Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben de bu sabah tartıldığımda 1.3 kg gitmişti canım. ay çokk mutlu oldum
Maşallah :) bu hafta 4. takım bomba gibi geliyor. Ilk üçe girermiyiz ki?

ben bu hafta kan tahlili yaptırdım kolestorolüm yükselmiş ,bende ondan biraz tırsıyorumsen niye korkuyosun sevmiyo musun
Tam tersi çok seviyorum, çocukken fazla yemekten alerji olmuştum, ondan korkuyorum biraz :)

Geçmiş olsun, ilaç falan kullanman gerekiyor mu? Kuzum düzene sokmaya çalış onu :/

valla bilmiyorum ki. metabolizmayı şaşırtacaz diye hepten yoldan çıkartmayalım sonra
En önemlisi sağlık, kendinizi iyi hissediyorsanız ve sağlığınıza tekrarlamaya el veriyorsa bir aradan sonra tekrar edilebilir ama bence 2 gün ara çok az :/ genelde böyle şok diyetler için ayda 1 demiyorlar mı?

ay inşallah gireriz canım yaa.
bi yerde bir gün ara yeter diyordu ama bana da sık yapmak çok doğru gelmiyor

ay inşallah gireriz canım yaa.
bi yerde bir gün ara yeter diyordu ama bana da sık yapmak çok doğru gelmiyor
Sık yapıldığında bünye alışır ve diyetin şoklama etkisi kaybolur. Bakalım Betül bir hafta daha yapacakmış, onun sonuçlarını bekleyelim :)

ben de bu sabah tartıldığımda 1.3 kg gitmişti canım. ay çokk mutlu oldum

wuuu süperiz çok şükür :))

ben bu hafta kan tahlili yaptırdım kolestorolüm yükselmiş ,bende ondan biraz tırsıyorumsen niye korkuyosun sevmiyo musun

benim doktorum dedi ki kolestrol diye bir şey yokmuş :) benim de yüksek çıktı hiç demedi yumurta yeme diye sen ona takılma dedi :))

biz haşlama yiyelim sen sote yee ne alaaa memleket...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…