Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bak oynatırım seni haftaya :))

bi daha gitmem........

benimde aklımdan geçmedi değil :)))hepsi ot....
He hee kim oynuyor görüşürüz canım :)

Roka yumurtayla pek güzel oluyor. Bence otlar kullanılabilir, kalorisi yok bir şeyi yok.

hay allahım. harbi korku filmine döndü bu olay
Anlamadım bende :/

Roka yumurtayla pek güzel oluyor. Bence otlar kullanılabilir, kalorisi yok bir şeyi yok.

ne demek kalorisi yok 1 demet maydanoz 15 kalori ben yediklerimi hesaplarken diyetkolik sitesinden salatalığa domatese hepsine bakıp hesaplıyorum onları saymasam rakam bayağı küçülür

Az kaldı hedefineee :) önce 69 olacaksın hatta sonra 65e kadar düşeceksin :) bir de bakmışsın simlal öyle bir zayıflamış ki Tv'lere çıkmış :)

bu işin sonu kötüye gidiyor :))

olmaz yeme... o kadar emeğin boşa gider.. haftaya yani...

İyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 9:00
1 simit
1 kibrit kutusu peynir
2 şekersiz çay

Öğle 13:00
5 kaşık patlıcan yemeği
3 kaşık yoğurt

Akşam 19 00
1 ton balığı
1 dilim ekmek

2 litre su yarım saat yüzme yarım saat yürüyüş

ne demek kalorisi yok 1 demet maydanoz 15 kalori ben yediklerimi hesaplarken diyetkolik sitesinden salatalığa domatese hepsine bakıp hesaplıyorum onları saymasam rakam bayağı küçülür
Ya elbette kalorisi var ama çok az, bütün gün delirmiş gibi roka yesen 1600 kaloriyi doldurabilirmisin? :)

Bende kalori hesabı yaparken her yediğimi yazıyordum, hiç öyle bu ot diye ayırmıyordum :)

bu işin sonu kötüye gidiyor :))

olmaz yeme... o kadar emeğin boşa gider.. haftaya yani...
Peki yemem, seni mi kıracağım :)

işte insan gibi bi menü :)) içim gitti valla ama o ton balığı lighttır inşallah. çünkü sabah götürmüşsün simidi

menün güzel olmuş,kaç kilo verdin bu hafta iyi gidiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…