Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm

Sabah
5 hurma
1 fincan yeşil çay

Ara
1 bardak yoğurt

Öğlen
5 hurma
1 fincan çay

Ara
yarım bardak yoğurt

Akşam
yarım kase pirinç çorbası
2 çatal salata

Su 1.200 lt

Spor
100 yarım mekik
50 squat

100 mekiği nasıl yaptın bee woaaww... ben 40 tanede kösülüyorum....

Annemin yorumu: ah evladım suratın kaşık kada kaldı. kadın haklı aslında surat kaşık kadar kaldı ama Toto bütün ihtişamiyla yerinde

Canım hurmaya mi başladın sen. Allah kolaylik versin

Annemin yorumu: ah evladım suratın kaşık kada kaldı. kadın haklı aslında surat kaşık kadar kaldı ama Toto bütün ihtişamiyla yerinde
aynı benn suratım zaten küçük zayıflayınca herkes ayy yüzün çok zayıf küçücük diyor kilo alınca ama hiçte yüzüm tombullaşıp büyümüyor o yüzden kilo hiç yakışmıyor yüz küçük gövde şişko

Ayy okurken benim icim fena oldu. Aferin sana iyi dayanmissin.

Ayy okurken benim icim fena oldu. Aferin sana iyi dayanmissin.

yok kızz çok güzeldi bence... patatese tercih ederim :)))

Kizlarr naptiniz nasil gidiyorr bu iş hayati hic bana göre degil tatile iyi alismistim benn özlendiniz hanımlarr
Bu stajda acayip in cik yapiyorum vesile olacak insallahh cok gelemiyorm 2 gundur ama islerimi duzene sokup geliciiimm

Allah kolaylık vesin....

Bugunku menum
Sabah 6 30
Kepek ekmegi 1 dilim
2 catal peynir
3 zeytin
Domates

Öglen 12 00
is yerinin yemekleri cok yagliii
4 kasik nohut
2 kasik pirinc pilavi
Cacik
1 kepce mercimek çorbasi

Aksam 18 30
2 haslanmis zeytin yagli patates
1 kase yogurt

20 00
2 fincan cay :)

30 dk jillian
Sabah 30 dakika aksam 30 dakika yuruyus
Servis kullanmamayi tercih ediyorum
2 litre su

içemem ben onu bal tadı varsa
Az koyarsın balı yada hiç koyma maksat iştahını kesmek bunuda tarçın yapıyor zaten.

kiralık aşk biraz cıvık geldi... diğer ikisi daha ciddi mevzular :)
Diğerlerine göre cıvık ama eğlenceli :)

Of of of öncesi sonrasına baktım da harika görünüyorsun. Çok zayıflamışsın ve vücudun çok orantılı, daha da zayıflayıp hatların ortaya çıkınca tek kelimeyle bomba olacaksın :)

Aynen kuzum bende seyrediyorum ve önümüzde ki cumayı sabırsızlıkla bekliyorum :) bu sezon diziler güzel

arkadaslar hic sormayin yaa benim bu ay yumurta takibi yapilacakti güme gitti kiliste olacagim o ara
Tüh ya ama olsun sıkma canını, her şeyde bir hayır vardır gülüm. ALLAH en kısa zamanda mucizene kavuştursun

ayyy şu filmi izlerken gidip evlat edinesim geliyor :)
Bendeee :) songülü hemen alabilirim, abla kardeş takılırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…