Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu günkü menüm sabah aksam domates salatalik yedim girdim ciktim yedim pöff
haa bide iki üc kasik yogurt yedim yeter daaa usandim tansiyonum düstü temizlik ütü derken ac ac

kırmızılıyla hiç alakası yok diğerinin iyi vermişsin ya maşallah bu gazla tığ gibi olcaksın tığ

ayyy inşallah.... hepimiz olalım inşallah.... muccuucucucuuukk....

su ic suu

masallahin var kiz salma kendini sakin

bu halin iyi iyi sporu birakma bu azminide kaybetme

sende su ic haydii

ahahah o gunleri iple cekiyorum o zamann

tişekkkür ederiiimmmm.... şımarayım azıcık :)) bende o günleri iple çekiyorum :)))

hioc sormaa ne olacak bu halimiz dur bakalim ben yarin nöbette ne yapacam

diren Saye- ....

azdaha ver taliplerin kapıya dizlir ,seç seçebildiğini

pehhh onları kim beğensin :))) ayyy şimdiden havalara girdim ben :)))

yarın ne günü bana uyarsa bende yapıyım ya çok kilo aldım

hoop dedik patatesten başlıcan yok öyle ortadan dalmak.....

bu günkü menüm sabah aksam domates salatalik yedim girdim ciktim yedim pöff
haa bide iki üc kasik yogurt yedim yeter daaa usandim tansiyonum düstü temizlik ütü derken ac ac

benimde başım döndü bu gün biraz tansiyon ayarlarıyla oynuyomuş meğer bu diyet :) ama çekilmez de değil idare eder....

Bugünkü menüm
Sabah: salata (domates, salatalık)
Öğle: salata(domates, salatalık)
Akşam: domates, kabak, fırında mantar
Su: şimdilik 1 lt ama iki buçuk olur yatana kadar

çok iyi gidiyorsun şekerim aynen böyle devam sayılı gün çabuk geçer hem dimi

kız nasıl kaçırmak mümkün mü özetinin özeti tekrarının tekrarı döne döne oynatıyorlar :)
ya öyle tv tekrarlarını görüyorum ama evde çocukta olunca ister istemez kopuk kopuk bakıyorum birşey anlayamıyorum en iyisi netten oluyor işim çıktığında durduruyorum bitince kaldığım yerden devamm bu kadarr

direnecez artik napcezzz demek tansiyonu düsen tek ben degilim haaa bende ictigim metformine baglamistim (seker ilaci oluyor kendisi insülin direnci icin kullaniyorum)

arkadaslar hic sormayin yaa benim bu ay yumurta takibi yapilacakti güme gitti kiliste olacagim o ara

haydaaaa... bu kilis işi iyi olmamış... olsun pozitif ol hayırlısı olsun diyelim....

hımm çocuklar var tabi sende haklısın ben herkezi kendim gibi sanıyorum :))

direnecez artik napcezzz demek tansiyonu düsen tek ben degilim haaa bende ictigim metformine baglamistim (seker ilaci oluyor kendisi insülin direnci icin kullaniyorum)

ben endekronolojiye gittim hiç bir şey çıkmadı bende... şeker meker.... biraz kilo vereyim gene gidicem...

kesin altından bi cinlik çıkarr ne resmi atcan söyle bakayım hmm

nihahahaa :))

maşallah berekallah Allah neler yaratıyor tütütütü kız benden çok daha iyisin benim toto göbek maşallahı var

sonrası resmime bakarsan benim halim nasılmış :) mekik çok işe yaradı bende...

ayyy feyza seni şuan çok iyi anlıyorum bende akşam akşam doymak bilmedim hala daha gidip bi 3ü1arada içmek istiyorum durduramıyorum kendimi

neeyyy 3in1 miiii........noo noooo nooooooo.....
merakla bekliyoruzz

bende bendee :)))

bugünkü menüm
sabah
peynir,domates,salatalıktan oluşan bir sandviç(fesleğenli sandviç ekmeğinden)

öğle
1büyük ayran
1soda

akşam
1tavuk baget ve 1orta boy patates soslu fırında(patatesi ilk bi kaç dilim aldım dayanamadım sonra daha fazla yedim patatesi kaçırdım biraz)

su
2.5lt.

spor
jillian
2saat yürüyüş

bu günkü menüm,

yarım lahanayı soğan sarımsak bir kaşık zeytin yağı ile haşladım tabiki karabiber ve kırmızı biber ekledim... tuz yok...

bu çok olmuş 3 tane 1 litrelik kavanoz oldu....

sabah bir koca kase yedim
öğlen bir koca kase yedim
akşam gene yedim....

öğlen 500 adım attım
iş çıkışı 20 dk yürüdüm
45 mekik
40 bacak hareketi
40 jj

iyi ki spor iyi.... yoksaaaa o patatesleri bilemiyorum yanii... neden kaçırmışsın biliyor musun? öğleni boş geçirdiğin için.....

içmiycem kız önce senin için sonra kendim içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…