Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bundan sonra fotograf aticam zaten 1 tabak diyorum ama bi corba kasesine bile sigabilecek bisi cunku sulu bir yemek ve sadece catalla yedim varsa 3 4 tane patlican biber vardir onlar da ince ince dogranmisti yani

afiyet olmuş olsunn
Sağ ol canım benim :)

Bundan sonra fotograf aticam zaten 1 tabak diyorum ama bi corba kasesine bile sigabilecek bisi cunku sulu bir yemek ve sadece catalla yedim varsa 3 4 tane patlican biber vardir onlar da ince ince dogranmisti yani
1 tabak deyince benim gözümde kocaman çorba tabağı tepeleme kızartma canlandı. Demek ki ben yanlış algılamışım :)

1 tabak deyince benim gözümde kocaman çorba tabağı tepeleme kızartma canlandı. Demek ki ben yanlış algılamışım :)
Estagfirullah ne yanlis anlamasi dogru 1 tabak ama tepeleme degil iste bundan sonra fotograf aticam eger fazla yiyorsam soyleyin ona gore daha kucuk tabaklar secicem en onemlisi gozun doymasi bence dolu dolu bir tabak olmasi icin kucuk tabak sart ki cok yemisiz gibi gelsin bize

ben sana sevdiğim yemeklerin listesin veriyim onları atma , benim canım çeker sonra en güzeli sen kaşıkla tektek say

Selam kızlar bu aksam ilk gün olduğu için çok fazla kısamadım ama bol salata yedim ayran içtim baya uykum geldi o yüzden yürüyüşe falanda çıkamadık o yüzden 40 dk bel kemeri var onu çalıştırdım canım çok tatlı çekti napıcam bilmiyorum normalde sevmem ama reglyim genelde bu zamanlarda çok canım istiyo neden bilmiyorum ama yenicem sanirim

slm,hurma ya da kuru incir yiyebilirsin ,ya da tarçınlı süt iç

okuduğum kitap der ki tatlı krizi geldiyse 2 bardak su iç biraz bekle
canın ne çektiyse yarım porsiyon al tabağına ama şartı var onu yedikten sonra limon sıkılmış soda içicen yürüyünde demiş....

bugünkü menüm
sabah
1yumurta
domates,salatalık
1kk peynir

öğle
kahve
1 elma

akşam
1tabak fasulye
1kase yoğurt
1dilimekmek

su 2.5lt

spor
35mekik

yemişsin ya işte nereye bıraktınn

Bugünkü menüm
10.00: 1 dilim peynir, salatalık, domates
14.00: 1 kase çorba, 1 kase yoğurt
Ara: 2 kasik Patates salatası
Akşam: ızgara balık, z.yağlı yeşil salata
Su: 2, 5 lt
Spor: çok pis temizlik yaptım. Yürüyüşe halim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…