Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu gün 3 bonus yapmışsın.....
mayonez var mıydı bakiim onda
kızartma ne uleynn....... holttt.....
poğça olmaz.....

bu gün 3 bonus yapmışsın.....
mayonez var mıydı bakiim onda
kızartma ne uleynn....... holttt.....
poğça olmaz.....
Sabah hafif bir kahvalti yaptigim icin o pogacayi hakettigimi dusundum fazla yagli da degildi onun yerine form biskuvi yerdim ki o da asagi yukari ayni kaloriydi Yemek bana ozel olmadigi icin mayonez koymak zorunda kaldim ama 3 yemek kasigi olmasi gerekirken 1 e indirdim dedigim gibi yine bana ozel bisi degil benim bu ogunden kazancim ekmeksiz yemek cunku ben o yemegi asla ekmeksiz yemezdim bunu da bir kazanc olarak kabul ediyorum catalla tek tek yedim yoksa tam ekmek banilasiydi domates suyu pisince bir harika oluyo ama ben catalla yemekle kaldim yani bu porsiyonlari anlamiyorum ben 1 tabak diyorum ama o tabaga butun tencereyi dokup de 1 tabak diyebilirim belki de yarim tabakti bu arada burada fotograf paylasmak serbest mi bundan sonra ben oyle mi yapsam acaba

fotoğraf paylaşmak serbest tatlım , porsiyon yerine kaç kaşık olduğunu da söyleyebilirsin istersen

azıcık reçel yiyosun onuda diyabetik mi yiyosun yemem de yemem vişneli ekşi ekşi olmalıı

kızartma ,poğaça ,mayonezli makarna ... bunlardan birini seçebilirdin bence, sağlıklı değil daha doğrusu az yesen bile

kızartma ,poğaça ,mayonezli makarna ... bunlardan birini seçebilirdin bence, sağlıklı değil daha doğrusu az yesen bile
Soyle soyleyim kahvalti goruldugu uzere cok hafifti genelde sabahlari cok istahli olamiyorum arayi da sirf aksam fazla yemeyim diye yedim 6 yemek kasik yogurda 1 yemek kasigi mayonez hepsi de benim tabagima denk gelmemistir bence ha belki kizartma yemeyebilirdim dogru fakat ya makarnayi fazla yiyecektim ya da yatmadan once bir seyler atistirmak zorunda kalacaktim ac yatmak gercekten insani uyutmuyo bilmiyorum butun gun evde oldugum icin heralde hep bir aclik hissi bir de gec yatiyorum 12 1 den asagi olmuyo ondan sanirsam bu yeme istegi okullar acilinca daha da duzene girecek insallah tabi ordada hep disardan yemek zorunda kalicam o da ayri bir zorluk

daha hafif bişeyler yeme imkanın yoksa iyi yapmışsın canım , gece yiyip yatmaktansa gündüz yemen iyi olmuş tabi.okul açılınca da kahvaltı yapmaya zorlaya bilirsen kendini bütün gün rahat edersin abur cubura yönelmezsin , şimdiden kendini sağlam kahvaltı yapmaya alıştır istersen

Naptın ayol sen makarna, poğaça, kızartma? Hemde gözü dönmüşler gibi 1 tabak

Menün dediğin böyle olur

takımımız sonuncu olmuş arkadaşlar
Rezilliğimizin yazılı belgesi, hiç yakışmadı bu bize

Ben daha onceki mesajlarimda gerekli olan aciklamayi yaptim bir daha yazmiyim maalesef butun gun evde olunca bu yediklerim bana hic fazla gelmiyo yani evde derken ben yapisal olarak evde durdukca bana daha cok yemek yeme istegi geliyo ondan dedim 2 haftadir bu sekildeyim 1.5 kilo verdim dedigim gibi yavas yavas azaltmaya calisiyorum yani ne kadar yasim 17 olsa da biyolojik olarak hala gelisme cagindayim siz benim onceden yediklerimi bilseniz bu dikkat ettigim halim yani ben 1 ay cok dikkat edip kacamaksiz durup 1 aydan sonra kitliktan cikmis gibi yemek yemek istemiyorum daha cok yasam tarzi haline getirmeye calisiyorum ancak boyle oluyo o da

vişneli ve ekşi nabeeer :)))
aneeeeeeeeemmmmmmmmm isterimde isterimmmm

Menün dediğin böyle olur

ilk defa sonuncu olduk galiba (ben katıldığımdan beri ) çok yıkıcı bişey mişbozuldummm

arkadaşlar sizlere geçen hafta bir sürü diyet kitabı aldığımdan bahsetmiştim (4 tane yani )...... şimdi bu kitapların eleştirilerine geliyorum............

1. kitap : diyet çantamda kitabı........ kesinlikle vakit ve nakit kaybı. bilmediğiniz duymadığınız tek bir cümle yok içinde... dalga geçmek için yazılmış olmalı diye düşündüm. okurken intihar edesim geldi o derece böööğğk... benimlee değılsın dedim kendisine.....

şu an 2. kitaptayım çok beğendim çok inandım... uygulucam tavsiye ediyorum...
2. kitap : 28 gün yeter ... Yazarı Merve Bilge Atalay..... 90 doğumluymuş hatun dünkü bebe çözmüş işi..... bu hatunun programına yarın başlıyorum inşallah ........... şok diyet değil.... 3 öğün ve arar öğünler var liste var önünde misss... kafa yorma derdi bitti :)

diğer iki kitapsa ayça kayanın kitapları..... onları da 28 gün sonra inşallah özetlicem size....

Menün dediğin böyle olur

menümü düzeltmişim dimii :)

olsun haftaya sağlam gelcez... bir dha 3. lükten aşağısını kabul etmicez inşallah....

ayça kayanın şu sayarak ye kitabını bende okudum , ama pek hoşuma gitmedi , yani örnekler bana yeterli gelmedi

Tekrar açıklama yapmana gerek yoktu canım... Ben sana yeme demiyorum, hiç bir zaman da demem çünkü kendim vücudunu tamamen kısıtlama taraftarı değilim. Elbette canın çekiyorsa yiyeceksin ama 1 tabak kızartma değil, azar azar tadımlık. Demek istediğim sağlıklı beslenerekte çok yiyebilirsin.

menümü düzeltmişim dimii :)

olsun haftaya sağlam gelcez... bir dha 3. lükten aşağısını kabul etmicez inşallah....
Evet harika olmuş :) dün geceydi bugün gündüz

İnşallah canım ya, bundan sonra güzel başarılara imzamızı atacağız. Görsünler bakalım 4. takımın güzelleri nasıl yeri göğü yerinden oynatıyor :)

nefsini köreltecek kadar diyosun , katılıyorum ben de kısıtlamaktan yana değilim her şeyden yemek gereklihamhamhammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…