Aynen canim ya hic iyi degil elbette ama bazen yapiyorum iste aslinda aciktigimi farkediyorum gidip birsey yemeyede useniyorum aman aksama az kaldi zaten diyip o zaman da cok acikiyorum iste essek kafayimm
sabah 2 öğle 3 olmak üzere toplamda 5 saat yüzüyorum saati farketmiyorum canım suya girince.. haliyle havuzda olunca öğle yemeğide yiyemiyorum
akdeniiiiz akşamlarııııııı biiirr başkaaa oooluyooorr............
hamster da bir fare sevimli fare
gidip ekmek pasta börek yemedik heralde bozduğum tek şey bir bardak yoğurt,serçe parmağım kadar muz gerisi ottttttttbak sana daha önce tavşanla kaplumbağayı örnek verdim anlamadın şimdi de karıncayyla ağustos böceğini örnek veriyorum... karınca kazanıyor bilesin.... ağustos böceği gitar çalıp akdeniz akşamlarıyla gecelere akarken sebzesinin derdinde olan karınca kazanıyordu....
Sagligin yerindeyse hic tereddüt etme derim, sonucta böyle deneyler yapa yapa ögrenecegiz bize yarayip yaramadigini
Patates güzeli olduk hepimiz
Evet ya som agizlilik ettim orda datamam tamam dayak yemeye niyetim yok - bu diyet beni coook zayiflatacak
Betül sabit ciktim, hadi yine iyisin
tabi tabi yapanlara Allah kolaylık versinBugün de öğlen kalkabildim yataktan canım, toparlanamadığım için başlamadım
Umarım herkesde işe yarar :))
gidip ekmek pasta börek yemedik heralde bozduğum tek şey bir bardak yoğurt,serçe parmağım kadar muz gerisi ottttttttfare dedi böcek dedi dedi de dedi kıza bakya
tabi tabi yapanlara Allah kolaylık versin
da ayrı yazılır
nasılda sıyrıldı yaa....
tabi tabi yapanlara Allah kolaylık versin
ne tombul kalacakmışım boşuna mı otla beslendim bütün gün cumaya 65 olacam ben , sen derdine yanSen yapama, ben daha başlayamadım bu gidişle biz tombul kalacağız, takımda herkes incelip mezun olacakk
Yogurt neyse de muzu niye yiyorsun?gidip ekmek pasta börek yemedik heralde bozduğum tek şey bir bardak yoğurt,serçe parmağım kadar muz gerisi ottttttttfare dedi böcek dedi dedi de dedi kıza bakya
Iyimisin peki? Olsun síkma canini, yarin baslarsin sendeBugün de öğlen kalkabildim yataktan canım, toparlanamadığım için başlamadım
Umarım herkesde işe yarar :))
yav he heene tombul kalacakmışım boşuna mı otla beslendim bütün gün cumaya 65 olacam ben , sen derdine yan
kızdın mıyav he hee
Ben tarafsizimE-brulim arkadaşım iki kişi atınca ikisinin de yorumunu beğeniyosun eee kimin tarafındasın anlayamıyoreeeeeee
Yok ya ne kizacagim, cumaya 65 ol da görelimkızdın mı
Olacagim görürsünüz falan der insan
da ayrı yazılır
ne tombul kalacakmışım boşuna mı otla beslendim bütün gün cumaya 65 olacam ben , sen derdine yan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?