bugün perşembe yani 'uslu olmazsan sonuçlarına katlanırsın' günüü
Artidayim zaten
değildir bence kesmeyi dene canım. başıma gelenlerden sonra hurma yerken iki kere düşünüyorumara öğünlerde hurma yediğim günden beri artı görüyorum bu bir tesadüf mü acaba....
değildir bence kesmeyi dene canım. başıma gelenlerden sonra hurma yerken iki kere düşünüyorum
ben sakiz cigniyorum usluyummuslu muyuuuz??
ne yemeyi planliyorsunusluyum simdilik izlenimi yaratmaya calistimaklimdakini mideme indirmezsem uslu kalacagim
hurmanin seker orani yüksek canim azi karar cogu zarar her gün yenmemelitopu topu üç gündür yiyiyorum üç gündür bir önceki günden fazla çıkıyorum yahu... bence de yememeliyim.. hurma yemek listemden sonsuza kadar çıkmıştır.... bay bay hurma....
benimde en sevdiğimdi ama diyette yaramıyor anladım.topu topu üç gündür yiyiyorum üç gündür bir önceki günden fazla çıkıyorum yahu... bence de yememeliyim.. hurma yemek listemden sonsuza kadar çıkmıştır.... bay bay hurma....
ben sakiz cigniyorum usluyumm
ne yemeyi planliyorsun
hurmanin seker orani yüksek canim azi karar cogu zarar her gün yenmemeli
benimde en sevdiğimdi ama diyette yaramıyor anladım.
ben cigneyip patlatmayi sevenlerdenimben sakızları yutuyorum genelde :)) çiğneyenlere de hayranım.....
Sen güzel sonuc alirsin eminimbende geçen haftaya göre ekside ama hafta başına göre artıdayım yarın nolur hiç bilemiyorum.....
Bende hurma diyetinden sonra arti görmüstüm, kimi bünyede ters etki yaratiyor. Herkes hurma diyet kabizliga birebir dedi ben, devamini anlatmiyorum bileara öğünlerde hurma yediğim günden beri artı görüyorum bu bir tesadüf mü acaba....
Bal istedi canimne yemeyi planliyorsun
Ayni benben sakızları yutuyorum genelde :)) çiğneyenlere de hayranım.....
bi tatli kasigi ye nefsin körelsin canim cokda zararli bi sey degilmis yaniiBal istedi canim
Sen güzel sonuc alirsin eminim
Bende hurma diyetinden sonra arti görmüstüm, kimi bünyede ters etki yaratiyor. Herkes hurma diyet kabizliga birebir dedi ben, devamini anlatmiyorum bile
Bal istedi canim
Ayni ben
hoşgeldin canımm
benim rakibim yok rakip isterim bana bir rakip lütfen kaptancım
cok yorgunum ama benimde temizlik yapmam lazim halilarimi yikamaya veriyorum bu gün
Kolay gelsin canım kahve istedi
uslu muyuuuz??
ara öğünlerde hurma yediğim günden beri artı görüyorum bu bir tesadüf mü acaba....
ben sakızları yutuyorum genelde :)) çiğneyenlere de hayranım.....
gereksiz.....bir daha zor girer mideme....
ben çok sevmem ama burdakiler hurma diyeti yapıyordu ya... ordan esinlenerek ara öğün yapılabilir demiştim... bana yaramadı....
ben cigneyip patlatmayi sevenlerdenim
Kizlar saat 1bucuk gibi burda olabilecek olan varsa buyrun birlikte kahve icelim
Ben ekmege sürüp üzerine tarcin döküp yemek istiyorumbi tatli kasigi ye nefsin körelsin canim cokda zararli bi sey degilmis yanii
Hic yemeden olmaz ki, bari yogurt ye.bunun için akşam yememeyi düşünüyorum nihahahaaa :))
Ben ekmege sürüp üzerine tarcin döküp yemek istiyorumbak abartiya kacmamak icin kaymaktan hic bahsetmiyorum
Hic yemeden olmaz ki, bari yogurt ye.
Güzel afiyet olsun :)yoğurt ve tavuk yicem....
hic sorma canim ayni bendede yaz geldi mi kisa kadar kapanmaz kapi pencere sürekli temizlik gerekiyor haliyleay bu sicakta temizlik hic cekilmiyor hele benim kapi pencere hep acik nasil toz oluyor anlatamam
ben kahve sevmiyorum ama adacayiyla eslik edeyim olmadiKizlar saat 1bucuk gibi burda olabilecek olan varsa buyrun birlikte kahve icelim
oooo aenin bal üzerinde cok degisik fantazilerin varmis canim bunlar olmaz ammaBen ekmege sürüp üzerine tarcin döküp yemek istiyorumbak abartiya kacmamak icin kaymaktan hic bahsetmiyorum
gercekten bu duruma cok üzülüyorum her gün sehit haberleri ekonomi berbatne olacak bu doların hali... gene her şeye zam gelecek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?