Kalabalık bir menü ama hiç fazla kacirmamissin bence gayet iyi. Arkadaşlar bu hafta hepiniz çok iyisiniz yakardeişimmmbenim menüm
sabah 09:00
bi kasç çatal patates ve biber kızartması (hain arkadaşlar kahvaltı hazırlamış )
peynir iki dilim kadar
zeytin 5 tane
domates salatalaık
2 bardak çay
12:45
islim köftesi bi adet
2 kaşık pilav
cacık bi kase
16:00 bi dilim karpuz
19:00
patlıcan yemeği bi kasşık
bi kaşık pilav
,iki kaşık kadar çorba
21:45
bi orta boy şeftali
3 litre su
spor olarakda nöbet
HoşbuldummmmHoşgeldin mervecigim
Ben menümu yazmadım dimi?
O zaman işte bugunki saçma menüm
11.00 3 tane form bisküvi
13.00 3 form bisküvi 1 nescafe
16.00 azıcık tuz ve yağlı patlamış mısır
17.30 dondurma
1 saat yürüyüş
3 litre su
Hoşbuldummmm
Arkadaşların gerçekten hainmiş ama az yemişsin. Her şeyden azar azar... Orantılı olmuş rakibecimbenim menüm
sabah 09:00
bi kasç çatal patates ve biber kızartması (hain arkadaşlar kahvaltı hazırlamış )
peynir iki dilim kadar
zeytin 5 tane
domates salatalaık
2 bardak çay
12:45
islim köftesi bi adet
2 kaşık pilav
cacık bi kase
16:00 bi dilim karpuz
19:00
patlıcan yemeği bi kasşık
bi kaşık pilav
,iki kaşık kadar çorba
21:45
bi orta boy şeftali
3 litre su
spor olarakda nöbet
Hahaaayt onlar benden korksunVerirsin tabiki canım o kadar verdin 2-3 kilodanmi korkacan
Sağ ol tatlım düşünmen yeteroyyy benim jilliandaşımmm kıyamam sana gel bana misafir edeyim seni istediğimiz kadar yerizz
Güneşcan hiç olmamış, bir şey yememişsin kiBen menümu yazmadım dimi?
O zaman işte bugunki saçma menüm
11.00 3 tane form bisküvi
13.00 3 form bisküvi 1 nescafe
16.00 azıcık tuz ve yağlı patlamış mısır
17.30 dondurma
1 saat yürüyüş
3 litre su
Hoşgeldin canım, inşallah fazlalıklarından en kısa sürede kurtulur daha mutlu olursunKullanıcı Adı :merve
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1çocuk .2buçuk aylık
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :160
Kilonuz:69
Hedef kilonuz :53
Kilo alma hikayeniz :hamileliiiiiiiik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Kendimi daha mutlu hissedeceğim
Kız kaçak nerelerdesin? Menün biraz karışık olmuşİyi akşamlar kızlar..
Menümü yazıp kaçıyorum hemen, çok yorgunum, sabah da erken kalkmam gerek :/
Sabah yiyemedim
Öğlen
6-7 çatal rus salatası 2 parmak kadar ekmekle
yarım tabak sade pirinç pilavı, üzerinde 1 parça et
Ara
4 parmak kadar pasta
1 fincan çay
Misafir gitmiştim, o yüzden öğün böyle oldu
Akşam
1 dilim sucuk
2 kaşık pilav
4-5 parça karpuz
Ara
1 fincan çay
1 lt kadar su, hatırlamıyorum tam olarak
Bugünkü menüm (bir türlü doymak bilmedim yahu)
Başlangıç 07:00
1 fincan şekersiz detoks çayı
(Yeşil çay & ısırganotu çayı)
Sabah 09:00
250 gr. yoğurt
1 tk bal
Biraz tarçın (iştah kapatır
derler birde)
1-2 yk keten tohumu
Öğlen 11:00-14:00 (boğazıma düğüm atabilseydim keşke)
1 elma
1 nektarin
1 kayısı
1 muz
1 armut
Nasıl yediysem ben bile şaşıyorum
Akşam 18:30
1 lahmacun
Bol salata
Su: 2 lt
Spor: jillian L1/3
10'ar popo hareket
20 mekik
20 wide toe touch
1 saat yürüyüş
Anlaştık zeynebim, yarın 20 mekik de senden olsun. Hep bu guatr hapı yüzünden
ahaha ebrum sana sasiriyorum suann
yarinki sporuna 20 mekikte benden ekle bakimm o boğazına bir dur de meyveninde bi siniri var ama dimii
helede yarin persembeee
Anlaştık zeynebim, yarın 20 mekik de senden olsun. Hep bu guatr hapı yüzündenher şeyin sorumlusu o
Bu arada resmin de çok tatlı
Hayirdir canim neden guatr hapi kullaniyorsunAnlaştık zeynebim, yarın 20 mekik de senden olsun. Hep bu guatr hapı yüzündenher şeyin sorumlusu o
Bu arada resmin de çok tatlı
O senin tatlılığın
bahane yok bahane yokk
ayrica cok tatlisin tesekkur ederimm
Guatr değerim sınırdaymış canım, doktor tedavi edilsin biran önce dedi ondan hap kullanıyorum. Bu guatr değerleri hamile kalmak içinde önemliymiş...Hayirdir canim neden guatr yapi kullaniyorsun
Cok gecmis olsun hemencecik insallah bende yakin zamanda guatr la alakali bayagi arastirma yapmistim dogum sirasinda anestezi doktoru guatr var demis benim icin muayene oldum neyseki birsey cikmadi hastaliginda iyisi kotusu yokki suphesi bile canimizi sikmstiO senin tatlılığın
Guatr değerim sınırdaymış canım, doktor tedavi edilsin biran önce dedi ondan hap kullanıyorum. Bu guatr değerleri hamile kalmak içinde önemliymiş...
Şişmanlatan guatr var bende
Herzamanki gibi düzenli :)Bugünkü menüm
12.00: 2 kasik domatesli yumurta, yarım dilim peynir, 2 küp süzme peynir, 1 zeytin, domates, salatalık
17.00: az sütlü kahve, bir avuç taze fındık
19.30: iki dilim ekmek, iki orta boy köfte
Su : 2 lt
Çok sağ ol canım. Şükür sende de bir şey çıkmamış. Guatr deyip geçmemek lazımmış onu öğrendim, baya bir şeylere etkisi varmış. Dediğin gibi hastalığın iyisi kötüsü yada küçüğü büyüğü yok - ALLAH beterinden korusun.Cok gecmis olsun hemencecik insallah bende yakin zamanda guatr la alakali bayagi arastirma yapmistim dogum sirasinda anestezi doktoru guatr var demis benim icin muayene oldum neyseki birsey cikmadi hastaliginda iyisi kotusu yokki suphesi bile canimizi sikmsti
Valla hepinizno kadar güzel şeyler söylemişsiniz ki ben de gaza geldim
afiyetler olsun tatlım
sporunda harika olmuş
betülcüm güzel ama az olmuş.
Yogurt ve karabuğday olmasa sağlıksız olurdu.
Sabaha yumurta salatalık domates ekle mesela hiç ekmek tüketmemişsin günde 1 2 dilim ekmek ye ( gerçi karabuğday kapatıyordur ama en azından 1 dilim ye )
Lütfen unutma az yiyerek yada sağlıksız beslenerek kilo verirsin ama sonra bir salmada alırsın
Tabi senin yine güzel gönlün bilir.
bende diyet listesine uyabilenlerden değilim o yüzden dedim ya isveç bana göre değil diye ama benim bünyemi şaşırttı aklında bulunsun yine. Benim isveçi yaparken amacım kilo vermek değildi kesinlikle sadece o sabitliliği kırmaktı basardım
güzel olmuş tatlım tahin pekmeze takılmadım afiyetler olsun akşam pilav yememende ayyrıca güzel olmuş
ben yapsam 10 kilodan az kalcam demekki :)
Elanurcum arkadaşın 5 kilo verdi diye sende vereceksin anlamına gelmiyor ben sıvı diyeti bilmem ne diyeti tarzlarına pek inanmıyorum kalıcı kilo vermenin yolu saglıklı beslenmeden geçer bu benim kendi görüşüm elbette
zaten hepimizbu amaçla burdayız.
Öncelikle insanların ne söylediğine önem verme madem onlar seninle dalga geçiyor alay konusu ediyor sen onlara fırsat verme onlara eşlik et. Sen kendinle kilolarınla barışık ol ve kiloların üzerine espiri yap.Eğer sen yaparsan başkasınada senin üzerinden prim yapmasına izin vermemiş olursun.
Tabi kilolarınla barışık ol derken ebedi öyle kal demiyorum gel bizimle kilo ver ama gerçekten iste azimli ol bak daha önce vermişsin şimdi neden veremeyesin.
EMinim bazı seyleri sende abartıyorsundur hersey senin üstüne geliyordur inan birazkilo vermeye basla sen kendini ii hissedeceksin ve otomatik olarak çevrene karşıda ii hissedeceksin tatlım .
Bu arada katılım formunu doldurdun mu ??
Ama sen nasıl dayanıyosun yaaaa
Sıvı diyeti ama ben de uygulamaktam vazgeçtimHangi diyetmiş bakim o hııııdoğumdan kalan kiloları vermem lazım kendimi kötü hissediyorum böyle
1. Sayfada canım :)Valla hepinizno kadar güzel şeyler söylemişsiniz ki ben de gaza geldimhaklısınız aslında şimdi birden zayıflasam etlerim sarkacak falan en iyisi ben de sizler gibi yavaş yavaş vermeye çalışayım dalga geçenlerde kapak olsun ah bi form doldurma şeysini bulabilsem doldurcam da biraz cahil kaldım galiba şuraya bile girerken ne kadar uğraşıyorum bilseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?