bana bu kadarrrrrrrrrr destekk olduğunuz için teşekkürlerrrrrrrrr teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrnolmuş böyle ya anemmmm sonuncu olmuşuz kimin nazarı bu kiminnnn
bak aklında bulunsun et balık kurumunda piyasanın baya altında oluyor et fiyatları
oyyy 13 günde 5 kilo çok canım. ancak şok diyetle olur o. onun da sonu iyi bitmiyor biliyorsun zaten
asıl ben gelsem 69 kiloyla biterdinizayrıca ne gitmesi geliyorum ya işte hayatta gitmem gün sayıyorum ben gelmek için
***4. TAKIM 430. ETAP ***
AKovser (/54.0/0/0/%0) kilosu sabit - izine ayrilmak istiyor
gunes-86 (/68.7/0/0/%0) katilim yetersizliginden diskalifiye edildi
Hsevda (/64.5/0/0/%0) bildirimde bulunmadi
simlal (/79.0/0/0/%0) kilosu sabit
btlbetul (/71.0/71.6/-0.6/%-0.84)
mom hati (/65.7/66.8/-1.1/%-1.65)
haldenlos (/73.5/73.6/-0.1/%-0.14)
melanyfonik (/72.6/0/0/%0) kilosu sabit
semraanne (/66.4/66.2/0.2/%0.30)
4.takım ortalaması %-0.26
Listeyi paylasiyorum kizlar, biriniz bir ortalamayi hesaplayabilir mi dogru mu diye?
Yapsak yeridir... Rezilligin daniskasi iste budur.ölü taklidi yapalım bence....
btlbetul ne yedinde kilo aldın kız dondurmaları çikolatalarımı götürdün kazlar ördekler mi yedin ne yedin neeeee obur tosbağaaa
ben karındada sevmiyorumm , kardeşim sürekli gelip baklavalarım belli oluyomu diye diye baklavadan soğuttu beni
E-brulim eksilere düşmüşüz yüzdede , sonunculuğumuz garanti olmuş başka eksiye düşen yok
asıl ben gelsem 69 kiloyla biterdinizayrıca ne gitmesi geliyorum ya işte hayatta gitmem gün sayıyorum ben gelmek için
ödem onlar...
:)))
brn didim ölü taklidi yapalım didim....
bildiğin sana doğru hızla koşuyorummmtühh beee şu an 69 olsam sana yetişmiştim.... ayy pardon sen ban yetişmiştin :)))
bildiğin sana doğru hızla koşuyorummmkafamı duvarlara kayalara vurmak kendimi okyanuslara atmak istiyoreeee( okyanus korkulu rüyam bu arada köpek balığı çıkar diye flimlerde bile bakamıyorum
ayyy şekerimmm iğrençsinnn diye bi rap var oda benden sana gelsintarkandan sana gelsin efenim....
eninde sonunda benim olacaksıınnn hadi naz yyaapmaa :))))
canım çekti açıyımda dinleyimtarkandan sana gelsin efenim....
eninde sonunda benim olacaksıınnn hadi naz yyaapmaa :))))
Olabildigince yememeye calisicam yoksa benim iradem kuvvetlidir yemem diyosam yemem ama su israr olmasa oyle bi psikolojik baski yapiyolarki sanki yemezsem oldurcekler beni gibi aa olur mu ne demek yememek hasta misin bilmem ne bir suru soru soruyolar yiyim de kurtulayim diyorum artikdiiiii değilll hanım efndiii tadımlık ye bariiibak sonra sende btlbetul ablan gibi olursun ben uyarıyım da
Ben de ablamin annemin tabagina caktirmadan aticam onlar hesap versinbana getirdiklerinde ayyy elinize sağlık diyorum millet konuşmaya dalınca götürüp mutfağa bırakıp kaçıyorum geri
tamam canım kendin için uygun miktarı yine sen bilirsin , abarttığını düşündüğün an kim ne derse desin yeme amaOlabildigince yememeye calisicam yoksa benim iradem kuvvetlidir yemem diyosam yemem ama su israr olmasa oyle bi psikolojik baski yapiyolarki sanki yemezsem oldurcekler beni gibi aa olur mu ne demek yememek hasta misin bilmem ne bir suru soru soruyolar yiyim de kurtulayim diyorum artik
bütün numaralar zayıflama yolunda mubahtır , oyna oynaya bildiğin kadarBen de ablamin annemin tabagina caktirmadan aticam onlar hesap versin
Nick mi değişmiş? :)MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILMAMA RAGMEN COK GİREMEDİM KUSURA BAKMAYIN İŞLER YOĞUN ÇALIŞIYORUMDA EVDEDE BEBEK VAR BENİ ÖZLÜYOR
yok canım sen gez bayramda ama kendine baklavası en güzel olan üç ev belirle. onlardan ye birer dilimBana kalsa otururum evde bi yere gitmem ama mumkun degil iste Allahtan anne tarafi uzakta bi de onlar olsaydi yanmistim vallahi
Bence de bakalim ben bayram hedefime ulasiyim da o mutluluktan zaten bisi yemek istememyok canım sen gez bayramda ama kendine baklavası en güzel olan üç ev belirle. onlardan ye birer dilimdiğerlerinde de btlbetul ün yöntemi uygula
ayyy şekerimmm iğrençsinnn diye bi rap var oda benden sana gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?