Menüm
Sabah
5 hurma
1 fincan yeşil çay
Ara
1 bardak yoğurt
Öğlen
5 hurma
1 fincan çay
Ara
yarım bardak yoğurt
Akşam
yarım kase pirinç çorbası
2 çatal salata
Su 1.200 lt
Spor
100 yarım mekik
50 squat
Annemin yorumu: ah evladım suratın kaşık kada kaldı.:)))
bilemedim bak haşlama diyo... sindirim olayını da düşün... et suda yumuşak olur ööyle ızgara felam bilemedim.....
sende olmasan beni kim savuncak :)
ayyy yazık bize valla süzüldük iki günde ....
İsteriz de isterizsize nü bir fotomu atayım mı?
Canım hurmaya mi başladın sen. Allah kolaylik versinMenüm
Sabah
5 hurma
1 fincan yeşil çay
Ara
1 bardak yoğurt
Öğlen
5 hurma
1 fincan çay
Ara
yarım bardak yoğurt
Akşam
yarım kase pirinç çorbası
2 çatal salata
Su 1.200 lt
Spor
100 yarım mekik
50 squat
Annemin yorumu: ah evladım suratın kaşık kada kaldı.kadın haklı aslında surat kaşık kadar kaldı ama Toto bütün ihtişamiyla yerinde
İsteriz de isteriz
Aa kız sen şişko değilmişsin ki. Kendini nasıl anlatiyorsan tontik bişi canlanmışti gözümde
benim deAa kız sen şişko değilmişsin ki. Kendini nasıl anlatiyorsan tontik bişi canlanmışti gözümde
aynı benn suratım zaten küçük zayıflayınca herkes ayy yüzün çok zayıf küçücük diyor kilo alınca ama hiçte yüzüm tombullaşıp büyümüyor o yüzden kilo hiç yakışmıyor yüz küçük gövde şişkoAnnemin yorumu: ah evladım suratın kaşık kada kaldı.kadın haklı aslında surat kaşık kadar kaldı ama Toto bütün ihtişamiyla yerinde
aynı benn suratım zaten küçük zayıflayınca herkes ayy yüzün çok zayıf küçücük diyor kilo alınca ama hiçte yüzüm tombullaşıp büyümüyor o yüzden kilo hiç yakışmıyor yüz küçük gövde şişko
Aa kız sen şişko değilmişsin ki. Kendini nasıl anlatiyorsan tontik bişi canlanmışti gözümde
Ayy okurken benim icim fena oldu. Aferin sana iyi dayanmissin.bu günkü menüm,
yarım lahanayı soğan sarımsak bir kaşık zeytin yağı ile haşladım tabiki karabiber ve kırmızı biber ekledim... tuz yok...
bu çok olmuş 3 tane 1 litrelik kavanoz oldu....
sabah bir koca kase yedim
öğlen bir koca kase yedim
akşam gene yedim....
öğlen 500 adım attım
iş çıkışı 20 dk yürüdüm
45 mekik
40 bacak hareketi
40 jj
Ayy okurken benim icim fena oldu. Aferin sana iyi dayanmissin.
Kizlarr naptiniz nasil gidiyorr bu iş hayati hic bana göre degil tatile iyi alismistim bennözlendiniz hanımlarr
Bu stajda acayip in cik yapiyorum vesile olacak insallahh cok gelemiyorm 2 gundur ama islerimi duzene sokup geliciiimm
kedi al kediayyy şu filmi izlerken gidip evlat edinesim geliyor :)
kolay gelsin canım ,merdivende iyi kilo verdirirKizlarr naptiniz nasil gidiyorr bu iş hayati hic bana göre degil tatile iyi alismistim bennözlendiniz hanımlarr
Bu stajda acayip in cik yapiyorum vesile olacak insallahh cok gelemiyorm 2 gundur ama islerimi duzene sokup geliciiimm
Az koyarsın balı yada hiç koyma maksat iştahını kesmek bunuda tarçın yapıyor zaten.içemem ben onu bal tadı varsa
Diğerlerine göre cıvık ama eğlenceli :)kiralık aşk biraz cıvık geldi... diğer ikisi daha ciddi mevzular :)
Of of of öncesi sonrasına baktım da harika görünüyorsun. Çok zayıflamışsın ve vücudun çok orantılı, daha da zayıflayıp hatların ortaya çıkınca tek kelimeyle bomba olacaksın :)
Aynen kuzum bende seyrediyorum ve önümüzde ki cumayı sabırsızlıkla bekliyorum :) bu sezon diziler güzel
betülcüm herkes listede değil o nedenle memnun olmayan arkadaşlar olabilir.
kızlar tesekkür ederim
kız sen zaten bu haftaya artıyla girmedinmi senin bu hafta durumunu toplanaman gerekirken birde utanmadan bu saatlerde 1625 kalorimi alıyorsun tüüüü sana
canım bbenim eşinin düşünceleri elbette önemli ama önemli olan senin kendini iyi hissetmen.
bunu eşine uygun bir dille anlat. zayıflama tutkun bir hastalıga dönüşmedikçe önemli olan senin kendini iyi güzel hissetmen
kız o diziyi ben izlemiyorum ama ben bile biliyorum hangi kanalda oldugunu
tesekkür ederim sevdacım
bende bir insan günlük 1625 kalori alınca nasıl şişmez onu anlayamadım yarabbimmmmm
kız ben bile hatırlıyorum ne varkine onda.
hem sen romantik komedi sevmezmisin bu sene güzel diziler yaptılar
Kiralık aşkı izleyen biri daha varr beni eğlendiriyor yaa bayılıyorum
ahah bende aynısını sölicektim.
kız bir diziyi kaçırmak ne mümkün özetten tekrardan gebertecekler milleti.
ben mecburi kaç diziyi öyle izledim malum tüm gün evdeyim
aman be betüşş hayat zaten yeterince ciddi değilmi birazda gülüp eğlenelim ama dimi
güneşin kızları dısındaki çook ciddi dizilerde beni kasıyor yavv
Tüh ya ama olsun sıkma canını, her şeyde bir hayır vardır gülüm. ALLAH en kısa zamanda mucizene kavuştursunarkadaslar hic sormayin yaa benim bu ay yumurta takibi yapilacakti güme gitti kiliste olacagim o ara
Bendeee :) songülü hemen alabilirim, abla kardeş takılırız :)ayyy şu filmi izlerken gidip evlat edinesim geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?