Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen canim ya hic iyi degil elbette ama bazen yapiyorum iste aslinda aciktigimi farkediyorum gidip birsey yemeyede useniyorum aman aksama az kaldi zaten diyip o zaman da cok acikiyorum iste essek kafayimm

Aynen ben de senin gibi yapıyorum, sonra da çok acıkıyorum hata işte bu.. :)

sabah 2 öğle 3 olmak üzere toplamda 5 saat yüzüyorum saati farketmiyorum canım suya girince.. haliyle havuzda olunca öğle yemeğide yiyemiyorum

Hımm anladım canım :)

hamster da bir fare sevimli fare

bak sana daha önce tavşanla kaplumbağayı örnek verdim anlamadın şimdi de karıncayyla ağustos böceğini örnek veriyorum... karınca kazanıyor bilesin.... ağustos böceği gitar çalıp akdeniz akşamlarıyla gecelere akarken sebzesinin derdinde olan karınca kazanıyordu....

gidip ekmek pasta börek yemedik heralde bozduğum tek şey bir bardak yoğurt,serçe parmağım kadar muz gerisi ottttttttfare dedi böcek dedi dedi de dedi kıza bakya

Bugün de öğlen kalkabildim yataktan canım, toparlanamadığım için başlamadım

Umarım herkesde işe yarar :))

gidip ekmek pasta börek yemedik heralde bozduğum tek şey bir bardak yoğurt,serçe parmağım kadar muz gerisi ottttttttfare dedi böcek dedi dedi de dedi kıza bakya
Yogurt neyse de muzu niye yiyorsun?

Bugün de öğlen kalkabildim yataktan canım, toparlanamadığım için başlamadım

Umarım herkesde işe yarar :))
Iyimisin peki? Olsun síkma canini, yarin baslarsin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…