5 te 5 ciler naber nasıl gidiyor. Geçen hafta yapanlar bu haftada devam ediyomusunuz.
Salatalik, domates gidiyor iste5 te 5 ciler naber nasıl gidiyor. Geçen hafta yapanlar bu haftada devam ediyomusunuz.
Oy canim ya, ne iyi ettin de geldinHic unutulur mu ebrusum hele o jj ler asla unutulmaz
Beni niye ayiriyorsun? Ask olsunben devam ediyoorum ikinci günde bitti bile :)
Simlal de devam ediyor....
bakalım neler olucak...
Salatalik, domates gidiyor istegözümün önünde canlanan yiyecekler haricinde her sey yolunda
Betül hanim söylemeye tenezzül etmemis ama bende devam ediyorum
Oy canim ya, ne iyi ettin de geldinNasilsin?
Beni niye ayiriyorsun? Ask olsun
Salatalik, domates gidiyor istegözümün önünde canlanan yiyecekler haricinde her sey yolunda
Betül hanim söylemeye tenezzül etmemis ama bende devam ediyorum
Oy canim ya, ne iyi ettin de geldinNasilsin?
Beni niye ayiriyorsun? Ask olsun
merhaba kızlar nasılsınız bakalım
kızlar eğer bugün alışverişe çıkabilirsem yarın şeyda coşkunun bir diyet listesini uygulamak istiyorum bir tanıdığım çok iyi kilo vermişti bu şekilde inşallah bende güzel sonuçlar alırım
atarım tabi canım uzun bir liste birazneymiş o listeyi bizde isteriz....
yok öyle kaçmak. bir kere katıldın aramıza. artık bizimlesin. kabusun olur o sebzeler yoksa
az vitamin alınca beyin hücrelerim öldü benim kusura bakmıcen artık :)) bide gıcıkfyzanur var dı şimdi kaçtı bilmiyoruz neler tıkınıyor şu anlarda :))
"5 te 5 ciler naber nasıl gidiyor" diye basliyor cümle, dolayisiyla bende dahil oluyorum...hem geçen haftadan diyor sen geçen hafta yapmadın kiii....
Bizimle de paylas o listeyi, gerci ben listeye bagli diyet yapamiyorum ama olsun :)merhaba kızlar nasılsınız bakalım
kızlar eğer bugün alışverişe çıkabilirsem yarın şeyda coşkunun bir diyet listesini uygulamak istiyorum bir tanıdığım çok iyi kilo vermişti bu şekilde inşallah bende güzel sonuçlar alırım
10 günde 10 kilomuatarım tabi canım uzun bir liste biraz
komşumuzun kızı 65 kilodan 55 e düşmüştü 10 günde ve halen kilosunu koruyor maşallah ben daha şubatta yapacaktm bunu hamile kalınca yapamamıştım şimdi kafaya koydum
atarım tabi canım uzun bir liste biraz
komşumuzun kızı 65 kilodan 55 e düşmüştü 10 günde ve halen kilosunu koruyor maşallah ben daha şubatta yapacaktm bunu hamile kalınca yapamamıştım şimdi kafaya koydum
"5 te 5 ciler naber nasıl gidiyor" diye basliyor cümle, dolayisiyla bende dahil oluyorum...
Yok anacim senin hücrelerin ruhuna fatiha okuma vakti gelmis :)
Bizimle de paylas o listeyi, gerci ben listeye bagli diyet yapamiyorum ama olsun :)
ben 4te4 yapıyorum. meyve gününü attım5 te 5 ciler naber nasıl gidiyor. Geçen hafta yapanlar bu haftada devam ediyomusunuz.
ben birebir kızla yazışmıştım bana ilk hafta 4-5 kilo verdim demiş birde aynen şunu yazmıştı bana "Ben basta mide kucultmek icin az yedim 1 ay öyle yaptim daha sonra bu listedeki 10 günlük diyeti yaptim ve toplamda 10 kilo verdim"10 günde 10 kilomuhani hic bir diyetisyen haftada 1 kilodan fazlasini önermiyordu?
bende şeyda coşkunun 3 farlı diyet listesi var ben arkadaşın yaptığını yapıcam hem diğerlerine göre biraz daha kolay ama bu da var yani bendeayyy ne güzeeel.....
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...s/screenshot_2015-05-11-23-03-52-jpg.1524546/
bu mu yoksa....
helva DA kavurcaz mı? irmikli olsun.......... bu genç yaşımda yazııık yazık.....
ben birebir kızla yazışmıştım bana ilk hafta 4-5 kilo verdim demiş birde aynen şunu yazmıştı bana "Ben basta mide kucultmek icin az yedim 1 ay öyle yaptim daha sonra bu listedeki 10 günlük diyeti yaptim ve toplamda 10 kilo verdim"
tanıdığım bildiğim bir insan yani belki ben 10 değilde 7-8 veririm bilemiyorum ama deniycem yoksa çatlarım
canım ben yıllar önce yapmıştım. bi de 5 6 ay önce bi denedim. cazibesine kapılıp yaptım ama çok sağlıksız bir diyet bence. kas kaybına sebep oluyor.bu isveç diyeti nasıl kızlar..... yapan var mı aranızda?
deneyelim tabi de bendeki liste pdf uzantılı buraya atamıyorum nasıl atabilirim bilen varmıdeneyelim birlikte biz de çatlarız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?