Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kız sote dediğin şeyde haşlama et yani. sadece küçük küçük doğruyorsun ve baharatlıyorsun o kadar

valla bilmiyorum ki. metabolizmayı şaşırtacaz diye hepten yoldan çıkartmayalım sonra

40 kiloya düşermişiz...

http://www.kadinlarkulubu.com/2014/11/5-gunde-5-kilo-diyeti-5te-5-diyeti.html
Edit: aaa bi yaşıma daha girdim. linki site kendisi değiştiriyor. nasıl atılıyor link

nihahaaa bu siteden başka yere gidemezsiiin....

8. takım komple 5te5 yapıyo hiiiç heveslenmeyin... belki 2 :))

40 kiloya düşermişiz...

nihahaaa bu siteden başka yere gidemezsiiin....

harbiden ya korku filmi gibi oldu link olayı:))
kız kırklı kiloları en son ilk okulda gördüm benama benim kas oranı yüksek biraz. yani 65 iken 38 bedeni rahat giyiyorum. o da bana yeter yani. manken mi olacam bu yaştan sonra

Bu günkü menüm;

Sabah 1 parmak peynir
6 - 7 fındık

öğlen bir kalçalı but haşlama

akşam bir kalçalı but haşlama

ve hiç doymadım demek ben iki tavuk yesem doymam :)))

su : 2 lt
yeşil çay : 2 bardak
spor :
20 dk yürüyüş
30 mekik
10 dk jillian

az sonra duble kahve çakıcam miss... gecenin jübilesiii...

6 tanede sakız yuttum :)

ay bu sitede diyo ki (linkini atamadığım site) protein gününde içecek olarak ayran süt içebilirsiniz. ben müsaadenizle kendime bir az sütlü kahve yaparım artık

süpersin kalçalı but ne kız

yumurtaya başka bir şey eklemeden ne yapılır ki sanki çok seçenek varmış gibi :))) ya haşlarsın ya da teflonda pişirirsin... ki haşlama daha doyurucu olur....

fındıkla peynir et gününe aykırı değil mi

kıvırırsan yakarım :))
Dansözmüyüm kız ben :))) ateşli dansöz :)))

benim doktorum dedi ki kolestrol diye bir şey yokmuş :) benim de yüksek çıktı hiç demedi yumurta yeme diye sen ona takılma dedi :))
Sen başka bir doktora daha görün canım :)

İkinciliğe razıyım kii :)

Bu yaştan sonra dediğin nedir ALLAH aşkına, duyanda seni 69 yaşında sanacak :)))

yumurtaya başka bir şey eklemeden ne yapılır ki sanki çok seçenek varmış gibi :))) ya haşlarsın ya da teflonda pişirirsin... ki haşlama daha doyurucu olur....
Acaba yeşillik eklesek bir şey olur mu ki? O da baharattan sayılsın ne olacak :)))

hayatta demem bana tavuğun kalçasını verir misiniz diye o ne be
Sözün bittiği yer

ayyy 69 o benim hedef kilom kızz. bak heyecanlandım şimdi

Zayıflamaiksiri bana aradığınız sayfaya ulaşılamıyor dedi, kapsama alanı dışındaymış :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…