Pogaca olmasaymis daha güzel olurmus... 1 tanecik yemissin, üstüne spor da yapsaydin dengelerdi :)Günaydın kizlar dün akşam ne yaptıysam menümü paylaşmadım internet çoook yavasti
Dünkü menüm
08:001 dilim ekmek
Az peynir
Çay
10 00
1 toptan az dondurma
12 30
Küçük tabak sarma
1 kase cacik
15 00
Biraz karpuz
17 00
2 kaşık kısır
1 poğaça
20 30
Biraz karpuz
2 buçuk litre su
Spor yapamadim
bu sabah beni tartı hiç memnun etmedi ama yarın için umutluyum artık inşallahh canımmKizlar bugün persembe, yani dikkat günü... Abur cubura yönelmek, fazla spor yapmak, siskinlik yapan seyleri yemek yok.
Insallah yarin cok güzel sonuclar alirsiniz. Tartiniz sizi coook mutlu eder.
GÜNAYDIN GÜZELLER
O senin tatlılığın
Guatr değerim sınırdaymış canım, doktor tedavi edilsin biran önce dedi ondan hap kullanıyorum. Bu guatr değerleri hamile kalmak içinde önemliymiş...
Şişmanlatan guatr var bende
Valla hepinizno kadar güzel şeyler söylemişsiniz ki ben de gaza geldimhaklısınız aslında şimdi birden zayıflasam etlerim sarkacak falan en iyisi ben de sizler gibi yavaş yavaş vermeye çalışayım dalga geçenlerde kapak olsun ah bi form doldurma şeysini bulabilsem doldurcam da biraz cahil kaldım galiba şuraya bile girerken ne kadar uğraşıyorum bilseniz
GÜNAYDIN GÜZELLER
Kizlar bugün persembe, yani dikkat günü... Abur cubura yönelmek, fazla spor yapmak, siskinlik yapan seyleri yemek yok.
bu sabah beni tartı hiç memnun etmedi ama yarın için umutluyum artık inşallahh canımm
Benide 1 haftadir memnun etmiyor ama olsun, ben moralimi bozmasina izin vermiyorum. Napalim bu hafta olmazsa haftaya olur. Hayatta mutlu olacak o kadar cok sey varken hic tartiya canimi sıktıramambu sabah beni tartı hiç memnun etmedi ama yarın için umutluyum artık inşallahh canımm
Sag ol zeynebim, Allah kismet ederde o günleri görürsek insallahgecmis olsun canimcim aman dikkat et iyi olmaya bak hamileligini rahat gecir
Ne güzel, cok sevindiminsallah insallahh ben tartiyla baristim darisi herkese
Hosgeldin de nerelerdesin kiz sen?Günaydın kızlar
Yavaşta olsa internete kavuştum. Henüz mesajları okuyamadım. Umarım bu arada takımdan çıkarılmamışımdır. Bugün okumaya çalışıcam.
Canim normalde 18 30 da kapatiyorum yemek faslini ama kac gündür misafir var ondan geçe kaliyorummtatlim menun guzel afiyet olsun ancak aksam yemegini daha erken yeme sansin yokmu mesela en gec 7 olsa ...
Misafir gelincede gidincede oluyo boyle seyler :) kahvaltiya dikkat et canimİyi akşamlar kızlar..
Menümü yazıp kaçıyorum hemen, çok yorgunum, sabah da erken kalkmam gerek :/
Sabah yiyemedim
Öğlen
6-7 çatal rus salatası 2 parmak kadar ekmekle
yarım tabak sade pirinç pilavı, üzerinde 1 parça et
Ara
4 parmak kadar pasta
1 fincan çay
Misafir gitmiştim, o yüzden öğün böyle oldu
Akşam
1 dilim sucuk
2 kaşık pilav
4-5 parça karpuz
Ara
1 fincan çay
1 lt kadar su, hatırlamıyorum tam olarak
Klasik simlal menüsü azz ve özz afiyet olsun canimm :)Bugünkü menüm
12.00: 2 kasik domatesli yumurta, yarım dilim peynir, 2 küp süzme peynir, 1 zeytin, domates, salatalık
17.00: az sütlü kahve, bir avuç taze fındık
19.30: iki dilim ekmek, iki orta boy köfte
Su : 2 lt
Benide 1 haftadir memnun etmiyor ama olsun, ben moralimi bozmasina izin vermiyorum. Napalim bu hafta olmazsa haftaya olur. Hayatta mutlu olacak o kadar cok sey varken hic tartiya canimi sıktıramam
Sag ol zeynebim, Allah kismet ederde o günleri görürsek insallah
Ne güzel, cok sevindimhaftaya benim tartim da bana inat etmekten vazgececek insallah - sahip pes ettim dedigi an daha da mutlu olacagim
Canim normalde 18 30 da kapatiyorum yemek faslini ama kac gündür misafir var ondan geçe kaliyorumm
nöbet faslini ucuz atlattim canimMasallah kankimee okadar yemekten hic fazla kacirmamiss
evet canim haklisin ama nöbette aksam erken yemessem gece daha cok acikiyorum sorun oluyor. bu arada resmin cok hosafiyey olsun sevdacim
pilavi hem ogle hem aksam olmamaliydi (aksam 1 kasikta olsa )
aslinda corbayla pilav ayni andada olmamali ama az oldugu icin sikinti olmaz tatlim.
tesekkürler tatlimArkadaşların gerçekten hainmiş ama az yemişsin. Her şeyden azar azar... Orantılı olmuş rakibecim
canimcim sen meyve yemekte beni bile gecmissin masallahBugünkü menüm (bir türlü doymak bilmedim yahu)
Başlangıç 07:00
1 fincan şekersiz detoks çayı
(Yeşil çay & ısırganotu çayı)
Sabah 09:00
250 gr. yoğurt
1 tk bal
Biraz tarçın (iştah kapatır
derler birde)
1-2 yk keten tohumu
Öğlen 11:00-14:00 (boğazıma düğüm atabilseydim keşke)
1 elma
1 nektarin
1 kayısı
1 muz
1 armut
Nasıl yediysem ben bile şaşıyorum
Akşam 18:30
1 lahmacun
Bol salata
Su: 2 lt
Spor: jillian L1/3
10'ar popo hareket
20 mekik
20 wide toe touch
1 saat yürüyüş
cok gecmis olsun canim ilaclarini düzenli kullan insallah Allah sifani verirO senin tatlılığın
Guatr değerim sınırdaymış canım, doktor tedavi edilsin biran önce dedi ondan hap kullanıyorum. Bu guatr değerleri hamile kalmak içinde önemliymiş...
Şişmanlatan guatr var bende
güzel olmus canimBugünkü menüm
12.00: 2 kasik domatesli yumurta, yarım dilim peynir, 2 küp süzme peynir, 1 zeytin, domates, salatalık
17.00: az sütlü kahve, bir avuç taze fındık
19.30: iki dilim ekmek, iki orta boy köfte
Su : 2 lt
günaydin canimmGÜNAYDIN GÜZELLER
pogaca haric güzel canimGünaydın kizlar dün akşam ne yaptıysam menümü paylaşmadım internet çoook yavasti
Dünkü menüm
08:001 dilim ekmek
Az peynir
Çay
10 00
1 toptan az dondurma
12 30
Küçük tabak sarma
1 kase cacik
15 00
Biraz karpuz
17 00
2 kaşık kısır
1 poğaça
20 30
Biraz karpuz
2 buçuk litre su
Spor yapamadim
insallah canimKizlar bugün persembe, yani dikkat günü... Abur cubura yönelmek, fazla spor yapmak, siskinlik yapan seyleri yemek yok.
Ya bu ara benimde canim acayip meyve istiyo afiyet olsun canimm sık yemissin ama agir yemekler degil okadar. Lahmacunda cok buyuk degilse sıkıntı yokk :))Bugünkü menüm (bir türlü doymak bilmedim yahu)
Başlangıç 07:00
1 fincan şekersiz detoks çayı
(Yeşil çay & ısırganotu çayı)
Sabah 09:00
250 gr. yoğurt
1 tk bal
Biraz tarçın (iştah kapatır
derler birde)
1-2 yk keten tohumu
Öğlen 11:00-14:00 (boğazıma düğüm atabilseydim keşke)
1 elma
1 nektarin
1 kayısı
1 muz
1 armut
Nasıl yediysem ben bile şaşıyorum
Akşam 18:30
1 lahmacun
Bol salata
Su: 2 lt
Spor: jillian L1/3
10'ar popo hareket
20 mekik
20 wide toe touch
1 saat yürüyüş
Kizlarr
Rakip kanki eslesmesini yarin tekrar guncellicem.
Bu arada rakipler arasi 1. sececegizz haydi bakalim rekabeti birakmayalim
nöbet faslini ucuz atlattim canim
evet canim haklisin ama nöbette aksam erken yemessem gece daha cok acikiyorum sorun oluyor. bu arada resmin cok hos
tesekkürler tatlim
canimcim sen meyve yemekte beni bile gecmissin masallah
cok gecmis olsun canim ilaclarini düzenli kullan insallah Allah sifani verir
güzel olmus canim
günaydin canimm
pogaca haric güzel canim
insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?