Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydin güzel bayanlarr işte olan arkadaslara başarılar evde iş başında olanlarada kolaylıklar gelsinnn
sağ ol canım. bak güzel dedin ya üstüme alındım hemen cevap vereyim dedim
vicdan çorbası yap :) ben bu akşam yapıcam bakalım... dün yapacaktım ama telefon telefon telefon ayy bir rahat bırakmadılar beni....

tişşekkür ederiz efeniiim.....
ben bugün davete katılacağım. muhtemelen yarına vicdan azabıyla başlarım. kolları sıvamak lazım

Kizlar aksam yemegi icin banada fikir verin :) Kabakli bir sey istiyoreee :)

işte vicdan çorbası yap....

yada soğanı zeytin yağında sotele üzerine domates ekle sotele üserine küp küp kabakları ekle sotele nane kekik karabiber kırmızı biber az tuz suyunu salsın çeksin az sıcak su ekle misss.... sarımsakta katarsan ben de gelirim....

bir de şey yapıyorlar şimdi

kabakları halka halka doğruyorlar halkarı tepsiye diziyorlar üzerine domates mantar az kaşar mmhhh miss :)

benim de kabağım var ama benimkiler çorba olucek...

Onu bende düsündüm de nanem yok, yani sadece kuru nane var onunla da olur mu bilemedim?
Ay o son dedigin haklali da agzimi sulandirdi

Kızlar hersey o kadar cok üst üste geldi ve geliyor ki Allah sonumuzu hayır etsin.

Dünden geçmişe bir bakım neler yaptınız.

Gelmeden önce cuma ki duruma baktım btlbetul sana nazarmı değdirdik noldu kız

Neyse ben geliyorum hemen

şok diyet yapan kahraman olamaz yeğen....

haftaya 71,6 ile başladım ama şişkinlik var...

nazar değdirdik sana sanırım çok fazla geçmişe gidemedim noldu sana bakım

içinden elbet biri senin vücuduna uygun olacaktır.
birde french oje nin ben şimdi ne yicem kitabı var eğlenceli onada bak

Iyi gunler nasilsiniz kizlarrr? dün fena azıttım arkadaslarimin gazina geldim menumu yazmaya utandim vallaaa

o zaman bu hafta toparlıyoruzzzz

cnm su tartılma olayını ptesi çarşamba ve cuma seklinde yapabilirsin.
şişkinlik durumuna gelince hergün aynı olan ne yiyorsun onu bir kes.
mesela hergün yogurt yiyorsundur ancak yogurt sana siskinlik yapıyor olabilir.

canım hiçbişi yiyemiyorum midem almıyor toza başladım..

toz nedir canım

bende denim bari severim lavaşı

ay ben de kabak almıştım, ama ben klasik kabak yemeği yapiciiğim. çok canım çekti

Günaydın kizlar ben bu iki gün temizlik yapıyo olcam yeme düzenim de yok pek giremiyorumda izin almasam cumaya kadar yazmasam da olurmu kendimi toparlamam lazım psikolojik açıdan da pek iyi değilim

kendini toparlamaya ihtiyacı olan biri daha var benimde acilen toparlmam lazım

sende umarım kendini toparlarsın canm

Günaydınlar efendim

günaydın gençler:)) huzur dolu bi gün olsun inşallah

günaydın kızlar

az yağlı mücver yapailirsin yada fırında mücver

şok diyet yapan kahraman olamaz yeğen....

sen 2 hafta üst üste yaptın dimi

Kızlar

Psikolojik olarak resmen çöktüm.

Kendime olan güvenimi yitirdim.

Üst üste gelenn kötü haberler malesef baskasına güvenrek yardım etmek ve sonunda çökezlemek, iş bulamamak evde can sıkıntısından patlamak ve bir çok daha beni o kadar olumsuz etkiledi ki ...

Adam akıllı yemek yiyemiyorum hep aburcubur kahve kek ne bir adam akıllı protein alabiliyorum ne vitamin.

Üstüne birde koluma saniyelik vuran agrı ve uyusukluk beni dahada tedirginleştirdi.

Kendine güveni tavan yapmış biri olarak bu halde olmam canımı sıkıyor. Dışarı çıkmak istemiyorum insanlarla konuşmak istemiyorum mecburen işim oldugu için dısarı cıktığımda eve cok yorgun geliyorum hemen yatıyorum

Evde yemek temizlik yapmak istemiyorum

Benim acilen toparlanmam lazım offff...

Allah kalbine ferahlik versin zeynebim. Ne oldu sana birden böyle
Bencede toparlanman lazim ve toparlanmak icinde bir yerden baslaman lazim. Öyle kek kahve tipi seyleri bir kenara birak kuzum, dogru düzgün beslen. Bak sagligina da zarar verirsin bu sekilde Allah korusun...
Kolun icin gecmis olsun, onu da ihmal etmeden doktora git. Ise de basladin mi tamamdir. Bu kadar karamsarliga kapilma gülüm.

zaten işe başlasam kendimi toplıcam kuzum ama kısmetimde yokmus demekki ki bişey cıkmıyor malesef.

Herseyin farkındayım ama buna engel olamıyorum kendimi malesef toparlayamıyorum.

zaten işe başlasam kendimi toplıcam kuzum ama kısmetimde yokmus demekki ki bişey cıkmıyor malesef.

Herseyin farkındayım ama buna engel olamıyorum kendimi malesef toparlayamıyorum.
Hayirlisi olsun canim, Rabbim bir kapiyi kapatirsa digerini acar, demek ki biraz daha sabirli olman gerekiyor. Bol bol dua et, icine ferahlik gelsin insallah.

doktorum verdi midem hiçbişi almayınca düzelene kadar vitamin mineral takviyesi canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…