ne bekliycem lan ,asıl sen beni geçersen ben çatlarımokuduğum kadarında denk gelmedim.... ya da bekleyin ben deniyeyim öyle alın... seni geçemezsem çatlarım :)))))
Bundan sonra fotograf aticam zaten 1 tabak diyorum ama bi corba kasesine bile sigabilecek bisi cunku sulu bir yemek ve sadece catalla yedim varsa 3 4 tane patlican biber vardir onlar da ince ince dogranmisti yaniTekrar açıklama yapmana gerek yoktu canım... Ben sana yeme demiyorum, hiç bir zaman da demem çünkü kendim vücudunu tamamen kısıtlama taraftarı değilim. Elbette canın çekiyorsa yiyeceksin ama 1 tabak kızartma değil, azar azar tadımlık. Demek istediğim sağlıklı beslenerekte çok yiyebilirsin.
Sağ ol canım benim :)afiyet olmuş olsunn
1 tabak deyince benim gözümde kocaman çorba tabağı tepeleme kızartma canlandı. Demek ki ben yanlış algılamışım :)Bundan sonra fotograf aticam zaten 1 tabak diyorum ama bi corba kasesine bile sigabilecek bisi cunku sulu bir yemek ve sadece catalla yedim varsa 3 4 tane patlican biber vardir onlar da ince ince dogranmisti yani
demek diziyle aldatıyosunnn biziiiii düştün gözümdeeeeeeeeennnnnnnKız ne işi çevireceğim, bütün temizlik ve yemekle ilgilendim şuan da dizime bakıyorum tek gözümle :) çünkü tek göz burda :)
Estagfirullah ne yanlis anlamasi dogru 1 tabak ama tepeleme degil iste bundan sonra fotograf aticam eger fazla yiyorsam soyleyin ona gore daha kucuk tabaklar secicem en onemlisi gozun doymasi bence dolu dolu bir tabak olmasi icin kucuk tabak sart ki cok yemisiz gibi gelsin bize1 tabak deyince benim gözümde kocaman çorba tabağı tepeleme kızartma canlandı. Demek ki ben yanlış algılamışım :)
ben sana sevdiğim yemeklerin listesin veriyim onları atma , benim canım çeker sonraEstagfirullah ne yanlis anlamasi dogru 1 tabak ama tepeleme degil iste bundan sonra fotograf aticam eger fazla yiyorsam soyleyin ona gore daha kucuk tabaklar secicem en onemlisi gozun doymasi bence dolu dolu bir tabak olmasi icin kucuk tabak sart ki cok yemisiz gibi gelsin bize
Kız ne işi çevireceğim, bütün temizlik ve yemekle ilgilendim şuan da dizime bakıyorum tek gözümle :) çünkü tek göz burda :)
demek diziyle aldatıyosunnn biziiiii düştün gözümdeeeeeeeeennnnnnn
20 gr kaç kare bitter ediyo ki 4 var mı ki5. günde çukulata var ..... ama 20 gr
7. günde sucuklu yumurta var
slm,hurma ya da kuru incir yiyebilirsin ,ya da tarçınlı süt içSelam kızlar bu aksam ilk gün olduğu için çok fazla kısamadım ama bol salata yedim ayran içtim baya uykum geldi o yüzden yürüyüşe falanda çıkamadık o yüzden 40 dk bel kemeri var onu çalıştırdım canım çok tatlı çekti napıcam bilmiyorum normalde sevmem ama reglyim genelde bu zamanlarda çok canım istiyo neden bilmiyorum ama yenicem sanirim
Selam kızlar bu aksam ilk gün olduğu için çok fazla kısamadım ama bol salata yedim ayran içtim baya uykum geldi o yüzden yürüyüşe falanda çıkamadık o yüzden 40 dk bel kemeri var onu çalıştırdım canım çok tatlı çekti napıcam bilmiyorum normalde sevmem ama reglyim genelde bu zamanlarda çok canım istiyo neden bilmiyorum ama yenicem sanirim
20 gr kaç kare bitter ediyo ki 4 var mı ki
ben yaparımçukulatayı işte bıraktım olsaydı hesap yapardım :)
bugün sen bitter yememiş miydinçukulatayı işte bıraktım olsaydı hesap yapardım :)
yemişsin ya işte nereye bıraktınnBu günkü menüm :
Sabah :
3 kaşık lor üzerine 1 tatlı kaşığı şekersiz reçel (markası mylife tavsiye diyorum) bunu bir lavaşa sardım yedim
ara 1 küçük kare bitter + duble kahve
öğlen : küçük bir kase karabuğday + 2 parça et
ara : 1 salatalık
akşam : 3 kaşık karabuğday
2 bardak ayran
Su : 2 lt daha da içerim
Yeşil çay 1 bardak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?