Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Veririm tabiki artık ev yerleşti isede basliycam izin bitiyo az yürüyüş az hoplayip zıplama derken gider kilocuklar.

Kesinnliklee sana katiliyorum G gunes-86 cim. Ben 156 ve 74 kiloyum ben öliim ozaman

Kesinnliklee sana katiliyorum G gunes-86 cim. Ben 156 ve 74 kiloyum ben öliim ozaman
Ay Allah korusun. Ama durum gerçekten öyle. Benimde 1.60 bile değil boyum. O kilolardan 3- 5 inince seviniyorum. Birde bende de olan bi durum daha büyük bir beden almamak için hiç giyemeyeceğim saçma sapan şeyler alabiliyorum, sonra olmayınca sıkınca psikolojim bozuluyor, gerçekten insan dışarı çıkmak istemiyor. Kendimize yakışanı bulmali ve kendimize guvenimizi kaybetmemeliyiz

afiyetler olsun tatlım
sporunda harika olmuş

Menüm;

sabah
4-5 köz biber
2 kaşık lor

ara 2 hurma

öğle yoğurtlu karabuğday

ara 2 hurma

akşam köz biber + yoğurt

Su :2,5 litre
yeşil çay : 2 bardak
spor : 40 kol hareketi
10 eğil kalk

betülcüm güzel ama az olmuş.
Yogurt ve karabuğday olmasa sağlıksız olurdu.

Sabaha yumurta salatalık domates ekle mesela hiç ekmek tüketmemişsin günde 1 2 dilim ekmek ye ( gerçi karabuğday kapatıyordur ama en azından 1 dilim ye )

Lütfen unutma az yiyerek yada sağlıksız beslenerek kilo verirsin ama sonra bir salmada alırsın

Tabi senin yine güzel gönlün bilir.

bende diyet listesine uyabilenlerden değilim o yüzden dedim ya isveç bana göre değil diye ama benim bünyemi şaşırttı aklında bulunsun yine. Benim isveçi yaparken amacım kilo vermek değildi kesinlikle sadece o sabitliliği kırmaktı basardım

güzel olmuş tatlım tahin pekmeze takılmadım afiyetler olsun akşam pilav yememende ayyrıca güzel olmuş

ben yapsam 10 kilodan az kalcam demekki :)

Elanurcum arkadaşın 5 kilo verdi diye sende vereceksin anlamına gelmiyor ben sıvı diyeti bilmem ne diyeti tarzlarına pek inanmıyorum kalıcı kilo vermenin yolu saglıklı beslenmeden geçer bu benim kendi görüşüm elbette

zaten hepimizbu amaçla burdayız.
Öncelikle insanların ne söylediğine önem verme madem onlar seninle dalga geçiyor alay konusu ediyor sen onlara fırsat verme onlara eşlik et. Sen kendinle kilolarınla barışık ol ve kiloların üzerine espiri yap.Eğer sen yaparsan başkasınada senin üzerinden prim yapmasına izin vermemiş olursun.

Tabi kilolarınla barışık ol derken ebedi öyle kal demiyorum gel bizimle kilo ver ama gerçekten iste azimli ol bak daha önce vermişsin şimdi neden veremeyesin.
EMinim bazı seyleri sende abartıyorsundur hersey senin üstüne geliyordur inan birazkilo vermeye basla sen kendini ii hissedeceksin ve otomatik olarak çevrene karşıda ii hissedeceksin tatlım .

Bu arada katılım formunu doldurdun mu ??

Hayirli aksamlar kizlar
Bugünkü menüm
Sabah 10 00
1 haslanmis yumurta
2 catal peynir
3 zeytin
Az salata
1 cay kasigi ahududu receli
1 bardak cay
1dilim kepek ekmegi

Öglen 14 00
Yarim misir
1 armut

15 30
Kepekli bulgurdan 2 parca ciğ köfte
Az yoğurt

Aksam 20 00
3 catal firinda tavuk (göğus)
Az yogurt
Salata

3 litre su
1 saat yürüyüş
2 saat bisiklet
30 dk jillian level 2

şahane

Kuru fasülye çekti canım :) Afiyet olsun güzel olmuş canım

Canım arkadaşınla senin bünyen bir değil. Örnek vereyim burada ki bazı arkadaşlar hurma diyeti yaptı ve çok güzel sonuçlar aldı, gel gör ki bende ters tepti kilo vermeyi geçtim birde kilo aldım. 2 hafta uzun bir süre, bu tür diyetler daha çok vücudu şoklamak için faydalı bana göre. Aç kalmakla sadece bir süre kilo verirsin, o gidenlerde yağ değil su olur. Beslenme düzenini değiştirsen daha kalıcı sonuçlar elde edersin. Hem büyük ihtimalle bu sıvı detoksunu bıraktığın an verdiğin kiloları geri alırsın (hatta daha fazlasını). Bende arkadaşlarıma katılıyorum geç olsun güç olmasın - önemli olan ilk başta sağlığımız sonrada gidenin geri gelmemesi :)

ALLAH daha beter dertler vermesin. Yaşın küçücük, kim bilir daha hayatta nelerle karşılaşacaksın. Inan bu dert ettiğin kiloların yanında solda sıfır kalacak. Boyun maşallah, öyle çok bir fazlanda yok. Biraz spor, birazda beslenmene dikkat etsen çıtır olur çıkarsın. Kuzucum seni seven böyle sevmiş zaten, yoksa seneye nasıl gelinlik giyecektin? Şimdi öncelikle şu negatif düşüncelerini bir kenara bırak, kendini bir toparla. El birliğiyle o kilolardan kurtulacağız, sen yeter ki inan ve azimli ol.

Bizimle jillian yapmakla başlayabilirsin :) akşamları günlük menünü de paylaş, yorumlayalım onu da ona göre düzeltirsin.

Umutsuzluk yok, başaracaksın - fıstık gibi bir gelin olacaksın. Kendine güven :)

Veririm tabiki artık ev yerleşti isede basliycam izin bitiyo az yürüyüş az hoplayip zıplama derken gider kilocuklar.
Inanmak başarmanın yarısıdır, süpersin goncam. Bende başaracağım, gaza geldim :)

Tövbe de kız, ALLAH korusun.

Bugünde ne okusam canım çekiyor, içimde kurtmu var ne :)))

bunu yapsam mı ne
maşallah

benim menüm
sabah 09:00
bi kasç çatal patates ve biber kızartması (hain arkadaşlar kahvaltı hazırlamış )
peynir iki dilim kadar
zeytin 5 tane
domates salatalaık
2 bardak çay
12:45
islim köftesi bi adet
2 kaşık pilav
cacık bi kase
16:00 bi dilim karpuz
19:00
patlıcan yemeği bi kasşık
bi kaşık pilav
,iki kaşık kadar çorba
21:45
bi orta boy şeftali
3 litre su
spor olarakda nöbet

Masallah kankimee okadar yemekten hic fazla kacirmamiss

tatlim menun guzel afiyet olsun ancak aksam yemegini daha erken yeme sansin yokmu mesela en gec 7 olsa ...

afiyey olsun sevdacim
pilavi hem ogle hem aksam olmamaliydi (aksam 1 kasikta olsa )
aslinda corbayla pilav ayni andada olmamali ama az oldugu icin sikinti olmaz tatlim.

Verirsin tabiki canım o kadar verdin 2-3 kilodanmi korkacan

Hangi diyetmiş bakim o hııııdoğumdan kalan kiloları vermem lazım kendimi kötü hissediyorum böyle

oyyy benim jilliandaşımmm kıyamam sana gel bana misafir edeyim seni istediğimiz kadar yerizz

Ben menümu yazmadım dimi?
O zaman işte bugunki saçma menüm
11.00 3 tane form bisküvi
13.00 3 form bisküvi 1 nescafe
16.00 azıcık tuz ve yağlı patlamış mısır
17.30 dondurma
1 saat yürüyüş
3 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…