Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kizlar dün akşam ne yaptıysam menümü paylaşmadım internet çoook yavasti
Dünkü menüm
08:001 dilim ekmek
Az peynir
Çay
10 00
1 toptan az dondurma
12 30
Küçük tabak sarma
1 kase cacik
15 00
Biraz karpuz
17 00
2 kaşık kısır
1 poğaça
20 30
Biraz karpuz
2 buçuk litre su
Spor yapamadim

Pogaca olmasaymis daha güzel olurmus... 1 tanecik yemissin, üstüne spor da yapsaydin dengelerdi :)

Kizlar bugün persembe, yani dikkat günü... Abur cubura yönelmek, fazla spor yapmak, siskinlik yapan seyleri yemek yok.
Insallah yarin cok güzel sonuclar alirsiniz. Tartiniz sizi coook mutlu eder.

bu sabah beni tartı hiç memnun etmedi ama yarın için umutluyum artık inşallahh canımm

gecmis olsun canimcim aman dikkat et iyi olmaya bak hamileligini rahat gecir

alisirsin sekerim sorun degil zamanla.
katilimin ne kadar fazla olursa sayfaya o kadar alisirsin

GÜNAYDIN GÜZELLER

gunaydinnn ebrumm

Kizlar bugün persembe, yani dikkat günü... Abur cubura yönelmek, fazla spor yapmak, siskinlik yapan seyleri yemek yok.

insallah insallahh ben tartiyla baristim darisi herkese

bu sabah beni tartı hiç memnun etmedi ama yarın için umutluyum artık inşallahh canımm

bugun biraz sivi tuketimini fazlalaatirip aksami erken ve hafif geçir tatlim yarina o tartiyi parcala

Benide 1 haftadir memnun etmiyor ama olsun, ben moralimi bozmasina izin vermiyorum. Napalim bu hafta olmazsa haftaya olur. Hayatta mutlu olacak o kadar cok sey varken hic tartiya canimi sıktıramam

gecmis olsun canimcim aman dikkat et iyi olmaya bak hamileligini rahat gecir
Sag ol zeynebim, Allah kismet ederde o günleri görürsek insallah

insallah insallahh ben tartiyla baristim darisi herkese
Ne güzel, cok sevindim haftaya benim tartim da bana inat etmekten vazgececek insallah - sahip pes ettimdedigi an daha da mutlu olacagim

Günaydın kızlar
Yavaşta olsa internete kavuştum. Henüz mesajları okuyamadım. Umarım bu arada takımdan çıkarılmamışımdır. Bugün okumaya çalışıcam.

Misafir gelincede gidincede oluyo boyle seyler :) kahvaltiya dikkat et canim

Klasik simlal menüsü azz ve özz afiyet olsun canimm :)

Benide 1 haftadir memnun etmiyor ama olsun, ben moralimi bozmasina izin vermiyorum. Napalim bu hafta olmazsa haftaya olur. Hayatta mutlu olacak o kadar cok sey varken hic tartiya canimi sıktıramam
Sag ol zeynebim, Allah kismet ederde o günleri görürsek insallah

Ne güzel, cok sevindim haftaya benim tartim da bana inat etmekten vazgececek insallah - sahip pes ettimdedigi an daha da mutlu olacagim

insallah kuzumm sen kendinle barisik olda tartida gulecek sana emin oll

Canim normalde 18 30 da kapatiyorum yemek faslini ama kac gündür misafir var ondan geçe kaliyorumm

kiyamam yaa anladim canim neyse eski duzeneni donersin insallah.

Masallah kankimee okadar yemekten hic fazla kacirmamiss
nöbet faslini ucuz atlattim canim
afiyey olsun sevdacim
pilavi hem ogle hem aksam olmamaliydi (aksam 1 kasikta olsa )
aslinda corbayla pilav ayni andada olmamali ama az oldugu icin sikinti olmaz tatlim.
evet canim haklisin ama nöbette aksam erken yemessem gece daha cok acikiyorum sorun oluyor. bu arada resmin cok hos
Arkadaşların gerçekten hainmiş ama az yemişsin. Her şeyden azar azar... Orantılı olmuş rakibecim
tesekkürler tatlim
canimcim sen meyve yemekte beni bile gecmissin masallah
cok gecmis olsun canim ilaclarini düzenli kullan insallah Allah sifani verir

güzel olmus canim

GÜNAYDIN GÜZELLER
günaydin canimm
pogaca haric güzel canim

insallah canim

Ya bu ara benimde canim acayip meyve istiyo afiyet olsun canimm sık yemissin ama agir yemekler degil okadar. Lahmacunda cok buyuk degilse sıkıntı yokk :))

e saglik olsun o zaman

Ayrica tesekkur ederim tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…