evet bak işte o benim tarifim. minik minik de doğra üzerine kırmızı toz biber, köri, kekik, azıcık da sumak ekle. ohhh misss.yarın et günü yaşasıııın tavuklar beni özlemiştir.... bu sefer farklı yapıcam.... kendi suyunda tavada çevire çevire... pek lezzetli olur...
evet bak işte o benim tarifim. minik minik de doğra üzerine kırmızı toz biber, köri, kekik, azıcık da sumak ekle. ohhh misss.
Iyi nolsun bebisle maceralara devam squata baslamayi dusunuyorum. Senden naberrSalatalik, domates gidiyor istegözümün önünde canlanan yiyecekler haricinde her sey yolunda
Betül hanim söylemeye tenezzül etmemis ama bende devam ediyorum
Oy canim ya, ne iyi ettin de geldinNasilsin?
Beni niye ayiriyorsun? Ask olsun
olsa da yesek keske betüüüüüüüüülllirmiklide pek güzel oluuuur........
kaybedelim diye deneyelim diyoruz... kaybetmiceksek girmeyelim hiç bu işe :)))
Denesin bakalim canim, olmadi baska bir yolunu buluruz :)yok ebruşum bende pdf uzantılı bir şekilde pc de kayıtlı dosya yükle diyorum buradan seçiyorum ama "Yüklenilen dosya izin verilen bir dosya uzantısına sahip değil."diyor şimdi eşim geldi ona bir sorayım işin ehli sonuçta o da yapamazsa artıkk bişi diyimicim
Acliktan kisa devre olustu5te5 cilerin devreler yandı sonunda
Sükür iyi canim, gaza geldik 5te 5 yapiyoruzIyi nolsun bebisle maceralara devam squata baslamayi dusunuyorum. Senden naberr
Gülüm özel degilse niye istifa ettin? Belki anlatmissindir ama ben balik hafiza hatirlamiyorumdur, eger öyleyse kusura bakmakızlar bu sabah okuluma gidip istifa dilekçemi imzaladım. eşyalarımı topladım. artık resmi bi işsizim. her ne kadar kendi kararım da olsa öğrencilerimle karşılaşınca bir hüzün çöktü içimehayırlısı bakalım
estağfurullah canım. yok bahsetmemiştim. bu kararı aslında haziranın sonunda düşük yaptığım sırada almıştım. yani çok yoruldum ya. çalışmaktan değil ama özel okul maalesef her halükarda kendini düşünüyor. fiziksel ya da ruhsal sıkıntılar onlar için hiç önemli değil. bu şartlar altında çalışmak da beni gerçekten mutsuz ediyor. ben de biraz dinlenmek istedim. bakalım bu yıl kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum. olursa devlet olsun diyorum. hayırlısı artık.Gülüm özel degilse niye istifa ettin? Belki anlatmissindir ama ben balik hafiza hatirlamiyorumdur, eger öyleyse kusura bakma
http://www.hayatimdiyet.com/wp-content/uploads/2014/04/2-13-GÜNLÜK-DİYET-PROGRAMI-Ekim-2013.pdf
bulduuum internette adresi vardı bu linke tıklayın benim yapmak istediğim liste bu diğerleri de şunlar
http://www.hayatimdiyet.com/wp-content/uploads/2014/04/seyda-coskun-diyet-listesi1.pdf
http://www.hayatimdiyet.com/wp-content/uploads/2014/04/1-14-GÜNLÜK-DİYET-PROGRAMI-Mayıs-2013.pdf
olsa da yesek keske betüüüüüüüüülll
Listeyi gördüm, kesin kaybederiz... ben varim
Denesin bakalim canim, olmadi baska bir yolunu buluruz :)
Acliktan kisa devre olustu
Sükür iyi canim, gaza geldik 5te 5 yapiyoruzSquat iyidir, bebisini de al kucagina yap
estağfurullah canım. yok bahsetmemiştim. bu kararı aslında haziranın sonunda düşük yaptığım sırada almıştım. yani çok yoruldum ya. çalışmaktan değil ama özel okul maalesef her halükarda kendini düşünüyor. fiziksel ya da ruhsal sıkıntılar onlar için hiç önemli değil. bu şartlar altında çalışmak da beni gerçekten mutsuz ediyor. ben de biraz dinlenmek istedim. bakalım bu yıl kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum. olursa devlet olsun diyorum. hayırlısı artık.
5te5 ne olaki. Istifa eden arkadasim neden ucretli ogretmenlik yapmiyorsun. Daha rahat edersin
valla kpss ye çalışıp kadrolu gireyim diyorum ben5te5 ne olaki. Istifa eden arkadasim neden ucretli ogretmenlik yapmiyorsun. Daha rahat edersin
öyle canım ya. inşallah. öğretmenlik yapcaksan kafan rahat olacak. yeni felsefem buellerine sağlık... elmalı karabuğdaylı tam benlik....
yapem yeriz :))
kpss olsun garanti olsun...
Hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah daha güzel bir ortamda mesleğini icra edersin.estağfurullah canım. yok bahsetmemiştim. bu kararı aslında haziranın sonunda düşük yaptığım sırada almıştım. yani çok yoruldum ya. çalışmaktan değil ama özel okul maalesef her halükarda kendini düşünüyor. fiziksel ya da ruhsal sıkıntılar onlar için hiç önemli değil. bu şartlar altında çalışmak da beni gerçekten mutsuz ediyor. ben de biraz dinlenmek istedim. bakalım bu yıl kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum. olursa devlet olsun diyorum. hayırlısı artık.
Haklisin insallah diledigin gibi olur. Bi sene sıkı ders calisirsin ama garanti isin olurvalla kpss ye çalışıp kadrolu gireyim diyorum ben
Gezme bahanesiyle spor yapıyorsun, aferin kız sana :)Kızlar selam amma sohbet etmissiniz bizde kilis sokaklarında bisikletle geziyoruz çok güzel bol bol fotograf çekiyorum
Oh hayat size güzel :)Eki Görüntüle 1620310 Pembe ttişörtlu olan benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?