Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bana bu kadarrrrrrrrrr destekk olduğunuz için teşekkürlerrrrrrrrr teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrr nolmuş böyle ya anemmmm sonuncu olmuşuz kimin nazarı bu kiminnnn

çarpıldık....

bak aklında bulunsun et balık kurumunda piyasanın baya altında oluyor et fiyatları

çok uzakta çooook... ama hiç ordan bişi almadım bir gün gidiyim.... iyi hatırlattın... şimdi heryerlerden ucuzsa wuuu....

oyyy 13 günde 5 kilo çok canım. ancak şok diyetle olur o. onun da sonu iyi bitmiyor biliyorsun zaten

örn : bakınız betül....

asıl ben gelsem 69 kiloyla biterdinizayrıca ne gitmesi geliyorum ya işte hayatta gitmem gün sayıyorum ben gelmek için

ben dedim bu yokken yiyiyodur dedim.....

ölü taklidi yapalım bence....

btlbetul ne yedinde kilo aldın kız dondurmaları çikolatalarımı götürdün kazlar ördekler mi yedin ne yedin neeeeeobur tosbağaaa

ödem onlar...

ben karındada sevmiyorumm , kardeşim sürekli gelip baklavalarım belli oluyomu diye diye baklavadan soğuttu beni

:)))
E-brulim eksilere düşmüşüz yüzdede , sonunculuğumuz garanti olmuş başka eksiye düşen yok

brn didim ölü taklidi yapalım didim....

bildiğin sana doğru hızla koşuyorummm kafamı duvarlara kayalara vurmak kendimi okyanuslara atmak istiyoreeee( okyanus korkulu rüyam bu arada köpek balığı çıkar diye flimlerde bile bakamıyorum

tarkandan sana gelsin efenim....
eninde sonunda benim olacaksıınnn hadi naz yyaapmaa :))))

diiiii değilll hanım efndiii tadımlık ye bariii bak sonra sende btlbetul ablan gibi olursun ben uyarıyım da
Olabildigince yememeye calisicam yoksa benim iradem kuvvetlidir yemem diyosam yemem ama su israr olmasa oyle bi psikolojik baski yapiyolarki sanki yemezsem oldurcekler beni gibi aa olur mu ne demek yememek hasta misin bilmem ne bir suru soru soruyolar yiyim de kurtulayim diyorum artik

tamam canım kendin için uygun miktarı yine sen bilirsin , abarttığını düşündüğün an kim ne derse desin yeme ama

Sabah
1 dilim kepekli ekmek
Domates salatalik
1 bardak sekersiz cay
Ara
1 adet zeytinli pogaca
1 bardak yesil cay
Aksam
1 tabak garniturlu yogurtlu makarna salatasi
1 tabak patlican biber domates kizartmasi yemegi

1 bardak yesil cay daha icilecek
Su 2 litre
Spor bugun dinlenme gunum

Bu günkü menüm :

Sabah :
3 kaşık lor üzerine 1 tatlı kaşığı şekersiz reçel (markası mylife tavsiye diyorum) bunu bir lavaşa sardım yedim

ara 1 küçük kare bitter + duble kahve

öğlen : küçük bir kase karabuğday + 2 parça et

ara : 1 salatalık

akşam : 3 kaşık karabuğday
2 bardak ayran

Su : 2 lt daha da içerim
Yeşil çay 1 bardak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…