kırmızılıyla hiç alakası yok diğerinin iyi vermişsin ya maşallah bu gazla tığ gibi olcaksın tığ
su ic suu
masallahin var kiz salma kendini sakin
bu halin iyi iyi sporu birakma bu azminide kaybetme
sende su ic haydii
ahahah o gunleri iple cekiyorum o zamann
hioc sormaa ne olacak bu halimiz dur bakalim ben yarin nöbette ne yapacam
azdaha ver taliplerin kapıya dizlir ,seç seçebildiğini
yarın ne günü bana uyarsa bende yapıyım ya çok kilo aldım
bu günkü menüm sabah aksam domates salatalik yedim girdim ciktim yedim pöff
haa bide iki üc kasik yogurt yedim yeter daaa usandim tansiyonum düstü temizlik ütü derken ac ac
Bugünkü menüm
Sabah: salata (domates, salatalık)
Öğle: salata(domates, salatalık)
Akşam: domates, kabak, fırında mantar
Su: şimdilik 1 lt ama iki buçuk olur yatana kadar
ya öyle tv tekrarlarını görüyorum ama evde çocukta olunca ister istemez kopuk kopuk bakıyorum birşey anlayamıyorum en iyisi netten oluyor işim çıktığında durduruyorum bitince kaldığım yerden devamm bu kadarrkız nasıl kaçırmak mümkün mü özetinin özeti tekrarının tekrarı döne döne oynatıyorlar :)
direnecez artik napcezzzayyy inşallah.... hepimiz olalım inşallah.... muccuucucucuuukk....
tişekkkür ederiiimmmm.... şımarayım azıcık :)) bende o günleri iple çekiyorum :)))
direnSaye- ....
pehhh onları kim beğensin :))) ayyy şimdiden havalara girdim ben :)))
hoop dedik patatesten başlıcan yok öyle ortadan dalmak.....
benimde başım döndü bu gün biraz tansiyon ayarlarıyla oynuyomuş meğer bu diyet :) ama çekilmez de değil idare eder....
kesin altından bi cinlik çıkarr ne resmi atcan söyle bakayım hmmsize nü bir fotomu atayım mı?
maşallah berekallah Allah neler yaratıyor tütütütü
ayyy feyza seni şuan çok iyi anlıyorum bende akşam akşam doymak bilmedim hala daha gidip bi 3ü1arada içmek istiyorum durduramıyorum kendimi1625 le doymadım bilenasıl kesecem bu iştahı yaa artık kahvede kesmiyor öfff
merakla bekliyoruzzwuu ben bi zayıflıyayım seksüüü fotolar çekinip çekinip atarım :)))))
arkadaslar hic sormayin yaa benim bu ay yumurta takibi yapilacakti güme gitti kiliste olacagim o ara
ya öyle tv tekrarlarını görüyorum ama evde çocukta olunca ister istemez kopuk kopuk bakıyorum birşey anlayamıyorum en iyisi netten oluyor işim çıktığında durduruyorum bitince kaldığım yerden devamm bu kadarr
direnecez artik napcezzzdemek tansiyonu düsen tek ben degilim haaa bende ictigim metformine baglamistim (seker ilaci oluyor kendisi insülin direnci icin kullaniyorum)
kesin altından bi cinlik çıkarr ne resmi atcan söyle bakayım hmm
maşallah berekallah Allah neler yaratıyor tütütütükız benden çok daha iyisin benim toto göbek maşallahı var
ayyy feyza seni şuan çok iyi anlıyorum bende akşam akşam doymak bilmedim hala daha gidip bi 3ü1arada içmek istiyorum durduramıyorum kendimi
merakla bekliyoruzz
bugünkü menüm
sabah
peynir,domates,salatalıktan oluşan bir sandviç(fesleğenli sandviç ekmeğinden)
öğle
1büyük ayran
1soda
akşam
1tavuk baget ve 1orta boy patates soslu fırında(patatesi ilk bi kaç dilim aldım dayanamadım sonra daha fazla yedim patatesi kaçırdım biraz)
su
2.5lt.
spor
jillian
2saat yürüyüş
içmiycem kız önce senin için sonra kendim içinnhaydaaaa... bu kilis işi iyi olmamış... olsun pozitif ol hayırlısı olsun diyelim....
hımm çocuklar var tabi sende haklısın ben herkezi kendim gibi sanıyorum :))
ben endekronolojiye gittim hiç bir şey çıkmadı bende... şeker meker.... biraz kilo vereyim gene gidicem...
nihahahaa :))
sonrası resmime bakarsan benim halim nasılmış :) mekik çok işe yaradı bende...
neeyyy 3in1 miiii........noo noooo nooooooo.....
bende bendee :)))
duble türk kahvesi nedir ki??? çok cahilimm yaşimdide Türk kahvesi içiyorum duble...
iyi ki spor iyi.... yoksaaaa o patatesleri bilemiyorum yanii... neden kaçırmışsın biliyor musun? öğleni boş geçirdiğin için.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?