Günaydin kizlar... güzel bir gün diliyorum...
Meyve gününü sag salim atlattiniz, sirada et günü, insallah bu da kolay gecer :)günaydııın :))))
Meyve gününü sag salim atlattiniz, sirada et günü, insallah bu da kolay gecer :)
Size bir gün fazladan yaptiracaktim nerdeyse :) kac yumurta yiyeceksin cok merak ediyorum...bu gün yumurta günü :) geçer geçer....
Size bir gün fazladan yaptiracaktim nerdeyse :) kac yumurta yiyeceksin cok merak ediyorum...
Sağolasın canım Inşallah.yeni is yerin hayirli olsun tez zamanda alisirsin insallah
Geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur.bu arada kizlar bu gün aksama kadar hastanedeydim tahlillerim yapildi normal her sey sükür. cuma günü öglen rahim grafisi cekilecek dua edin bana aksam 23 dede kilise yolculuk var insallah. ufak bi kistim varmis bakalim sonuc ne olacak
Afiyet olsun :) insallah bir yan etkisi olmaz...10 tane haşladım............ sabah 3 tane lüplettim bile en tok tutan gün buymuş :)
Günaydin goncamGünaydınlar fıstıklar.
Afiyet olsun :) insallah bir yan etkisi olmaz...
Seyayiptir sormasi wc aliskanliginda bir degisiklik oldu mu bu diyetten sonra?
Günaydin goncam
Cok aciklayici oldupatates gününe -
sebze gününe +
et günü +
meyve günü +++
bu gün pek umut vadetmiyor :)
normalde haftada 2 ye şükrederim :)
patates gününe -
sebze gününe +
et günü +
meyve günü +++
bu gün pek umut vadetmiyor :)
normalde haftada 2 ye şükrederim :)
genel kültürle ne ilgisi vargenel kültür şekerim sordu söyledik ne vaar :))
bugün kaç kilosungenel kültür şekerim sordu söyledik ne vaar :))
genel kültürle ne ilgisi var
bugün az çıkıp yarın çok çıkarsam dalga geçersin söylemem cesaretin varsa sen söyle bende yokönce sen söyle :)
bugün az çıkıp yarın çok çıkarsam dalga geçersin söylemem cesaretin varsa sen söyle bende yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?