Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel spor mpor... beğendim şekerim....

bomba mı olcamm haayyy ağzın bal yesin...
Songül alınır yani dimi.... ayyyy ben yaşlandıkça duygusal oluyorum bee....

btlbetul kızz masallah resimlerini gordum gobek gitmisss tebrik ediyorm canimm

teşekkür ederiiim inşallah devamı gelir yaaa....

evet betüş ya öyle bir anlatıyordun ki kendini görende 90 kilo bu kız herhalde der

kızlar göbüşümün o halleri var ama direk beni tanırlar :))) ondan atamıyorum o halleri pek...

Tabi ki bomba olacaksın :) hemde çıtır bomba :) feyzanın dediği gibi talipler kapıda kuyruk oluşturacak :)

Ne aileler, ne çocuklar, ne hayatlar var... Allahım sana şükürler olsun

ne katmışlar buna... bu bana bir hafta yeter valla :)))
Ne katmışlar bilmiyorum ama bizde üç kerede anca yeriz :))

Kizlarr naptiniz nasil gidiyorr bu iş hayati hic bana göre degil tatile iyi alismistim benn özlendiniz hanımlarr
Bu stajda acayip in cik yapiyorum vesile olacak insallahh cok gelemiyorm 2 gundur ama islerimi duzene sokup geliciiimm

ayy yesinlert alisirsin tatlim.
bence calismak insan hayatini düzene sokuyor en azindan benim icin boyle.

ne katmışlar buna... bu bana bir hafta yeter valla :)))

ebrum kayinvalidem yanina gittigimizde bana kabak verdi tarla kabagi dedi na bunun 1.5 kati iste halaaa yiyoruz. birde salatalik verdi normal salataligin 3 kati hem enine genis hem boyuna 1 tanesini 1 hafta yedik düsün.

betulcum normali boyle sanirim biz anormaline cokmu alıştik ne

Çok büyük zeynebim ya, ziyan olsun da istemiyorum da ne pişireceğim ben bu kadar :)))

Ay o salatalık çok lezzetlidir :)

melanyfonik canım ALLAH yardımcın olsun, kısa sürede alışırsın iş hayatına hem sadece iş olarak görme, merdivenler sayesinde spor da yapıyorsun :)) merdiven çıkmak popo için squatla eş değer :)

Songül Güney
Selin Ali
Defne Ömer
Hepsi favorim, bu sevda pıtırcıklarına baktıkça ben heyecanlanıyorum, içimde ki aşklar kabarıyor :)))

Defneyle Ömeri tanımıyorum......... Selin ile Ali evet yaniii... delirtmesinler beni sevgili olsunlar artık aaaaaa....

Kızlar hayırlı aksamlar çık yorgunum menümü yazıp yatacam
09 00
2 dilim ekmek
Biraz peynir
2 haşlanmış yumurta
Ara 2 kare bitter
Öğle
2 közlenmiş biber
Ara çayla 2 kurabiye
Akşam 2 kaşık menemenle 2 lokma ekmek
Biraz kavun 1 nektarin

Defneyle Ömeri tanımıyorum......... Selin ile Ali evet yaniii... delirtmesinler beni sevgili olsunlar artık aaaaaa....
Kiralık Aşka baksan tanırdın onları :)
Hemen sevgili olsalar heyecanı kaçar :)

Kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum. Bir saat yürüyecegim inş.
Kız bu saatte dikkat et, ben olsam ödüm kopar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…