hic sorma canim ayni bendede yaz geldi mi kisa kadar kapanmaz kapi pencere sürekli temizlik gerekiyor haliyle
ben kahve sevmiyorum ama adacayiyla eslik edeyim olmadi
oooo aenin bal üzerinde cok degisik fantazilerin varmis canim bunlar olmaz amma
gercekten bu duruma cok üzülüyorum her gün sehit haberleri ekonomi berbat
Çıktım yola
nasil rakibin yok kiz yazdim herkese rakip kanki
ay bu sicakta temizlik hic cekilmiyor hele benim kapi pencere hep acik nasil toz oluyor anlatamam
sagol tatlim e beraber icelim ben yarim saate bi ara bericem kahve icicem gel
bugun persembe herkes seve seve uslu duracak yoksa tarti bizi sevecek
hurma masum bi yiyecek degil tatlim hem masumda olsa senin vucuduna uygun olmayabilir.
hurma diyeti gercek hurmayla yapilir ve ancak o zaman etki eder tabi herkeste degil. bi arkadasimin annesinin vucudunu temizlemek icin doktor bir sure sadece su ve hurma yemesini onermis
bendeeeeee
Bazen winnie the pooh bile olmak istiyorum bal yüzündenooo senin bal üzerinde cok degisik fantazilerin varmis canim bunlar olmaz amma
Allah yardimcimiz olsunmalesef dün 8 şehit... bu seçimden sonra ne oldu böyle... her şey karıştı....
ülkemizin üzerinde herkesin bi plani var maalesef öyle bi cografyadayiz ki hem cennet hem cehennemmalesef dün 8 şehit... bu seçimden sonra ne oldu böyle... her şey karıştı....
amin canim amin ates düstügü yeri yakiyor cok zor Allah sabir versinAllah yardimcimiz olsunSehit ailelerine sabir versin...
Davet eden ortada yokBiri 13:30 da kahvemi demiş. Biraz gec kaldım ama nescafe iciyodum tamda.
ee feyza nerde yook
nasil rakibin yok kiz yazdim herkese rakip kanki
ay bu sicakta temizlik hic cekilmiyor hele benim kapi pencere hep acik nasil toz oluyor anlatamam
sagol tatlim e beraber icelim ben yarim saate bi ara bericem kahve icicem gel
bugun persembe herkes seve seve uslu duracak yoksa tarti bizi sevecek
hurma masum bi yiyecek degil tatlim hem masumda olsa senin vucuduna uygun olmayabilir.
hurma diyeti gercek hurmayla yapilir ve ancak o zaman etki eder tabi herkeste degil. bi arkadasimin annesinin vucudunu temizlemek icin doktor bir sure sadece su ve hurma yemesini onermis
bendeeeeee
ben kahve mi sabah içtiiim :)
ne olacak bu doların hali... gene her şeye zam gelecek....
hic sorma canim ayni bendede yaz geldi mi kisa kadar kapanmaz kapi pencere sürekli temizlik gerekiyor haliyle
ben kahve sevmiyorum ama adacayiyla eslik edeyim olmadi
oooo aenin bal üzerinde cok degisik fantazilerin varmis canim bunlar olmaz amma
gercekten bu duruma cok üzülüyorum her gün sehit haberleri ekonomi berbat
Çıktım yola
Biri 13:30 da kahvemi demiş. Biraz gec kaldım ama nescafe iciyodum tamda.
Davet eden ortada yok
ee feyza nerde yook
Çook teşekkür ederimm kaptancım
o izne cikmis canim
yarin listeyi güncellicem tatlim sana bi rakip yazicamm
not: ben rakibin dişli vede hırslı olanını severim
ahahah kuzucugumm kilona yakin birisi olmak zorunda malum kilo verme dengeniz ayni olmali sana gore en dislisini secicem ama
Betülü istiyorsun anladik
not: ben rakibin dişli vede hırslı olanını severim
Betülü istiyorsun anladik
ee feyza nerde yook
Memati demesi daha kolay tabiBetül ün yediği hurmalar cuma günü tartıda tırmalar :))) yetişemedim ki mom hatiye (memati der gibi geliyo hep :) )... yoksa onlar kapışmak acayip kilo verdirir insana....
Memati demesi daha kolay tabi
Bakalim zeynep karsisina kimi cikartacak...
nasil göremedin kizz askolsunevit...
bakayım hemen sihirli küreme....
ona en yakın ;
kaleydoskop, semraanne, gunes86 var bir de 64 lerde Hsevda var ama pek görmedim sanki kendisini....
Kaleydoskop kayip...evit...
bakayım hemen sihirli küreme....
ona en yakın ;
kaleydoskop, semraanne, gunes86 var bir de 64 lerde Hsevda var ama pek görmedim sanki kendisini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?