Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kalabalık bir menü ama hiç fazla kacirmamissin bence gayet iyi. Arkadaşlar bu hafta hepiniz çok iyisiniz yakardeişimmm

İyi akşamlar kızlar..
Menümü yazıp kaçıyorum hemen, çok yorgunum, sabah da erken kalkmam gerek :/

Sabah yiyemedim

Öğlen
6-7 çatal rus salatası 2 parmak kadar ekmekle
yarım tabak sade pirinç pilavı, üzerinde 1 parça et

Ara
4 parmak kadar pasta
1 fincan çay
Misafir gitmiştim, o yüzden öğün böyle oldu

Akşam
1 dilim sucuk
2 kaşık pilav
4-5 parça karpuz

Ara
1 fincan çay

1 lt kadar su, hatırlamıyorum tam olarak

kiz bu neee ??
ne kadaaaa sagliksiz hakkat sacma bir menü olmus. ama sen kararlisin yarin toparlarsin degil miiii ??

4.TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :merve
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1çocuk .2buçuk aylık
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :160
Kilonuz:69
Hedef kilonuz :53
Kilo alma hikayeniz :hamileliiiiiiiik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Kendimi daha mutlu hissedeceğim

Mervecim hosgeldin ilk sayfadan alinti yapmışsın ama mesajini icine yazmissin dolayisiyla icine girmeden kimse goremez bende kopyledim umarim girebilirler.

Ilk sayfadaki kurallarimizi kabul ettin mii ??

Oyle cooook abarttigin kadar hani acil sok diyet yapmani gerektirecek bir kilon yokk eger gorsel olarak sikinti varsa mutlaka sporrr tatlim bu arada bebisini Allah bagislasin

Son düzenleme:

mervecim bir ustteki mesajimi okursan sevinirim muhtemelen mesajindan alinti yapmadigindan bakmadan göremeyeceksin.
Bebegin 2.5 aylik ve emziriyorsun o nedenle kafana gore diyet yapmamani öneririm malum emziriyorsun bebisin ve sagliginiz daha önemli.
Sayfamizda emziren anneler varsa sana daha cok yardimci olacaklardir ama senden ricam kilolarin icin aceleci davranma yavas yavasta gider onemli olan saglik

Arkadaşların gerçekten hainmiş ama az yemişsin. Her şeyden azar azar... Orantılı olmuş rakibecim

Verirsin tabiki canım o kadar verdin 2-3 kilodanmi korkacan
Hahaaayt onlar benden korksun

oyyy benim jilliandaşımmm kıyamam sana gel bana misafir edeyim seni istediğimiz kadar yerizz
Sağ ol tatlım düşünmen yeter

Güneşcan hiç olmamış, bir şey yememişsin ki

Hoşgeldin canım, inşallah fazlalıklarından en kısa sürede kurtulur daha mutlu olursun

Kız kaçak nerelerdesin? Menün biraz karışık olmuş

Bugünkü menüm (bir türlü doymak bilmedim yahu )

Başlangıç 07:00
1 fincan şekersiz detoks çayı
(Yeşil çay & ısırganotu çayı)

Sabah 09:00
250 gr. yoğurt
1 tk bal
Biraz tarçın (iştah kapatır
derler birde )
1-2 yk keten tohumu

Öğlen 11:00-14:00 (boğazıma düğüm atabilseydim keşke )
1 elma
1 nektarin
1 kayısı
1 muz
1 armut
Nasıl yediysem ben bile şaşıyorum

Akşam 18:30
1 lahmacun
Bol salata

Su: 2 lt
Spor: jillian L1/3
10'ar popo hareket
20 mekik
20 wide toe touch
1 saat yürüyüş

ahaha ebrum sana sasiriyorum suann

yarinki sporuna 20 mekikte benden ekle bakimm o boğazına bir dur de meyveninde bi siniri var ama dimii
helede yarin persembeee

ahaha ebrum sana sasiriyorum suann

yarinki sporuna 20 mekikte benden ekle bakimm o boğazına bir dur de meyveninde bi siniri var ama dimii
helede yarin persembeee
Anlaştık zeynebim, yarın 20 mekik de senden olsun. Hep bu guatr hapı yüzünden her şeyin sorumlusu o
Bu arada resmin de çok tatlı

bahane yok bahane yokk

ayrica cok tatlisin tesekkur ederimm
O senin tatlılığın

Hayirdir canim neden guatr yapi kullaniyorsun
Guatr değerim sınırdaymış canım, doktor tedavi edilsin biran önce dedi ondan hap kullanıyorum. Bu guatr değerleri hamile kalmak içinde önemliymiş...
Şişmanlatan guatr var bende

Bugünkü menüm
12.00: 2 kasik domatesli yumurta, yarım dilim peynir, 2 küp süzme peynir, 1 zeytin, domates, salatalık
17.00: az sütlü kahve, bir avuç taze fındık
19.30: iki dilim ekmek, iki orta boy köfte
Su : 2 lt

Cok gecmis olsun hemencecik insallah bende yakin zamanda guatr la alakali bayagi arastirma yapmistim dogum sirasinda anestezi doktoru guatr var demis benim icin muayene oldum neyseki birsey cikmadi hastaliginda iyisi kotusu yokki suphesi bile canimizi sikmsti

Herzamanki gibi düzenli :)

Çok sağ ol canım. Şükür sende de bir şey çıkmamış. Guatr deyip geçmemek lazımmış onu öğrendim, baya bir şeylere etkisi varmış. Dediğin gibi hastalığın iyisi kötüsü yada küçüğü büyüğü yok - ALLAH beterinden korusun.

Valla hepinizno kadar güzel şeyler söylemişsiniz ki ben de gaza geldim haklısınız aslında şimdi birden zayıflasam etlerim sarkacak falan en iyisi ben de sizler gibi yavaş yavaş vermeye çalışayım dalga geçenlerde kapak olsun ah bi form doldurma şeysini bulabilsem doldurcam da biraz cahil kaldım galiba şuraya bile girerken ne kadar uğraşıyorum bilseniz

1. Sayfada canım :)
Tekrar aramıza hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…