Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ebrum yaa kiz ben hep erken kalkiyorum kii genelde 8 gibi uyanirim ama su son 1 aydir kurstu direksiyondu buraya gelemiyorum. erken kalkmayi seviyorum ben.

bu arada cok sagol kuzum hakkimda hayirlisi insallah bakalim
Erken kalkmayi seviyorsun biliyorum canim, seni buralarda erkenden görmekte cok güzel

Amin insallah zeynebim...

esim hic sevmez mesela o kizi. hatta bazen kanali bile degistirtir bana. hoslasmiyor o tarz seyden. zaten dizi izlemeyi pek sevmez damarina basmiyorum bende fazla
Allahtan ben o konuda sansliyim, esimle rolleri degistirmis gibiyiz

Whats app uygulamasina okunmadi olarak isaretle özelligi gelmiş.

Facebooktan sonra bu whatsappta cok yuva yikacak gibi. Insani yeminle zorla aklini nelere calistirtiyorlar yaaa
Aaa nasil oluyor ki? Cift tik kim bilir kac yuvayi dagitti, simdi birde bu cikti adamlar zannimca zevk aliyorlar...

diger kocalara gore benimle dizi izleme durumuna sukrediyorum kuzum

sabah yeni guncelleme geldi kisinin mesaji uzerine basili tutunca en altta okunmadi olarak isaretle diyor. vallahi daha neler çıkaracaklarını merak ediyorum.cok şükür bu tarz seylere ne takilirim nede esim takilir. hatta bazen yazdığımi görür cevap vermez irdelemem bile (acil degilse )

Iste her insan farkli kuzum, yuva kolay kurulan bir sey degil ve bana göre cift tikla yikilacak bir sey de degil ama gel gör ki bazilarinin bosanma sebebi olabiliyor...

Iste her insan farkli kuzum, yuva kolay kurulan bir sey degil ve bana göre cift tikla yikilacak bir sey de degil ama gel gör ki bazilarinin bosanma sebebi olabiliyor...

malesef kuzum yaa bu tarz seyler beni cok üzüyor aslina bakarsan kisinin karsisindaki insana verdigi guvenle hep orantili bunlar. Birde kisilerin iliskisi disinda ugrasi olmayinca iliskiye karsisindaki kisiye sariyor. Allah herkesin sonunu hayir etsin akil fikir versin

evet canim emziriyorum karbonhidrat diyeti yapayım dedim sutum azaldi bıraktım

Supersin valla yolculuk nereye tatilemi

Amin canim, Rabbim herkesin yuvasina mutluluk ve huzur versin Bekarlarimizin karsisina da hayirli kismetler cikartsin #GeleceginBombasiBtlbetül

Günaydin güzellerr diyet yapanlar et gününüzz hayirli olsun valla ohh
Günaydin canim, hayirli isler

ön muhasebe falam filam ne iş olursa yaparım abi...

kocamla çıktım kız. E-brulim site içinde yürüdük asayiş berkemal yani

hııımmm iyi o zaman :))

Günaydinnn takimin guzel cici ve gelecegin fit kizlarii

Bugun bi is görüşmem var hayirlisi icin dualarinizi bekliyorum kizlar.

Firmayida bilirsiniz rafinera hani kisiye özel yemek gönderiyorlar falan.

Bakalim...Hayirlisi

Allah yardımcın olsun...

Whats app uygulamasina okunmadi olarak isaretle özelligi gelmiş.

Facebooktan sonra bu whatsappta cok yuva yikacak gibi. Insani yeminle zorla aklini nelere calistirtiyorlar yaaa

Hemen herkez eşinin telefonuna çullansın :))

Onlar bahane arıyomuştur zaten... Seven insan nelere katlanıyor....

Günaydin güzellerr diyet yapanlar et gününüzz hayirli olsun valla ohh

Korkuyorum ya verdiğim gramları geri alırsam diye ödüm patlıyor....

evet canim emziriyorum karbonhidrat diyeti yapayım dedim sutum azaldi bıraktım

aman aman önce bebiş...

Günaydın kızlar. Başladım ben çalışmaya dün.

Hayırlı olsuuun :)

Evit sabah menüm et olamadı... arkadaşın çat kapı kahvaltıya gelmesiylen önünde tavuk yemeye utandım :)) öğlen akşam olsa yerdim de sabah olunca şeyeetiremedim....... Neysee parmağım kadar uzun ince bir dilim peynir yedim ve 6-7 taze fındık yedim..... Allah tan çenem düşükte eee niye o kadar az yiyosun muhabbetine giremedi nihahaha :)) fındık olmayaydı eyiydi....

Onlar bahane arıyomuştur zaten... Seven insan nelere katlanıyor....
Haklisin seven insan bir cok seye gögüs geriyor... Sevmeyene cift tik bahane :)

Bence iyi olmus, peki güne nasil devam etmeyi düsünüyorsun?

kız E-brulim mesajını "bir tavuk ol gel yüreğime" olarak okudum valla :))) bu aralar tavuklarla fazla içli dışlıyım zannımca.... biraz ilişkimize ara vermem gerekiyor....
Tövbeler olsun Sen kafayi tavukla bozmussun, uzak dur

Hayirli olsun canim, eee nasil begendin mi yeni is yerini?
Sağol canım iyi gibi tabi daha yeni başladım farklı bi ortam. Devlet Hastanesi oldu ameliyathane istemedim servis bakalım nasıl olacak yaşayıp gorcem.
Teşekkürler

Haklisin seven insan bir cok seye gögüs geriyor... Sevmeyene cift tik bahane :)

Bence iyi olmus, peki güne nasil devam etmeyi düsünüyorsun?

Tövbeler olsun Sen kafayi tavukla bozmussun, uzak dur

güne tavukla devam edicem.... et gününü fazla bozmadığımı düşünüyorum....

Sağol canım iyi gibi tabi daha yeni başladım farklı bi ortam. Devlet Hastanesi oldu ameliyathane istemedim servis bakalım nasıl olacak yaşayıp gorcem.
Hayirlisi insallah her sey güzel olur, her sey gönlünce olur... Ortam farkli, calisanlar farkli ama bunlara zamanla alisiyor insan. Seninde Allah yardimcin olsun canim, insallah biran önce alisirsin.

güne tavukla devam edicem.... et gününü fazla bozmadığımı düşünüyorum....
Bir dilim peynirle bir kac findiga göz yumulur zannimca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…