kız sote dediğin şeyde haşlama et yani. sadece küçük küçük doğruyorsun ve baharatlıyorsun o kadarwuuu süperiz çok şükür :))
benim doktorum dedi ki kolestrol diye bir şey yokmuş :) benim de yüksek çıktı hiç demedi yumurta yeme diye sen ona takılma dedi :))
biz haşlama yiyelim sen sote yee ne alaaa memleket...
valla bilmiyorum ki. metabolizmayı şaşırtacaz diye hepten yoldan çıkartmayalım sonra
http://www.kadinlarkulubu.com/2014/11/5-gunde-5-kilo-diyeti-5te-5-diyeti.html
Edit: aaa bi yaşıma daha girdim. linki site kendisi değiştiriyor. nasıl atılıyor link
Maşallah :) bu hafta 4. takım bomba gibi geliyor. Ilk üçe girermiyiz ki?
Tam tersi çok seviyorum, çocukken fazla yemekten alerji olmuştum, ondan korkuyorum biraz :)
Geçmiş olsun, ilaç falan kullanman gerekiyor mu? Kuzum düzene sokmaya çalış onu :/
En önemlisi sağlık, kendinizi iyi hissediyorsanız ve sağlığınıza tekrarlamaya el veriyorsa bir aradan sonra tekrar edilebilir ama bence 2 gün ara çok az :/ genelde böyle şok diyetler için ayda 1 demiyorlar mı?
harbiden ya korku filmi gibi oldu link olayı:))40 kiloya düşermişiz...
nihahaaa bu siteden başka yere gidemezsiiin....
8. takım komple 5te5 yapıyo hiiiç heveslenmeyin... belki 2 :))
süpersinBu günkü menüm;
Sabah 1 parmak peynir
6 - 7 fındık
öğlen bir kalçalı but haşlama
akşam bir kalçalı but haşlama
ve hiç doymadım demek ben iki tavuk yesem doymam :)))
su : 2 lt
yeşil çay : 2 bardak
spor :
20 dk yürüyüş
30 mekik
10 dk jillian
az sonra duble kahve çakıcam miss... gecenin jübilesiii...
6 tanede sakız yuttum :)
süpersinkalçalı but ne kız
fındıkla peynir et gününe aykırı değil miBu günkü menüm;
Sabah 1 parmak peynir
6 - 7 fındık
öğlen bir kalçalı but haşlama
akşam bir kalçalı but haşlama
ve hiç doymadım demek ben iki tavuk yesem doymam :)))
su : 2 lt
yeşil çay : 2 bardak
spor :
20 dk yürüyüş
30 mekik
10 dk jillian
az sonra duble kahve çakıcam miss... gecenin jübilesiii...
6 tanede sakız yuttum :)
hayatta demem bana tavuğun kalçasını verir misiniz diye o ne betavuğun butu ve kalçası işte ben hep öyle diyom alırkende yanlış mı diyom ki :)
sen soruları gördün mü. koptum ben bazılarında. örnek: et gününde tavuk yiyebilir miyizyumurtaya başka bir şey eklemeden ne yapılır ki sanki çok seçenek varmış gibi :))) ya haşlarsın ya da teflonda pişirirsin... ki haşlama daha doyurucu olur....
Dansözmüyüm kız ben :))) ateşli dansöz :)))kıvırırsan yakarım :))
Sen başka bir doktora daha görün canım :)benim doktorum dedi ki kolestrol diye bir şey yokmuş :) benim de yüksek çıktı hiç demedi yumurta yeme diye sen ona takılma dedi :))
İkinciliğe razıyım kii :)8. takım komple 5te5 yapıyo hiiiç heveslenmeyin... belki 2 :))
Bu yaştan sonra dediğin nedir ALLAH aşkına, duyanda seni 69 yaşında sanacak :)))harbiden ya korku filmi gibi oldu link olayı:))
kız kırklı kiloları en son ilk okulda gördüm benama benim kas oranı yüksek biraz. yani 65 iken 38 bedeni rahat giyiyorum. o da bana yeter yani. manken mi olacam bu yaştan sonra
Acaba yeşillik eklesek bir şey olur mu ki? O da baharattan sayılsın ne olacak :)))yumurtaya başka bir şey eklemeden ne yapılır ki sanki çok seçenek varmış gibi :))) ya haşlarsın ya da teflonda pişirirsin... ki haşlama daha doyurucu olur....
Sözün bittiği yerhayatta demem bana tavuğun kalçasını verir misiniz diye o ne be
gel kuzum ben yaptımayyyy biri bana kahve yapsın çok yorgunuuum
fındıkla peynir et gününe aykırı değil mi
hayatta demem bana tavuğun kalçasını verir misiniz diye o ne be
ayyy 69Dansözmüyüm kız ben :))) ateşli dansöz :)))
Sen başka bir doktora daha görün canım :)
İkinciliğe razıyım kii :)
Bu yaştan sonra dediğin nedir ALLAH aşkına, duyanda seni 69 yaşında sanacak :)))
Acaba yeşillik eklesek bir şey olur mu ki? O da baharattan sayılsın ne olacak :)))
Sözün bittiği yer
bak oynatırım seni haftaya :))Dansözmüyüm kız ben :))) ateşli dansöz :)))
Sen başka bir doktora daha görün canım :)
İkinciliğe razıyım kii :)
Acaba yeşillik eklesek bir şey olur mu ki? O da baharattan sayılsın ne olacak :)))
hay allahım. harbi korku filmine döndü bu olayZayıflamaiksiri bana aradığınız sayfaya ulaşılamıyor dedi, kapsama alanı dışındaymış :/
gel kuzum ben yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?