hay allahım. harbi korku filmine döndü bu olay
mantıklı aslında otu kurutuyon baharat oluyo sonuçtabak oynatırım seni haftaya :))
bi daha gitmem........
benimde aklımdan geçmedi değil :)))hepsi ot....
Az kaldı hedefineee :) önce 69 olacaksın hatta sonra 65e kadar düşeceksin :) bir de bakmışsın simlal öyle bir zayıflamış ki Tv'lere çıkmış :)ayyy 69o benim hedef kilom kızz. bak heyecanlandım şimdi
Az kaldı hedefineee :) önce 69 olacaksın hatta sonra 65e kadar düşeceksin :) bir de bakmışsın simlal öyle bir zayıflamış ki Tv'lere çıkmış :)
He hee kim oynuyor görüşürüz canım :)bak oynatırım seni haftaya :))
bi daha gitmem........
benimde aklımdan geçmedi değil :)))hepsi ot....
Anlamadım bende :/hay allahım. harbi korku filmine döndü bu olay
Hadi bakayım tak eşini koluna sitede tur atın ama sen koş :)verdin gazı ebrucum. ben bu gazla ne giderim şimdi. çok yaşa emi
ne demek kalorisi yok 1 demet maydanoz 15 kaloriHe hee kim oynuyor görüşürüz canım :)
Roka yumurtayla pek güzel oluyor. Bence otlar kullanılabilir, kalorisi yok bir şeyi yok.
Anlamadım bende :/
birisinin de hiç gitmemiş kilosu yazıksen soruları gördün mü. koptum ben bazılarında. örnek: et gününde tavuk yiyebilir miyiz
Az kaldı hedefineee :) önce 69 olacaksın hatta sonra 65e kadar düşeceksin :) bir de bakmışsın simlal öyle bir zayıflamış ki Tv'lere çıkmış :)
He hee kim oynuyor görüşürüz canım :)
Roka yumurtayla pek güzel oluyor. Bence otlar kullanılabilir, kalorisi yok bir şeyi yok.
Anlamadım bende :/
birisinin de hiç gitmemiş kilosu yazık
patates gününde patatese kıvırcık eklerim diyodumbu işin sonu kötüye gidiyor :))
olmaz yeme... o kadar emeğin boşa gider.. haftaya yani...
ödemse atmışsın işte bol su içersen oda geri gelmezbizim için de konuşmak için erken belki giden sadece ödedir yumurta günü geri alırmışız ... ne fiyasko olur ama....
sus kız ağzından yel alsın.bizim için de konuşmak için erken belki giden sadece ödedir yumurta günü geri alırmışız ... ne fiyasko olur ama....
oldu olacak patates salatası yap bari. biz o patatesleri kuru boşa mı kemirdik. değirmende ağartmadık bu saçları çocuk. (kendi kendimi gaza getirdimpatates gününde patatese kıvırcık eklerim diyodum
Ya elbette kalorisi var ama çok az, bütün gün delirmiş gibi roka yesen 1600 kaloriyi doldurabilirmisin? :)ne demek kalorisi yok 1 demet maydanoz 15 kaloriben yediklerimi hesaplarken diyetkolik sitesinden salatalığa domatese hepsine bakıp hesaplıyorum onları saymasam rakam bayağı küçülür
Peki yemem, seni mi kıracağım :)bu işin sonu kötüye gidiyor :))
olmaz yeme... o kadar emeğin boşa gider.. haftaya yani...
işte insan gibi bi menü :)) içim gitti valla ama o ton balığı lighttır inşallah. çünkü sabah götürmüşsün simidiİyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 9:00
1 simit
1 kibrit kutusu peynir
2 şekersiz çay
Öğle 13:00
5 kaşık patlıcan yemeği
3 kaşık yoğurt
Akşam 19 00
1 ton balığı
1 dilim ekmek
2 litre su yarım saat yüzme yarım saat yürüyüş
zaten patates salatasını kast etmiştimoldu olacak patates salatası yap bari. biz o patatesleri kuru boşa mı kemirdik. değirmende ağartmadık bu saçları çocuk. (kendi kendimi gaza getirdim)
menün güzel olmuş,kaç kilo verdin bu hafta iyi gidiyor muİyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 9:00
1 simit
1 kibrit kutusu peynir
2 şekersiz çay
Öğle 13:00
5 kaşık patlıcan yemeği
3 kaşık yoğurt
Akşam 19 00
1 ton balığı
1 dilim ekmek
2 litre su yarım saat yüzme yarım saat yürüyüş
patates gününde patatese kıvırcık eklerim diyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?