Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

5 te 5 ciler naber nasıl gidiyor. Geçen hafta yapanlar bu haftada devam ediyomusunuz.
Salatalik, domates gidiyor iste gözümün önünde canlanan yiyecekler haricinde her sey yolunda
Betül hanim söylemeye tenezzül etmemis ama bende devam ediyorum

Hic unutulur mu ebrusum hele o jj ler asla unutulmaz
Oy canim ya, ne iyi ettin de geldin Nasilsin?

ben devam ediyoorum ikinci günde bitti bile :)

Simlal de devam ediyor....

bakalım neler olucak...
Beni niye ayiriyorsun? Ask olsun

az vitamin alınca beyin hücrelerim öldü benim kusura bakmıcen artık :)) bide gıcık fyzanur var dı şimdi kaçtı bilmiyoruz neler tıkınıyor şu anlarda :))

hem geçen haftadan diyor sen geçen hafta yapmadın kiii....

merhaba kızlar nasılsınız bakalım
kızlar eğer bugün alışverişe çıkabilirsem yarın şeyda coşkunun bir diyet listesini uygulamak istiyorum bir tanıdığım çok iyi kilo vermişti bu şekilde inşallah bende güzel sonuçlar alırım

neymiş o listeyi bizde isteriz....

az vitamin alınca beyin hücrelerim öldü benim kusura bakmıcen artık :)) bide gıcık fyzanur var dı şimdi kaçtı bilmiyoruz neler tıkınıyor şu anlarda :))
hem geçen haftadan diyor sen geçen hafta yapmadın kiii....
"5 te 5 ciler naber nasıl gidiyor" diye basliyor cümle, dolayisiyla bende dahil oluyorum...
Yok anacim senin hücrelerin ruhuna fatiha okuma vakti gelmis :)

Bizimle de paylas o listeyi, gerci ben listeye bagli diyet yapamiyorum ama olsun :)

10 günde 10 kilomu hani hic bir diyetisyen haftada 1 kilodan fazlasini önermiyordu?

ayyy ne güzeeel.....

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...s/screenshot_2015-05-11-23-03-52-jpg.1524546/

bu mu yoksa....

"5 te 5 ciler naber nasıl gidiyor" diye basliyor cümle, dolayisiyla bende dahil oluyorum...
Yok anacim senin hücrelerin ruhuna fatiha okuma vakti gelmis :)

Bizimle de paylas o listeyi, gerci ben listeye bagli diyet yapamiyorum ama olsun :)

helva DA kavurcaz mı? irmikli olsun.......... bu genç yaşımda yazııık yazık.....

10 günde 10 kilomu hani hic bir diyetisyen haftada 1 kilodan fazlasini önermiyordu?
ben birebir kızla yazışmıştım bana ilk hafta 4-5 kilo verdim demiş birde aynen şunu yazmıştı bana "Ben basta mide kucultmek icin az yedim 1 ay öyle yaptim daha sonra bu listedeki 10 günlük diyeti yaptim ve toplamda 10 kilo verdim"
tanıdığım bildiğim bir insan yani belki ben 10 değilde 7-8 veririm bilemiyorum ama deniycem yoksa çatlarım

deneyelim birlikte biz de çatlarız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…