Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

açlıktan ölüyorummm betülll. ama patates görecek gözüm yok yaniii. hadi et günü gelsin yaaa. yarın da senin tarifini uygulayacağım. lahanalı olan. bi daha yazsana nasıldı.

çeyrek lahana yetiyor.... ince ince kıy güzelcene yıka.... at bir tencereye üzerini örtecek kadar su koy.... ne kadar istersen o kadar soğan katabilirsin lezzet katıyor... 1 olur 2 olur.... 5- 6 idş sarımsak ister kat ister katma.... ben severim... üzerine karabiber kırmızı biber ek pişince hazııır :) blenderın varsa iki tırtlat çorba gibi yemesi daha kolay olur.... bu benim ödem attırıcı lahana çorbam daha önceden de yapardım tabi kaya tuzu eklerdim o ayrı :))

helva DA kavurcaz mı? irmikli olsun.......... bu genç yaşımda yazııık yazık.....
rahmetlinin vasiyetiydi der pisiririz beynin istiyorsa

Denemekten bir sey kaybetmeyiz :)

açlıktan ölüyorummm betülll. ama patates görecek gözüm yok yaniii. hadi et günü gelsin yaaa. yarın da senin tarifini uygulayacağım. lahanalı olan. bi daha yazsana nasıldı.

ayyy yazık bize yaa... bak rızkımız azalmış demek ki bizim... her şey var biz yiyemiyoruz başka bir açıklaması olamaz :))

kopyala yapistir olmuyor mu canim?
yok ebruşum bende pdf uzantılı bir şekilde pc de kayıtlı dosya yükle diyorum buradan seçiyorum ama "Yüklenilen dosya izin verilen bir dosya uzantısına sahip değil."diyor şimdi eşim geldi ona bir sorayım işin ehli sonuçta o da yapamazsa artıkk bişi diyimicim

kokusu geldi burnuma valla:))) yapiciğiimm kesin

yarın et günü yaşasıııın tavuklar beni özlemiştir.... bu sefer farklı yapıcam.... kendi suyunda tavada çevire çevire... pek lezzetli olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…