Bende hiç sonuncu olduğumuzu hatırlamıyorumaneeeeeeeeemmmmmmmmm isterimde isterimmmm
ilk defa sonuncu olduk galiba (ben katıldığımdan beri ) çok yıkıcı bişey mişbozuldummm
Vay vay vay demek minik Merve büyümüş de bize akıl verirmiş :)arkadaşlar sizlere geçen hafta bir sürü diyet kitabı aldığımdan bahsetmiştim (4 tane yani)...... şimdi bu kitapların eleştirilerine geliyorum............
1. kitap : diyet çantamda kitabı........ kesinlikle vakit ve nakit kaybı. bilmediğiniz duymadığınız tek bir cümle yok içinde... dalga geçmek için yazılmış olmalı diye düşündüm. okurken intihar edesim geldi o derece böööğğk... benimlee değılsın dedim kendisine.....
şu an 2. kitaptayım çok beğendim çok inandım... uygulucam tavsiye ediyorum...
2. kitap : 28 gün yeter ... Yazarı Merve Bilge Atalay..... 90 doğumluymuş hatun dünkü bebe çözmüş işi..... bu hatunun programına yarın başlıyorum inşallah ........... şok diyet değil.... 3 öğün ve arar öğünler var liste var önünde misss... kafa yorma derdi bitti :)
diğer iki kitapsa ayça kayanın kitapları..... onları da 28 gün sonra inşallah özetlicem size....
bol yağlısından ama tabii :))bak aklında bulunsun et balık kurumunda piyasanın baya altında oluyor et fiyatları
Aynen canım nefsin körelsin yeter, abartmanın anlamı yok. O şekilde beslenerekte kilo verilir ama ne derece sağlıklı olur orası soru işareti :)nefsini köreltecek kadar diyosun , katılıyorum ben de kısıtlamaktan yana değilim her şeyden yemek gereklihamhamhammmm
Evet canım yaptım, 3 gündür canım çekiyordu bugünde sıvadım kolları :) özlemişim ki normalde pek aramam :)ben kavuruyorum ya ama birkezde kavurmadan doldurmuştum o da güzel olmuştu biber dolmasımı yaptın yoksa
ayça kayanın şu sayarak ye kitabını bende okudum , ama pek hoşuma gitmedi , yani örnekler bana yeterli gelmedi
kaç tane yediiiiiiiiiinnnnnnnnAynen canım nefsin körelsin yeter, abartmanın anlamı yok. O şekilde beslenerekte kilo verilir ama ne derece sağlıklı olur orası soru işareti :)
Evet canım yaptım, 3 gündür canım çekiyordu bugünde sıvadım kolları :) özlemişim ki normalde pek aramam :)
2 orta boy :)kaç tane yediiiiiiiiiinnnnnnnn
hoşuma gitti 6 öğün tam benlikayça kayanın o konuda 3 kitabı biri sayarak ye diğeri sayarak ye mutfakta diye bir kitap içinde tarifler var.
28 gün yeter kitabı güzelmiş ama..... mesela yarınki menümü şöyle ayarlıcam
sabah 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
bol maydanoz dereotu + limon pulbiber
ara 1 maden suyu + 4 gün kurusu kayısı
öğlen : iki dilimi tam buğday arasına 3 kk peynir domates biber yeşillik yanına ayran 1kutu
ara 1 armut + 1 su bardağı tarçınlı süt
akşam : 1 kase tarhana çorbası , 6 yemek kaşığı mantar yemeği
ara : 1 ince dilim ananas...
Ben daha onceki mesajlarimda gerekli olan aciklamayi yaptim bir daha yazmiyim maalesef butun gun evde olunca bu yediklerim bana hic fazla gelmiyo yani evde derken ben yapisal olarak evde durdukca bana daha cok yemek yeme istegi geliyo ondan dedim 2 haftadir bu sekildeyim 1.5 kilo verdim dedigim gibi yavas yavas azaltmaya calisiyorum yani ne kadar yasim 17 olsa da biyolojik olarak hala gelisme cagindayim siz benim onceden yediklerimi bilseniz bu dikkat ettigim halim yani ben 1 ay cok dikkat edip kacamaksiz durup 1 aydan sonra kitliktan cikmis gibi yemek yemek istemiyorum daha cok yasam tarzi haline getirmeye calisiyorum ancak boyle oluyo o da
hoşuma gitti 6 öğün tam benlik
afiyet olmuş olsunn2 orta boy :)
Edit: yoğurtlu
Birazdan menümü paylaşırım
yemem ben kinoa falan ,o paraya bitter depolarım evehani menüleride öyle evde bulundurabileceğimiz şeyler kinoa felam demiyo en azından :)))
bende alıyım o kitabı ,çok menü var mıhani menüleride öyle evde bulundurabileceğimiz şeyler kinoa felam demiyo en azından :)))
bende alıyım o kitabı ,çok menü var mı
sayfasına bi kaç tarif koymuş beğenmedim ama senin yazdığın menü hoşuma gitti alıcam o kitabı28 günün her gününe menü vermiş ...
birinci günle ikinci gün aynı mesela öğlene kadar akşamına kereviz yemeği demiş... ama kitabı okuyun gerçekten inadırıcı bir yazı dili var... al bence mutlaka... hangi spor hareketini yapçağında yazmış... kilo neden direnir... ne neye iyi gelir her bişeyi yazmış... diğer kitap çöpmüş vallahi....
kaç kilo verilceğini yazmış mı o menüyle28 günün her gününe menü vermiş ...
birinci günle ikinci gün aynı mesela öğlene kadar akşamına kereviz yemeği demiş... ama kitabı okuyun gerçekten inadırıcı bir yazı dili var... al bence mutlaka... hangi spor hareketini yapçağında yazmış... kilo neden direnir... ne neye iyi gelir her bişeyi yazmış... diğer kitap çöpmüş vallahi....
kaç kilo verilceğini yazmış mı o menüyle
yerizz yerizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?