Hadi hayırlısı canım :) beğenmişler seni demek ki... Bundan sonrası ALLAH kerim
hayırlısı olsun diyeliiim :)) Allah gönlüne göre versin...
hadi hayırlısı
başım etini yedin haa sen bida yap seninle yapmayan ne olsunbenim tombiş parmak ölçüleriimi kullanıyorum senin değil
bida mı yapcan ara vermeden hemdepazar beklerim bebişim... patateslerini topla gel....
bida mı yapcan ara vermeden hemde
zararlıdır kız en azından 1 hafta ara verseydin ,araştırdın mıbu perşembe günü bitiyor... cuma - cumartesi ara pazar bi daha çakçam :)) valla bilsem kilo vermeye devam edicem 50 olana kadar yaparım hiç sıkıntı yok yani :))
zararlıdır kız en azından 1 hafta ara verseydin ,araştırdın mı
Eveeeet bende varım, hatta perşembe başlasam mı diye düşünüyorum :)E-brulim pazar sende başla hadi...
uyanık seni cuma az çıkmak için bütün bunlar demiiiiiiiEveeeet bende varım, hatta perşembe başlasam mı diye düşünüyorum :)
meyve gününü sağ salim atlatırsanız bende varım2 gün ara var niye zararlı olsun ki... bir hafta boyunca karıştırıp yiceklerimi gün gün ayrı ayrı yedim :) bir hafta daha yapiim de aklımda kalmasın....
Kız yok et gününü haftasonuna denk getirmek için :)uyanık seni cuma az çıkmak için bütün bunlar demiiiiiii
Bende sonuçları çok merak ediyorum :) birde yumurta gününden korkuyorum.meyve gününü sağ salim atlatırsanız bende varımbideeeeeeee hepiniz tartıda eksiye düştüyseniz
ben de bu sabah tartıldığımda 1.3 kg gitmişti canım. ay çokk mutlu oldumben 70,1 kgyim arkadaşlar... çok şükür.... bu sabahtan pek umutluydum 69 lu bir şey görürüm diye ama olmadı uyuz tartı göstermedi o rakamı. ... gittim hopladım zıpladım gene tartıldım gene aynıydı :)))
cuma günü 71,9 dum.... 1,8 kg gitti yani... ya da gider gibi yaptı görücez...
ben bu hafta kan tahlili yaptırdım kolestorolüm yükselmiş ,bende ondan biraz tırsıyorumKız yok et gününü haftasonuna denk getirmek için :)
Bende sonuçları çok merak ediyorum :) birde yumurta gününden korkuyorum.
ben de bu sabah tartıldığımda 1.3 kg gitmişti canım. ay çokk mutlu oldum
ay inşallah böyle devam eder. dur totomu kaşıyım da nazar değmesin
aminay inşallah böyle devam eder. dur totomu kaşıyım da nazar değmesin
karataya göre yumurta kolesterolü yükseltmiyormuş. ama kaysı kıvamında olacak. çok pişerse zararlıymışben bu hafta kan tahlili yaptırdım kolestorolüm yükselmiş ,bende ondan biraz tırsıyorumsen niye korkuyosun sevmiyo musun
kimisi öyle diyor kimisi böylekarataya göre yumurta kolesterolü yükseltmiyormuş. ama kaysı kıvamında olacak. çok pişerse zararlıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?