Erken kalkmayi seviyorsun biliyorum canim, seni buralarda erkenden görmekte cok güzel
ebrum yaa kiz ben hep erken kalkiyorum kii genelde 8 gibi uyanirim ama su son 1 aydir kurstu direksiyondu buraya gelemiyorum. erken kalkmayi seviyorum ben.
bu arada cok sagol kuzum hakkimda hayirlisi insallah bakalim
Allahtan ben o konuda sansliyim, esimle rolleri degistirmis gibiyiz
esim hic sevmez mesela o kizi. hatta bazen kanali bile degistirtir bana. hoslasmiyor o tarz seyden. zaten dizi izlemeyi pek sevmez damarina basmiyorum bende fazla
Aaa nasil oluyor ki? Cift tik kim bilir kac yuvayi dagitti, simdi birde bu ciktiWhats app uygulamasina okunmadi olarak isaretle özelligi gelmiş.
Facebooktan sonra bu whatsappta cok yuva yikacak gibi. Insani yeminle zorla aklini nelere calistirtiyorlar yaaa
Erken kalkmayi seviyorsun biliyorum canim, seni buralarda erkenden görmekte cok güzel
Amin insallah zeynebim...
Allahtan ben o konuda sansliyim, esimle rolleri degistirmis gibiyiz
Aaa nasil oluyor ki? Cift tik kim bilir kac yuvayi dagitti, simdi birde bu ciktiadamlar zannimca zevk aliyorlar...
Iste her insan farkli kuzum, yuva kolay kurulan bir sey degil ve bana göre cift tikla yikilacak bir sey de degil ama gel gör ki bazilarinin bosanma sebebi olabiliyor...
diger kocalara gore benimle dizi izleme durumuna sukrediyorum kuzum
sabah yeni guncelleme geldi kisinin mesaji uzerine basili tutunca en altta okunmadi olarak isaretle diyor. vallahi daha neler çıkaracaklarını merak ediyorum.cok şükür bu tarz seylere ne takilirim nede esim takilir. hatta bazen yazdığımi görür cevap vermez irdelemem bile (acil degilse )
Iste her insan farkli kuzum, yuva kolay kurulan bir sey degil ve bana göre cift tikla yikilacak bir sey de degil ama gel gör ki bazilarinin bosanma sebebi olabiliyor...
evet canim emziriyorum karbonhidrat diyeti yapayım dedim sutum azaldi bıraktımAllah kolaylik versin canim
güzel spor güzel menü
amin canim insallah benimle birlikte isteyen herkese hayirli saglikli evlat versin insallah
betüs sen ne is yapiyordun cok eglencelisin yaa
valla bizde kabak salatalik yetistiririz de bal kabagi disindakiler bu kadar büyümüyor
iki kurabiye fazla gibi olsada bebisin hakki olsun emziriyordun demi
bu gün menün güzel olmus canim
Çok az yemişsin ama böyle olmadanda verilmiyor kiloMenüm
10.00 2 dilim ekmek 2 dilim peynir3zeytin 1 yumurta domates salatalık
14.00 1 fincan kahve 1 kurabiye
17.00 buğday aşı 1 tabak
3 litre su 1 saat yürüyüş
Supersin valla yolculuk nereye tatilemiKızlar hiçbir mesajınızı okuyamadım öyle yorgunum ki sabah yola çıkacağız bu kadar yorgunluğa bu diyet beni bitirdi ama yılmıyorumm
menüm
2havuç 1turp 2dalbrokoli 1közlenmiş biber göbek salata nane bol limondan yaptığım salatayı yedim gün boyu
2litre su
2kup yeşil çay
spor
30 dakika jillian
Amin canim, Rabbim herkesin yuvasina mutluluk ve huzur versin
malesef kuzum yaa bu tarz seyler beni cok üzüyor aslina bakarsan kisinin karsisindaki insana verdigi guvenle hep orantili bunlar. Birde kisilerin iliskisi disinda ugrasi olmayinca iliskiye karsisindaki kisiye sariyor. Allah herkesin sonunu hayir etsin akil fikir versin
Günaydin canim, hayirli islerGünaydin güzellerrdiyet yapanlar et gününüzz hayirli olsun valla ohh
Hayirli olsun canim, eee nasil begendin mi yeni is yerini?Günaydın kızlar. Başladım ben çalışmaya dün.
Allah kolaylik versin canim
güzel spor güzel menü
amin canim insallah benimle birlikte isteyen herkese hayirli saglikli evlat versin insallah
betüs sen ne is yapiyordun cok eglencelisin yaa
valla bizde kabak salatalik yetistiririz de bal kabagi disindakiler bu kadar büyümüyor
iki kurabiye fazla gibi olsada bebisin hakki olsun emziriyordun demi
bu gün menün güzel olmus canim
Günaydinnn takimin guzel cici ve gelecegin fit kizlarii
Bugun bi is görüşmem var hayirlisi icin dualarinizi bekliyorum kizlar.
Firmayida bilirsiniz rafinera hani kisiye özel yemek gönderiyorlar falan.
Bakalim...Hayirlisi
Whats app uygulamasina okunmadi olarak isaretle özelligi gelmiş.
Facebooktan sonra bu whatsappta cok yuva yikacak gibi. Insani yeminle zorla aklini nelere calistirtiyorlar yaaa
Günaydin güzellerrdiyet yapanlar et gününüzz hayirli olsun valla ohh
evet canim emziriyorum karbonhidrat diyeti yapayım dedim sutum azaldi bıraktım
Günaydın kızlar. Başladım ben çalışmaya dün.
Haklisin seven insan bir cok seye gögüs geriyor... Sevmeyene cift tik bahane :)Onlar bahane arıyomuştur zaten... Seven insan nelere katlanıyor....
Bence iyi olmus, peki güne nasil devam etmeyi düsünüyorsun?Evit sabah menüm et olamadı... arkadaşın çat kapı kahvaltıya gelmesiylen önünde tavuk yemeye utandım :)) öğlen akşam olsa yerdim de sabah olunca şeyeetiremedim....... Neysee parmağım kadar uzun ince bir dilim peynir yedim ve 6-7 taze fındık yedim..... Allah tan çenem düşükte eee niye o kadar az yiyosun muhabbetine giremedi nihahaha :)) fındık olmayaydı eyiydi....
Tövbeler olsunkızE-brulim mesajını "bir tavuk ol gel yüreğime" olarak okudum valla :))) bu aralar tavuklarla fazla içli dışlıyım zannımca.... biraz ilişkimize ara vermem gerekiyor....
Sağol canım iyi gibi tabi daha yeni başladım farklı bi ortam. Devlet Hastanesi oldu ameliyathane istemedim servis bakalım nasıl olacak yaşayıp gorcem.Hayirli olsun canim, eee nasil begendin mi yeni is yerini?
TeşekkürlerAllah yardımcın olsun...
Hemen herkez eşinin telefonuna çullansın :))
Onlar bahane arıyomuştur zaten... Seven insan nelere katlanıyor....
Korkuyorum ya verdiğim gramları geri alırsam diye ödüm patlıyor....
aman aman önce bebiş...
Hayırlı olsuuun :)
Haklisin seven insan bir cok seye gögüs geriyor... Sevmeyene cift tik bahane :)
Bence iyi olmus, peki güne nasil devam etmeyi düsünüyorsun?
Tövbeler olsunSen kafayi tavukla bozmussun, uzak dur
Hayirlisi insallah her sey güzel olur, her sey gönlünce olur... Ortam farkli, calisanlar farkli ama bunlara zamanla alisiyor insan. Seninde Allah yardimcin olsun canim, insallah biran önce alisirsin.Sağol canım iyi gibi tabi daha yeni başladım farklı bi ortam. Devlet Hastanesi oldu ameliyathane istemedim servis bakalım nasıl olacak yaşayıp gorcem.
Bir dilim peynirle bir kac findiga göz yumulur zannimca :)güne tavukla devam edicem.... et gününü fazla bozmadığımı düşünüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?