sağ ol canım. bak güzel dedin ya üstüme alındım hemen cevap vereyim dedimGünaydin güzel bayanlarr işte olan arkadaslara başarılar evde iş başında olanlarada kolaylıklar gelsinnn
ben bugün davete katılacağım. muhtemelen yarına vicdan azabıyla başlarım. kolları sıvamak lazımvicdan çorbası yap :) ben bu akşam yapıcam bakalım... dün yapacaktım ama telefon telefon telefon ayy bir rahat bırakmadılar beni....
tişşekkür ederiz efeniiim.....
elin kremasına hayııırrrr, annemizin tarhanasına evetttCanim muhtemelen oyleydii
vicdan çorbası yap :) ben bu akşam yapıcam bakalım... dün yapacaktım ama telefon telefon telefon ayy bir rahat bırakmadılar beni....
Evett gordum attigin linki o zman bakamamistim simdi bi inceleyeyim bakalimm
tişşekkür ederiz efeniiim.....
Kizlar aksam yemegi icin banada fikir verin :) Kabakli bir sey istiyoreee :)
Onu bende düsündüm de nanem yok, yani sadece kuru nane var onunla da olur mu bilemedim?işte vicdan çorbası yap....
yada soğanı zeytin yağında sotele üzerine domates ekle sotele üserine küp küp kabakları ekle sotele nane kekik karabiber kırmızı biber az tuz suyunu salsın çeksin az sıcak su ekle misss.... sarımsakta katarsan ben de gelirim....
bir de şey yapıyorlar şimdi
kabakları halka halka doğruyorlar halkarı tepsiye diziyorlar üzerine domates mantar az kaşar mmhhh miss :)
benim de kabağım var ama benimkiler çorba olucek...
Kızlar hersey o kadar cok üst üste geldi ve geliyor ki Allah sonumuzu hayır etsin.
Dünden geçmişe bir bakım neler yaptınız.
Gelmeden önce cuma ki duruma baktımbtlbetul sana nazarmı değdirdik noldu kız
Neyse ben geliyorum hemen
Onu bende düsündüm de nanem yok, yani sadece kuru nane var onunla da olur mu bilemedim?
Ay o son dedigin haklali da agzimi sulandirdi
Düsünmekteyim :)git al bi nanee...
haftaya 71,6 ile başladım ama şişkinlik var...
bir sürü kitap aldım sayarak zayıfla falan diye ayça kayanın iki kitabını aldım 28 gün yeter diye başka bir kitap aldım bir de diyet çantamda diye bir şey aldım... okuyup okuyup gaza gelcem.... karataylar ve dukanda var hepsini okucam ......
Iyi gunler nasilsiniz kizlarrr? dün fena azıttım arkadaslarimin gazina geldim menumu yazmaya utandim vallaaa
merhaba kızlar nasıl gidiyor ben sabahları tartılma alışkanlığıma karşı koyamayıp her sabah tartılıyorum ama sadece haftalık olarak not ediyorum. Bir de yemeklerden sonra aşırı karın şişkinliği yaşıyorum ya midede sıkıntı yok ama çözemedim şu gıda intöleransı muhabbetti var ya öle birşey mi ki bu diye düşünmeye başladım.
canım hiçbişi yiyemiyorum midem almıyor toza başladım..
lavaş pek güzelmiş ben de bir daha ne zaman giderim bilinmez keşke çok alsaydım diye hayıflandım bak akşam fotosunu atarım.... incecik dikdörtgen yapmışlar onla tost bile olur... alırken biraz pahalı geldi... günde bir tane yiyeceğimi sonra dan akıl ettim :)) o zaman pahalı olmuyor... hafta da 2,5 tl lüksüm olsun yani :)) ayy gittikçe cimri mi oluyorum nee :)))
karabuğday migrosta diğer yerlerde bende bulamadım... her seferinde teee kaç km yol gidiyom benimde yakınlarda yok :)) kuşlara verdikleri başka bir şeydir muhtemelen karabuğday 400 gr 8 tl :))) zannetmem kuşlara versinler :)))
ay ben de kabak almıştım, ama ben klasik kabak yemeği yapiciiğim. çok canım çektiişte vicdan çorbası yap....
yada soğanı zeytin yağında sotele üzerine domates ekle sotele üserine küp küp kabakları ekle sotele nane kekik karabiber kırmızı biber az tuz suyunu salsın çeksin az sıcak su ekle misss.... sarımsakta katarsan ben de gelirim....
bir de şey yapıyorlar şimdi
kabakları halka halka doğruyorlar halkarı tepsiye diziyorlar üzerine domates mantar az kaşar mmhhh miss :)
benim de kabağım var ama benimkiler çorba olucek...
Günaydın kizlar ben bu iki gün temizlik yapıyo olcam yeme düzenim de yok pek giremiyorumda izin almasam cumaya kadar yazmasam da olurmu kendimi toparlamam lazım psikolojik açıdan da pek iyi değilim
Günaydınlar efendim
günaydın gençler:)) huzur dolu bi gün olsun inşallah
Kizlar aksam yemegi icin banada fikir verin :) Kabakli bir sey istiyoreee :)
şok diyet yapan kahraman olamaz yeğen....
Allah kalbine ferahlik versin zeynebim. Ne oldu sana birden böyleKızlar
Psikolojik olarak resmen çöktüm.
Kendime olan güvenimi yitirdim.
Üst üste gelenn kötü haberler malesef baskasına güvenrek yardım etmek ve sonunda çökezlemek, iş bulamamak evde can sıkıntısından patlamak ve bir çok daha beni o kadar olumsuz etkiledi ki ...
Adam akıllı yemek yiyemiyorum hep aburcubur kahve kek ne bir adam akıllı protein alabiliyorum ne vitamin.
Üstüne birde koluma saniyelik vuran agrı ve uyusukluk beni dahada tedirginleştirdi.
Kendine güveni tavan yapmış biri olarak bu halde olmam canımı sıkıyor. Dışarı çıkmak istemiyorum insanlarla konuşmak istemiyorum mecburen işim oldugu için dısarı cıktığımda eve cok yorgun geliyorum hemen yatıyorum
Evde yemek temizlik yapmak istemiyorum
Benim acilen toparlanmam lazım offff...
Allah kalbine ferahlik versin zeynebim. Ne oldu sana birden böyle
Bencede toparlanman lazim ve toparlanmak icinde bir yerden baslaman lazim. Öyle kek kahve tipi seyleri bir kenara birak kuzum, dogru düzgün beslen. Bak sagligina da zarar verirsin bu sekilde Allah korusun...
Kolun icin gecmis olsun, onu da ihmal etmeden doktora git. Ise de basladin mi tamamdir. Bu kadar karamsarliga kapilma gülüm.
Hayirlisi olsun canim, Rabbim bir kapiyi kapatirsa digerini acar, demek ki biraz daha sabirli olman gerekiyor. Bol bol dua et, icine ferahlik gelsin insallah.
zaten işe başlasam kendimi toplıcam kuzum ama kısmetimde yokmus demekki ki bişey cıkmıyor malesef.
Herseyin farkındayım ama buna engel olamıyorum kendimi malesef toparlayamıyorum.
Hayirlisi olsun canim, Rabbim bir kapiyi kapatirsa digerini acar, demek ki biraz daha sabirli olman gerekiyor. Bol bol dua et, icine ferahlik gelsin insallah.
doktorum verdi midem hiçbişi almayınca düzelene kadar vitamin mineral takviyesi canım..
nazar değdirdik sana sanırım çok fazla geçmişe gidemedim noldu sana bakım
içinden elbet biri senin vücuduna uygun olacaktır.
birde french oje nin ben şimdi ne yicem kitabı var eğlenceli onada bak
o zaman bu hafta toparlıyoruzzzz
cnm su tartılma olayını ptesi çarşamba ve cuma seklinde yapabilirsin.
şişkinlik durumuna gelince hergün aynı olan ne yiyorsun onu bir kes.
mesela hergün yogurt yiyorsundur ancak yogurt sana siskinlik yapıyor olabilir.
toz nedir canım
bende denim bari severim lavaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?