Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aneeeeeeeeemmmmmmmmm isterimde isterimmmm

ilk defa sonuncu olduk galiba (ben katıldığımdan beri ) çok yıkıcı bişey mişbozuldummm
Bende hiç sonuncu olduğumuzu hatırlamıyorum kötü oldu...

Vay vay vay demek minik Merve büyümüş de bize akıl verirmiş :)
İnşallah faydasını görürsün, listeleri bizimle de paylaş.

nefsini köreltecek kadar diyosun , katılıyorum ben de kısıtlamaktan yana değilim her şeyden yemek gereklihamhamhammmm
Aynen canım nefsin körelsin yeter, abartmanın anlamı yok. O şekilde beslenerekte kilo verilir ama ne derece sağlıklı olur orası soru işareti :)

ben kavuruyorum ya ama birkezde kavurmadan doldurmuştum o da güzel olmuştu biber dolmasımı yaptın yoksa
Evet canım yaptım, 3 gündür canım çekiyordu bugünde sıvadım kolları :) özlemişim ki normalde pek aramam :)

ayça kayanın şu sayarak ye kitabını bende okudum , ama pek hoşuma gitmedi , yani örnekler bana yeterli gelmedi

ayça kayanın o konuda 3 kitabı biri sayarak ye diğeri sayarak ye mutfakta diye bir kitap içinde tarifler var.

28 gün yeter kitabı güzelmiş ama..... mesela yarınki menümü şöyle ayarlıcam

sabah 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
bol maydanoz dereotu + limon pulbiber

ara 1 maden suyu + 4 gün kurusu kayısı

öğlen : iki dilimi tam buğday arasına 3 kk peynir domates biber yeşillik yanına ayran 1kutu

ara 1 armut + 1 su bardağı tarçınlı süt

akşam : 1 kase tarhana çorbası , 6 yemek kaşığı mantar yemeği

ara : 1 ince dilim ananas...

kaç tane yediiiiiiiiiinnnnnnnn

hoşuma gitti 6 öğün tam benlik

suussss bak bi de cevap veriyo peehhhh :)) şaka şaka 28 gün kitabını al mutlaka bak sınavım var stresteyim diyor... gelme bu oyunlara diyor...

bende alıyım o kitabı ,çok menü var mı

28 günün her gününe menü vermiş ...

birinci günle ikinci gün aynı mesela öğlene kadar akşamına kereviz yemeği demiş... ama kitabı okuyun gerçekten inadırıcı bir yazı dili var... al bence mutlaka... hangi spor hareketini yapçağında yazmış... kilo neden direnir... ne neye iyi gelir her bişeyi yazmış... diğer kitap çöpmüş vallahi....

sayfasına bi kaç tarif koymuş beğenmedim ama senin yazdığın menü hoşuma gitti alıcam o kitabı

kaç kilo verilceğini yazmış mı o menüyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…