evet betüş ya öyle bir anlatıyordun ki kendini görende 90 kilo bu kız herhalde derAa kız sen şişko değilmişsin ki. Kendini nasıl anlatiyorsan tontik bişi canlanmışti gözümde
yok kızz çok güzeldi bence... patatese tercih ederim :)))
Allah kolaylık vesin....
Bugunku menum
Sabah 6 30
Kepek ekmegi 1 dilim
2 catal peynir
3 zeytin
Domates
Öglen 12 00
is yerinin yemekleri cok yagliii
4 kasik nohut
2 kasik pirinc pilavi
Cacik
1 kepce mercimek çorbasi
Aksam 18 30
2 haslanmis zeytin yagli patates
1 kase yogurt
20 00
2 fincan cay :)
30 dk jillian
Sabah 30 dakika aksam 30 dakika yuruyus
Servis kullanmamayi tercih ediyorum
2 litre su
Az koyarsın balı yada hiç koyma maksat iştahını kesmek bunuda tarçın yapıyor zaten.
Diğerlerine göre cıvık ama eğlenceli :)
Of of of öncesi sonrasına baktım da harika görünüyorsun. Çok zayıflamışsın ve vücudun çok orantılı, daha da zayıflayıp hatların ortaya çıkınca tek kelimeyle bomba olacaksın :)
Aynen kuzum bende seyrediyorum ve önümüzde ki cumayı sabırsızlıkla bekliyorum :) bu sezon diziler güzel
Tüh ya ama olsun sıkma canını, her şeyde bir hayır vardır gülüm. ALLAH en kısa zamanda mucizene kavuştursun
Bendeee :) songülü hemen alabilirim, abla kardeş takılırız :)
btlbetul kızz masallah resimlerini gordum gobek gitmisss tebrik ediyorm canimm
evet betüş ya öyle bir anlatıyordun ki kendini görende 90 kilo bu kız herhalde der
Kızlar bugün arkadaşım kendi bahçesinde yetiştirdiği kabaklardan getirdi, ilk defa bu boyda kabak gördüm canlı canlı :)
Kolumla birlikte çektim büyüklüğünü anlayın diye :)
Eki Görüntüle 1614283
Tabi ki bomba olacaksın :) hemde çıtır bomba :) feyzanın dediği gibi talipler kapıda kuyruk oluşturacak :)bomba mı olcamm haayyy ağzın bal yesin...
Songül alınır yani dimi.... ayyyy ben yaşlandıkça duygusal oluyorum bee....
teşekkür ederiiim inşallah devamı gelir yaaa....
kızlar göbüşümün o halleri var ama direk beni tanırlar :))) ondan atamıyorum o halleri pek...
Ne katmışlar bilmiyorum ama bizde üç kerede anca yeriz :))ne katmışlar buna... bu bana bir hafta yeter valla :)))
Kizlarr naptiniz nasil gidiyorr bu iş hayati hic bana göre degil tatile iyi alismistim bennözlendiniz hanımlarr
Bu stajda acayip in cik yapiyorum vesile olacak insallahh cok gelemiyorm 2 gundur ama islerimi duzene sokup geliciiimm
Kızlar bugün arkadaşım kendi bahçesinde yetiştirdiği kabaklardan getirdi, ilk defa bu boyda kabak gördüm canlı canlı :)
Eki Görüntüle 1614283
ne katmışlar buna... bu bana bir hafta yeter valla :)))
SongülSongülGüney olur bu iş :)))
Çok büyük zeynebim ya, ziyan olsun da istemiyorum da ne pişireceğim ben bu kadar :)))
ayy yesinlert alisirsin tatlim.
bence calismak insan hayatini düzene sokuyor en azindan benim icin boyle.
ebrum kayinvalidem yanina gittigimizde bana kabak verdi tarla kabagi dedi na bunun 1.5 kati iste halaaa yiyoruz. birde salatalik verdi normal salataligin 3 kati hem enine genis hem boyuna 1 tanesini 1 hafta yedik düsün.
betulcum normali boyle sanirim biz anormaline cokmu alıştik ne
SongülGüney
SelinAli
DefneÖmer
Hepsi favorim, bu sevda pıtırcıklarına baktıkça ben heyecanlanıyorum, içimde ki aşklar kabarıyor :)))
bu saatte şşş kimle buluşçen bakiim :)))Kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum. Bir saat yürüyecegim inş.
Kiralık Aşka baksan tanırdın onları :)Defneyle Ömeri tanımıyorum......... Selin ile Ali evet yaniii... delirtmesinler beni sevgili olsunlar artık aaaaaa....
Kız bu saatte dikkat et, ben olsam ödüm kopar :)Kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum. Bir saat yürüyecegim inş.
100 mekiği nasıl yaptın bee woaaww... ben 40 tanede kösülüyorum....
Canım hurmaya mi başladın sen. Allah kolaylik versin
Eki Görüntüle 1614283
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?