Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

değildir bence kesmeyi dene canım. başıma gelenlerden sonra hurma yerken iki kere düşünüyorum

topu topu üç gündür yiyiyorum üç gündür bir önceki günden fazla çıkıyorum yahu... bence de yememeliyim.. hurma yemek listemden sonsuza kadar çıkmıştır.... bay bay hurma....

topu topu üç gündür yiyiyorum üç gündür bir önceki günden fazla çıkıyorum yahu... bence de yememeliyim.. hurma yemek listemden sonsuza kadar çıkmıştır.... bay bay hurma....
hurmanin seker orani yüksek canim azi karar cogu zarar her gün yenmemeli

ben sakiz cigniyorum usluyumm

ne yemeyi planliyorsun

ben sakızları yutuyorum genelde :)) çiğneyenlere de hayranım.....

hurmanin seker orani yüksek canim azi karar cogu zarar her gün yenmemeli

gereksiz.....bir daha zor girer mideme....

benimde en sevdiğimdi ama diyette yaramıyor anladım.

ben çok sevmem ama burdakiler hurma diyeti yapıyordu ya... ordan esinlenerek ara öğün yapılabilir demiştim... bana yaramadı....

bende geçen haftaya göre ekside ama hafta başına göre artıdayım yarın nolur hiç bilemiyorum.....
Sen güzel sonuc alirsin eminim

ara öğünlerde hurma yediğim günden beri artı görüyorum bu bir tesadüf mü acaba....
Bende hurma diyetinden sonra arti görmüstüm, kimi bünyede ters etki yaratiyor. Herkes hurma diyet kabizliga birebir dedi ben, devamini anlatmiyorum bile

ne yemeyi planliyorsun
Bal istedi canim

ben sakızları yutuyorum genelde :)) çiğneyenlere de hayranım.....
Ayni ben

Sen güzel sonuc alirsin eminim

Bende hurma diyetinden sonra arti görmüstüm, kimi bünyede ters etki yaratiyor. Herkes hurma diyet kabizliga birebir dedi ben, devamini anlatmiyorum bile

Bal istedi canim

Ayni ben

bunun için akşam yememeyi düşünüyorum nihahahaaa :))

hoşgeldin canımm

benim rakibim yok rakip isterim bana bir rakip lütfen kaptancım

nasil rakibin yok kiz yazdim herkese rakip kanki

cok yorgunum ama benimde temizlik yapmam lazim halilarimi yikamaya veriyorum bu gün

ay bu sicakta temizlik hic cekilmiyor hele benim kapi pencere hep acik nasil toz oluyor anlatamam

Kolay gelsin canım kahve istedi

sagol tatlim e beraber icelim ben yarim saate bi ara bericem kahve icicem gel

bugun persembe herkes seve seve uslu duracak yoksa tarti bizi sevecek

ara öğünlerde hurma yediğim günden beri artı görüyorum bu bir tesadüf mü acaba....

hurma masum bi yiyecek degil tatlim hem masumda olsa senin vucuduna uygun olmayabilir.

hurma diyeti gercek hurmayla yapilir ve ancak o zaman etki eder tabi herkeste degil. bi arkadasimin annesinin vucudunu temizlemek icin doktor bir sure sadece su ve hurma yemesini onermis

ben cigneyip patlatmayi sevenlerdenim

bendeeeeee

ay bu sicakta temizlik hic cekilmiyor hele benim kapi pencere hep acik nasil toz oluyor anlatamam
hic sorma canim ayni bendede yaz geldi mi kisa kadar kapanmaz kapi pencere sürekli temizlik gerekiyor haliyle
Kizlar saat 1bucuk gibi burda olabilecek olan varsa buyrun birlikte kahve icelim
ben kahve sevmiyorum ama adacayiyla eslik edeyim olmadi
Ben ekmege sürüp üzerine tarcin döküp yemek istiyorum bak abartiya kacmamak icin kaymaktan hic bahsetmiyorum
oooo aenin bal üzerinde cok degisik fantazilerin varmis canim bunlar olmaz amma
ne olacak bu doların hali... gene her şeye zam gelecek....
gercekten bu duruma cok üzülüyorum her gün sehit haberleri ekonomi berbat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…