haldenlos canım bana da 10 günde 10 kilo çok sağlıksız geldi
öyle ama listeyi bir görsen neredeyse her besin var yani hiçbirşeyden mahrum kalmıyorsun gibi birşeyhaldenlos canım bana da 10 günde 10 kilo çok sağlıksız geldi
dur bir hemen yapmaya çaılşayımziplesen olur bel ki
sus kız. tecrübe konuşuyor burada. çabuk giden çabuk geliyorüfff sende hipokrat kesildin başımıza :)))) kızım yarısını versek kardır... o da şüpheli zaten....
gerçi sonuçta beslenme uzmanı tavsiye etmiş. doğruduröyle ama listeyi bir görsen neredeyse her besin var yani hiçbirşeyden mahrum kalmıyorsun gibi birşey
sus kız. tecrübe konuşuyor burada. çabuk giden çabuk geliyor
açlıktan ölüyorummm betülll. ama patates görecek gözüm yok yaniii. hadi et günü gelsin yaaa. yarın da senin tarifini uygulayacağım. lahanalı olan. bi daha yazsana nasıldı.doğru dedin kız çabuk gittiii çabuk geldi :))
açlıktan ölüyorummm betülll. ama patates görecek gözüm yok yaniii. hadi et günü gelsin yaaa. yarın da senin tarifini uygulayacağım. lahanalı olan. bi daha yazsana nasıldı.
rahmetlinin vasiyetiydi der pisiririz beynin istiyorsahelva DA kavurcaz mı? irmikli olsun.......... bu genç yaşımda yazııık yazık.....
Denemekten bir sey kaybetmeyiz :)ben birebir kızla yazışmıştım bana ilk hafta 4-5 kilo verdim demiş birde aynen şunu yazmıştı bana "Ben basta mide kucultmek icin az yedim 1 ay öyle yaptim daha sonra bu listedeki 10 günlük diyeti yaptim ve toplamda 10 kilo verdim"
tanıdığım bildiğim bir insan yani belki ben 10 değilde 7-8 veririm bilemiyorum ama deniycem yoksa çatlarım
açlıktan ölüyorummm betülll. ama patates görecek gözüm yok yaniii. hadi et günü gelsin yaaa. yarın da senin tarifini uygulayacağım. lahanalı olan. bi daha yazsana nasıldı.
kopyala yapistir olmuyor mu canim?
rahmetlinin vasiyetiydi der pisiririz beynin istiyorsa
Denemekten bir sey kaybetmeyiz :)
yok ebruşum bende pdf uzantılı bir şekilde pc de kayıtlı dosya yükle diyorum buradan seçiyorum ama "Yüklenilen dosya izin verilen bir dosya uzantısına sahip değil."diyor şimdi eşim geldi ona bir sorayım işin ehli sonuçta o da yapamazsa artıkk bişi diyimicimkopyala yapistir olmuyor mu canim?
5te5 cilerin devreler yandı sonundarahmetlinin vasiyetiydi der pisiririz beynin istiyorsa
Denemekten bir sey kaybetmeyiz :)
ahahhaa tok evin aç kedileri olduk vallaaayyy yazık bize yaa... bak rızkımız azalmış demek ki bizim... her şey var biz yiyemiyoruz başka bir açıklaması olamaz :))
kokusu geldi burnuma valla:))) yapiciğiimm kesinçeyrek lahana yetiyor.... ince ince kıy güzelcene yıka.... at bir tencereye üzerini örtecek kadar su koy.... ne kadar istersen o kadar soğan katabilirsin lezzet katıyor... 1 olur 2 olur.... 5- 6 idş sarımsak ister kat ister katma.... ben severim... üzerine karabiber kırmızı biber ek pişince hazııır :) blenderın varsa iki tırtlat çorba gibi yemesi daha kolay olur.... bu benim ödem attırıcı lahana çorbam daha önceden de yapardım tabi kaya tuzu eklerdim o ayrı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?