bugün maşallah araştırmacı gazeteci gibisin. linkler linkler. teşekkür ediyoruz. ellerne sağlık. misafirim vardı benim pek uğrayamadımkimse yok muuuu huuu huuuu topiği üstüme kapayıp gittiler içerde kaldım ayol :)) meydey meydey....
ben de deneyeceğim bunu:))
ben de deneyeceğim bunu:))
bugünkü menüm
07.00: 1 haşlanmış yumurta, 3 küp peynir, domates, salatalık
10.00: 1 avuç fındık, az sütlü kahve
13.30: 1 kase çorba, 1 tabak yeşil fasulye, marul
15.30: az sütlü kahve
19.00: 1 kase çorba, yarım porsiyon et sote, biraz yoğurt
su: 2,5 lt
spor: 1 saat tempolu yürüyüş
not: 1 bardak yeşil çay
Sen dene de eğer güzelse bende yaparım :)ben bu vicdan çorbasını yarın denerim arkadaşlar 2 gün içilcekmiş ..... tabi sabah adam gibi kahvaltı öğlen akşam çorba ve yanına yoğurt ya da et....
Ablam sende üç defa izine ayrılabiliyorsun, cuma seni izinli yazabilirim ama o güne kadar kesin unuturum :)))İyi akşamlar..
E-brulim ablam ben şimdi izin alabiliyor muyum?
1 kere izin aldım ne zaman olduğunu hatırlamıyorum..
Sen dene de eğer güzelse bende yaparım :)
Ablam sende üç defa izine ayrılabiliyorsun, cuma seni izinli yazabilirim ama o güne kadar kesin unuturum :)))
Elbette, senin ipinden sağlam ip mi bulacağım :)hala benim ipimle kuyuya inilir diyorsun öyle mi :))
Bencede yaa oradaki kizlar kesin yanlis anlamislardir bende oyle dusundum:)lavaş pek güzelmiş ben de bir daha ne zaman giderim bilinmez keşke çok alsaydım diye hayıflandım bak akşam fotosunu atarım.... incecik dikdörtgen yapmışlar onla tost bile olur... alırken biraz pahalı geldi... günde bir tane yiyeceğimi sonra dan akıl ettim :)) o zaman pahalı olmuyor... hafta da 2,5 tl lüksüm olsun yani :)) ayy gittikçe cimri mi oluyorum nee :)))
karabuğday migrosta diğer yerlerde bende bulamadım... her seferinde teee kaç km yol gidiyom benimde yakınlarda yok :)) kuşlara verdikleri başka bir şeydir muhtemelen karabuğday 400 gr 8 tl :))) zannetmem kuşlara versinler :)))
Elbette, senin ipinden sağlam ip mi bulacağım :)
Evet kesinlikledeneyelim bakalım :)) ama sefer sadece bu değil günlük proteinimizi de alıcaz...
Sen dene de eğer güzelse bende yaparım :)
Ablam sende üç defa izine ayrılabiliyorsun, cuma seni izinli yazabilirim ama o güne kadar kesin unuturum :)))
Güzel olmuş canım. Yalnız bu diyabetik ürünlere de dikkat etmek lazım. Yapay Tatlandırıcılar pek sağlıklı ürünler değil imiş. Tuttu yine bayan pimpirik damarim :))Bu günkü menüm;
Sabah;
1 dilim tam buğday unlu lavaş üzerine
3 kaşık lor
üstüne diyabetik vişne reçeli - şekersiz - 1 tatlı kaşığı
ara 1 incir
öğlen;
balık - dünden kalanlar
ara 2 incir
öğlen;
balık - dünden kalanlar-
1 bardak ayran
2 bardak yeşil çay
2 litre su daha içerim
2 tane daha incir yicem....
resimde görünen de lavaş :)
kıyamam ya inşallah çok çabuk toparlarsınmenüm
sabah
süt ile karıştırılmış toz mama
öğle
akşam
2litre su
spor yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?