
1 kase yoğurt
spor
25mekik
jillian
su
2.5 lt.
Masallah kankimee okadar yemekten hic fazla kacirmamissbenim menüm
sabah 09:00
bi kasç çatal patates ve biber kızartması (hain arkadaşlar kahvaltı hazırlamış )
peynir iki dilim kadar
zeytin 5 tane
domates salatalaık
2 bardak çay
12:45
islim köftesi bi adet
2 kaşık pilav
cacık bi kase
16:00 bi dilim karpuz
19:00
patlıcan yemeği bi kasşık
bi kaşık pilav
,iki kaşık kadar çorba
21:45
bi orta boy şeftali
3 litre su
spor olarakda nöbet
Hayirli aksamlar kizlar
Bugünkü menüm
Sabah 10 00
1 haslanmis yumurta
2 catal peynir
3 zeytin
Az salata
1 bardak cay
1dilim kepek ekmegi
Öglen 14 00
Yarim misir
1 armut
15 30
Az yoğurt
Aksam 20 00
Az yogurt
Salata
3 litre su
1 saat yürüyüş
2 saat bisiklet
30 dk jillian level 2
benim menüm
sabah 09:00
bi kasç çatal patates ve biber kızartması (hain arkadaşlar kahvaltı hazırlamış )
peynir iki dilim kadar
zeytin 5 tane
domates salatalaık
2 bardak çay
12:45
islim köftesi bi adet
2 kaşık pilav
cacık bi kase
16:00 bi dilim karpuz
19:00
patlıcan yemeği bi kasşık
bi kaşık pilav
,iki kaşık kadar çorba
21:45
bi orta boy şeftali
3 litre su
spor olarakda nöbet
Verirsin tabiki canım o kadar verdin 2-3 kilodanmi korkacanKuru fasülye çekti canım :) Afiyet olsun güzel olmuş canım
Canım arkadaşınla senin bünyen bir değil. Örnek vereyim burada ki bazı arkadaşlar hurma diyeti yaptı ve çok güzel sonuçlar aldı, gel gör ki bende ters tepti kilo vermeyi geçtim birde kilo aldım. 2 hafta uzun bir süre, bu tür diyetler daha çok vücudu şoklamak için faydalı bana göre. Aç kalmakla sadece bir süre kilo verirsin, o gidenlerde yağ değil su olur. Beslenme düzenini değiştirsen daha kalıcı sonuçlar elde edersin. Hem büyük ihtimalle bu sıvı detoksunu bıraktığın an verdiğin kiloları geri alırsın (hatta daha fazlasını). Bende arkadaşlarıma katılıyorum geç olsun güç olmasın - önemli olan ilk başta sağlığımız sonrada gidenin geri gelmemesi :)
ALLAH daha beter dertler vermesin. Yaşın küçücük, kim bilir daha hayatta nelerle karşılaşacaksın. Inan bu dert ettiğin kiloların yanında solda sıfır kalacak. Boyun maşallah, öyle çok bir fazlanda yok. Biraz spor, birazda beslenmene dikkat etsen çıtır olur çıkarsın. Kuzucum seni seven böyle sevmiş zaten, yoksa seneye nasıl gelinlik giyecektin? Şimdi öncelikle şu negatif düşüncelerini bir kenara bırak, kendini bir toparla. El birliğiyle o kilolardan kurtulacağız, sen yeter ki inan ve azimli ol.
Bizimle jillian yapmakla başlayabilirsin :) akşamları günlük menünü de paylaş, yorumlayalım onu da ona göre düzeltirsin.
Umutsuzluk yok, başaracaksın - fıstık gibi bir gelin olacaksın. Kendine güven :)
Inanmak başarmanın yarısıdır, süpersin goncam. Bende başaracağım, gaza geldim :)
Bugünde ne okusam canım çekiyor, içimde kurtmu var ne :)))
yarım dilimcik canım ya hatta o kadar bile yoktur ekmeğin kabuğuydu vallaTahin pekmezli ekmek afiyet olsun :) salatayı da bol bol ye ya, kasiklari sayma :)
Hangi diyetmiş bakim o hııııArkadaşım bu diyeti uyguladı 1 hafta boyunca ve 5 kilo verdi bende 2 hafta uygulamayı düşünüyorum ama bu gün çok zorlandım açım halâ sabah ılık limonlu su ile başladım öğle elma sıkıp içtim. Sabahtan beri su içiyorum artık karnımdan su sesleri geliyor
oyyy benim jilliandaşımmm kıyamam sana gel bana misafir edeyim seni istediğimiz kadar yerizzKuru fasülye çekti canım :) Afiyet olsun güzel olmuş canım
Canım arkadaşınla senin bünyen bir değil. Örnek vereyim burada ki bazı arkadaşlar hurma diyeti yaptı ve çok güzel sonuçlar aldı, gel gör ki bende ters tepti kilo vermeyi geçtim birde kilo aldım. 2 hafta uzun bir süre, bu tür diyetler daha çok vücudu şoklamak için faydalı bana göre. Aç kalmakla sadece bir süre kilo verirsin, o gidenlerde yağ değil su olur. Beslenme düzenini değiştirsen daha kalıcı sonuçlar elde edersin. Hem büyük ihtimalle bu sıvı detoksunu bıraktığın an verdiğin kiloları geri alırsın (hatta daha fazlasını). Bende arkadaşlarıma katılıyorum geç olsun güç olmasın - önemli olan ilk başta sağlığımız sonrada gidenin geri gelmemesi :)
ALLAH daha beter dertler vermesin. Yaşın küçücük, kim bilir daha hayatta nelerle karşılaşacaksın. Inan bu dert ettiğin kiloların yanında solda sıfır kalacak. Boyun maşallah, öyle çok bir fazlanda yok. Biraz spor, birazda beslenmene dikkat etsen çıtır olur çıkarsın. Kuzucum seni seven böyle sevmiş zaten, yoksa seneye nasıl gelinlik giyecektin? Şimdi öncelikle şu negatif düşüncelerini bir kenara bırak, kendini bir toparla. El birliğiyle o kilolardan kurtulacağız, sen yeter ki inan ve azimli ol.
Bizimle jillian yapmakla başlayabilirsin :) akşamları günlük menünü de paylaş, yorumlayalım onu da ona göre düzeltirsin.
Umutsuzluk yok, başaracaksın - fıstık gibi bir gelin olacaksın. Kendine güven :)
Inanmak başarmanın yarısıdır, süpersin goncam. Bende başaracağım, gaza geldim :)
Bugünde ne okusam canım çekiyor, içimde kurtmu var ne :)))
4. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
4.TAKIM KAPTANI : gogo2405
4.TAKIM KAPTAN YARDIMCISI: zeyzey & E-brulim
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
4.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.
2.Her gün gün bitiminde ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir. Eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.
4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışıkalacaktır.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.
6. Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. İlk cuma ve 2.cuma kilosunu bildirecek, katılım ve paylaşımı da duzenli ise 3.cuma listeye girecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 13 e kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgivermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. Mazereti olan üye izne ayrılabilir. Izin süresi en az 2 haftadır. Izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise 1 aysüre verilecek kilo vermesi beklenecek bu süre içinde listeye alınmadan takımda katılım ve paylaşımda bulunmaya devam edecektir.1 ay süre sonunda izne ayrıldığı kiloya donmezse diskalifiye olacaktır.
11. Takımdaki herkes takımın başarısından sorumludur kaptan ve yardımcıları tarafından belirlenen görevleri yapmaları gerekmektedir.
12. Yeni katılan üyelerin alttaki formu doldurmalari gerekmektedir.
4.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :merve
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1çocuk .2buçuk aylık
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :160
Kilonuz:69
Hedef kilonuz :53
Kilo alma hikayeniz :hamileliiiiiiiik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Kendimi daha mutlu hissedeceğim
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 Gogo2405 38 167 77 67.9 63.0 2 zey zey 25 170 - 58.8 55.0 3 LeyL35 31 160 61 58.8 55.0 4 E-brulim 27 165 74.5 67.5 58.0 5 Efsun64 24 153 83.7 77.2 65.0 6 AKovser 20 153 57 54.9 48.0 7 Pembe_dizi 25 172 75.9 68.9 63.0 8 dilviin - - - 54.6 - 9 EceminKahveAskii 21 157 59.6 57.9 55.0 10 Hoptiri 24 174 89 86.1 70 11 CHRKSSNGHN 27 173 72.4 70,5 63.0 12 wemba 29 164 73.4 67.8 65 13 eliflider 25 167 68.9 67.1 57 14 BiricikS 21 165 81.4 74.9 65 15 Parfym 28 165 79 77 56
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?